Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
merynosek
Postów 1784
Data rejestracji 13.09.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Pierwsze 2 lata życia mojego dziecka to były comiesięczne wizyty u ortopedy ze względu na jego stopki... Proszę mnie tu od laików nie wyzywać. Wkurzyłam się.
Gość: annaszura
Gość: misiulka
nie wkurzaj sie
ja dla swoich córek nie miałam chodzika, ale koleżanka miała też dla dwóch córeczek- nożki zdrowe, prawidłowo sie rozwijały, raczkowac tez umialy- a mówi się że dzieci które chodza w chodziku nie umieja raczkowac.
Uważam że to jest każdego sprawa czy używa chodzika czy nie i tyle.
Moje dziewczyny miały taki samochód do jeżdżenia to sobie ten samochód przed sobą pchały
79magda
Postów 5007
Data rejestracji 05.02.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie znasz mnie, nie masz o mnie pojęcia, nie oceniaj!!! Na tym forum znalazłam takich przyjaciół, których na próżno szukałam w realnym świecie... I uwierz, że nie jest mi obce pojęcie pomoc i bezinteresowność. Kto mnie zna, wie, jaka jestem... Napisałam, że osłabiające są dla mnie prośby o pomoc, pojawiające się w każdym wątku. I podtrzymuję to. Jestem przekonana, że 80% tych skamlących gdyby miało możliwość, chapałoby do bólu, a żal mają, bo nie potrafią...
To jednak, co się dzieje na forum czasem przekracza już wszelakie granice, więc nie spodziewałam się zostać zrozumianą...
Kalisto dziękuję
Idę prosto, nie biorę jeńców żadnych!
slonecznik1309
Postów 3970
Data rejestracji 14.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i ja też miałam cichą nadzieję na bps
Gość: jenny21
izoldaaa6
Postów 770
Data rejestracji 08.08.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
po południu mnie wszystko wkurzało zwłaszcza mąż, bo się np. źle spojrzał - wkurza mnie to że się tak wkurzałam
melissa
Postów 1055
Data rejestracji 22.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Niech zgadnę... PMS?
Gość: natie
u mnie na 100% jest PMS! Jestem tak nieznosna, milion razy dziennie kloce sie z mezem, rzucam telefonem, rozłączam się i w ogole.. wsciekla chodze ..
Gość: iwonciaaa
łączę się w bólu:(
martu18
Postów 842
Data rejestracji 29.10.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
już od samego rana
Gość: tato999
TYLKO SPOKÓJ NAS URATUJE
WDECH
WYDECH
WDECH
WYDECH
Gość: justynka27
Gość: kubatbg
że takie rzeczy są dosyć częste ....
Gość: kingston
Gość: kasia9791
Gość: slicznotaem
anialistopad
Postów 14206
Data rejestracji 06.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja mam to samo wczoraj mąz tak mnie wkurzył , ze lepiej nie pisać co się działo ale najlepsze było jak wyszedł i po parunastu chwilach wrócił wręczając mi melisę ze słowami wypij sobie kochanie meliskę to się uspokoisz to mnie rozłożyło na łopatki zatkałam się
www.zabawkikrasnala.pl
Gość: lula81
wchodzę na iBeauty.pl a tam wiadomość z czerwca o wygranej w konkursie
i szlag mnie trafił , wcześnie mi się przypomniało co
merynosek
Postów 1784
Data rejestracji 13.09.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane