Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: l0ginka
(znajduję konkursy, dodaję, ale mi się nie chce
Gość: tato999
a po Z nastąpi kolejno AA i z wielu problemów zrodzi się jeden
zgadnijcie jaki
Gość: agulecece
Gość: lovcia88
niestety, maja jakies problemy...
ziolko
Postów 10412
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja logowałam się dziś bez zadnego problemu..
spróbujcie zamknąć przeglądarkę, otworzyć na nowo i zalogować się
teraz jest juz ok, ale byly problemy od wczoraj...
Gość: agulecece
ja dalej nie moge sie zalogowac
Gość: nineczka17
u mnie wczoraj nie dało się dziś jest ok
Gość: amif
Gość: monisia23
Ponad miesiac tylko 3 marne plyty
kurrrrdee
Moze przerwa mi potrzebna
79magda
Postów 5007
Data rejestracji 05.02.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie umiem grać w czasówkach, nie wygrywam w nich, więc się do nich nie zabieram. Proste! Naprawdę uważacie, że ktoś, kogo nie znacie, a kto ma swoich znajomych i przyjaciół, o Rodzinie nie wspominając odda Wam wart ponad 300 złotych ekspres za darmo? A niby dlaczego? Wy byście oddali???
Idę prosto, nie biorę jeńców żadnych!
katmich
Postów 447
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: meeyka
ja mam na to tylko jeden sposob - pierwszy raz kasuje taki spam, jak recydywa - na czarna liste
ja-sylwia
Postów 606
Data rejestracji 17.11.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mnie też to wkurza tymbardziej ze w stopce mam wyraźnie napisane ze nie klikam
wystarczy zablokowac i po problemie...
Gość: copacabana
Stare nagrody nie docieraja,
konkursy rozwiazuja sie bez mojego udzialu
i tylkoo to czekanie i czekanie!
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wkurza mnie, że wszyscy się rozkładamy
Gość: grusia
A kto wymaga oddawania za darmo ? I ku Twojemu pewnie zdziwieniu sa ludzie ktorzy tutaj pomagaja wygrac to czy tamto i to czasem tylko za usmiech - ale do tego trzeba być człowiekiem - ja pomoge Tobie - Ty pomozesz mi. Ja sama nie raz dzieliłam sie informacjami jak coś wygrac ,oddałam tez nadprogramowa nagrode ( wartosci 100 zl ) bo mialam na to ochote osobie z paragonem .Idzie ?Idzie! Tylko sa ludzie i ludziska - jeden nachapie sie az nadto i potem opycha rzeczy za niebotyczne kwoty ( dostalam propozycje -osoba chciala za chodzik 220 zl a wart jest 120 ) a inny czasem na niewielka opłata pomoze go wygrac . Dzis jedna osoba za niewielka opłata oddała mi chodzik za co jestem jej wdzieczna.
Mnie wkurzałyby takie osoby jak ty co to do pomocy sie nie garna ,wygrywaja tylko dla siebie bez checi wspomozenia innych w jakikolwiek sposob ( a sadze ze jesli ktos napisze jaki czas mial w konku smsowym i wygrał to z tego korzystasz - a takie info to tez jest pomoc )ale mnie nie wkurza bo to forum i zarowno takie teksty jak Twoj jak i teksty - prośby nie za sakazane - nie podoba sie ?Nie czytaj .
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ok ja myśle, że za ostro magde pojechałaś.
Nie wiem czy zdajesz sobie sprawę ile tutaj jest cichych pomagaczy i to za nic, zupełnie za darmo.
Ale okropnie wkurzające jest, że prośby są w każdym wątku, nie tylko szukam, ale też mdw, marketowych, i innych
I myśle, że o to magdzie chodzi i w tym ją popieram.
Bo cytowanie swojej prośby w każdym wątku, co chwile jest wkurzające, a jeśli ktoś ma pomóc to pomoże widząc tą pierwszą
Gość: pola731
jak mogę pomóc - zawsze pomagam - zawsze odpowiadam i z tym samym spotkałam sie tutaj - ponieważ jestem słaba w szukaniu konkursów i jak coś znajdę to z reguły jest w bazie - wiec czuję się zobowiazana do pomocy tym ,którzy wrzucają konkursy do bazy i dzielą się swoją wiedzą
- wkurzają mnie tylko pw z samym klikniesz? bez słowa - inne jak mam chwilę zyskują mój głos