Wkurza mnie...

efelinkaaa

#4009840 Napisano: 01.01.2011 02:54:23
wpisz swojego linka w google i zobacz ile różnych for się wyświetli.. emotka

familie.pl (dziadkowie, rodzice, swieta itd)
okonkursy
forum na o2
społeczność fanów brzyduli
szkolareklamy
goldenline

i kilka innych.. Wszędzie Twój link. Na pewno tylko raz dałeś go tutaj na forum? emotka
0 0

Gość: tato999

#4009841 Napisano: 01.01.2011 02:54:37
grzegorz543 napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

grzegorz543 napisał(a):

mia napisał(a):

grzegorz543 napisał(a):

http://hungry4spo.../Albums/show/s/35528 soory linki mi sie pomylily

Ja w ogóle nie wiem, o co chodzi i dlaczego uważasz, że to ludzie z tego forum komentują?... A jedno z tych zdjęć (pierwsze) jest iście beznadziejne, więc mnie nie dziwi, że się ludzie burzą...

a z skadmieli screniy z tego forum widac ze forumowicze to konfidencij to forum jest po toby se pomagac a nie kablowac

ale przecież nie masz co się martwić skoro to nie twoje zdjęcia, tylko innej użyteczniczki, zresztą nie ma co ludzi wyzywać bo każdy mógł to zrobić nawet z poza forum, wystarczy wrzucić ten link w google i zobczyć gdzie jest spamowane nim, może w końcu ktoś stracił cierpliwość
emotka

ciekawe ja sam kiedys sie w cos inengo bawile dalem na e konkach jeden post i zaraz screnyposzly tez tojuz nie pierwsza taka akacja po prostu co nie ktorym tu sie nudzi i donosza konfidenty juz raz sie przejechalem na tym forum teraz po raz drugi:) i pewnie nie ostatni

osz to niedobre konfidenty

konfidenci? emotka
0 0

kalisto1986

#4009845 Napisano: 01.01.2011 02:55:54
grzegorz543 napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

grzegorz543 napisał(a):

mia napisał(a):

grzegorz543 napisał(a):

Ja w ogóle nie wiem, o co chodzi i dlaczego uważasz, że to ludzie z tego forum komentują?... A jedno z tych zdjęć (pierwsze) jest iście beznadziejne, więc mnie nie dziwi, że się ludzie burzą...

a z skadmieli screniy z tego forum widac ze forumowicze to konfidencij to forum jest po toby se pomagac a nie kablowac

ale przecież nie masz co się martwić skoro to nie twoje zdjęcia, tylko innej użyteczniczki, zresztą nie ma co ludzi wyzywać bo każdy mógł to zrobić nawet z poza forum, wystarczy wrzucić ten link w google i zobczyć gdzie jest spamowane nim, może w końcu ktoś stracił cierpliwość
emotka

ciekawe ja sam kiedys sie w cos inengo bawile dalem na e konkach jeden post i zaraz screnyposzly tez tojuz nie pierwsza taka akacja po prostu co nie ktorym tu sie nudzi i donosza konfidenty juz raz sie przejechalem na tym forum teraz po raz drugi:) i pewnie nie ostatni

jak się przejechałeś nikt na siłe cię raczej nie trzyma emotka
a tak jak napisałam wrzucając twój link w google wyskakuje mase stron gdzie ty, nie sorki zielonetrampki spamowała, więc nie ma co się dziwić wystarczy że osoba która miała fajne zdjęcie wkurzyła się i poszukała, to nie jest trudne i nie ma co obrażać ludzi, bo spamując trzeba wziąć pod uwage że ktoś w końcu się wkurzy, choćby inny uczestnik konkursu
0 0

Gość: grzegorz543

#4009892 Napisano: 01.01.2011 03:31:55
kalisto1986 napisał(a):

grzegorz543 napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

grzegorz543 napisał(a):

mia napisał(a):

grzegorz543 napisał(a):

emotka

jak się przejechałeś nikt na siłe cię raczej nie trzyma emotka
a tak jak napisałam wrzucając twój link w google wyskakuje mase stron gdzie ty, nie sorki zielonetrampki spamowała, więc nie ma co się dziwić wystarczy że osoba która miała fajne zdjęcie wkurzyła się i poszukała, to nie jest trudne i nie ma co obrażać ludzi, bo spamując trzeba wziąć pod uwage że ktoś w końcu się wkurzy, choćby inny uczestnik konkursu

no w sumie racja ale szukalem jej linka w google i e konkow ciezko znajsc czyli ktos z naszychja podkablowal
0 0

martu18

#4011550 Napisano: 02.01.2011 02:46:45
popsuty samochód...
ładnie się zaczął 2011 emotka emotka emotka
0 0

efelinkaaa

#4011790 Napisano: 02.01.2011 04:55:02
wkurzyłam się.. zrobiłam zakupy na konkurs winiary - przy okazji innych - w biedronce. Na paragonie mam: Barszcz Winiary, Zurek Winiary i.. Barszcz czerwony.. wg regulaminu - nie przejdzie..

tak więc: zapraszam na domowy obiad z proszku emotka
0 0

masza

#4011830 Napisano: 02.01.2011 05:04:50
efelinkaaa napisał(a):

wkurzyłam się.. zrobiłam zakupy na konkurs winiary - przy okazji innych - w biedronce. Na paragonie mam: Barszcz Winiary, Zurek Winiary i.. Barszcz czerwony.. wg regulaminu - nie przejdzie..

zawsze w razie wygranej mozesz isc do Biedronki i z tyłu Ci potwierdzą pieczatka ze to Winiary emotka
0 0

Gość: stasiak50

#4011835 Napisano: 02.01.2011 05:06:18

efelinkaaa napisał(a):

Ja na swoim paragonie z cerfura mam tylko zupa winiary żurek a dwa barszcze czerwone pisze zupa nestle 55g
0 0

efelinkaaa

#4011840 Napisano: 02.01.2011 05:07:24
masza napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

zawsze w razie wygranej mozesz isc do Biedronki i z tyłu Ci potwierdzą pieczatka ze to Winiary emotka

wywaliłam nieszczęsny paragon emotka
zrobiłam zakupy w stokrotce i wszystko wcześniej sprawdziłam na czytniku emotka

ja bym nawet zagrała na ten biedronkowy, ale w regulaminie było napisane jak to ma wyglądać mniej więcej.. ma być słowo Winiary emotka Nie chce się potem kłócić z nimi (ewentualnie) emotka
0 0

Gość: eywa

#4011847 Napisano: 02.01.2011 05:09:47
ja się w inter marche nacięłam tak jak wy emotka w żadnym z 3 produktów nie ma słowa winiary
0 0

efelinkaaa

#4011854 Napisano: 02.01.2011 05:10:47
efelinkaaa napisał(a):

masza napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

ja bym nawet zagrała na ten biedronkowy, ale w regulaminie było napisane jak to ma wyglądać mniej więcej.. ma być słowo Winiary emotka Nie chce się potem kłócić z nimi (ewentualnie) emotka

Dowód zakupu (paragon) będzie uznany za potwierdzający zakup Produktów
Promocyjnych, jeżeli będzie spełniał następujące warunki:
1) Paragon będzie czytelny;
2) W liście zakupów na paragonie będzie słowo: „Winiary”, „Zupy Winiary” lub
„Buliony Winiary” lub „Przyprawa Winiary” lub inne oznaczenie pozwalające
stwierdzić, iż zakup dotyczył Produktów Promocyjnych;
Promocyjnych;
3) W treści paragonu będzie zawarta liczba sztuk zakupionych Produktów
Promocyjnych potwierdzająca zakup co najmniej 3 opakowań Produktów
Promocyjnych; jeŜeli z treści paragonu nie będzie wynikała w sposób
jednoznaczny liczba sztuk zakupionych Produktów Promocyjnych, wówczas
zostanie przyjęte, Ŝe paragon poświadcza zakup jednego Produktu Promocyjnego;
4) Data i godzina wystawienia paragonu będzie przypadała przed wysłaniem
Zgłoszenia, ale nie wcześniej niŜ od godziny 0:00:00 dnia 31 grudnia 2010 r.
5) Numer paragonu widniejący na przesłanym paragonie będzie zgodny z numerem
paragonu podanym w zwycięskim Zgłoszeniu.

to mnie troche przeraziło.. nigdy nie brałam udziału w konkursie Winiary i nie mam pojęcia na co tam zwracają uwagę.. emotka

eee tam.. jutro na obiad żurk, we wtorek barszczyk.. mniam emotka
0 0

masza

#4011862 Napisano: 02.01.2011 05:13:56
efelinkaaa napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

masza napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

Dowód zakupu (paragon) będzie uznany za potwierdzający zakup Produktów
Promocyjnych, jeżeli będzie spełniał następujące warunki:
1) Paragon będzie czytelny;
2) W liście zakupów na paragonie będzie słowo: „Winiary”, „Zupy Winiary” lub
„Buliony Winiary” lub „Przyprawa Winiary” lub inne oznaczenie pozwalające
Promocyjnych;
3) W treści paragonu będzie zawarta liczba sztuk zakupionych Produktów
Promocyjnych potwierdzająca zakup co najmniej 3 opakowań Produktów
Promocyjnych; jeŜeli z treści paragonu nie będzie wynikała w sposób
jednoznaczny liczba sztuk zakupionych Produktów Promocyjnych, wówczas
zostanie przyjęte, Ŝe paragon poświadcza zakup jednego Produktu Promocyjnego;
4) Data i godzina wystawienia paragonu będzie przypadała przed wysłaniem
Zgłoszenia, ale nie wcześniej niŜ od godziny 0:00:00 dnia 31 grudnia 2010 r.
5) Numer paragonu widniejący na przesłanym paragonie będzie zgodny z numerem
paragonu podanym w zwycięskim Zgłoszeniu.

to mnie troche przeraziło.. nigdy nie brałam udziału w konkursie Winiary i nie mam pojęcia na co tam zwracają uwagę.. emotka

eee tam.. jutro na obiad żurk, we wtorek barszczyk.. mniam emotka

lub inne oznaczenie pozwalające

dlatego potwierdzenie z tyłu by wystarczyło/
a tak na marginesie skad klient ma wiedziec jak produkt wyjdzie zapisany na paragonie? emotka
0 0

efelinkaaa

#4011871 Napisano: 02.01.2011 05:16:23
to miałabym dwa zgłoszenia.. dobra, nie będę kombinować, nie chce żeby potem przeszło mi coś obok nosa.. Może trochę przewrażliwiona jestem, ale jedyny konkurs w jakim wygrałam z paragonem to.. Kinder Delice emotka
W Stokrotce pytałam się czy to - co pokazuje na czytniku - będzie na paragonie. Pani powiedziała, że tak, więc sprawdziłam i poszłam do kasy emotka

0 0

doalki

#4012169 Napisano: 02.01.2011 07:04:00
Ja jak wygrałam w konkursie karty dań też miałam napisane na paragonie tylko: zupy, sosy- poprosiłam o pieczątkę z tyłu i napisanie nazwy produktu, który kupowałam i nie było problemów.
0 0

agamaty

#4012193 Napisano: 02.01.2011 07:11:07
wkurzają mnie od kilku dni dwie osoby na forum, no nie mogę, no...
0 0

joan

#4012317 Napisano: 02.01.2011 08:12:38
grzegorz543 napisał(a):

grzegorz543 napisał(a):

wkurzaja mnie konfidencij z tego forum po raz kolejny sie zawiodlem ze to forum ale konfidentow i zazdrosnikow

jak sie wam nudzi ludzie to zescie sie zajmujcie soba a nie inych kablowac;)

Umieram emotka emotka emotka

Sama nie wiem, której wygranej Ci życzyć wcześniej: słownika ortograficznego czy poradnika na temat fotografii pejzaży. Bo gdybyś miał obie te pozycje książkowe w domu, zapewne nie napisałbyś powyższego posta. Ze swojej strony mogę powiedzieć tylko tyle, że ta sprawa to pierwszy taki przypadek, o którym słyszałam. Moim zdaniem, gdyby zdjęcia były lepsze, nikomu nie chciałoby się pisać do organizatora. Ciekawe, czy teraz ktoś się zawaha przed posłaniem na konkurs byle jakiego zgłoszenia? (Pani J., proszę mnie z łaski swojej pozytywnie zaskoczyć w tym roku! emotka )

Swoją drogą, nie widzę tutaj na forum żadnego konfidenta; chyba nie wiesz, co to słowo oznacza. Powiem nawet więcej - cieszę się, że ktoś miał odwagę coś tak nietypowego zrobić. Nie znam tej osoby, ale... szacun. Za odwagę, żeby wsadzić kij w mrowisko. Za wysiłek, żeby to wszystko ogarnąć. Za milimetr żwiru na drodze ku fajniejszemu światu emotka

A co do zazdrośników - kolego, Ty najwyraźniej nie masz pojęcia, co ludzie z forum wygrywają emotka Bo gdybyś wiedział, to byś takich oderwanych od rzeczywistości teorii z palca nie wysysał emotka Przy okazji gratuluję tym, co z konkursowym impetem powitali rok 2011!
0 0

79magda

#4012338 Napisano: 02.01.2011 08:22:22
joan napisał(a):

Umieram...

Fkurza mnie, że joan weszła w Nowy Rok z takim impetem, że jeszcze leczy kaca, a nie zrobiła z tej okazji żadnej najwyższej jakości fotki na konk...
0 0

joan

#4012368 Napisano: 02.01.2011 08:35:12
79magda napisał(a):

joan napisał(a):

Umieram...

Fkurza mnie, że joan weszła w Nowy Rok z takim impetem, że jeszcze leczy kaca, a nie zrobiła z tej okazji żadnej najwyższej jakości fotki na konk...

Kaca nigdy w życiu nie miałam, bo jestem przekorna i zadaję niewygodne pytania (w stylu A po co mi to???) I niestety: bez impetu, bez nagród Polsatu czy Tvp, bez fotek jakości jakiejkolwiek, bez postanowień, co się o nich po tygodniu zapomina... Bida z nędzą. A umieram, bo niektóre teksty, które czytam, są dla mnie zabójcze emotka
0 0

Gość: grzegorz543

#4012397 Napisano: 02.01.2011 08:50:17
joan napisał(a):

grzegorz543 napisał(a):

grzegorz543 napisał(a):

wkurzaja mnie konfidencij z tego forum po raz kolejny sie zawiodlem ze to forum ale konfidentow i zazdrosnikow

jak sie wam nudzi ludzie to zescie sie zajmujcie soba a nie inych kablowac;)

Umieram emotka emotka emotka

Sama nie wiem, której wygranej Ci życzyć wcześniej: słownika ortograficznego czy poradnika na temat fotografii pejzaży. Bo gdybyś miał obie te pozycje książkowe w domu, zapewne nie napisałbyś powyższego posta. Ze swojej strony mogę powiedzieć tylko tyle, że ta sprawa to pierwszy taki przypadek, o którym słyszałam. Moim zdaniem, gdyby zdjęcia były lepsze, nikomu nie chciałoby się pisać do organizatora. Ciekawe, czy teraz ktoś się zawaha przed posłaniem na konkurs byle jakiego zgłoszenia? (Pani J., proszę mnie z łaski swojej pozytywnie zaskoczyć w tym roku! emotka )

Swoją drogą, nie widzę tutaj na forum żadnego konfidenta; chyba nie wiesz, co to słowo oznacza. Powiem nawet więcej - cieszę się, że ktoś miał odwagę coś tak nietypowego zrobić. Nie znam tej osoby, ale... szacun. Za odwagę, żeby wsadzić kij w mrowisko. Za wysiłek, żeby to wszystko ogarnąć. Za milimetr żwiru na drodze ku fajniejszemu światu emotka

A co do zazdrośników - kolego, Ty najwyraźniej nie masz pojęcia, co ludzie z forum wygrywają emotka Bo gdybyś wiedział, to byś takich oderwanych od rzeczywistości teorii z palca nie wysysał emotka Przy okazji gratuluję tym, co z konkursowym impetem powitali rok 2011!

gdybym nie wiedzial ze sa konfidenty wsrrod nas nie pisalbym tego postu a oprocz tego duzo jest zazdrosnikow z glupimi docinkami i wiem ze z tego forum nie do jednego organizatora kilka ososb dzwoni z zazrosci i zawistosci ze inni wygrawaja a inni nie
0 0

joan

#4012429 Napisano: 02.01.2011 09:04:51
grzegorz543 napisał(a):

gdybym nie wiedzial ze sa konfidenty wsrrod nas nie pisalbym tego postu a oprocz tego duzo jest zazdrosnikow z glupimi docinkami i wiem ze z tego forum nie do jednego organizatora kilka ososb dzwoni z zazrosci i zawistosci ze inni wygrawaja a inni nie

Hmmm, aż nie wiem - Ty to na poważnie piszesz, czy na podpuchę, bo może się dałam noworocznie wkręcić, a Ty se jaja robisz... emotka

Poza tym ten, kto gra uczciwie i zgodnie z regulaminem, może spać spokojnie, mimo teoretycznej mnogości konfidentów + zazdrośników, więc czemu się stresujesz? emotka
0 0