Wkurza mnie...

rifle77

#4008779 Napisano: 31.12.2010 06:06:06
aleks25 napisał(a):

wkurza mnie, że jestem chora i spędzam sylwestra w łóżku emotka

No to witam w klubie emotka Wczoraj z żoną wygraliśmy po choróbce: ja zapalenie oskrzeli a ona anginę ropną emotka
0 0

luk1990

#4008798 Napisano: 31.12.2010 06:19:36
uzytkowniczka wysokieszpilee - najwieksza oszustka jaka kiedykolwiek spotkalam emotka

oby w tym nadchodzacym roku ktos oszukal Ciebie tak samo jak To to mi zrobilas...a przykrosc ktora wywolalas zawitala nie tylko do mnie ale tez do bliskiej osoby- strzezcie sie jej w tym nadchodzacym roku emotka emotka emotka
0 0

efelinkaaa

#4008805 Napisano: 31.12.2010 06:25:20
edith napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

leoniu napisał(a):

chmurka napisał(a):

chmurka napisał(a):

dzasmina napisał(a):

ja tam bym żądała, ale nie znam się emotka

Ale się czepiacie
emotka co te nerwy z człowieka robią emotka

U mnie czarni w kieckach od 16 chodzą , ale widać w każdej parafii inaczej. Z drugiej strony o 13 to przeważnie ludzie w pracy jeszcze siedzą emotka

Ja nie przyjmuję... Trudno, najwyżej do piekła pójdę!

ja uciekam z domu, choć w tamtym roku - jak jeszcze nie podawali w necie kiedy kolęda - byłam, ale przysnęłam z Synem emotka
Nie przepadam za moją parafią, tylko żeby kase ściągnąć.. wszystko wg cennika.. Jak już jeździmy czy coś załatwiamy, to do parafii męża, tam zawsze usłyszy się co łaska - jak braliśmy ślub, to ksiądz nam powiedział: 200zł dla organisty, bo to zwykły człowiek, który przychodzi do pracy, a reszta jak chcecie.. Tak same z Chrztem: co łaska, a jak nie macie pieniędzy, to nic nie szkodzi, i tak przyjmiemy nowego obywatela do parafii emotka

A ja zawsze byłam blisko księzy i mam tam wielu przyjaciół emotka Oprócz tych co chcą się nachapać jak niektorzy myślą są też wspaniali ludzie...widocznie mieliście pecha i nie spotkaliście kogoś takiego na swojej drodze emotka Ja czekam z utęsknieniem na kolędę emotka

Trafiłam na świetnych księży, ale niestety nie z mojej parafii.. Nie wiem jak jest u Was, ale u mnie miasto podzielone jest na różne obszary podlegające poszczegołnym kościołom.. niestety nie mogę sobie wybrać, który ksiądz z jakiej parafii mnie odwiedzi, jest to przypisane odgórnie.. Niestety, ode mnie mało który mi odpowiada, wydaje mi się, że dla kilku z nich jest to sposób na życie i łatwy zarobek, a nie powołanie..

Pojadę na kolęde do teściów emotka
0 0

kalisto1986

#4008812 Napisano: 31.12.2010 06:29:54
rifle77 napisał(a):

aleks25 napisał(a):

wkurza mnie, że jestem chora i spędzam sylwestra w łóżku emotka

No to witam w klubie emotka Wczoraj z żoną wygraliśmy po choróbce: ja zapalenie oskrzeli a ona anginę ropną emotka

w łóżku może być ciekawiej niż na jakieś super imprezie emotka
0 0

Gość: grzegorz543

#4009667 Napisano: 01.01.2011 01:37:30
wkurzaja mnie konfidencij z tego forum po raz kolejny sie zawiodlem ze to forum ale konfidentow i zazdrosnikow
0 0

#4009679 Napisano: 01.01.2011 01:44:45
grzegorz543 napisał(a):

wkurzaja mnie konfidencij z tego forum po raz kolejny sie zawiodlem ze to forum ale konfidentow i zazdrosnikow

jak sie wam nudzi ludzie to zescie sie zajmujcie soba a nie inych kablowac;)
0 0

efelinkaaa

#4009686 Napisano: 01.01.2011 01:46:52
może napiszesz o co chodzi.. bo nawet nie wiadomo po której stronie stanąć emotka
0 0

#4009704 Napisano: 01.01.2011 01:54:26
efelinkaaa napisał(a):

może napiszesz o co chodzi.. bo nawet nie wiadomo po której stronie stanąć emotka

chodzi mi o kometarze pod tym linkiem do konkursu http://glosulicy..../strony/konkurs.html co to ludzi obchodzi w jaki sposob zdobywa glosy
0 0

efelinkaaa

#4009717 Napisano: 01.01.2011 01:57:13
chyba zły link dałeś, bo tam widzę tylko, że wygrywa 5 pierwszych osób emotka
0 0

#4009727 Napisano: 01.01.2011 02:01:47
http://hungry4spo.../Albums/show/s/35528 soory linki mi sie pomylily
0 0

mia

#4009766 Napisano: 01.01.2011 02:20:02
grzegorz543 napisał(a):

Ja w ogóle nie wiem, o co chodzi i dlaczego uważasz, że to ludzie z tego forum komentują?... A jedno z tych zdjęć (pierwsze) jest iście beznadziejne, więc mnie nie dziwi, że się ludzie burzą...
0 0

Gość: magma6

#4009769 Napisano: 01.01.2011 02:22:20
alaalex40 napisał(a):

uzytkowniczka wysokieszpilee - najwieksza oszustka jaka kiedykolwiek spotkalam emotka

oby w tym nadchodzacym roku ktos oszukal Ciebie tak samo jak To to mi zrobilas...a przykrosc ktora wywolalas zawitala nie tylko do mnie ale tez do bliskiej osoby- strzezcie sie jej w tym nadchodzacym roku emotka emotka emotka

emotka
0 0

#4009772 Napisano: 01.01.2011 02:23:39
mia napisał(a):

grzegorz543 napisał(a):

Ja w ogóle nie wiem, o co chodzi i dlaczego uważasz, że to ludzie z tego forum komentują?... A jedno z tych zdjęć (pierwsze) jest iście beznadziejne, więc mnie nie dziwi, że się ludzie burzą...

a z skadmieli screniy z tego forum widac ze forumowicze to konfidencij to forum jest po toby se pomagac a nie kablowac
0 0

Gość: merus

#4009805 Napisano: 01.01.2011 02:40:30
kac emotka
0 0

efelinkaaa

#4009806 Napisano: 01.01.2011 02:40:56
screena może każdy zrobić.. wystarczy wcisnąć klawisz na klawiaturze emotka

ps. jeżeli w regulaminie nie ma wzmianki o tym, że zdobywanie głosów w taki sposób jest niedopuszczalne - nie martw się emotka
0 0

kalisto1986

#4009816 Napisano: 01.01.2011 02:45:40
grzegorz543 napisał(a):

mia napisał(a):

grzegorz543 napisał(a):

a z skadmieli screniy z tego forum widac ze forumowicze to konfidencij to forum jest po toby se pomagac a nie kablowac

ale przecież nie masz co się martwić skoro to nie twoje zdjęcia, tylko innej użyteczniczki, zresztą nie ma co ludzi wyzywać bo każdy mógł to zrobić nawet z poza forum, wystarczy wrzucić ten link w google i zobczyć gdzie jest spamowane nim, może w końcu ktoś stracił cierpliwość
emotka
0 0

#4009818 Napisano: 01.01.2011 02:46:05
efelinkaaa napisał(a):

ps. jeżeli w regulaminie nie ma wzmianki o tym, że zdobywanie głosów w taki sposób jest niedopuszczalne - nie martw się emotka

ja sie nie martwie bo i tak nie wygram bo brakowalo mi kilka glosow i jakos dziwnie glosy mi usuwali co kawalek i czekam na tel od organizatora dlaczego ale wkurzaja mnie takie konfidenty na pewno pierwsza lepsza osoba by nie wiedzia la z skad ta osoba ma glosy
0 0

efelinkaaa

#4009827 Napisano: 01.01.2011 02:49:40
grzegorz543 napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

ja sie nie martwie bo i tak nie wygram bo brakowalo mi kilka glosow i jakos dziwnie glosy mi usuwali co kawalek i czekam na tel od organizatora dlaczego ale wkurzaja mnie takie konfidenty na pewno pierwsza lepsza osoba by nie wiedzia la z skad ta osoba ma glosy

ja się nie znam, ale: skoro przeciętnemu zdjęciu przybywają głosy w dość szybkim tempie, w dodatku w komentarzach ludzie wpisują liczbe głosów i proszą o rewanż to dość podejrzane, nie uważasz? Ktoś zaczął węszyć, a nie problem znaleźc to forum po linku..

ps. no własnie, to nie było zdjęcie użytk. zielonetrampki? emotka
0 0

#4009828 Napisano: 01.01.2011 02:49:44
kalisto1986 napisał(a):

grzegorz543 napisał(a):

mia napisał(a):

grzegorz543 napisał(a):

ale przecież nie masz co się martwić skoro to nie twoje zdjęcia, tylko innej użyteczniczki, zresztą nie ma co ludzi wyzywać bo każdy mógł to zrobić nawet z poza forum, wystarczy wrzucić ten link w google i zobczyć gdzie jest spamowane nim, może w końcu ktoś stracił cierpliwość
emotka

ciekawe ja sam kiedys sie w cos inengo bawile dalem na e konkach jeden post i zaraz screnyposzly tez tojuz nie pierwsza taka akacja po prostu co nie ktorym tu sie nudzi i donosza konfidenty juz raz sie przejechalem na tym forum teraz po raz drugi:) i pewnie nie ostatni
0 0

#4009839 Napisano: 01.01.2011 02:53:50
efelinkaaa napisał(a):

grzegorz543 napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

ja się nie znam, ale: skoro przeciętnemu zdjęciu przybywają głosy w dość szybkim tempie, w dodatku w komentarzach ludzie wpisują liczbe głosów i proszą o rewanż to dość podejrzane, nie uważasz? Ktoś zaczął węszyć, a nie problem znaleźc to forum po linku..

ps. no własnie, to nie było zdjęcie użytk. zielonetrampki? emotka

to post akurat jej i chyba ktos botem jechal ze tak szybko glosy szly iwogule wkurza mnie organizator co znajomi zaglosowali na mnie zaraz mi te glosy usuwali
0 0