Wkurza mnie...

Gość: kingaa

#4017132 Napisano: 04.01.2011 03:03:13
alaalex40 napisał(a):

a mnie wkurzyla dzis agencja bancomm (czy jakos tak) ktora organizoawala konkurs mobil 1 - wygralam nawigacje ale dzis dzwonilam i Pani mi powiedziala ze jej nie dostane bo na paragonie nie mam napisane ze kupilam olej mobil 1 - a ja mam pieczatke sklepu i podpis wlasciciela ze to wlasnie produkt konkursowy kupilam- na to Pani mi powiedziala ze tak to sobie kazdy moze podsteplowac emotka pierwszy raz sie spotkalam ze nie uznali mi paragonu z pieczatka i podpisem, mieszkam w malej miejscowosci i nie zawsze mam na paragonie napisany konkretny produkt emotka
smutno mi bo nawigacja miala byc na prezent a wychodzi na to ze wcale jej nie dostane :9

czy ktos z Was tez mial taka sytuacje ?:(

Tak! Sama sobie pieczątkę zrobiłaś i podstemplowałaś paragon emotka Jaka głupia baba!
Jakby tak każdy myślał jak TA PANI, to połowy nagród by ludziom nie wydali. U mnie co trzeci paragon jest podstemplowany i jakoś takich akcji nie miałam i mam nadzieję, że mieć nie będę emotka Współczuję...
0 0

Gość: rafi323raf

#4017138 Napisano: 04.01.2011 03:04:47
a ja dlatego wolę kupować w marketach, jeszcze nigdy pieczątek nie brałem emotka

0 0

luk1990

#4017150 Napisano: 04.01.2011 03:08:41
kingaa napisał(a):

alaalex40 napisał(a):

a mnie wkurzyla dzis agencja bancomm (czy jakos tak) ktora organizoawala konkurs mobil 1 - wygralam nawigacje ale dzis dzwonilam i Pani mi powiedziala ze jej nie dostane bo na paragonie nie mam napisane ze kupilam olej mobil 1 - a ja mam pieczatke sklepu i podpis wlasciciela ze to wlasnie produkt konkursowy kupilam- na to Pani mi powiedziala ze tak to sobie kazdy moze podsteplowac emotka pierwszy raz sie spotkalam ze nie uznali mi paragonu z pieczatka i podpisem, mieszkam w malej miejscowosci i nie zawsze mam na paragonie napisany konkretny produkt emotka
smutno mi bo nawigacja miala byc na prezent a wychodzi na to ze wcale jej nie dostane :9

Tak! Sama sobie pieczątkę zrobiłaś i podstemplowałaś paragon emotka Jaka głupia baba!
Jakby tak każdy myślał jak TA PANI, to połowy nagród by ludziom nie wydali. U mnie co trzeci paragon jest podstemplowany i jakoś takich akcji nie miałam i mam nadzieję, że mieć nie będę emotka Współczuję...

to wlasnie sugerowala emotka

musze napisac reklamacje bo innego wyjscia nie ma- a pieczatka wyraznie byla sklepu i jeszcze kierownika specjalnie o podpis prosilam- na szczescie nie bylo problemu. ja tez sie pierwszy raz z czyms takim stykam ze nie chca mi uznac pieczatki i podpisu;/ mam nadzieje ze uwzglednia reklamacje...
0 0

Gość: kingaa

#4017155 Napisano: 04.01.2011 03:10:00
rafi323raf napisał(a):

a ja dlatego wolę kupować w marketach, jeszcze nigdy pieczątek nie brałem emotka

No to idź do TESCO i kup na Winiary, to bez pieczątki się nie obejdzie, bo na paragonie nie wyskakuje, że to produkt Winiary emotka
0 0

luk1990

#4017160 Napisano: 04.01.2011 03:10:52
rafi323raf napisał(a):

no tak tyle ze je do marketu jakiegokolwiek mam ok. 30km i specjalnie po olej nie chcialo mi sie jechac- kupilam na stacji benzynowej w mojej miejscowosci- myslalam ze bedzie ok a tu klapa ;/

dobrze jeszcze ze zadzwonilam sama bo nawet nie bylo z ich strony informacji ze zostalam negatywnie zweryfikowana;/

poza tym Pani stwierdzila ze moja nagrode juz przyznano innej osobie z listy rezerwowej ale sprobowac napisac reklamacje moge emotka
0 0

Gość: nineczka17

#4017176 Napisano: 04.01.2011 03:14:40
kingaa napisał(a):

rafi323raf napisał(a):

No to idź do TESCO i kup na Winiary, to bez pieczątki się nie obejdzie, bo na paragonie nie wyskakuje, że to produkt Winiary emotka

w Kauflandzie też nie pisze że Winiary emotka akurat to co kupowałam emotka
0 0

efelinkaaa

#4017177 Napisano: 04.01.2011 03:14:42
poczułam się.. gorsza.. emotka
coś za często towarzyszy mi te uczucie emotka
0 0

fryz

#4017180 Napisano: 04.01.2011 03:16:01
Wkurzałam się ze wszyscy w okół chorzy az sama zachorowalam emotka
0 0

ziolko

#4017190 Napisano: 04.01.2011 03:17:57
fryz napisał(a):

masz przepis na zupkę, co podobno cuda działa emotka pół żartem, pół serio emotka

http://www.wysoki.../1,96945,647439.html
0 0

Gość: l0ginka

#4017191 Napisano: 04.01.2011 03:17:58
wkurza mnie, że wylałam dziś kawę na białą serwetę, a jeszcze bardziej wkurza mnie, że wylałam 1/4 ulubionych perfum (otwierałam i wypadły mi z ręki emotka )
0 0

efelinkaaa

#4017192 Napisano: 04.01.2011 03:18:11
fryz napisał(a):

marne pocieszenie, ale my tez jesteśmy przeziębieni.. emotka
0 0

Gość: gosia16

#4017193 Napisano: 04.01.2011 03:18:20
fryz napisał(a):

To tak jak ja - nie obroniłam się przed atakiem pociągajacych kaszlących i czuję się przez to niewyraźna emotka i to mnie też wkurza
0 0

efelinkaaa

#4017202 Napisano: 04.01.2011 03:20:56
zbierzmy się wszyscy przy setce z pieprzem emotka
0 0

dzasmina

#4017216 Napisano: 04.01.2011 03:26:05
efelinkaaa napisał(a):

albo przy trzech bez pieprzu - też podobno działa emotka
wkurza mnie to, że objadłam się frytek wyglądam jak wąż, który połknął jabłko, a teraz mam chęc na coś czekoladowego emotka emotka

i bateria mnie wkurzyła w telefonie emotka
0 0

Gość: rafi323raf

#4017228 Napisano: 04.01.2011 03:30:05
kingaa napisał(a):

rafi323raf napisał(a):

to biore inne produkty, na których wyskoczy emotka

0 0

Gość: jaspeer

#4017294 Napisano: 04.01.2011 03:50:52
dzasmina napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

wkurza mnie to, że objadłam się frytek wyglądam jak wąż, który połknął jabłko, a teraz mam chęc na coś czekoladowego emotka emotka

coś czekoladowego? emotka może w ciąży jesteś? emotka emotka
bateryjka padła, jaki peszek emotka
0 0

dzasmina

#4017334 Napisano: 04.01.2011 04:02:23
jaspeer napisał(a):

dzasmina napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

coś czekoladowego? emotka może w ciąży jesteś? emotka emotka
bateryjka padła, jaki peszek emotka

raczej nie jestem - na odległośc się nie da, przez telefon też, a w weekend nie zawsze jest jak emotka
no padła skubana i to akurat podczas 'tej' rozmowy emotka
0 0

Gość: annaszura

#4017351 Napisano: 04.01.2011 04:07:53
gosia16 napisał(a):

fryz napisał(a):

To tak jak ja - nie obroniłam się przed atakiem pociągajacych kaszlących i czuję się przez to niewyraźna emotka i to mnie też wkurza

Ja tez leżę, a wczoraj pouczałam męża żeby nie kaszlał bo obudzi dzieci emotka
0 0

fryz

#4017448 Napisano: 04.01.2011 04:38:05
annaszura napisał(a):

gosia16 napisał(a):

fryz napisał(a):

Ja tez leżę, a wczoraj pouczałam męża żeby nie kaszlał bo obudzi dzieci emotka

Ja wczoraj pouczalam zeby nie kaszlal bo mnie budzi emotka Mam kare za bycie jedza emotka
0 0

luk1990

#4017462 Napisano: 04.01.2011 04:44:07
alaalex40 napisał(a):

kingaa napisał(a):

alaalex40 napisał(a):

to wlasnie sugerowala emotka

musze napisac reklamacje bo innego wyjscia nie ma- a pieczatka wyraznie byla sklepu i jeszcze kierownika specjalnie o podpis prosilam- na szczescie nie bylo problemu. ja tez sie pierwszy raz z czyms takim stykam ze nie chca mi uznac pieczatki i podpisu;/ mam nadzieje ze uwzglednia reklamacje...

alaalex40 napisał(a):

rafi323raf napisał(a):

no tak tyle ze je do marketu jakiegokolwiek mam ok. 30km i specjalnie po olej nie chcialo mi sie jechac- kupilam na stacji benzynowej w mojej miejscowosci- myslalam ze bedzie ok a tu klapa ;/

dobrze jeszcze ze zadzwonilam sama bo nawet nie bylo z ich strony informacji ze zostalam negatywnie zweryfikowana;/

poza tym Pani stwierdzila ze moja nagrode juz przyznano innej osobie z listy rezerwowej ale sprobowac napisac reklamacje moge emotka

czy ktoras z osob bioracych udzial w tym konkursie tez miala taki problem ?:(
0 0