Wkurza mnie...

kajeczka

#4073642 Napisano: 24.01.2011 03:59:04
merynosek napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

merynosek napisał(a):

Wkurza mnie sprzedający na allegro! Już 2 razy pisze, że paczkę do mnie wysłała a po paczce ani śladu!!! emotka emotka emotka
3 tygodnie już czekam! emotka

niech poda nr nadania emotka

Tak mu dzisiaj napisałam i już nie odpisał... Czekam do środy i jeśli paczki nie dostanę to emotka emotka emotka

ja tak kiedyś czekałam,czekałam....Sprzedający wysłał bowiem komórkę listem zwykłym i leżakowała sobie w skrzynce emotka
0 0

merynosek

#4073647 Napisano: 24.01.2011 04:00:00
kajeczka napisał(a):

merynosek napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

merynosek napisał(a):

Wkurza mnie sprzedający na allegro! Już 2 razy pisze, że paczkę do mnie wysłała a po paczce ani śladu!!! emotka emotka emotka
3 tygodnie już czekam! emotka

niech poda nr nadania emotka

Tak mu dzisiaj napisałam i już nie odpisał... Czekam do środy i jeśli paczki nie dostanę to emotka emotka emotka

ja tak kiedyś czekałam,czekałam....Sprzedający wysłał bowiem komórkę listem zwykłym i leżakowała sobie w skrzynce emotka

U mnie brak skrzynki emotka A paczka i tak by się do niej nie zmieściła emotka
0 0

Gość: kochaniutka

#4073672 Napisano: 24.01.2011 04:05:39
wsciekly napisał(a):

kochaniutka napisał(a):

pola731 napisał(a):

kochaniutka napisał(a):

Vizir z Leclerca był w ubiegłym tygodniu.

czyli wielka plama na białym stole ...na stronie nic nie napisali - chwalił się ktoś z forum ?

Wyniki mają być w przeciągu 2 dni zamieszczone na stronie. Czekają teraz na paragony.

ale robisz ludziom wodę z mózgu emotka

w TQG nie wiedzą o żadnych wynikach z Leclerca emotka

informowali, ale z Intermarche 2 laureatów głównych - 100 bonów po 100 zeta jeszcze nie

Jejku to sobie zadzwoń, też czekałam na te wyniki z Leclerca. Kobieta powiedziala ze poinformowali szytskich, ale mam nie wyrzucac paragonu bo czesto ludzie nie dosyłają, potem po 2 tygodniach wysyłają dalej aż zapełnią liste.Powiedziała, że a 2 dni beda wyniki na stronie zamieszczone to bede widzieć czy mam trzymać paragon czy nie. I ty nie rób ludziom wody z mózgu bo wszedzie ciebie pełno a nic nie wnosisz mądrego do rozmowy. Głupie spekulowanie. Telefon do organizatora kosztuje raptem 30 gr, zadzwoń i wszystkeigo się dowiesz. emotka Dzisiaj nie ma kobiety któa prowadzi konkrus z białego stołu, ale jest inna kobieta która odpowiada na pytania. Mówila, że nawet dzisiaj odbierała faks z paragonem.

Wkurzają mnie tacy ludzie jak Ty, wszedzie wrzucają swoje 5 groszy , a nie koniecznie coś wiedzą.
0 0

Gość: wsciekly

#4073721 Napisano: 24.01.2011 04:19:32
kochaniutka, pozwoliłem sobie na komentarz dopiero po telefonie do TQG

złapałem przed 16 kobitkę odpowiedzialna za konk i ta powiedziała mi, że informowali telefonicznie głównych z Intermarche (TV i kino) a reszta czeka

również Leclerc

w głowie się bowiem nie mieści, że 80- nagród z Leclerca (po 4 na sklep) i 100 z Intermache nie wpadły nikomu z forum

przy szpilach, gdzie na 70 nagród nic nie trzeba było kupować, tyle było awantur, a tu co - cisza emotka emotka
0 0

luk1990

#4073725 Napisano: 24.01.2011 04:20:22
wsciekly napisał(a):

kochaniutka, pozwoliłem sobie na komentarz dopiero po telefonie do TQG i złapałem przed 16 kobitkę odpowiedzialna za konk

powiedziała mi, że informowali telefonicznie głównych z Intermarche (TV i kino) a reszta czeka

również Leclerc

w głowie się bowiem nie mieści, że 80- nagród z Leclerca (po 4 na sklep) i 100 z Intermache nie wpadły nikomu z forum

przy szpilach, gdzie na 70 nagród nic nie trzeba było kupować, tyle było awantur, a tu co - cisza emotka emotka

moim zdaniem nie bylo wynikow emotka
0 0

Gość: pola731

#4073726 Napisano: 24.01.2011 04:20:33
kochaniutka napisał(a):

wsciekly napisał(a):

kochaniutka napisał(a):

pola731 napisał(a):

kochaniutka napisał(a):

Vizir z Leclerca był w ubiegłym tygodniu.

czyli wielka plama na białym stole ...na stronie nic nie napisali - chwalił się ktoś z forum ?

Wyniki mają być w przeciągu 2 dni zamieszczone na stronie. Czekają teraz na paragony.

ale robisz ludziom wodę z mózgu emotka

w TQG nie wiedzą o żadnych wynikach z Leclerca emotka

informowali, ale z Intermarche 2 laureatów głównych - 100 bonów po 100 zeta jeszcze nie

Jejku to sobie zadzwoń, też czekałam na te wyniki z Leclerca. Kobieta powiedziala ze poinformowali szytskich, ale mam nie wyrzucac paragonu bo czesto ludzie nie dosyłają, potem po 2 tygodniach wysyłają dalej aż zapełnią liste.Powiedziała, że a 2 dni beda wyniki na stronie zamieszczone to bede widzieć czy mam trzymać paragon czy nie. I ty nie rób ludziom wody z mózgu bo wszedzie ciebie pełno a nic nie wnosisz mądrego do rozmowy. Głupie spekulowanie. Telefon do organizatora kosztuje raptem 30 gr, zadzwoń i wszystkeigo się dowiesz. emotka Dzisiaj nie ma kobiety któa prowadzi konkrus z białego stołu, ale jest inna kobieta która odpowiada na pytania. Mówila, że nawet dzisiaj odbierała faks z paragonem.

Wkurzają mnie tacy ludzie jak Ty, wszedzie wrzucają swoje 5 groszy , a nie koniecznie coś wiedzą.

nie wiem ,o co chodzi w TQG - ostatnio dzwoniłam w sprawie karty gwarancyjnej do pralki - jedna pani mi powiedziała ,że doślą , druga mi odpisała ,że przecież dostałam - problem w tym ,ze nie dostałam - ani na pralce ani w bębnie nie ma -ani instrukcji ani gwarancji - a pani ,która się tym zajmowała w piatek była nieobecna - więc w różne dziwne informacje od TQG jestem skłonna uwierzyć

nie wygrałam - trudno się mówi - ale zeby zupełnie nikt z forum się nie pochwalił ?
0 0

Gość: kochaniutka

#4073734 Napisano: 24.01.2011 04:23:18
Aaaa to ja sama juz nie wiem , napisałam co mi powiedzieli. Też nie chce mi się wierzyć, że były wyniki. Al rozmawiałam z nią jak z dzieckiem, pytałam po 2 razy czy oby na pewno zrozumiała o co mi chodzi. Zaznaczyła, że kobieta odpowiedzialna z konkurs będzie dostępna dopiero jutro. Nie wiem jakim cudem udało Ci się ja w takim razie złapać, wygląda na to że ktoś kłamie. Zobaczymy za dwa dni czy faktycznie pojawią się te wyniki.
0 0

#4073756 Napisano: 24.01.2011 04:30:19
pola731 napisał(a):

nie wygrałam - trudno się mówi - ale zeby zupełnie nikt z forum się nie pochwalił ?

i dlatego nic mi tu nie gra emotka

a TQG już nieraz robiło ludziom wodę z mózgu

przy takiej liczbie nagród (102 + 80) zawsze ktoś się pochwali, ktoś wygada

poza tym ciężko mi uwierzyć w poinformowanie telefoniczne laureatów głównych, bo ta agencja wszystkich informuje standardowymi eskami i dopiero potem wyłania laureatów głównych

może specjalnie mieszają i wprowadzają element dezinformacji, żeby skonfliktować forum i lub ukryć własną niekompetencję emotka
0 0

#4073765 Napisano: 24.01.2011 04:33:39
kochaniutka napisał(a):

Aaaa to ja sama juz nie wiem , napisałam co mi powiedzieli. Też nie chce mi się wierzyć, że były wyniki. Al rozmawiałam z nią jak z dzieckiem, pytałam po 2 razy czy oby na pewno zrozumiała o co mi chodzi. Zaznaczyła, że kobieta odpowiedzialna z konkurs będzie dostępna dopiero jutro. Nie wiem jakim cudem udało Ci się ja w takim razie złapać, wygląda na to że ktoś kłamie. Zobaczymy za dwa dni czy faktycznie pojawią się te wyniki.

a pamiętasz Naturelle i nieszczęsne Alwaysy emotka

do dziś nie ma pełnej listy i za każdym razem gadają co innego

dlatego trzeba brać pi razy oko to co mówią emotka
0 0

joan

#4073770 Napisano: 24.01.2011 04:34:42
wsciekly napisał(a):

może specjalnie mieszają i wprowadzają element dezinformacji, żeby skonfliktować forum i lub ukryć własną niekompetencję emotka

W to akurat jestem skłonna uwierzyć emotka Jedni organizatorzy przywłaszczają sobie buty, inni miesiącami nie potrafią doliczyć się bonów do Reala i suszarek do włosów... emotka
0 0

Gość: iwonciaaa

#4073784 Napisano: 24.01.2011 04:39:37
nie no serio, mam dzisiaj taki dzień, że wszystko mnie wkurza emotka podobno naukowcy stwierdzili, że to najgorszy dzień w calym roku.

Najgorszy jest:
a) egzamin z filozofii i z kulturoznawstwa
b) to, że nie potrafię się doczytać we własnych notatkach
c) że w barku nie ma nic słodkiego
d) że nie mogę sobie pozwolić z moim ciśnieniem na kolejną kawę
e) że kuzynka się ze mną umówiła i po raz kolejny mnie olała
f) że w portfelu plik paragonów robi się coraz grubszy, a nic trafić nie umiem ( podczas gdy niektórzy mogą otworzyć sklep z ekspresami,chodzikami,albo wykupić cały reserved)
g) wkurza mnie boląca głowa
i mogłabym tak do z wymieniać emotka
0 0

zaczytana-pola

#4073870 Napisano: 24.01.2011 05:05:42
wsciekly napisał(a):

pola731 napisał(a):

poza tym ciężko mi uwierzyć w poinformowanie telefoniczne laureatów głównych, bo ta agencja wszystkich informuje standardowymi eskami i dopiero potem wyłania laureatów głównych

żeby nie było 162+ 80 nagród
0 0

Gość: hittmanka

#4073875 Napisano: 24.01.2011 05:07:19
magnus napisał(a):

bostonekk napisał(a):

magnus napisał(a):

Brak herbatek Z POSTI
czy ktoś jeszcze czeka ?

ja czekam na 3x zestaw herbat i moja mama na 1, także jeszcze sobie poczekamy... emotka

Mam odpowiedź od POSTI- w tym tygodniu zostaną wszystkie wysłane emotka

a ja im tam nie wierzę.... emotka
0 0

#4073879 Napisano: 24.01.2011 05:10:23
ilonar2301 napisał(a):

wsciekly napisał(a):

pola731 napisał(a):

żeby nie było 162+ 80 nagród

masz rację emotka

nie wiem czemu zakodowało mi się, że w Interku 100 nagród po stówie

a tu jest przecież 160 emotka

tym bardziej więc nie mieści się w głowie, że nikt na forum nie załapał się na bonik emotka
0 0

Gość: zyziak

#4074565 Napisano: 24.01.2011 08:32:10
Wkurza mnie Real wczoraj kawa nescafe była po 10,05 dzisiaj jest 9,99 emotka
0 0

Gość: glan4

#4074584 Napisano: 24.01.2011 08:35:04
zyziak napisał(a):

przecież to tylko 6gr
0 0

zaczytana-pola

#4074587 Napisano: 24.01.2011 08:36:00
wsciekly napisał(a):

masz rację emotka

tym bardziej więc nie mieści się w głowie, że nikt na forum nie załapał się na bonik emotka

Bo z Inteka nie było wyników( nie informowali jeszcze). emotka
Sprawa rozchodzi się o Vizir w Leclerku emotka
0 0

#4074588 Napisano: 24.01.2011 08:36:02
glan4 napisał(a):

zyziak napisał(a):

przecież to tylko 6gr

ale paragon na konk musi być za minimum 10 zeta emotka
0 0

#4075061 Napisano: 24.01.2011 11:11:26
ilonar2301 napisał(a):

wsciekly napisał(a):

masz rację emotka

80 nagród i zero przecieku na forum emotka

nierealne
0 0

zaczytana-pola

#4075067 Napisano: 24.01.2011 11:17:40
wsciekly napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

wsciekly napisał(a):

masz rację emotka

80 nagród i zero przecieku na forum emotka

nierealne

Nie twierdzę, ze informowali. Kochaniutkiej powiedzieli, że tak, Tobie, że nie, wiec nie wiadomo po której stronie leży prawda. Mnie już nic nie zdziwi emotka
0 0