Wkurza mnie...

Gość: barbara1910

#4015218 Napisano: 03.01.2011 09:04:31
79magda napisał(a):

merynosek napisał(a):

Mikołaj (1) oszczędzony... Ale tak na mnie patrzy... No i wkurza mnie to, że nic tylko bym jadła...

Wkurza mnie, że skazujesz bezbronnego Mikołaja na takie cierpienie... Chyba muszę się poświęcić i Ci go zabrać
emotka

niech nas obie na chate wpusci
emotka
0 0

efelinkaaa

#4015220 Napisano: 03.01.2011 09:05:12
miałąm schudnąc w tym roku, a niedługo łatwiej mnie będzie przeskoczyć niż obejść emotka

tez mam czekoladowego mikołaja emotka i jeszcze ptasie mleczko emotka
0 0

Gość: swibek

#4015223 Napisano: 03.01.2011 09:06:14
efelinkaaa napisał(a):

miałąm schudnąc w tym roku, a niedługo łatwiej mnie będzie przeskoczyć niż obejść emotka

rok się dopiero zaczął.. zdążysz schudnąć.. emotka emotka
0 0

efelinkaaa

#4015227 Napisano: 03.01.2011 09:08:04
swibek napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

rok się dopiero zaczął.. zdążysz schudnąć.. emotka emotka

muszę do maja...
emotka

i to mnie wkurza emotka
0 0

Gość: april211

#4015250 Napisano: 03.01.2011 09:13:56
hehe może zostawie sobie na czarna godzine
0 0

Gość: meeyka

#4015314 Napisano: 03.01.2011 09:33:02
mi moj małż wlasnie przytargal z Lidla takie full wypas czekoladki, nadziewane marcepanem i musem wisniowym. nooo i mnie kusi emotka emotka emotka

a tez powinnam zaczac sie odchudzac emotka emotka
0 0

malineczka23

#4015339 Napisano: 03.01.2011 09:39:03
meeyka napisał(a):

mi moj małż wlasnie przytargal z Lidla takie full wypas czekoladki, nadziewane marcepanem i musem wisniowym. nooo i mnie kusi emotka emotka emotka

a ja tak bardzo chciałabym zgrubnąć emotka
0 0

kalisto1986

#4015353 Napisano: 03.01.2011 09:40:49
malineczka23 napisał(a):

meeyka napisał(a):

malineczka ja ci dam ile chcesz tylko ostrzegam że tylko z brzuchola emotka
a ja się wkurzam bo po świętach barek zapchany słodyczami i chyba z jakimś magnesem bo ciągnie mnie że szok emotka
0 0

malineczka23

#4015361 Napisano: 03.01.2011 09:42:10
kalisto1986 napisał(a):

malineczka23 napisał(a):

meeyka napisał(a):

a ja się wkurzam bo po świętach barek zapchany słodyczami i chyba z jakimś magnesem bo ciągnie mnie że szok emotka

kalisto1986 napisał(a):

malineczka23 napisał(a):

meeyka napisał(a):

10kg przyjme
emotka
0 0

Gość: meeyka

#4015411 Napisano: 03.01.2011 09:51:36
malineczka23 napisał(a):

meeyka napisał(a):

a to ja nie mowilam wlasnie Tobie, że dobrze by bylo sprawdzic tarczyce? bo to nadczynnosc tarczycy moze byc emotka
0 0

Gość: grzegorz543

#4016016 Napisano: 04.01.2011 08:39:59
zielonaszpilka napisał(a):

grzegorz543 napisał(a):

joan napisał(a):

grzegorz543 napisał(a):

gdybym nie wiedzial ze sa konfidenty wsrrod nas nie pisalbym tego postu a oprocz tego duzo jest zazdrosnikow z glupimi docinkami i wiem ze z tego forum nie do jednego organizatora kilka ososb dzwoni z zazrosci i zawistosci ze inni wygrawaja a inni nie

Hmmm, aż nie wiem - Ty to na poważnie piszesz, czy na podpuchę, bo może się dałam noworocznie wkręcić, a Ty se jaja robisz... emotka

Poza tym ten, kto gra uczciwie i zgodnie z regulaminem, może spać spokojnie, mimo teoretycznej mnogości konfidentów + zazdrośników, więc czemu się stresujesz? emotka

ale nawet jesliktos nie uciwie gra to i tak nie powod na niego kablowac kazdy sobie radzi jak moze w koncu trzeba z czegos zyc;) a nie zazdroscic innym ze sobie umia radzic

umieją jeśli w ogóle. to raz.

dwa - czyli, że co? Ze nie można donieść na oszusta, bo to jego sposób na życie, bo musi jakoś zarabiać? Cwaniactwo to nie umiejętność radzenia się, to po prostu cwaniactwo. Jeżeli ktoś gra uczciwie i nie wygrywa, bo ktoś inny oszukuje i zgarnia wszystkie nagrody to jestem całym sercem za osobą, która na takiego oszusta doniesie i tyle. Po to są regulaminy, żeby ich przestrzegać. Ty sobie radzisz oszukując, inny sobie radzi donosząc na Ciebie.

to jesltak to polowa osob na forum, co sedz na klknjce powna dostac bana ze wymena se glosam czy ne prawda oszustwo jest ze ktos rozkleja lnka i prosi o glosym to mam plana donesmy na polowe osob z forum ze se glosam wymienia a to np ze ktos ma kont duzo na klku stronach i rozkleja lnka z prosba o glosy to nie zbrodnia chyba w nternece na kazdej stronie mozna miec konto to od razu kazdego nazywac spanerem
0 0

Gość: jaspeer

#4016033 Napisano: 04.01.2011 08:47:29
grzegorz543 napisał(a):

to jesltak to polowa osob na forum, co sedz na klknjce powna dostac bana ze wymena se glosam czy ne prawda oszustwo jest ze ktos rozkleja lnka i prosi o glosym to mam plana donesmy na polowe osob z forum ze se glosam wymienia a to np ze ktos ma kont duzo na klku stronach i rozkleja lnka z prosba o glosy to nie zbrodnia chyba w nternece na kazdej stronie mozna miec konto to od razu kazdego nazywac spanerem

toj a terz mam plana zorganizójmy konkórz i nieh nagrodom bendzie suownik łorytograficny i nieh ty go fygrasz i nieh rozklei link we fszelkih morzliwyh mieiscach i wten sposub zdobendzierz bardzo durzo guosuw i morze ftedy pżestanież pisadź gupoty i robić błendy ktoź popiera mojego pomysua?
0 0

efelinkaaa

#4016043 Napisano: 04.01.2011 08:51:59
jaspeer napisał(a):

grzegorz543 napisał(a):

toj a terz mam plana zorganizójmy konkórz i nieh nagrodom bendzie suownik łorytograficny i nieh ty go fygrasz i nieh rozklei link we fszelkih morzliwyh mieiscach i wten sposub zdobendzierz bardzo durzo guosuw i morze ftedy pżestanież pisadź gupoty i robić błendy ktoź popiera mojego pomysua?

miałam napisać, że jestem wkurzona, ale.. zapomniałam na co..

jaspeer - dziękie za poprawienie humoru emotka

grzegorz - W Twoim konkursie był taki problem, że zdjęcie było niezgodne z tematyką konkursu.. Temat to sporty zimowe, a Ty wkleiłeś zdjęcie zaśniezonych pagórków.. Wydaje mi się, że Twoja konkurencja zaczęła się dziwić: dlaczego taka fotka wygrywa? Węszyli i znaleźli Twoje prośby o głosy.. Nie nam oceniać czy to fair czy nie fair - to już zalezy od organizatora co z tym zrobi.. (jest ryzyko jest zabawa emotka )
0 0

Gość: jaspeer

#4016048 Napisano: 04.01.2011 08:54:40
a morze grzegosz pszecztau, rze tam nalerzy suać zdjencie 'szortuw zimowych', a nie 'sportóf zimowyh' i z tond cauy problem??
0 0

Gość: grzegorz543

#4016080 Napisano: 04.01.2011 09:06:19
efelinkaaa napisał(a):

jaspeer napisał(a):

grzegorz543 napisał(a):

miałam napisać, że jestem wkurzona, ale.. zapomniałam na co..

jaspeer - dziękie za poprawienie humoru emotka

grzegorz - W Twoim konkursie był taki problem, że zdjęcie było niezgodne z tematyką konkursu.. Temat to sporty zimowe, a Ty wkleiłeś zdjęcie zaśniezonych pagórków.. Wydaje mi się, że Twoja konkurencja zaczęła się dziwić: dlaczego taka fotka wygrywa? Węszyli i znaleźli Twoje prośby o głosy.. Nie nam oceniać czy to fair czy nie fair - to już zalezy od organizatora co z tym zrobi.. (jest ryzyko jest zabawa emotka )

ja sie bawilem tam dla zabawy i moich postow nawet ngdzie nikt nie znajdzie bo nigdzie nie dawalem co najwyzej na zaufanych forach na pw
0 0

efelinkaaa

#4016101 Napisano: 04.01.2011 09:15:17
moich postów nikt nie znajdzie co najwyżej na zaufanych forach... nie za bardzo zrozumiałam jeśli mam być szczera.. ?

wpisz swojego linka:
http://hungry4spo.../Albums/show/s/35528

w google i napisz mi co widzisz.. ? Najpierw napisałes, że dałeś jeden post na tym forum, a ja widze kilka innych emotka Ktoś cię wrabia rozsyłając linka po sieci z prośbą o głosy? Wątpie..

ps. skoro tylko się bawisz to po co walczysz o pierwszą nagrodę?
0 0

merynosek

#4016325 Napisano: 04.01.2011 10:42:55
barbara1910 napisał(a):

79magda napisał(a):

merynosek napisał(a):

Mikołaj (1) oszczędzony... Ale tak na mnie patrzy... No i wkurza mnie to, że nic tylko bym jadła...

Wkurza mnie, że skazujesz bezbronnego Mikołaja na takie cierpienie... Chyba muszę się poświęcić i Ci go zabrać
emotka

niech nas obie na chate wpusci
emotka

Zapraszam emotka
emotka
0 0

Gość: taaga20

#4016475 Napisano: 04.01.2011 11:27:34
robiłam przegląd i właśnie zauważyłam że mam bon do carrefoura na 100 zł do .... 31.12.2010 roku emotka
0 0

luk1990

#4017113 Napisano: 04.01.2011 02:55:45
a mnie wkurzyla dzis agencja bancomm (czy jakos tak) ktora organizoawala konkurs mobil 1 - wygralam nawigacje ale dzis dzwonilam i Pani mi powiedziala ze jej nie dostane bo na paragonie nie mam napisane ze kupilam olej mobil 1 - a ja mam pieczatke sklepu i podpis wlasciciela ze to wlasnie produkt konkursowy kupilam- na to Pani mi powiedziala ze tak to sobie kazdy moze podsteplowac emotka pierwszy raz sie spotkalam ze nie uznali mi paragonu z pieczatka i podpisem, mieszkam w malej miejscowosci i nie zawsze mam na paragonie napisany konkretny produkt emotka
smutno mi bo nawigacja miala byc na prezent a wychodzi na to ze wcale jej nie dostane :9

czy ktos z Was tez mial taka sytuacje ?:(
0 0

Gość: rafi323raf

#4017116 Napisano: 04.01.2011 02:57:39
taaga20 napisał(a):

robiłam przegląd i właśnie zauważyłam że mam bon do carrefoura na 100 zł do .... 31.12.2010 roku emotka

no to się przyłącze, 80 zł do rossmana do grudnia 2010r emotka
0 0