Wkurza mnie...

Gość: l0ginka

#4075082 Napisano: 24.01.2011 11:31:48
..wkurza mnie, że nie chce mi się brać udziału w żadnych konkursach ostatnio , a co za tym idzie nic nie wygrywam i to wkurza mnie również ...
(znajduję konkursy, dodaję, ale mi się nie chce emotka )
0 0

Gość: tato999

#4075171 Napisano: 25.01.2011 06:43:35
iwonciaaa napisał(a):

nie no serio, mam dzisiaj taki dzień, że wszystko mnie wkurza emotka podobno naukowcy stwierdzili, że to najgorszy dzień w calym roku.

Najgorszy jest:
a) egzamin z filozofii i z kulturoznawstwa
b) to, że nie potrafię się doczytać we własnych notatkach
c) że w barku nie ma nic słodkiego
d) że nie mogę sobie pozwolić z moim ciśnieniem na kolejną kawę
e) że kuzynka się ze mną umówiła i po raz kolejny mnie olała
f) że w portfelu plik paragonów robi się coraz grubszy, a nic trafić nie umiem ( podczas gdy niektórzy mogą otworzyć sklep z ekspresami,chodzikami,albo wykupić cały reserved)
g) wkurza mnie boląca głowa
i mogłabym tak do z wymieniać emotka

a po Z nastąpi kolejno AA i z wielu problemów zrodzi się jeden emotka

zgadnijcie jaki emotka
0 0

Gość: agulecece

#4075199 Napisano: 25.01.2011 07:43:20
wkurza mnie poczta na tlenie od wczoraj nie moge sie zalogowac
0 0

Gość: lovcia88

#4075212 Napisano: 25.01.2011 07:46:36
agulecece napisał(a):

niestety, maja jakies problemy...
0 0

ziolko

#4075215 Napisano: 25.01.2011 07:50:02
lovcia88 napisał(a):

agulecece napisał(a):

ja logowałam się dziś bez zadnego problemu..

spróbujcie zamknąć przeglądarkę, otworzyć na nowo i zalogować się
0 0

#4075234 Napisano: 25.01.2011 07:56:50
ziolko napisał(a):

lovcia88 napisał(a):

agulecece napisał(a):

teraz jest juz ok, ale byly problemy od wczoraj...
0 0

Gość: agulecece

#4075268 Napisano: 25.01.2011 08:11:33
lovcia88 napisał(a):

ziolko napisał(a):

lovcia88 napisał(a):

agulecece napisał(a):

ja dalej nie moge sie zalogowac
0 0

Gość: nineczka17

#4075279 Napisano: 25.01.2011 08:17:35
agulecece napisał(a):

lovcia88 napisał(a):

ziolko napisał(a):

lovcia88 napisał(a):

agulecece napisał(a):

ja dalej nie moge sie zalogowac

u mnie wczoraj nie dało się dziś jest ok emotka
0 0

Gość: amif

#4075286 Napisano: 25.01.2011 08:20:11
u mnie tlen działa emotka
0 0

Gość: monisia23

#4075290 Napisano: 25.01.2011 08:21:41
Czy ja cos w koncu wygram emotka
Ponad miesiac tylko 3 marne plyty
kurrrrdee emotka
Moze przerwa mi potrzebna emotka
0 0

79magda

#4076597 Napisano: 25.01.2011 02:53:36
Osłabiają mnie pojawiające się w każdym topie prośby, błagania, wołania w pustkę o ekspres, o chodzik... Ludzie, czy Wy naprawdę uważacie, że ktoś Wam cokolwiek poda na tacy??? Ekspres za darmo, chodzik, bo dla dziecka potrzebny...

Nie umiem grać w czasówkach, nie wygrywam w nich, więc się do nich nie zabieram. Proste! Naprawdę uważacie, że ktoś, kogo nie znacie, a kto ma swoich znajomych i przyjaciół, o Rodzinie nie wspominając odda Wam wart ponad 300 złotych ekspres za darmo? A niby dlaczego? Wy byście oddali??? emotka
0 0

katmich

#4076604 Napisano: 25.01.2011 02:58:24
wkurzają mnie prośby, prośbunie, pytanka, zapytanka i inne nachalne wiadomości, w których zupełnie mi obcy ludzie proszą mnie bym im kliknęła, zagłosowała i pomogła.. musiałabym cały dzień na to poświecić by spełnić te prośby emotka mam tego dosyć! od takich próśb jest wątek na forum i dosyć spamowania na moją skrzynkę! emotka emotka emotka emotka
0 0

Gość: meeyka

#4076613 Napisano: 25.01.2011 03:01:06
katmich napisał(a):

wkurzają mnie prośby, prośbunie, pytanka, zapytanka i inne nachalne wiadomości, w których zupełnie mi obcy ludzie proszą mnie bym im kliknęła, zagłosowała i pomogła.. musiałabym cały dzień na to poświecić by spełnić te prośby emotka mam tego dosyć! od takich próśb jest wątek na forum i dosyć spamowania na moją skrzynkę! emotka emotka emotka emotka

ja mam na to tylko jeden sposob - pierwszy raz kasuje taki spam, jak recydywa - na czarna liste emotka
0 0

ja-sylwia

#4076627 Napisano: 25.01.2011 03:06:23
katmich napisał(a):

Mnie też to wkurza tymbardziej ze w stopce mam wyraźnie napisane ze nie klikam emotka ludzie potrafią być tak zdesperowani konkursami klikanymi że zaśmiecają skrzynke po kilkanaście razy nawet jak sie im odmówi emotka emotka
0 0

#4076660 Napisano: 25.01.2011 03:20:15
magic18girl napisał(a):

katmich napisał(a):

Mnie też to wkurza tymbardziej ze w stopce mam wyraźnie napisane ze nie klikam emotka ludzie potrafią być tak zdesperowani konkursami klikanymi że zaśmiecają skrzynke po kilkanaście razy nawet jak sie im odmówi emotka emotka

wystarczy zablokowac i po problemie...
0 0

Gość: copacabana

#4076673 Napisano: 25.01.2011 03:23:20
Feralny tydzien.
Stare nagrody nie docieraja,
konkursy rozwiazuja sie bez mojego udzialu
i tylkoo to czekanie i czekanie!
0 0

kalisto1986

#4076676 Napisano: 25.01.2011 03:24:30
79magda napisał(a):

Osłabiają mnie pojawiające się w każdym topie prośby, błagania, wołania w pustkę o ekspres, o chodzik... Ludzie, czy Wy naprawdę uważacie, że ktoś Wam cokolwiek poda na tacy??? Ekspres za darmo, chodzik, bo dla dziecka potrzebny...

Nie umiem grać w czasówkach, nie wygrywam w nich, więc się do nich nie zabieram. Proste! Naprawdę uważacie, że ktoś, kogo nie znacie, a kto ma swoich znajomych i przyjaciół, o Rodzinie nie wspominając odda Wam wart ponad 300 złotych ekspres za darmo? A niby dlaczego? Wy byście oddali??? emotka

emotka

wkurza mnie, że wszyscy się rozkładamy emotka jak nawet nie wiedzieliśmy co to choroba dłuuuugi czas, to teraz non stop emotka
0 0

Gość: grusia

#4076677 Napisano: 25.01.2011 03:24:33
79magda napisał(a):

A kto wymaga oddawania za darmo ? I ku Twojemu pewnie zdziwieniu sa ludzie ktorzy tutaj pomagaja wygrac to czy tamto i to czasem tylko za usmiech - ale do tego trzeba być człowiekiem - ja pomoge Tobie - Ty pomozesz mi. Ja sama nie raz dzieliłam sie informacjami jak coś wygrac ,oddałam tez nadprogramowa nagrode ( wartosci 100 zl ) bo mialam na to ochote osobie z paragonem .Idzie ?Idzie! Tylko sa ludzie i ludziska - jeden nachapie sie az nadto i potem opycha rzeczy za niebotyczne kwoty ( dostalam propozycje -osoba chciala za chodzik 220 zl a wart jest 120 ) a inny czasem na niewielka opłata pomoze go wygrac . Dzis jedna osoba za niewielka opłata oddała mi chodzik za co jestem jej wdzieczna.

Mnie wkurzałyby takie osoby jak ty co to do pomocy sie nie garna ,wygrywaja tylko dla siebie bez checi wspomozenia innych w jakikolwiek sposob ( a sadze ze jesli ktos napisze jaki czas mial w konku smsowym i wygrał to z tego korzystasz - a takie info to tez jest pomoc )ale mnie nie wkurza bo to forum i zarowno takie teksty jak Twoj jak i teksty - prośby nie za sakazane - nie podoba sie ?Nie czytaj .
0 0

kalisto1986

#4076686 Napisano: 25.01.2011 03:27:50
grusia napisał(a):

79magda napisał(a):

A kto wymaga oddawania za darmo ? I ku Twojemu pewnie zdziwieniu sa ludzie ktorzy tutaj pomagaja wygrac to czy tamto i to czasem tylko za usmiech - ale do tego trzeba być człowiekiem - ja pomoge Tobie - Ty pomozesz mi. Ja sama nie raz dzieliłam sie informacjami jak coś wygrac ,oddałam tez nadprogramowa nagrode ( wartosci 100 zl ) bo mialam na to ochote osobie z paragonem .Idzie ?Idzie! Tylko sa ludzie i ludziska - jeden nachapie sie az nadto i potem opycha rzeczy za niebotyczne kwoty ( dostalam propozycje -osoba chciala za chodzik 220 zl a wart jest 120 ) a inny czasem na niewielka opłata pomoze go wygrac . Dzis jedna osoba za niewielka opłata oddała mi chodzik za co jestem jej wdzieczna.

Mnie wkurzałyby takie osoby jak ty co to do pomocy sie nie garna ,wygrywaja tylko dla siebie bez checi wspomozenia innych w jakikolwiek sposob ( a sadze ze jesli ktos napisze jaki czas mial w konku smsowym i wygrał to z tego korzystasz - a takie info to tez jest pomoc )ale mnie nie wkurza bo to forum i zarowno takie teksty jak Twoj jak i teksty - prośby nie za sakazane - nie podoba sie ?Nie czytaj .

ok ja myśle, że za ostro magde pojechałaś.
Nie wiem czy zdajesz sobie sprawę ile tutaj jest cichych pomagaczy i to za nic, zupełnie za darmo.
Ale okropnie wkurzające jest, że prośby są w każdym wątku, nie tylko szukam, ale też mdw, marketowych, i innych
I myśle, że o to magdzie chodzi i w tym ją popieram.
Bo cytowanie swojej prośby w każdym wątku, co chwile jest wkurzające, a jeśli ktoś ma pomóc to pomoże widząc tą pierwszą
0 0

Gość: pola731

#4076687 Napisano: 25.01.2011 03:29:22
grusia napisał(a):

79magda napisał(a):

jak mogę pomóc - zawsze pomagam - zawsze odpowiadam i z tym samym spotkałam sie tutaj - ponieważ jestem słaba w szukaniu konkursów i jak coś znajdę to z reguły jest w bazie - wiec czuję się zobowiazana do pomocy tym ,którzy wrzucają konkursy do bazy i dzielą się swoją wiedzą
- wkurzają mnie tylko pw z samym klikniesz? bez słowa - inne jak mam chwilę zyskują mój głos
0 0