Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
kajeczka
Postów 3314
Data rejestracji 24.08.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja tak kiedyś czekałam,czekałam....Sprzedający wysłał bowiem komórkę listem zwykłym i leżakowała sobie w skrzynce
merynosek
Postów 1784
Data rejestracji 13.09.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
U mnie brak skrzynki
Gość: kochaniutka
Jejku to sobie zadzwoń, też czekałam na te wyniki z Leclerca. Kobieta powiedziala ze poinformowali szytskich, ale mam nie wyrzucac paragonu bo czesto ludzie nie dosyłają, potem po 2 tygodniach wysyłają dalej aż zapełnią liste.Powiedziała, że a 2 dni beda wyniki na stronie zamieszczone to bede widzieć czy mam trzymać paragon czy nie. I ty nie rób ludziom wody z mózgu bo wszedzie ciebie pełno a nic nie wnosisz mądrego do rozmowy. Głupie spekulowanie. Telefon do organizatora kosztuje raptem 30 gr, zadzwoń i wszystkeigo się dowiesz.
Wkurzają mnie tacy ludzie jak Ty, wszedzie wrzucają swoje 5 groszy , a nie koniecznie coś wiedzą.
Gość: wsciekly
złapałem przed 16 kobitkę odpowiedzialna za konk i ta powiedziała mi, że informowali telefonicznie głównych z Intermarche (TV i kino) a reszta czeka
również Leclerc
w głowie się bowiem nie mieści, że 80- nagród z Leclerca (po 4 na sklep) i 100 z Intermache nie wpadły nikomu z forum
przy szpilach, gdzie na 70 nagród nic nie trzeba było kupować, tyle było awantur, a tu co - cisza
luk1990
Postów 2353
Data rejestracji 13.10.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
moim zdaniem nie bylo wynikow
alaalex40 i luk1990
Gość: pola731
nie wiem ,o co chodzi w TQG - ostatnio dzwoniłam w sprawie karty gwarancyjnej do pralki - jedna pani mi powiedziała ,że doślą , druga mi odpisała ,że przecież dostałam - problem w tym ,ze nie dostałam - ani na pralce ani w bębnie nie ma -ani instrukcji ani gwarancji - a pani ,która się tym zajmowała w piatek była nieobecna - więc w różne dziwne informacje od TQG jestem skłonna uwierzyć
nie wygrałam - trudno się mówi - ale zeby zupełnie nikt z forum się nie pochwalił ?
Gość: kochaniutka
i dlatego nic mi tu nie gra
a TQG już nieraz robiło ludziom wodę z mózgu
przy takiej liczbie nagród (102 + 80) zawsze ktoś się pochwali, ktoś wygada
poza tym ciężko mi uwierzyć w poinformowanie telefoniczne laureatów głównych, bo ta agencja wszystkich informuje standardowymi eskami i dopiero potem wyłania laureatów głównych
może specjalnie mieszają i wprowadzają element dezinformacji, żeby skonfliktować forum i lub ukryć własną niekompetencję
a pamiętasz Naturelle i nieszczęsne Alwaysy
do dziś nie ma pełnej listy i za każdym razem gadają co innego
dlatego trzeba brać pi razy oko to co mówią
joan
Postów 18736
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
W to akurat jestem skłonna uwierzyć
Gość: iwonciaaa
Najgorszy jest:
a) egzamin z filozofii i z kulturoznawstwa
b) to, że nie potrafię się doczytać we własnych notatkach
c) że w barku nie ma nic słodkiego
d) że nie mogę sobie pozwolić z moim ciśnieniem na kolejną kawę
e) że kuzynka się ze mną umówiła i po raz kolejny mnie olała
f) że w portfelu plik paragonów robi się coraz grubszy, a nic trafić nie umiem ( podczas gdy niektórzy mogą otworzyć sklep z ekspresami,chodzikami,albo wykupić cały reserved)
g) wkurza mnie boląca głowa
i mogłabym tak do z wymieniać
zaczytana-pola
Postów 11577
Data rejestracji 24.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
żeby nie było 162+ 80 nagród
Gość: hittmanka
a ja im tam nie wierzę....
masz rację
nie wiem czemu zakodowało mi się, że w Interku 100 nagród po stówie
a tu jest przecież 160
tym bardziej więc nie mieści się w głowie, że nikt na forum nie załapał się na bonik
Gość: zyziak
Gość: glan4
przecież to tylko 6gr
zaczytana-pola
Postów 11577
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Bo z Inteka nie było wyników( nie informowali jeszcze).
Sprawa rozchodzi się o Vizir w Leclerku
ale paragon na konk musi być za minimum 10 zeta
80 nagród i zero przecieku na forum
nierealne
zaczytana-pola
Postów 11577
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie twierdzę, ze informowali. Kochaniutkiej powiedzieli, że tak, Tobie, że nie, wiec nie wiadomo po której stronie leży prawda. Mnie już nic nie zdziwi