Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: l0ginka
Gość: cudaczek
Nasza listonoszka wpadła i już nie przychodzi, tylko śpiewa kołysanki...
Gość: wsciekly
a ja miałem 2 przesyłki do odebrania ze zwrotem dokumentów i jedną do wysyłki - opłacona, ubezpieczona nawet
ale kurierzyna Z DHL stwierdził, że on NICZEGO NIE MUSI
po weekendzie szukam jakiegos p[rezesa tej firmy
to za co bierze kasę
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja też miałam opłaconą i ubezpieczoną, mam nadzieje że kupujący zgodzi się na inne rozwiązanie
mio
Postów 658
Data rejestracji 24.10.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jak ktos ma jakis pomysł na coś innego zamiast zwykłej szyby ktorej juz nie oplaca mi sie wtsawiac bo drzwi beda wymieniane prosze o propozycje
Gość: jkkp
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tanie są szyby plastikowe w sklepach np budowlanych, jakiś czas temu kupowałam to płaciłam o ile dobrze pamietam coś koło 30 zł
mio
Postów 658
Data rejestracji 24.10.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
o dobry pomysł takie cos dzięki
Gość: tato999
normalnie
ewka656
Postów 639
Data rejestracji 23.08.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W większych marketach budowlanych mozna kupić taką plastikową atrapę szyby. Mój chłopak ostatnio łokciem wybył szybę w drzwiach i kupił własnie coś takiego... wygkląda jak szyba a ponoć nie drogie było.
pioge7
Postów 8444
Data rejestracji 25.05.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
Gość: lula81
Gość: ati88
ide sie uczyć
merynosek
Postów 1784
Data rejestracji 13.09.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
efelinkaaa
Postów 3061
Data rejestracji 27.10.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
do większych sklepów ja mam ok 120 km.. w moim mieście nie ma ani: Carrefoura zwykłego (Express w większośći nie bierze udziału), ani Auchan, Ani Intermacoś tam.. tylko Lidl i mnóstwo Biedronek ;(
w niedziele jadę na wyprzedaże, to.. a nie, nic nie zrobię, przecież akurat nie ma fajnych konkursów
merynosek
Postów 1784
Data rejestracji 13.09.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Do tesco mam 120km... Tylko ja bym się do miasta nie chciała przeprowadzić
karkocka
Postów 3889
Data rejestracji 16.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
Zrobię zakupy w Carrefour, Tesco, Superpharm, Netto, Auchan, Kaufland, Hebe, Drogeria Natura, Stokrotka, Lidl, Biedronka, Żabka, Pepco, Rossmann, Odido, Lewiatan, Piotr i Paweł,, TOYS\'R`US, BP, Orlen, Delikatesy Centrum, Inmedio, Circle K, DUKA ...
agamaty
Postów 2876
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mieszkasz na moim osiedlu?
w stopce jak wół pisze klikanym konkursom VETO a tu prośba za prośbą
ja do Intermarche w Błoniach mam ok. 30 km, ale do tej stolicy polskiej logistyki w jedną stronę ostatnio jechałem prawie 4 godzinki
odległość to więc rzecz absolutnie względna