Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
rifle77
Postów 366
Data rejestracji 10.04.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
No to witam w klubie
Zwrot pieniędzy za zakupy: https://www.plane...l/rejestracja/23761/
https://www.tipli.pl/p/243786
luk1990
Postów 2353
Data rejestracji 13.10.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
oby w tym nadchodzacym roku ktos oszukal Ciebie tak samo jak To to mi zrobilas...a przykrosc ktora wywolalas zawitala nie tylko do mnie ale tez do bliskiej osoby- strzezcie sie jej w tym nadchodzacym roku
alaalex40 i luk1990
efelinkaaa
Postów 3061
Data rejestracji 27.10.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Trafiłam na świetnych księży, ale niestety nie z mojej parafii.. Nie wiem jak jest u Was, ale u mnie miasto podzielone jest na różne obszary podlegające poszczegołnym kościołom.. niestety nie mogę sobie wybrać, który ksiądz z jakiej parafii mnie odwiedzi, jest to przypisane odgórnie.. Niestety, ode mnie mało który mi odpowiada, wydaje mi się, że dla kilku z nich jest to sposób na życie i łatwy zarobek, a nie powołanie..
Pojadę na kolęde do teściów
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
w łóżku może być ciekawiej niż na jakieś super imprezie
Gość: grzegorz543
jak sie wam nudzi ludzie to zescie sie zajmujcie soba a nie inych kablowac;)
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
chodzi mi o kometarze pod tym linkiem do konkursu http://glosulicy..../strony/konkurs.html co to ludzi obchodzi w jaki sposob zdobywa glosy
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mia
Postów 17567
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 12
Ja w ogóle nie wiem, o co chodzi i dlaczego uważasz, że to ludzie z tego forum komentują?... A jedno z tych zdjęć (pierwsze) jest iście beznadziejne, więc mnie nie dziwi, że się ludzie burzą...
Opowiedz Panu Bogu o swoich planach na przyszłość, a rozbawisz Go do rozpuku...
Gość: magma6
a z skadmieli screniy z tego forum widac ze forumowicze to konfidencij to forum jest po toby se pomagac a nie kablowac
Gość: merus
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ps. jeżeli w regulaminie nie ma wzmianki o tym, że zdobywanie głosów w taki sposób jest niedopuszczalne - nie martw się
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ale przecież nie masz co się martwić skoro to nie twoje zdjęcia, tylko innej użyteczniczki, zresztą nie ma co ludzi wyzywać bo każdy mógł to zrobić nawet z poza forum, wystarczy wrzucić ten link w google i zobczyć gdzie jest spamowane nim, może w końcu ktoś stracił cierpliwość
ja sie nie martwie bo i tak nie wygram bo brakowalo mi kilka glosow i jakos dziwnie glosy mi usuwali co kawalek i czekam na tel od organizatora dlaczego ale wkurzaja mnie takie konfidenty na pewno pierwsza lepsza osoba by nie wiedzia la z skad ta osoba ma glosy
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja się nie znam, ale: skoro przeciętnemu zdjęciu przybywają głosy w dość szybkim tempie, w dodatku w komentarzach ludzie wpisują liczbe głosów i proszą o rewanż to dość podejrzane, nie uważasz? Ktoś zaczął węszyć, a nie problem znaleźc to forum po linku..
ps. no własnie, to nie było zdjęcie użytk. zielonetrampki?
ciekawe ja sam kiedys sie w cos inengo bawile dalem na e konkach jeden post i zaraz screnyposzly tez tojuz nie pierwsza taka akacja po prostu co nie ktorym tu sie nudzi i donosza konfidenty juz raz sie przejechalem na tym forum teraz po raz drugi:) i pewnie nie ostatni
to post akurat jej i chyba ktos botem jechal ze tak szybko glosy szly iwogule wkurza mnie organizator co znajomi zaglosowali na mnie zaraz mi te glosy usuwali