Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: inga_iga
Gość: wsciekly
a z jakiej przeglądarki korzystasz ?
u mnie na Mozilli wtrynia się co jakiś czas megawerbung, ale nie w pierwszym oknie, tylko w tle, więc mi to nie przeszkadza i wyłączam krzyżykiem
może u Ciebie e-konki są w tle - widoczne jako kolejne okienko na dolnym pasku, wystarczy najechać myszką na ikonkę przeglądarki i pokazują się aktywne okienka
ja wczoraj też się na to nieźle wkurzyłem, bo sporo osób nie przeczyta nawet tego, co w stopce pisze
ale po odpowiednim komentarzu, że niby sporo analfabetów na forum, mam chwilowy spokój
Avatea
Postów 1348
Data rejestracji 23.02.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
ojej! a ja chciałam jutro ciut posmamować...
https://www.vinte...4347-fartuszekdeluxe
https://zapaska.eu
posmamować zawsze możesz
Avatea
Postów 1348
Data rejestracji 23.02.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
zacznij już dziś, bo inne legalne blondynki muszą się ze spamem... przespać
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Bo inaczej chyba nazwać tego nie można, a 2 miesiące proszenia się o albo umówione w związku z wymianą rzeczy to dla mnie zdecydowanie za dużo.
300 zł to dla mnie nie jest mała kasa.
Andzia2005 wierze, że jeszcze się odezwie, ale na chwile obecną jestem gotowa zrobić wieeelki dym.
Bo zrozumiem wszystko a dwukrotnie zaginiony przelew plus zaginiona paczka na poczcie, a do tego kilkutygodniowe milczenie to nawet jak dla mnei za dużo i mam nadzieje że dziewczyna się odezwie bo chyba nikomu nie jest miły kontakt z policją
Gość: jaspeer
andzia2005? widzę, że nie tylko mnie za skórę zalazła ta
złodziejstwo należy tępić i to w zarodku!! może wspólna wycieczka do zielonki, na ulicę piastowską pomoże??
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
heh nie tylko do zielonki, ale do tego wizyta na policji to po pierwsze, po drugie internet wbrew pozorom nie jest anonimowy, jeśli nei chce kontaktować się osobiście moge skontaktowac się z kimś innym, ale za chiny nie popuszcze
zdolnabestia
Postów 5299
Data rejestracji 12.12.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane 1
Login: andzia2005
Ostatnio online: 16 Grudnia 2010, 16:41
Może jej coś wypadło, że się nie odzywa? Nie bronię jej, bo nie znam sprawy, ale mogła nie przeczytać wiadomości, skoro się długo nie logowała.
no masz rację, wypadło jej... wypadło jej oddać kasę, więc lepiej się nie logować na stare konto, założyć nowe i mieć pseudo-'święty spokój'...
do 16 grudnia była codziennie, jednak jak przyszło co do czego i upomniałem się o kasę, to nagle zaniemogła? dziwne, nie uważasz?
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja wbrew pozorom nie chciałam tego wyciągać na forum, dlatego czekałam ...
Od 17 listopada...
słuchałam od tego czasu wymówek ...
najpierw pomylony nr konta
ok, zdarza się poczekam,
pozniej zaginiona paczka na poczcie ( druga część z wymiany)
Kolejny przelew, który nie dotarł
aż w końcu ciszaaaa
zdolnabestia
Postów 5299
Data rejestracji 12.12.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane 1
Ok, jak już pisałam - nie znam sprawy.
Gdzieś na forum był wątek o forumowych oszustach, napiszcie tam o niej, żeby już więcej osób nie dało się naciąć.
a nie podejrzewasz pod jaką ksywką jest teraz na forum
a co za problem zmienić nick? dziś mogę byś 'sobą', jutro gienkiem, pojutrze frankiem, a na koniec małgosią
malutka456
Postów 2712
Data rejestracji 03.08.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ismena
Postów 577
Data rejestracji 12.06.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
moim zdaniem 300zł dla jednej osoby i 150zł dla drugiej, to znacząca suma i warto udać się w tej sprawie w kilka urzędowych miejsc, skoro inaczej się nie da
wkurzają mnie maksymalnie oszuści i złodzieje!
na to trzeba mieć wyrok sądowy
moze i tak, ale czy internet nie jest teraz wszechobecny? wystarczy iść do znajomych, albo kafejki... poza tym, co innego odebranie nagrody, a co innego zapłata za wymianę... chyba trzeba będzie poruszyć siatkę znajomych i odrobinę kasy na telefon przeznaczyć...