Wkurza mnie...

Gość: agacioras

#4015043 Napisano: 03.01.2011 08:18:00
zielonaszpilka napisał(a):

grzegorz543 napisał(a):

joan napisał(a):

grzegorz543 napisał(a):

gdybym nie wiedzial ze sa konfidenty wsrrod nas nie pisalbym tego postu a oprocz tego duzo jest zazdrosnikow z glupimi docinkami i wiem ze z tego forum nie do jednego organizatora kilka ososb dzwoni z zazrosci i zawistosci ze inni wygrawaja a inni nie

Hmmm, aż nie wiem - Ty to na poważnie piszesz, czy na podpuchę, bo może się dałam noworocznie wkręcić, a Ty se jaja robisz... emotka

Poza tym ten, kto gra uczciwie i zgodnie z regulaminem, może spać spokojnie, mimo teoretycznej mnogości konfidentów + zazdrośników, więc czemu się stresujesz? emotka

ale nawet jesliktos nie uciwie gra to i tak nie powod na niego kablowac kazdy sobie radzi jak moze w koncu trzeba z czegos zyc;) a nie zazdroscic innym ze sobie umia radzic

umieją jeśli w ogóle. to raz.

dwa - czyli, że co? Ze nie można donieść na oszusta, bo to jego sposób na życie, bo musi jakoś zarabiać? Cwaniactwo to nie umiejętność radzenia się, to po prostu cwaniactwo. Jeżeli ktoś gra uczciwie i nie wygrywa, bo ktoś inny oszukuje i zgarnia wszystkie nagrody to jestem całym sercem za osobą, która na takiego oszusta doniesie i tyle. Po to są regulaminy, żeby ich przestrzegać. Ty sobie radzisz oszukując, inny sobie radzi donosząc na Ciebie.

Dokładnie. Na złodzieja też nie mam donosić bo kradnąc mi telefon on sobie zarobił właśnie na swoje wydatki? No heloł emotka
0 0

Gość: tato999

#4015061 Napisano: 03.01.2011 08:22:28
agacioras napisał(a):

grzegorz543 napisał(a):

joan napisał(a):

grzegorz543 napisał(a):

gdybym nie wiedzial ze sa konfidenty wsrrod nas nie pisalbym tego postu a oprocz tego duzo jest zazdrosnikow z glupimi docinkami i wiem ze z tego forum nie do jednego organizatora kilka ososb dzwoni z zazrosci i zawistosci ze inni wygrawaja a inni nie

Hmmm, aż nie wiem - Ty to na poważnie piszesz, czy na podpuchę, bo może się dałam noworocznie wkręcić, a Ty se jaja robisz... emotka

Poza tym ten, kto gra uczciwie i zgodnie z regulaminem, może spać spokojnie, mimo teoretycznej mnogości konfidentów + zazdrośników, więc czemu się stresujesz? emotka

ale nawet jesliktos nie uciwie gra to i tak nie powod na niego kablowac kazdy sobie radzi jak moze w koncu trzeba z czegos zyc;) a nie zazdroscic innym ze sobie umia radzic

dwa - czyli, że co? Ze nie można donieść na oszusta, bo to jego sposób na życie, bo musi jakoś zarabiać? Cwaniactwo to nie umiejętność radzenia się, to po prostu cwaniactwo. Jeżeli ktoś gra uczciwie i nie wygrywa, bo ktoś inny oszukuje i zgarnia wszystkie nagrody to jestem całym sercem za osobą, która na takiego oszusta doniesie i tyle. Po to są regulaminy, żeby ich przestrzegać. Ty sobie radzisz oszukując, inny sobie radzi donosząc na Ciebie.

Dokładnie. Na złodzieja też nie mam donosić bo kradnąc mi telefon on sobie zarobił właśnie na swoje wydatki? No heloł emotka

emotka emotka
0 0

joan

#4015081 Napisano: 03.01.2011 08:25:54

grzegorz543 napisał(a):

Amen emotka

W temacie wkurzania. Kilka miesięcy temu napisałam (wkurzona) tego posta:
https://www.e-kon...g-1115.html#f3464724
Dziś wieczorem byłam zobaczyć urodzoną pod koniec grudnia dzidzię, która jest zdrowa i cudna emotka Brak jakichkolwiek chorób, całkiem normalne dziecko, je/śpi/stroi minki. Dziadkowie sobie przypomnieli tamtą sytuację z lekarką i podobno chcą się do niej z małą udać w odwiedziny emotka
0 0

79magda

#4015111 Napisano: 03.01.2011 08:36:23
Wkurza mnie, że jestem w takiej desperacji pt.Muszę zjeść coś słodkiego NATYCHMIAST, że wtrężalam czekoladowego Mikołaja emotka
0 0

Gość: barbara1910

#4015116 Napisano: 03.01.2011 08:37:29
79magda napisał(a):

Wkurza mnie, że jestem w takiej desperacji pt.Muszę zjeść coś słodkiego NATYCHMIAST, że wtrężalam czekoladowego Mikołaja emotka

emotka emotka emotka moze doslac Madzia
0 0

joan

#4015122 Napisano: 03.01.2011 08:40:32
79magda napisał(a):

Jeśli był pusty w środku, waga łazienkowa Ci to wybaczy emotka
0 0

79magda

#4015137 Napisano: 03.01.2011 08:45:06
joan napisał(a):

79magda napisał(a):

Był pusty w środku, ale tak mikry, że tylko mnie rozjuszył emotka
0 0

79magda

#4015144 Napisano: 03.01.2011 08:45:56
barbara1910 napisał(a):

79magda napisał(a):

Myślisz, że Martyna nie zauważy różnicy? To Jej Mikołaj był...
emotka
0 0

#4015145 Napisano: 03.01.2011 08:46:09
79magda napisał(a):

joan napisał(a):

79magda napisał(a):

Był pusty w środku, ale tak mikry, że tylko mnie rozjuszył emotka

Madzu przysle pelnego emotka
0 0

#4015148 Napisano: 03.01.2011 08:46:40
79magda napisał(a):

barbara1910 napisał(a):

79magda napisał(a):

emotka

na jej miejscu udusilabym cie
emotka
0 0

Gość: april211

#4015164 Napisano: 03.01.2011 08:51:14
barbara1910 napisał(a):

79magda napisał(a):

barbara1910 napisał(a):

79magda napisał(a):

emotka

emotka

ja dzisiaj zjadłam z choinki 3 czekoladowe bombki mikołaja oszczedzilam dosłac
0 0

#4015176 Napisano: 03.01.2011 08:53:19
april211 napisał(a):

barbara1910 napisał(a):

79magda napisał(a):

barbara1910 napisał(a):

79magda napisał(a):

emotka

emotka

przez ta cholerna zime zawsze czlowiek lapie za slodycze...mnie tez wkurza to moje podjadanie slodyczy emotka
0 0

79magda

#4015179 Napisano: 03.01.2011 08:54:31
barbara1910 napisał(a):

przez ta cholerna zime zawsze czlowiek lapie za slodycze...mnie tez wkurza to moje podjadanie slodyczy emotka

Basia, Ty masz taką figurę, że mogłabyś oprowadzać wycieczki po fabrykach czekoladyemotka
0 0

merynosek

#4015181 Napisano: 03.01.2011 08:55:00
barbara1910 napisał(a):

april211 napisał(a):

barbara1910 napisał(a):

79magda napisał(a):

barbara1910 napisał(a):

79magda napisał(a):

emotka

emotka

Ja też nic tylko szukam i zjadam słodkie jakie tylko znajdę... Mikołaj (1) oszczędzony... Ale tak na mnie patrzy... No i wkurza mnie to, że nic tylko bym jadła...
0 0

#4015189 Napisano: 03.01.2011 08:57:19
79magda napisał(a):

barbara1910 napisał(a):

Basia, Ty masz taką figurę, że mogłabyś oprowadzać wycieczki po fabrykach czekoladyemotka

emotka no niby nie jest tak zle ,ale tez podjadam te cholerne czekoladki emotka
0 0

efelinkaaa

#4015197 Napisano: 03.01.2011 08:58:45
barbara1910 napisał(a):

79magda napisał(a):

barbara1910 napisał(a):

ja też.. i kiedy powiedziałam sobie STOP to wygrałam zestaw zozolowych słodyczy i zestaw słodkości z Wedla.. Gdzie tu logika?
emotka
0 0

Gość: swibek

#4015207 Napisano: 03.01.2011 09:00:50
emotka która chce pierniczka w czekoladzie?? emotka serduszko, gwiazdeczkę.. do wyboru... emotka
0 0

Gość: april211

#4015209 Napisano: 03.01.2011 09:01:20
ja mam szafe pełna słodyczy a dzisiaj urodziny i zgadnijcie co dostalam wielkie pudlo ciastek delicji i jak sie opanowac
0 0

79magda

#4015214 Napisano: 03.01.2011 09:03:21
merynosek napisał(a):

Mikołaj (1) oszczędzony... Ale tak na mnie patrzy... No i wkurza mnie to, że nic tylko bym jadła...

Wkurza mnie, że skazujesz bezbronnego Mikołaja na takie cierpienie... Chyba muszę się poświęcić i Ci go zabrać
emotka
0 0

#4015216 Napisano: 03.01.2011 09:03:39
efelinkaaa napisał(a):

barbara1910 napisał(a):

79magda napisał(a):

barbara1910 napisał(a):

ja też.. i kiedy powiedziałam sobie STOP to wygrałam zestaw zozolowych słodyczy i zestaw słodkości z Wedla.. Gdzie tu logika?
emotka

zawsze sobie mowie mowie juz nigdy wiecej ale jak wejde do sklepu one tak ladnie na mnie patrza emotka
swibek napisał(a):

emotka która chce pierniczka w czekoladzie?? emotka serduszko, gwiazdeczkę.. do wyboru... emotka

ja
april211 napisał(a):

ja mam szafe pełna słodyczy a dzisiaj urodziny i zgadnijcie co dostalam wielkie pudlo ciastek delicji i jak sie opanowac

podeslij bedziemy wiedzialy co z nimi zrobic emotka
0 0