Wkurza mnie...

merynosek

#4077083 Napisano: 25.01.2011 06:01:51
leona napisał(a):

Po pierwsze to rzecz dotyczy właśnie chodzików tzw. pchaczy. Po drugie czy danemu dziecku nic się nie stało to oceniłby ortopeda po dokładnym zbadaniu prawidłowości chodu, ukształtowania stóp, postawy i oględzin pod kątem braku ewentualnego skrzywienia kręgosłupa- laik nie jest w stanie tego prawidłowo ocenić. Po trzecie każda matka decyduje sama na co dziecku pozwala w granicach prawa i nie będą nikogo wrzucać na stos za używanie niezdrowych a dopuszczonych legalnie do obrotu przedmiotów. Warto jednak być świadomym konsumentem: http://www.federa.../story.php?story=695

Pierwsze 2 lata życia mojego dziecka to były comiesięczne wizyty u ortopedy ze względu na jego stopki... Proszę mnie tu od laików nie wyzywać. Wkurzyłam się.
0 0

Gość: annaszura

#4077085 Napisano: 25.01.2011 06:02:33
A mnie wkurza brak ciekawych konkursów, katar, mąż i teściowa. Reszta śpi.
0 0

Gość: misiulka

#4077125 Napisano: 25.01.2011 06:12:15
merynosek napisał(a):

leona napisał(a):

Po pierwsze to rzecz dotyczy właśnie chodzików tzw. pchaczy. Po drugie czy danemu dziecku nic się nie stało to oceniłby ortopeda po dokładnym zbadaniu prawidłowości chodu, ukształtowania stóp, postawy i oględzin pod kątem braku ewentualnego skrzywienia kręgosłupa- laik nie jest w stanie tego prawidłowo ocenić. Po trzecie każda matka decyduje sama na co dziecku pozwala w granicach prawa i nie będą nikogo wrzucać na stos za używanie niezdrowych a dopuszczonych legalnie do obrotu przedmiotów. Warto jednak być świadomym konsumentem: http://www.federa.../story.php?story=695

Pierwsze 2 lata życia mojego dziecka to były comiesięczne wizyty u ortopedy ze względu na jego stopki... Proszę mnie tu od laików nie wyzywać. Wkurzyłam się.

nie wkurzaj sie emotka
ja dla swoich córek nie miałam chodzika, ale koleżanka miała też dla dwóch córeczek- nożki zdrowe, prawidłowo sie rozwijały, raczkowac tez umialy- a mówi się że dzieci które chodza w chodziku nie umieja raczkowac.
Uważam że to jest każdego sprawa czy używa chodzika czy nie i tyle. emotka
Moje dziewczyny miały taki samochód do jeżdżenia to sobie ten samochód przed sobą pchały emotka
0 0

79magda

#4077507 Napisano: 25.01.2011 08:20:40
grusia napisał(a):

A kto wymaga oddawania za darmo ? I ku Twojemu pewnie zdziwieniu sa ludzie ktorzy tutaj pomagaja wygrac to czy tamto i to czasem tylko za usmiech - ale do tego trzeba być człowiekiem - ja pomoge Tobie - Ty pomozesz mi. Ja sama nie raz dzieliłam sie informacjami jak coś wygrac ,oddałam tez nadprogramowa nagrode ( wartosci 100 zl ) bo mialam na to ochote osobie z paragonem .Idzie ?Idzie! Tylko sa ludzie i ludziska - jeden nachapie sie az nadto i potem opycha rzeczy za niebotyczne kwoty ( dostalam propozycje -osoba chciala za chodzik 220 zl a wart jest 120 ) a inny czasem na niewielka opłata pomoze go wygrac . Dzis jedna osoba za niewielka opłata oddała mi chodzik za co jestem jej wdzieczna.

Mnie wkurzałyby takie osoby jak ty co to do pomocy sie nie garna ,wygrywaja tylko dla siebie bez checi wspomozenia innych w jakikolwiek sposob ( a sadze ze jesli ktos napisze jaki czas mial w konku smsowym i wygrał to z tego korzystasz - a takie info to tez jest pomoc )ale mnie nie wkurza bo to forum i zarowno takie teksty jak Twoj jak i teksty - prośby nie za sakazane - nie podoba sie ?Nie czytaj .

Nie znasz mnie, nie masz o mnie pojęcia, nie oceniaj!!! Na tym forum znalazłam takich przyjaciół, których na próżno szukałam w realnym świecie... I uwierz, że nie jest mi obce pojęcie pomoc i bezinteresowność. Kto mnie zna, wie, jaka jestem... Napisałam, że osłabiające są dla mnie prośby o pomoc, pojawiające się w każdym wątku. I podtrzymuję to. Jestem przekonana, że 80% tych skamlących gdyby miało możliwość, chapałoby do bólu, a żal mają, bo nie potrafią...
emotka

To jednak, co się dzieje na forum czasem przekracza już wszelakie granice, więc nie spodziewałam się zostać zrozumianą...

Kalisto dziękuję emotka
0 0

slonecznik1309

#4077555 Napisano: 25.01.2011 08:38:57
alaalex40 napisał(a):

brak wygranej w loterii banku bps
ze nie moge wygrac bonu na zakupy z gerbera- ehh...szczescie mnie opuscilo emotka

i ja też miałam cichą nadzieję na bps emotka i nic ;( ale trzeba zyć i grać emotka dalej emotka pozdrawiam
0 0

Gość: jenny21

#4077584 Napisano: 25.01.2011 08:49:55
ze nie lubia mnie w knorze a ja znowu zagralam u nich w konku, gupia!
0 0

izoldaaa6

#4077645 Napisano: 25.01.2011 09:09:21
już nawkurzaliście się wszyscy emotka to teraz głęboki wdech i wydech i spokój nie kłócić się.
po południu mnie wszystko wkurzało zwłaszcza mąż, bo się np. źle spojrzał - wkurza mnie to że się tak wkurzałam emotka chyba coś się do mnie wielkimi krokami zbliża emotka
0 0

melissa

#4077673 Napisano: 25.01.2011 09:15:50
izoldaaa6 napisał(a):

już nawkurzaliście się wszyscy emotka to teraz głęboki wdech i wydech i spokój nie kłócić się.
po południu mnie wszystko wkurzało zwłaszcza mąż, bo się np. źle spojrzał - wkurza mnie to że się tak wkurzałam emotka chyba coś się do mnie wielkimi krokami zbliża emotka

Niech zgadnę... PMS?
0 0

Gość: natie

#4077828 Napisano: 25.01.2011 10:06:42
melissa napisał(a):

izoldaaa6 napisał(a):

Niech zgadnę... PMS?

u mnie na 100% jest PMS! Jestem tak nieznosna, milion razy dziennie kloce sie z mezem, rzucam telefonem, rozłączam się i w ogole.. wsciekla chodze .. emotka
0 0

Gość: iwonciaaa

#4077835 Napisano: 25.01.2011 10:08:21
natie napisał(a):

melissa napisał(a):

izoldaaa6 napisał(a):

Niech zgadnę... PMS?

u mnie na 100% jest PMS! Jestem tak nieznosna, milion razy dziennie kloce sie z mezem, rzucam telefonem, rozłączam się i w ogole.. wsciekla chodze .. emotka

łączę się w bólu:(
0 0

martu18

#4078041 Napisano: 26.01.2011 06:54:09
wkurza mnie wszystko.
już od samego rana emotka
0 0

Gość: tato999

#4078058 Napisano: 26.01.2011 07:11:24
iwonciaaa napisał(a):

natie napisał(a):

melissa napisał(a):

izoldaaa6 napisał(a):

Niech zgadnę... PMS?

TYLKO SPOKÓJ NAS URATUJE emotka emotka emotka emotka

WDECH
WYDECH
WDECH
WYDECH
emotka emotka emotka
0 0

Gość: justynka27

#4078101 Napisano: 26.01.2011 07:44:47
wkurza mnie konkurs brise:(((
0 0

Gość: kubatbg

#4078149 Napisano: 26.01.2011 08:02:11
http://demotywato...6431/Zabijesz-szmate
że takie rzeczy są dosyć częste ....
0 0

Gość: kingston

#4078329 Napisano: 26.01.2011 08:58:50
nic mnie nie wkurza emotka Póki co ale jak to mówią nie chwal dnia przed zachodem...
0 0

Gość: kasia9791

#4078397 Napisano: 26.01.2011 09:15:54
wkurza mnie choróbsko które myślałam że już nie wróci, po latach przerwy odezwało się u córci na nowo emotka
0 0

Gość: slicznotaem

#4078404 Napisano: 26.01.2011 09:17:13
a mnie wkurza to,że nie potrafię wbić się w raport emotka
0 0

anialistopad

#4078414 Napisano: 26.01.2011 09:19:00
tato999 napisał(a):

iwonciaaa napisał(a):

natie napisał(a):

melissa napisał(a):

izoldaaa6 napisał(a):

Niech zgadnę... PMS?

TYLKO SPOKÓJ NAS URATUJE emotka emotka emotka emotka

WDECH
WYDECH
WDECH
WYDECH
emotka emotka emotka

ja mam to samo wczoraj mąz tak mnie wkurzył , ze lepiej nie pisać co się działo ale najlepsze było jak wyszedł i po parunastu chwilach wrócił wręczając mi melisę ze słowami wypij sobie kochanie meliskę to się uspokoisz to mnie rozłożyło na łopatki zatkałam się
0 0

Gość: lula81

#4079170 Napisano: 26.01.2011 12:06:18
MOJA SKLEROZA !!!!

wchodzę na iBeauty.pl a tam wiadomość z czerwca o wygranej w konkursie emotka emotka

i szlag mnie trafił , wcześnie mi się przypomniało co emotka
0 0

merynosek

#4079175 Napisano: 26.01.2011 12:07:20
Wkurzają mnie ferie... Moja sis codziennie z dzieci przyjeżdża...
0 0