Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: wsciekly
no to smacznego
Gość: russski
No przynajmniej tyle
Dzieki
Gość: hania1987
Gość: russski
ja przez ostatnie kilka dni w jakichś 50 głównie o książki czy płyty
hehe, ale co tam trzeba się brać za coś grubszego
Gość: pola731
jedyną receptą na wygrywanie jest grać ,grać i jeszcze raz wytrwale grać
Gość: kotek11
i wkurza mnie brak wygranych.. ale to dlaego ze mam brak weny (to tez mnie wkurza).. generalnie... postanowienie na dzis - zbierac sily... relaksowac sie i ... od 1 lutego jak juz bede miec L$ w rece siadam do walki
aha i wkurza mnie moj facet... czy to dziwne ze skoro w miare dobrze sie czuje, w pracy mam taryfe ulgowa i nienormowany czas pracy to.... nie siedze mimo 6 m-ca na zwolnieniu
Gość: moniaainom
A że niby dlaczego w 6 miechu bez przeciwskazań nie pracować?
Gość: awi
Gość: bassia5
Mam to samo. I jeszcze mnie wkurza, że tak dużo konków jest na fb. Właśnie zlikwidowałam konto i nie chcę tam wracać.
Gość: kotek11
no wlasnie moniaaa nie wiem... ale jak widac w naszym spoleczenstwie funkcjonuje skojarzenie: wiesc o ciazy = zwolnienie...
a potem dziwic sie ze dziewczyny pracy nie maja (mnie lekarz tez sie dziwi ze zwolnienia nie chce... powiedzialam mu - panie doktorze jak bede chciala odpoczac to pojde do lekarza POZ albo przyjde do Pana).. no i we wtorek juz chce odpoczac.. bo mnie meczy chodzenie
Gość: moniaainom
Lekarz się dziwi, że w 6 miesiącu nie chcesz zwolnienia? Dziwny ten lekarz. Poza tym nie rozumiem- to chcesz czy nie chcesz?
Nieważne, po prostu nie czaje i może to przez zwykłe zmęczenie.
Gość: ewachem
ja jestem na zwolnieniu od 8 miesiaca i poszlam dlatego ze juz nie dalam rady chodzic i jezdzic autem
leona
Postów 513
Data rejestracji 27.09.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Eee tam lekarz z troski pewnie... Wszak ludzie różny charakter pracy mają. W pierwszej ciąży to biegałam sprintem jeszcze w 9 miesiącu i umiałam uciekający z przystanku autobus dogonić a w drugiej 4 lata później to w 6 miesiącu trudno mi było normalnie chodzić bo dziecko jakoś się nisko ułożyło. Każda ciąża jest inna i trzeba o siebie dbać. Instynkt matce podpowie czy dbać to oznacza długo leżakować, czy może właśnie wyjść do ludzi, żeby dobrze czuć się psychicznie:) Dużo zdrówka i nie wkurzać się !
Gość: ewachem
dokładnie, święta racja!
Gość: eywa
Gość: pola731
pierwsza ciąża - do ostatniego dnia w pracy byłam - rodzić pojechałam w nocy , druga ciąża przeplatana - tyle,że przy działalności nikt mi łaski ze zwolnieniem nie robił - potrzebowałam to szłam na L4 - a przy trzeciej ciąży zaliczyłam 2 razy szpital i sporo leżenia - po prostu nie ma reguły i już
smsowicz
Postów 1407
Data rejestracji 10.08.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W sumie każda choroba w czasie ciąży może być bardzo poważna w skutkach, a każdy lek szkodliwy...
Gość: eywa
Gość: karla0689
Gość: iwonciaaa