Wkurza mnie...

Gość: wsciekly

#4080397 Napisano: 26.01.2011 05:29:42
russski napisał(a):

Wkurzyło mnie to że pobiegłem za batonami bounty do tesco nie doczytując regulaminu emotka

no to smacznego emotka
0 0

Gość: russski

#4080399 Napisano: 26.01.2011 05:30:42
wsciekly napisał(a):

russski napisał(a):

Wkurzyło mnie to że pobiegłem za batonami bounty do tesco nie doczytując regulaminu emotka

no to smacznego emotka

No przynajmniej tyle emotka
Dzieki emotka
0 0

Gość: hania1987

#4080405 Napisano: 26.01.2011 05:35:27
a tak w ogóle to w jakich konkursach najcześciej bierzecie udział? emotka
0 0

Gość: russski

#4080418 Napisano: 26.01.2011 05:39:02
hania1987 napisał(a):

a tak w ogóle to w jakich konkursach najcześciej bierzecie udział? emotka

ja przez ostatnie kilka dni w jakichś 50 głównie o książki czy płyty emotka każdego dnia liczę na maila emotka
hehe, ale co tam trzeba się brać za coś grubszego emotka
0 0

Gość: pola731

#4080431 Napisano: 26.01.2011 05:42:18
hania1987 napisał(a):

żeby ci zwycięzcy dali jakąś receptę na wygrane

jedyną receptą na wygrywanie jest grać ,grać i jeszcze raz wytrwale grać
0 0

Gość: kotek11

#4080598 Napisano: 26.01.2011 06:52:13
wkurza mnie empik..... miesiac zaraz minie a ja mojego zamowienia nie mam.. dzis jak zadzwonilam na infolinie to zapytalam sie juz pani - czy ja mam sie smiac z tego wzystkiego emotka bo na nerwy zkoda mi juz czasu emotka

i wkurza mnie brak wygranych.. ale to dlaego ze mam brak weny (to tez mnie wkurza).. generalnie... postanowienie na dzis - zbierac sily... relaksowac sie i ... od 1 lutego jak juz bede miec L$ w rece siadam do walki emotka przydalyby sie jakies kosmetyki dla malutkiej .. wyprawke najwyzszy czas szykowac emotka

aha i wkurza mnie moj facet... czy to dziwne ze skoro w miare dobrze sie czuje, w pracy mam taryfe ulgowa i nienormowany czas pracy to.... nie siedze mimo 6 m-ca na zwolnieniu emotka przeciez ja ide do pracy odpoczac od niego emotka
0 0

Gość: moniaainom

#4080615 Napisano: 26.01.2011 06:57:29
nie siedze mimo 6 m-ca na zwolnieniu

A że niby dlaczego w 6 miechu bez przeciwskazań nie pracować?
0 0

Gość: awi

#4080626 Napisano: 26.01.2011 07:00:10
Mnie wkurzają a właściwie męczą ludzie. Wszyscy! Nawet ci sympatyczni. Czy to jakaś choroba?
0 0

Gość: bassia5

#4080639 Napisano: 26.01.2011 07:04:49
awi napisał(a):

Mnie wkurzają a właściwie męczą ludzie. Wszyscy! Nawet ci sympatyczni. Czy to jakaś choroba?

Mam to samo. I jeszcze mnie wkurza, że tak dużo konków jest na fb. Właśnie zlikwidowałam konto i nie chcę tam wracać. emotka
0 0

Gość: kotek11

#4080642 Napisano: 26.01.2011 07:05:28
moniaainom napisał(a):

no wlasnie moniaaa nie wiem... ale jak widac w naszym spoleczenstwie funkcjonuje skojarzenie: wiesc o ciazy = zwolnienie...

a potem dziwic sie ze dziewczyny pracy nie maja (mnie lekarz tez sie dziwi ze zwolnienia nie chce... powiedzialam mu - panie doktorze jak bede chciala odpoczac to pojde do lekarza POZ albo przyjde do Pana).. no i we wtorek juz chce odpoczac.. bo mnie meczy chodzenie emotka za duzo siedziec za biurkiem juz nie moge... i krzyz zaczyna bolec... ale mysle ze moze po jakis 2 gora 4 tygodniach znowu przyjde na chwilke do pracy emotka wiadomo tez ze pracodawca inaczej patrzy na takiego pracownika emotka
0 0

Gość: moniaainom

#4080682 Napisano: 26.01.2011 07:19:39
kotek11 napisał(a):

moniaainom napisał(a):

no wlasnie moniaaa nie wiem... ale jak widac w naszym spoleczenstwie funkcjonuje skojarzenie: wiesc o ciazy = zwolnienie...

a potem dziwic sie ze dziewczyny pracy nie maja (mnie lekarz tez sie dziwi ze zwolnienia nie chce... powiedzialam mu - panie doktorze jak bede chciala odpoczac to pojde do lekarza POZ albo przyjde do Pana).. no i we wtorek juz chce odpoczac.. bo mnie meczy chodzenie emotka za duzo siedziec za biurkiem juz nie moge... i krzyz zaczyna bolec... ale mysle ze moze po jakis 2 gora 4 tygodniach znowu przyjde na chwilke do pracy emotka wiadomo tez ze pracodawca inaczej patrzy na takiego pracownika emotka

Lekarz się dziwi, że w 6 miesiącu nie chcesz zwolnienia? Dziwny ten lekarz. Poza tym nie rozumiem- to chcesz czy nie chcesz?
Nieważne, po prostu nie czaje i może to przez zwykłe zmęczenie.
0 0

Gość: ewachem

#4080707 Napisano: 26.01.2011 07:28:59
moniaainom napisał(a):

kotek11 napisał(a):

moniaainom napisał(a):

Lekarz się dziwi, że w 6 miesiącu nie chcesz zwolnienia? Dziwny ten lekarz. Poza tym nie rozumiem- to chcesz czy nie chcesz?

ja jestem na zwolnieniu od 8 miesiaca i poszlam dlatego ze juz nie dalam rady chodzic i jezdzic autem emotka z pierwszym dzieckiem bylam od 6 miecha na zwolnieniu. Oprocz roznych spraw zdropwotnych mysle ze jedna z najwazniejszych jest kwestia finansowa, gdyz bedac na takim zwolnieniu (praca na etacie) dostaje prawie 300zl wiecej pensji...wiec jest to po prostu oplacalne
0 0

leona

#4080787 Napisano: 26.01.2011 07:55:28
emanuela24 napisał(a):

moniaainom napisał(a):

kotek11 napisał(a):

moniaainom napisał(a):

mnie lekarka też wciskała chorobowe - mówię że chce do pracy a ona powinna Pani odpocząć to na ile pisać ?? wiecznie musiałam jej tłumaczyć że w domu nie chce siedzieć - chce do pracy do ludzi - jest cała masa takich lekarzy którzy uważają że kobieta w ciąży powinna w domu odpoczywać

Eee tam lekarz z troski pewnie... Wszak ludzie różny charakter pracy mają. W pierwszej ciąży to biegałam sprintem jeszcze w 9 miesiącu i umiałam uciekający z przystanku autobus dogonić a w drugiej 4 lata później to w 6 miesiącu trudno mi było normalnie chodzić bo dziecko jakoś się nisko ułożyło. Każda ciąża jest inna i trzeba o siebie dbać. Instynkt matce podpowie czy dbać to oznacza długo leżakować, czy może właśnie wyjść do ludzi, żeby dobrze czuć się psychicznie:) Dużo zdrówka i nie wkurzać się ! emotka
0 0

Gość: ewachem

#4080856 Napisano: 26.01.2011 08:09:55
leona napisał(a):

emanuela24 napisał(a):

moniaainom napisał(a):

kotek11 napisał(a):

moniaainom napisał(a):

mnie lekarka też wciskała chorobowe - mówię że chce do pracy a ona powinna Pani odpocząć to na ile pisać ?? wiecznie musiałam jej tłumaczyć że w domu nie chce siedzieć - chce do pracy do ludzi - jest cała masa takich lekarzy którzy uważają że kobieta w ciąży powinna w domu odpoczywać

Eee tam lekarz z troski pewnie... Wszak ludzie różny charakter pracy mają. W pierwszej ciąży to biegałam sprintem jeszcze w 9 miesiącu i umiałam uciekający z przystanku autobus dogonić a w drugiej 4 lata później to w 6 miesiącu trudno mi było normalnie chodzić bo dziecko jakoś się nisko ułożyło. Każda ciąża jest inna i trzeba o siebie dbać. Instynkt matce podpowie czy dbać to oznacza długo leżakować, czy może właśnie wyjść do ludzi, żeby dobrze czuć się psychicznie:) Dużo zdrówka i nie wkurzać się ! emotka

dokładnie, święta racja!
0 0

Gość: eywa

#4080914 Napisano: 26.01.2011 08:25:40
ja wyjątek ,prawie 8 miesiac i 3 z tego ejstem już w domu...ale niestety przeważyły finanse, na dojazdy do pracy wydawałam 1/3 pensji,więc kiedy lekarz zaproponował zwolnienie... a dwa,że pracowałam z dziećmi, to była jesień i przez 2 miesiące nie mogłam się wyleczyć, aż zapaleniem oskrzeli się skończyło, ale tęsknie za pracą, jeśli chodzi o samopoczucie, to śmiało mogłabym pracować teraz emotka
0 0

Gość: pola731

#4080928 Napisano: 26.01.2011 08:29:20
eywa napisał(a):

ja wyjątek ,prawie 8 miesiac i 3 z tego ejstem już w domu...ale niestety przeważyły finanse, na dojazdy do pracy wydawałam 1/3 pensji,więc kiedy lekarz zaproponował zwolnienie... a dwa,że pracowałam z dziećmi, to była jesień i przez 2 miesiące nie mogłam się wyleczyć, aż zapaleniem oskrzeli się skończyło, ale tęsknie za pracą, jeśli chodzi o samopoczucie, to śmiało mogłabym pracować teraz emotka

pierwsza ciąża - do ostatniego dnia w pracy byłam - rodzić pojechałam w nocy , druga ciąża przeplatana - tyle,że przy działalności nikt mi łaski ze zwolnieniem nie robił - potrzebowałam to szłam na L4 - a przy trzeciej ciąży zaliczyłam 2 razy szpital i sporo leżenia - po prostu nie ma reguły i już
0 0

smsowicz

#4080950 Napisano: 26.01.2011 08:34:36
emanuela24 napisał(a):

moniaainom napisał(a):

kotek11 napisał(a):

moniaainom napisał(a):

W sumie każda choroba w czasie ciąży może być bardzo poważna w skutkach, a każdy lek szkodliwy...
0 0

Gość: eywa

#4080963 Napisano: 26.01.2011 08:37:41
a jeszcze mnie coś wkurza,brałam udział we wszystkich konkursach gdzie do wygrania była książka 7 lat później , no i w końcu i tak musiałam kupić ją sobie sama, nigdy się nie uda wygrać jak bardzo zależy na konkretnej emotka
0 0

Gość: karla0689

#4080965 Napisano: 26.01.2011 08:38:00
wkurza mnie,że w środy nie ma nic ciekawego w tv,że ciężko się zbiera głosy w konkursie i że powinnam się uczyć na sobotni egzamin a mi się zupełnie nie chce emotka
0 0

Gość: iwonciaaa

#4080972 Napisano: 26.01.2011 08:40:20
wkurzają mnie 16 letnie dziewczynki umieszczające swoje cytate zdjęcia w sieci pod nickami typu ,,durexowa rozkosz'' ,,crazzy suczka'' itd emotka
0 0