Wkurza mnie...

mio

#4082127 Napisano: 27.01.2011 10:26:25
anielica napisał(a):

mio napisał(a):

wkurza mnie ze spuchło mi pol twrazy prawdopodobnie od zeba nic nie boli ale spuchło jak nie wiem,wiec dzis musze pozyczyc z 200zł co najmniej na dentyste emotka

p.s. NIE kłocić się emotka

aj aj aj słoneczko głowa do góry emotka będzie dobrze emotka

nawet jak mi ogarnie tego zeba to jak ja wyjde do ludzi z połowa spuchnietej twarzy emotka
emotka
ehh jak zobaczycie przypadkiem kogos z taka twarza nie smiejcie sie emotka emotka
0 0

Gość: anielica

#4082152 Napisano: 27.01.2011 10:32:07
mio napisał(a):

anielica napisał(a):

mio napisał(a):

wkurza mnie ze spuchło mi pol twrazy prawdopodobnie od zeba nic nie boli ale spuchło jak nie wiem,wiec dzis musze pozyczyc z 200zł co najmniej na dentyste emotka

nawet jak mi ogarnie tego zeba to jak ja wyjde do ludzi z połowa spuchnietej twarzy emotka
emotka
ehh jak zobaczycie przypadkiem kogos z taka twarza nie smiejcie sie emotka emotka

mio okłady , stomatolog nie bardzo tu pomoże i na przyszłość myjemy myjemy myjemy ząbki emotka
0 0

bobilcia

#4082184 Napisano: 27.01.2011 10:41:11
ale się wkurzyłam,czytam sobie watek reala, że lecą juz smski z Nescafe, w duchu myslę sobie może i ja dostanę za chwilkę, nagle słyszę dzięk smsa , mało zawału nie dostałam, biegnę do tel a tam sms z loterii Orange. WRRR jak mnie oni wkurzają emotka
0 0

mmagd

#4082186 Napisano: 27.01.2011 10:41:47
anielica napisał(a):

mio napisał(a):

anielica napisał(a):

mio napisał(a):

emotka

mio okłady , stomatolog nie bardzo tu pomoże i na przyszłość myjemy myjemy myjemy ząbki emotka

Anielica, głupoty opowiadasz. emotka MIO jak najszybciej do dentysty marsz! Masz ostre zapalenie i pewnie nie skończy się na leczeniu za 200 zł... emotka
0 0

Gość: meeyka

#4082299 Napisano: 27.01.2011 11:11:33
mmagd napisał(a):

anielica napisał(a):

mio napisał(a):

anielica napisał(a):

mio napisał(a):

emotka

Anielica, głupoty opowiadasz. emotka MIO jak najszybciej do dentysty marsz! Masz ostre zapalenie i pewnie nie skończy się na leczeniu za 200 zł... emotka

jak dentysta oczysci i poda antybiotyk, to opuchlizna szybko moze zejsc, ale pozniejsze leczenie i ratowanie zeba troche potrwa..... im szybciej sie trafi do dobrego dentysty, tym lepiej.
0 0

mio

#4082330 Napisano: 27.01.2011 11:19:33
ale ja nie chce tego zeba ratowac to jest 7 ktora juz do niczego sie nie nadaje byla leczona setki razy CHCE sie jej pozbyc emotka

a ząbki myje z rsezta w dziecinstwie byłam u dentysty co najmniej raz na 2 tygodnie teraz troche rzadziej, ale nadal mam z nimi problemy co wyleczyła jednego to nowy był do leczenia, mam po prostu słabe zęby i jak wygram w konkach duuuzo kasy to sobie wstawiam implanty emotka bo mam dosc swoich słabych zebow emotka
dbam o nie a one tak mi odpłacają emotka
0 0

ziolko

#4082486 Napisano: 27.01.2011 12:01:02
wywal mendę emotka

od razu będzie lepiej emotka
0 0

delfinka101

#4082558 Napisano: 27.01.2011 12:21:00
mio napisał(a):

ale ja nie chce tego zeba ratowac to jest 7 ktora juz do niczego sie nie nadaje byla leczona setki razy CHCE sie jej pozbyc emotka

a ząbki myje z rsezta w dziecinstwie byłam u dentysty co najmniej raz na 2 tygodnie teraz troche rzadziej, ale nadal mam z nimi problemy co wyleczyła jednego to nowy był do leczenia, mam po prostu słabe zęby i jak wygram w konkach duuuzo kasy to sobie wstawiam implanty emotka bo mam dosc swoich słabych zebow emotka

Znam dziewczyne,która szczoteczke i paste do zębów ma na pół roku albo i dłuzej i ma zęby jak perełki
..co dziwne nie jedzie jej z ust...Zuje niby gume do zuia ale przeciez od gumy do zucia takich bielusienkich zebów się niema.Jej babcia ma 87 lat i ma pełna buzię swoich zębów a włosy ma tak bujne,ze podejrzewałam iż ma na głowie perukę..To są tez uwarunkowania genetyczne..Ja nie mam co marudzic na włosy ale zeby..szukam dobrego taniego stomatologa..bo ja jeszcze ratować chcę co się da:)
0 0

Gość: annaszura

#4082576 Napisano: 27.01.2011 12:25:19
delfinka101 napisał(a):

mio napisał(a):

Znam dziewczyne,która szczoteczke i paste do zębów ma na pół roku albo i dłuzej i ma zęby jak perełki
..co dziwne nie jedzie jej z ust...Zuje niby gume do zuia ale przeciez od gumy do zucia takich bielusienkich zebów się niema.Jej babcia ma 87 lat i ma pełna buzię swoich zębów a włosy ma tak bujne,ze podejrzewałam iż ma na głowie perukę..To są tez uwarunkowania genetyczne..Ja nie mam co marudzic na włosy ale zeby..szukam dobrego taniego stomatologa..bo ja jeszcze ratować chcę co się da:)

niestety nie każdy ma tak dobrze, jam chyba wszystkie zęby z pląbami, a moja siostra 2 lata młodsza u dentysty była tylko raz w życiu - wyrwać mleczaka.
Moja mama mi wmawia, że to dlatego, że nie chciałam cyca
0 0

ziolko

#4082577 Napisano: 27.01.2011 12:25:25
delifinka, jeśli jest dobry to nie jest tani emotka
0 0

joan

#4082589 Napisano: 27.01.2011 12:27:51
annaszura napisał(a):

niestety nie każdy ma tak dobrze, jam chyba wszystkie zęby z pląbami, a moja siostra 2 lata młodsza u dentysty była tylko raz w życiu - wyrwać mleczaka.

To faceci powinni mieć przepiękne uzębienie przez dłuuugie lata emotka
0 0

merynosek

#4082592 Napisano: 27.01.2011 12:28:12
Delfinka101 zapraszam do Jasła emotka
Moja Pani stomatolog nie zdziera kasy a robi (odpukać) dobrze emotka
Moje zęby też felerne... Niby ładny i cały a boli, po rozwierceniu masakra w środku...
0 0

mio

#4082648 Napisano: 27.01.2011 12:45:36
ojj tak o 15 wywalam emotka
tylko mam nadzieje ze da sie od razu to zrobic juz dzis
zwariowac mozna moja mama na super zeby wszystkie swoje a moj ojciec w wieki 30paru lat proteza emotka

ale najgorsze jest to ze pewnie ludzie mysla ze ich nie myje, nie dbam emotka
0 0

Gość: tato999

#4082670 Napisano: 27.01.2011 12:53:47
joan napisał(a):

annaszura napisał(a):

emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka
0 0

merynosek

#4082673 Napisano: 27.01.2011 12:54:56
joan napisał(a):

annaszura napisał(a):

Oj i to od urodzenia chcą cyca emotka
Już mi się humor poprawił
emotka
0 0

mio

#4082675 Napisano: 27.01.2011 12:55:34
a ja...

chcialam tylko dodac zebyscie trzymali za mnie kciuki o 15 emotka
emotka bo obawiam sie ze bezbolesne to wszystko do konca nie bedzie emotka
0 0

merynosek

#4082678 Napisano: 27.01.2011 12:56:39
mio napisał(a):

a ja...

chcialam tylko dodac zebyscie trzymali za mnie kciuki o 15 emotka
emotka bo obawiam sie ze bezbolesne to wszystko do konca nie bedzie emotka

Będzie dobrze emotka Ja usuwałam problemową ósemkę... Teraz czeka mnie jeszcze usunięcie 2 z dołu...
0 0

katmich

#4082851 Napisano: 27.01.2011 01:46:13
wkurza mnie, że zawsze jak się napalę na jakąś nagrodę, postaram się bardzo w napisaniu wierszyka czy odpowiedzi i marzę o jej wygraniu oraz niecierpliwie czekam na wyniki - prawie zawsze przeżywam zawód i wygrywa ją ktoś inny. a kiedy zrobię coś na odwal się i zapominam o konkursie - wtedy niepodziewanie czasem udaje mi się wygrać - ale nie są to te wymarzone nagrody emotka
0 0

Gość: monisia23

#4082878 Napisano: 27.01.2011 01:52:02
mio napisał(a):

ojj tak o 15 wywalam emotka
tylko mam nadzieje ze da sie od razu to zrobic juz dzis
zwariowac mozna moja mama na super zeby wszystkie swoje a moj ojciec w wieki 30paru lat proteza emotka

ale najgorsze jest to ze pewnie ludzie mysla ze ich nie myje, nie dbam emotka

E tam gadanie, ja dbam myje jak glupia i co zrobic, mam slabe i te z tylu mam juz prawie wszystkie robione, dobrze ze do czworek mam zdrowiutkie i nie ruszane emotka -na razie...
0 0

Gość: bellcia

#4082921 Napisano: 27.01.2011 02:00:34
GRYZÊ JESTEM WŚCIEKŁA JAK OSA!!!
usunęli mi konto na FB emotka (((
że niby ja to nie ja emotka ((
bez ostrzeżenia!!!! emotka

nie spamowałam emotka
zamiast imienia i nazwiska miałam nick! grrr!!!
0 0