Wkurza mnie...

Gość: monisia23

#4080983 Napisano: 26.01.2011 08:43:05
iwonciaaa napisał(a):

wkurzają mnie 16 letnie dziewczynki umieszczające swoje cytate zdjęcia w sieci pod nickami typu ,,durexowa rozkosz'' ,,crazzy suczka'' itd emotka

Wiesz jak ma byc hmm nie chce brzydko mowic, wiec powiem moze latawicà, to od mlodych lat jà to kreci. Znalam kiedys taka mlodà ktora miala 8 lat a zachowywala sie jak mala dziwka, dzis ma 18 i min tanczy na rurze, pisalabym wiecej ale karniaka nie chce emotka
0 0

izoldaaa6

#4081450 Napisano: 26.01.2011 11:16:20
złość emotka zmienne IP
rozwiązanie emotka likwidacja
morał emotka marzenie
wwwrrrrrr
wdech - wydech
no już jest lepiej
uhh
0 0

zaczytana-pola

#4081492 Napisano: 26.01.2011 11:55:26
smsowicz napisał(a):

emanuela24 napisał(a):

moniaainom napisał(a):

kotek11 napisał(a):

moniaainom napisał(a):

nie siedze mimo 6 m-ca na zwolnieniu

A że niby dlaczego w 6 miechu bez przeciwskazań nie pracować?

no wlasnie moniaaa nie wiem... ale jak widac w naszym spoleczenstwie funkcjonuje skojarzenie: wiesc o ciazy = zwolnienie...

a potem dziwic sie ze dziewczyny pracy nie maja (mnie lekarz tez sie dziwi ze zwolnienia nie chce... powiedzialam mu - panie doktorze jak bede chciala odpoczac to pojde do lekarza POZ albo przyjde do Pana).. no i we wtorek juz chce odpoczac.. bo mnie meczy chodzenie emotka za duzo siedziec za biurkiem juz nie moge... i krzyz zaczyna bolec... ale mysle ze moze po jakis 2 gora 4 tygodniach znowu przyjde na chwilke do pracy emotka wiadomo tez ze pracodawca inaczej patrzy na takiego pracownika emotka

Lekarz się dziwi, że w 6 miesiącu nie chcesz zwolnienia? Dziwny ten lekarz. Poza tym nie rozumiem- to chcesz czy nie chcesz?
Nieważne, po prostu nie czaje i może to przez zwykłe zmęczenie.

mnie lekarka też wciskała chorobowe - mówię że chce do pracy a ona powinna Pani odpocząć to na ile pisać ?? wiecznie musiałam jej tłumaczyć że w domu nie chce siedzieć - chce do pracy do ludzi - jest cała masa takich lekarzy którzy uważają że kobieta w ciąży powinna w domu odpoczywać

W sumie każda choroba w czasie ciąży może być bardzo poważna w skutkach, a każdy lek szkodliwy...

Macie spoko lekarzy, u mnie prywatnie robią łaskę, ze dadzą kobiecie w ciąży zwolnienie emotka wydaje mi się, że według nich kobieta powinna prosto z pracy na porodówce wylądować emotka emotka
0 0

Gość: moniaainom

#4081502 Napisano: 27.01.2011 12:36:56
ilonar2301 napisał(a):

smsowicz napisał(a):

emanuela24 napisał(a):

moniaainom napisał(a):

kotek11 napisał(a):

moniaainom napisał(a):

no wlasnie moniaaa nie wiem... ale jak widac w naszym spoleczenstwie funkcjonuje skojarzenie: wiesc o ciazy = zwolnienie...

a potem dziwic sie ze dziewczyny pracy nie maja (mnie lekarz tez sie dziwi ze zwolnienia nie chce... powiedzialam mu - panie doktorze jak bede chciala odpoczac to pojde do lekarza POZ albo przyjde do Pana).. no i we wtorek juz chce odpoczac.. bo mnie meczy chodzenie emotka za duzo siedziec za biurkiem juz nie moge... i krzyz zaczyna bolec... ale mysle ze moze po jakis 2 gora 4 tygodniach znowu przyjde na chwilke do pracy emotka wiadomo tez ze pracodawca inaczej patrzy na takiego pracownika emotka

Lekarz się dziwi, że w 6 miesiącu nie chcesz zwolnienia? Dziwny ten lekarz. Poza tym nie rozumiem- to chcesz czy nie chcesz?

mnie lekarka też wciskała chorobowe - mówię że chce do pracy a ona powinna Pani odpocząć to na ile pisać ?? wiecznie musiałam jej tłumaczyć że w domu nie chce siedzieć - chce do pracy do ludzi - jest cała masa takich lekarzy którzy uważają że kobieta w ciąży powinna w domu odpoczywać

W sumie każda choroba w czasie ciąży może być bardzo poważna w skutkach, a każdy lek szkodliwy...

Macie spoko lekarzy, u mnie prywatnie robią łaskę, ze dadzą kobiecie w ciąży zwolnienie emotka wydaje mi się, że według nich kobieta powinna prosto z pracy na porodówce wylądować emotka emotka

Pamiętaj, że lekarze też są kontrolowani pod względem wydawania L4. Gdyby ciężarne nie nadużywały zwolnień, nie byłoby takiego problemu i z lekarzami i z pracodawcami. Kazdy kija ma dwa końce emotka
0 0

Gość: kotek11

#4081517 Napisano: 27.01.2011 05:42:21
moniaainom napisał(a):

kotek11 napisał(a):

moniaainom napisał(a):

moniaaa i reszta... do tej pory nie chcialam - no bo dobrze sie czuje. ale troszke musze odpoczac.. meczy mnie chodzenie i mala ma tendencje do takiego ukladania sie, ze mi jakis nerw uciska i lapie mnie skurcz tam gdzie sie noga konczy a inna czesc ciala zaczyna... i wtedy chodzic juz wogole nie moge...
0 0

bridget

#4081593 Napisano: 27.01.2011 07:37:12
wkurza mnie strasznie to ze dostałąm wezwanie na swiadka do sadu, dzwonie dziś pytac o co chodzi, a on ze o zakup nielegalnego oprogramowania na allegro w 2009:/ kupiłam wtedy za 100zł. Podobno gosciu sprzedał 200 płyt, ale czemu ja mam byc stratna, mam oddac oprogramowanie do akt sprawy, a ja za to zapłąciłam,skad mogłam wiedziec z jakiego to zródła pochodzi....wrrr emotka
0 0

Gość: kubatbg

#4081715 Napisano: 27.01.2011 08:35:41
http://www.papilo...a-w-meczarniach.html

... że jakaś ze w Polsce niestety wycofano karę śmierci...
0 0

Gość: eywa

#4081740 Napisano: 27.01.2011 08:41:38
kubatbg napisał(a):

brak słów emotka
0 0

#4081745 Napisano: 27.01.2011 08:43:12
keiti78zg napisał(a):

wkurza mnie strasznie to ze dostałąm wezwanie na swiadka do sadu, dzwonie dziś pytac o co chodzi, a on ze o zakup nielegalnego oprogramowania na allegro w 2009:/ kupiłam wtedy za 100zł. Podobno gosciu sprzedał 200 płyt, ale czemu ja mam byc stratna, mam oddac oprogramowanie do akt sprawy, a ja za to zapłąciłam,skad mogłam wiedziec z jakiego to zródła pochodzi....wrrr emotka

Moja kolezanka miala podobna sytuacje, ale z telefonem. Malo tego- sprzedala pozniej ten telefon i dostala oskarzenie o paserke nieumyslna. Przy okazji dostala grzywne, a kolezanka, ktorej sprzedala telefon tez sie chyba do niej nie odzywa do tej pory. Zycie emotka
0 0

#4081750 Napisano: 27.01.2011 08:45:35
kubatbg napisał(a):

Widzieliscie w tv ludzi? Gdyby nie policja, sami wymierzyliby kare! Gdy dowiedzialam sie o tej srawie, serce prawie mi peklo. A najgorszy jest gniew na tych, ktorzy dopuscili do tego. Ojca powiesic za jaja i matke tez, bo musiala wiedziec co sie dzieje. To samo z sasiadami- nie wierze, ze nic nie slyszeli! A opieka spoleczna? A lekarze?
0 0

Gość: bostonekk

#4081817 Napisano: 27.01.2011 09:00:08
moniaainom napisał(a):

kubatbg napisał(a):

Widzieliscie w tv ludzi? Gdyby nie policja, sami wymierzyliby kare! Gdy dowiedzialam sie o tej srawie, serce prawie mi peklo. A najgorszy jest gniew na tych, ktorzy dopuscili do tego. Ojca powiesic za jaja i matke tez, bo musiala wiedziec co sie dzieje. To samo z sasiadami- nie wierze, ze nic nie slyszeli! A opieka spoleczna? A lekarze?

najgorsze jest to,że mnóstwo jest takich rodzin, gdzie wszystko dzieje się w czterech ścianach i nikt nie słyszy co dzieje się w domu...
0 0

monia24

#4081829 Napisano: 27.01.2011 09:03:28
moniaainom napisał(a):

kubatbg napisał(a):

Jestem zdecydowanie przeciwko karze śmierci, uważam że Bóg dał nam życie i tylko On ma prawo odebrać, poza tym to zbyt miłosierna kara dla takiego buca. Ja bym takiego skazała na dożytownie katowanie, życie w męczarni i o chlebie i wodzie, niech cierpi gnida i marzy o śmierci. Aż trudno uwierzyć że takie rzeczy się zdarzają, nie umiem sobie tego wprost wyobrazić.
0 0

#4081849 Napisano: 27.01.2011 09:12:35
Dokładnie Bóg nam Dał i Bóg może odbierać ale .. on złamał to przykazanie sam.. i to na najbardziej bezbrodnej istocie

moim zdaniem jak by była kara smierci to odrazu wszystkie takie chore akcje by sie zaraz skonczyły .. odrazu nawet jak to teraz sie pięknie mówi chorzy na pedofilię by się momentalnie wyleczyli
jak by takiego jednego hu.. społeczeństwo w niedzile po sumie na srodku rynku powiesiła....

takiego zdanie jestem i nikt mi nie wmówi ze taka pałe moża resocalizowac ...

mam nadziej tylko ze chlopaki z pod celi juz temu Panu zapewnia niezapomniane atrakcje przez całe jego manrne życie
0 0

Gość: kochaniutka

#4081858 Napisano: 27.01.2011 09:15:30
monia24 napisał(a):

moniaainom napisał(a):

kubatbg napisał(a):

Jestem zdecydowanie przeciwko karze śmierci, uważam że Bóg dał nam życie i tylko On ma prawo odebrać, poza tym to zbyt miłosierna kara dla takiego buca. Ja bym takiego skazała na dożytownie katowanie, życie w męczarni i o chlebie i wodzie, niech cierpi gnida i marzy o śmierci. Aż trudno uwierzyć że takie rzeczy się zdarzają, nie umiem sobie tego wprost wyobrazić.

Nad karą śmierci nie ma co dyskutować, bo jest tyle opinii ile ludzi na świecie. Ja jestem ZA, ale może nie bede tego argumentować. Wydaje mi się, że mamy za dalikatne prawdo. Otatanio czytałam , że facet zabił mezczyzne ktory grozil smietrcia jego matce, i został skazany na X lat pozbawienia wolnosci, czyli tyle samo co dostanie facet za skatowanie 2 letniego dziecka.
0 0

monia24

#4081861 Napisano: 27.01.2011 09:15:41
Kuba, ale ja nie chcę nikogo resocjalizować.
Uważam tylko że nawet jeśli by go spalili na stosie to pocierpi chwilę i na tym się skończy. Ja bym tam wolała żeby tacy przeżywali męki do końca swojego życia i błagali o śmierć.
0 0

Gość: russski

#4081866 Napisano: 27.01.2011 09:17:08
Wkurza mnie to że siostrzyczka na imieniny chciała mi posprzątać, sprzątnęła wszystkie paragony emotka teraz mam nadzieje że nic nie wygram
emotka Wkurza mnie też to że coraz więcej czytam o brutalnym traktowaniu zwierząt zwłaszcza psów, nie wiem jak człowiek może coś takiego biednemu zwierzakowi zgotować... emotka emotka
0 0

#4081868 Napisano: 27.01.2011 09:17:46
ale niestety .. bedziesz mu serwowała zupkę 2 danie kolacyjkę oraz opłacała prąd oraz światło za tego Pana z włanych zapraconacyh pieniązków...

emotka emotka emotka ale mnie to wkur..
0 0

Gość: polec

#4081872 Napisano: 27.01.2011 09:19:39
kubatbg napisał(a):

Dokładnie Bóg nam Dał i Bóg może odbierać ale .. on złamał to przykazanie sam.. i to na najbardziej bezbrodnej istocie

moim zdaniem jak by była kara smierci to odrazu wszystkie takie chore akcje by sie zaraz skonczyły .. odrazu nawet jak to teraz sie pięknie mówi chorzy na pedofilię by się momentalnie wyleczyli
jak by takiego jednego hu.. społeczeństwo w niedzile po sumie na srodku rynku powiesiła....

takiego zdanie jestem i nikt mi nie wmówi ze taka pałe moża resocalizowac ...

mam nadziej tylko ze chlopaki z pod celi juz temu Panu zapewnia niezapomniane atrakcje przez całe jego manrne życie

podpisuje się dwoma rękami... emotka
0 0

Gość: polec

#4081876 Napisano: 27.01.2011 09:20:47
kubatbg napisał(a):

ale niestety .. bedziesz mu serwowała zupkę 2 danie kolacyjkę oraz opłacała prąd oraz światło za tego Pana z włanych zapraconacyh pieniązków...

emotka emotka emotka ale mnie to wkur..

powinien za***rdalać w kamieniołomach, drogi budować, domy, mosty ..na chlebie i wodzie i tak do końca życia !!!!!!
0 0

joan

#4081880 Napisano: 27.01.2011 09:21:53
Chyba przestaję myśleć głową emotka
0 0