Wkurza mnie...

luk1990

#4076899 Napisano: 25.01.2011 04:51:42
brak wygranej w loterii banku bps
ze nie moge wygrac bonu na zakupy z gerbera- ehh...szczescie mnie opuscilo emotka
0 0

Gość: grusia

#4076914 Napisano: 25.01.2011 04:56:00
kalisto1986 napisał(a):

grusia napisał(a):

79magda napisał(a):

Osłabiają mnie pojawiające się w każdym topie prośby, błagania, wołania w pustkę o ekspres, o chodzik... Ludzie, czy Wy naprawdę uważacie, że ktoś Wam cokolwiek poda na tacy??? Ekspres za darmo, chodzik, bo dla dziecka potrzebny...

Nie umiem grać w czasówkach, nie wygrywam w nich, więc się do nich nie zabieram. Proste! Naprawdę uważacie, że ktoś, kogo nie znacie, a kto ma swoich znajomych i przyjaciół, o Rodzinie nie wspominając odda Wam wart ponad 300 złotych ekspres za darmo? A niby dlaczego? Wy byście oddali??? emotka

A kto wymaga oddawania za darmo ? I ku Twojemu pewnie zdziwieniu sa ludzie ktorzy tutaj pomagaja wygrac to czy tamto i to czasem tylko za usmiech - ale do tego trzeba być człowiekiem - ja pomoge Tobie - Ty pomozesz mi. Ja sama nie raz dzieliłam sie informacjami jak coś wygrac ,oddałam tez nadprogramowa nagrode ( wartosci 100 zl ) bo mialam na to ochote osobie z paragonem .Idzie ?Idzie! Tylko sa ludzie i ludziska - jeden nachapie sie az nadto i potem opycha rzeczy za niebotyczne kwoty ( dostalam propozycje -osoba chciala za chodzik 220 zl a wart jest 120 ) a inny czasem na niewielka opłata pomoze go wygrac . Dzis jedna osoba za niewielka opłata oddała mi chodzik za co jestem jej wdzieczna.

Mnie wkurzałyby takie osoby jak ty co to do pomocy sie nie garna ,wygrywaja tylko dla siebie bez checi wspomozenia innych w jakikolwiek sposob ( a sadze ze jesli ktos napisze jaki czas mial w konku smsowym i wygrał to z tego korzystasz - a takie info to tez jest pomoc )ale mnie nie wkurza bo to forum i zarowno takie teksty jak Twoj jak i teksty - prośby nie za sakazane - nie podoba sie ?Nie czytaj .

ok ja myśle, że za ostro magde pojechałaś.
Nie wiem czy zdajesz sobie sprawę ile tutaj jest cichych pomagaczy i to za nic, zupełnie za darmo.
Ale okropnie wkurzające jest, że prośby są w każdym wątku, nie tylko szukam, ale też mdw, marketowych, i innych
I myśle, że o to magdzie chodzi i w tym ją popieram.
Bo cytowanie swojej prośby w każdym wątku, co chwile jest wkurzające, a jeśli ktoś ma pomóc to pomoże widząc tą pierwszą

Za ostro ? Wprostproporcjonalnie do wydzwieku jej wypowiedzi. Doskonale zdaje sobie sprawe ze sa tutaj pomagacze i własnie chocby dlatego - takie prosby sa zrozumiale. Nie zwracam uwagi na il takich prosb wiec mi to nie przeszkadza. Bo skoro czegos nie moge zmienic to albo sie od tego odcinam ( co w tym wypadku wiazalo by sie chyba z opuszczeniem forum ) lub akceptuje takim jakie jest. Moze stworzyc watek z prosbami o pomoc w konkursach ( choc jest watek POMOCY).
Jak to mówią kazdy orze jak może - dlaczego jesli ktos wygrac nie umie to nie moze poprosic o pomoc? Bo własnie o to tutaj chodziło - ze ludzie nie maja prawa prosic o pomoc i ze skoro wygrywac nie umieja to widac danej rzeczy miec nie mają.Nie zauwazyłam prósb o oddanie za free cennej nagrody.
0 0

#4076920 Napisano: 25.01.2011 04:58:25
leona napisał(a):

[O takich, o takich, które są m.in.do wygrania w jednym z hipermarketów - CHODZIKACH a nie chodziakach emotka

Ciekawe od kiedy chodziki - pchacze sa niezdrowe dla dzieci ... a literowki sie zdarzają i nie ma sie z czego tarzać
0 0

leona

#4076934 Napisano: 25.01.2011 05:07:43
grusia napisał(a):

leona napisał(a):

[O takich, o takich, które są m.in.do wygrania w jednym z hipermarketów - CHODZIKACH a nie chodziakach emotka

Ciekawe od kiedy chodziki - pchacze sa niezdrowe dla dzieci ... a literowki sie zdarzają i nie ma sie z czego tarzać

Są niezdrowe od zawsze - spytaj ortopedy:) albo poczytaj w necie np. tu: http://ortopedia-...pic-dziecku-chodzik/
0 0

zielonaszpilka

#4076938 Napisano: 25.01.2011 05:09:23
leona napisał(a):

grusia napisał(a):

leona napisał(a):

Są niezdrowe od zawsze - spytaj ortopedy:) albo poczytaj w necie np. tu: http://ortopedia-...pic-dziecku-chodzik/

chodziki tak, są niezdrowe, ale chodziki-pchacze?? Nie emotka Dziecko przy pchaczu ma dobrą pozycję, to tak jakbyś szedł przed nim i za łapki go trzymał
0 0

merynosek

#4076939 Napisano: 25.01.2011 05:09:33
leona napisał(a):

grusia napisał(a):

leona napisał(a):

Tylko nie zawsze jedno z drugim idzie w parze. Mój synek miał chodzik, nie bawił się w nim całymi dniami tylko dawałam go na 20-30min dziennie, zabawa była przednia i jakoś nic mu się nie stało.
0 0

#4076944 Napisano: 25.01.2011 05:12:08
leona napisał(a):

grusia napisał(a):

leona napisał(a):

Mniemam ze dzieci nie posiadasz bo nie masz pojecia o czym piszesz, nie znasz treminologii dzieciowej choc twardo sie upierasz ze masz racje. CHODZIK to zupełnie co innego niz CHODZIK PCHACZ. A oprtopedzi stawiaja sprawę jasno - chodziki NIE, pchacze TAK.

Wkurzaja mnie osoby ktore wypowiadaja sie na temat na który nie mają pojęcia.
0 0

#4076945 Napisano: 25.01.2011 05:13:11
merynosek napisał(a):

leona napisał(a):

grusia napisał(a):

leona napisał(a):

Tylko nie zawsze jedno z drugim idzie w parze. Mój synek miał chodzik, nie bawił się w nim całymi dniami tylko dawałam go na 20-30min dziennie, zabawa była przednia i jakoś nic mu się nie stało.

Merynosek jasne emotka bo wszystkiego trzeba używac z głową emotka
0 0

leona

#4076962 Napisano: 25.01.2011 05:19:04
merynosek napisał(a):

leona napisał(a):

grusia napisał(a):

leona napisał(a):

Po pierwsze to rzecz dotyczy właśnie chodzików tzw. pchaczy. Po drugie czy danemu dziecku nic się nie stało to oceniłby ortopeda po dokładnym zbadaniu prawidłowości chodu, ukształtowania stóp, postawy i oględzin pod kątem braku ewentualnego skrzywienia kręgosłupa- laik nie jest w stanie tego prawidłowo ocenić. Po trzecie każda matka decyduje sama na co dziecku pozwala w granicach prawa i nie będą nikogo wrzucać na stos za używanie niezdrowych a dopuszczonych legalnie do obrotu przedmiotów. Warto jednak być świadomym konsumentem: http://www.federa.../story.php?story=695
0 0

Gość: monisia23

#4076985 Napisano: 25.01.2011 05:31:36
leona napisał(a):

merynosek napisał(a):

leona napisał(a):

grusia napisał(a):

leona napisał(a):

Po pierwsze to rzecz dotyczy właśnie chodzików tzw. pchaczy. Po drugie czy danemu dziecku nic się nie stało to oceniłby ortopeda po dokładnym zbadaniu prawidłowości chodu, ukształtowania stóp, postawy i oględzin pod kątem braku ewentualnego skrzywienia kręgosłupa- laik nie jest w stanie tego prawidłowo ocenić. Po trzecie każda matka decyduje sama na co dziecku pozwala w granicach prawa i nie będą nikogo wrzucać na stos za używanie niezdrowych a dopuszczonych legalnie do obrotu przedmiotów. Warto jednak być świadomym konsumentem: http://www.federa.../story.php?story=695

tak wyglada chodzik pchacz, ktory wszyscy tu wygrywaja
http://bajkowykuf...my-fisher-price.html
Jak widac to nie jest chodzik do ktorego dziecko sie sadza i w ktorym dziecko powiedzmy chodzi. Ten do wygrania to pchacz, mozna go pchac tak jak wozek dla lalek, mini koszyk sklepowy, to dziecku niczego zlego nie zrobi, ze stopkami czy z czym kolwiek innym.
Moze juz koniec dyskusji emotka emotka emotka
0 0

Gość: grzegorz543

#4077001 Napisano: 25.01.2011 05:36:03
wkurza mnie moje lenistwo:(mialem postanowienien nowo roczne ze zaczne wiecej wygyrwac a tumi sie jakos nic nie chce grac chyba zostane leniwcem
0 0

leona

#4077003 Napisano: 25.01.2011 05:36:39
Optymistka z Pani Monisiu23 jednak proszę zauważyć, że inną postawę się przyjmuje kiedy się przed sobą coś pcha i inaczej też się wtedy stawia stopy a inaczej, gdy się idzie zwyczajnie i raczej trudno jest chodzić, gdy się w czymś siedzi... prawda?
0 0

luk1990

#4077013 Napisano: 25.01.2011 05:38:22
a najbardziej to mnie wkurza ze w moim bps-ie bylo 10 nagrod dodatkowych a w zwyciezcach jest podanych tylko 9 osob- musze tak jutro zadzwonic i zapytac o co chodzi..
0 0

Gość: russski

#4077014 Napisano: 25.01.2011 05:38:36
Ale zawiła dyskusja, każdy ma swoją racje, nie może tak zostać?
0 0

#4077017 Napisano: 25.01.2011 05:39:01
Leona skoncz bo pojecia zielonego nie masz na ten temat! A w linku jest tekst o zwykłym chodziku a nie pchaczu.Zreszta na logige - zdanie dziecko porusza sie w chodziku - nie mozna poruszac sie w pchaczu, podczas chodzenia przy pomocy pchacza nozki układają sie tak samo jak podczas zwykłego chodzenia , wszystko dziala na tej samej zasadzie jak wtedy gdzy maluch wspiera sie np o meble wiec skoncz te batalie bo jestes juz przegrana.

Monisia tłumaczyć mozesz ale nie wszystcy rozumieją emotka I mas zracje koniec dyskusji emotka AMEN emotka
0 0

#4077034 Napisano: 25.01.2011 05:42:23
wszyscy* sorki za post pod postem ale edycja juz niemozliwa a net zacina emotka
0 0

leona

#4077036 Napisano: 25.01.2011 05:43:52
russski napisał(a):

Ale zawiła dyskusja, każdy ma swoją racje, nie może tak zostać?

emotka
0 0

#4077046 Napisano: 25.01.2011 05:46:46
Russski niestety w tym wypadku obie strony nie mają racji skoro ktoś tu twierdzi ze w chodziku o którym była mowa mozna siedziec emotka emotka Nevermind emotka niektórym sie nie przegada emotka
0 0

Gość: misiulka

#4077060 Napisano: 25.01.2011 05:53:12
a mnie wkurza że ferie się kończą a pogoda jakby jesienna emotka a pewnie jak dzieci do szkoły bedą miały iś to zima wróci emotka
0 0

Gość: monisia23

#4077067 Napisano: 25.01.2011 05:56:05
misiulka napisał(a):

a mnie wkurza że ferie się kończą a pogoda jakby jesienna emotka a pewnie jak dzieci do szkoły bedą miały iś to zima wróci emotka

U nas ferie dopiero w marcu w tym roku. Ja notomiast mam nadzieje, ze bedzie juz konkretna wiosna emotka
0 0