Wkurza mnie...

agamaty

#4084566 Napisano: 27.01.2011 08:30:59
ziolko napisał(a):

mio napisał(a):

wrociłal wlasnie do domu ehhh i powiem tyle... ledwo zyje

dostałam 4 zastrzyki a i tak nic nie dało po prostu nie znieczuliło bo był ropien dentysta mnie ostrzegał ze roznie moze byc ze znieczulenie moze nie zadziałać ale uparałam sie na to wyrywanie dziś

no i praktycznie na żywca mi wyrwała emotka emotka
przepraszam za wyrazenie ale zdycham emotka

w dodatku czuje ze mam jeszcze maleńki kawałeczek zęba w dziąśle emotka
nie widze go w lusterku ale czuje jezykiem ehhh emotka

nie macaj tam językiem!!!!!!!

po wyrwaniu powinien wytworzyć się jakby skrzep, bo jeśli nie będzie to może być kiepsko.

Jeśli będzie Cię bolało, to możesz zrobić sobie napar z szałwii i takim bardzo letnim płukać usta.

nie, nie - w żadnym wypadku płukanie! Nie tak dawno miałam usuwaną ósemkę i właśnie lekarka bardzo przestrzegała przed płukaniem - chodzi o to, żeby tego skrzepu nie wypłukać.
0 0

Gość: amif

#4084649 Napisano: 27.01.2011 08:41:06
agamaty napisał(a):

ziolko napisał(a):

mio napisał(a):

wrociłal wlasnie do domu ehhh i powiem tyle... ledwo zyje

dostałam 4 zastrzyki a i tak nic nie dało po prostu nie znieczuliło bo był ropien dentysta mnie ostrzegał ze roznie moze byc ze znieczulenie moze nie zadziałać ale uparałam sie na to wyrywanie dziś

no i praktycznie na żywca mi wyrwała emotka emotka
przepraszam za wyrazenie ale zdycham emotka

w dodatku czuje ze mam jeszcze maleńki kawałeczek zęba w dziąśle emotka
nie widze go w lusterku ale czuje jezykiem ehhh emotka

nie macaj tam językiem!!!!!!!

po wyrwaniu powinien wytworzyć się jakby skrzep, bo jeśli nie będzie to może być kiepsko.

Jeśli będzie Cię bolało, to możesz zrobić sobie napar z szałwii i takim bardzo letnim płukać usta.

nie, nie - w żadnym wypadku płukanie! Nie tak dawno miałam usuwaną ósemkę i właśnie lekarka bardzo przestrzegała przed płukaniem - chodzi o to, żeby tego skrzepu nie wypłukać.

Tak potwierdzam nie płukać ja tak też miałam w ten sposób lepiej się goi.
0 0

mio

#4084655 Napisano: 27.01.2011 08:41:37
płukać czy nie płukać zdecydujcie sie bo juz zaparzyłam szałwie emotka
wyrywanie było o 15 nie wiem czy mam juz jesc czy pic tak mi słabo było z tego bolu ze 10 minut lezalam na kozetce i nie wiem co do mnie mowiła
emotka

na bank został kawałek zeba jutro ide bez kolejki niech zobaczy emotka

wrrrrr emotka
0 0

Gość: monisia23

#4084680 Napisano: 27.01.2011 08:45:36
mio napisał(a):

wyrywanie było o 15 nie wiem czy mam juz jesc czy pic tak mi słabo było z tego bolu ze 10 minut lezalam na kozetce i nie wiem co do mnie mowiła
emotka

wrrrrr emotka

Jak Cie boli to sobie na twarz oklad z lodu zrob,ja bym nie plukala niczym jesc juz mozesz, ale druga strona lepiej gryz
emotka
0 0

Gość: wsciekly

#4084685 Napisano: 27.01.2011 08:46:03
mio napisał(a):

emotka

wrrrrr emotka

zimne okłady Ci zaleci i coś zimnego (lody, lekko zmrożony jogurt)

wypróbuj - to szybko pomoże
0 0

Gość: paulisiak31

#4084692 Napisano: 27.01.2011 08:47:21
ilonar2301 napisał(a):

kondzikdg napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

Wkurza mnie Facebook, mam ciągle komunikat: Konto tymczasowo niedostepne

Twoje konto jest tymczasowo niedostępne z powodu wystąpienia problemu na stronie. Spodziewamy się, że problem zostanie wkrótce rozwiązany. Spróbuj ponownie za kilka minut.
o co chodzi? emotka emotka

FB cos dzis szwankuje

Już myślałam, że tylko u mnie emotka
Co nie zmienia faktu, że to wkurzające emotka

U mnie fb działa emotka
0 0

kalisto1986

#4084700 Napisano: 27.01.2011 08:49:08
mio napisał(a):

emotka

wrrrrr emotka

nie płukać !

A mógł zostać kawałek zęba, ale wypcha go, też tak kiedyś miałam i lekarka kazała poczekać żeby lepiej nie rozgrzebywać tego i faktycznie wypchało go.

Swoją drogą przypomniałaś mi moje wyrywanie
emotka

a w temacie wkurza mnie nie zmiennie ciągłe chorowanie emotka
0 0

Gość: sophie

#4084721 Napisano: 27.01.2011 08:51:29
kalisto1986 napisał(a):

mio napisał(a):

emotka

wrrrrr emotka

nie płukać !

A mógł zostać kawałek zęba, ale wypcha go, też tak kiedyś miałam i lekarka kazała poczekać żeby lepiej nie rozgrzebywać tego i faktycznie wypchało go.

Swoją drogą przypomniałaś mi moje wyrywanie
emotka

a w temacie wkurza mnie nie zmiennie ciągłe chorowanie emotka

Lepiej nie płukać szałwią emotka

0 0

margo466

#4084741 Napisano: 27.01.2011 08:56:00
mio napisał(a):

emotka

wrrrrr emotka

nie wolno płukać jeść możesz.Ten kawałek zęba to pewnie zębodół często po usunięciu ma się takie wrażenie że kawałek zęba został a to kość zębodołu. Ja dwa razy po usunięciu leciałam do dentysty powtórnie bo byłam przekonana że został kawałek zęba a wszystko było dobrze zrobione.

emotka
0 0

mio

#4084773 Napisano: 27.01.2011 09:02:03
to nie płucze emotka
ojej dzięki moze faktycznie to nie kawałek zęba ale tak czy inaczej sprawdze emotka

emotka

podejrzewam ze za 5- max10 lat bede stałym pacjentem protetyka emotka
0 0

Gość: annaszura

#4084798 Napisano: 27.01.2011 09:07:39
monisia23 napisał(a):

panczita napisał(a):

Wkurza mnie ... WSZYSTKO
zaraz idę położyć dziecko spać i wkurza mnie to że zawsze to musi być mama, mama, mama dlaczego raz nie może być tata emotka
....i wkurza mnie to, że nic mi się nie chce robić!

My z mezem razem kladziemy dzieci, razem kapiemy ich on zajmuje sie starszym w tym czasie a ja mlodszym, ubieramy w pidzamki i do lozek, jedyne co pozostaje mi to bajka lub piosenka emotka
Przyzwyczailas tak i dzidzie i tatusia, no i teraz zawsze bedzie mama wieczorkiem musiala polozyc emotka
Chyba ze jakos to postanowisz zmienic, wedlug mnie powinnas...

U mnie też jest podział, aczkolwiek czasami zależy on od humoru dzieci, bo tata jest kochany ale nie jest też źle i u mamy, więc się tylko dziećmi zamieniamy.
0 0

ziolko

#4084888 Napisano: 27.01.2011 09:29:22
mio napisał(a):

to nie płucze emotka
ojej dzięki moze faktycznie to nie kawałek zęba ale tak czy inaczej sprawdze emotka

emotka

no dobra..
szałwię możesz stosować przy zwykłym płukaniu ust, przy bólu gardła itp.

ale przez pierwszy dzień ostrożnie z jedzeniem itp. Zresztą, zależy od osoby wszystko.
Jak miałam ósemkę rwaną to czekanie na znieczulenie dłużej trwało, niż rwanie, facet wziął szczypce, złapał, raz pociągnął i po zębie emotka byłam zszokowana, że już.

A inni mają cięte dziąsła itp..
więc spokojnie emotka
0 0

mio

#4084904 Napisano: 27.01.2011 09:33:16
ziolko napisał(a):

mio napisał(a):

to nie płucze emotka

emotka

no dobra..
szałwię możesz stosować przy zwykłym płukaniu ust, przy bólu gardła itp.

ale przez pierwszy dzień ostrożnie z jedzeniem itp. Zresztą, zależy od osoby wszystko.
Jak miałam ósemkę rwaną to czekanie na znieczulenie dłużej trwało, niż rwanie, facet wziął szczypce, złapał, raz pociągnął i po zębie emotka byłam zszokowana, że już.

A inni mają cięte dziąsła itp..
więc spokojnie emotka

zazdroszcze

daaawaj swoje zęby emotka emotka
0 0

ziolko

#4084911 Napisano: 27.01.2011 09:34:16
wcale nie emotka

ogólnie mam słabe emotka

toteż i korzenie są płytko osadzone
0 0

efelinkaaa

#4084932 Napisano: 27.01.2011 09:38:28
Wy o dentyście.. ja się kiedyś cieszyłam, że mam takie zdrowe zęby emotka a po ciąży popsuły się, zrobiły się słabsze.. jeszcze 3 do leczenia emotka

wkurza mnie, że NFZ od tego roku nie refunduje usunięcia kamienia.. Niedługo dentysta będzie tylko dla bogatych ;|

wkurza mnie, że ludzie minusują w konkursach na głosy.. rozumiem zawiść, zazdrość, ale żeby wyżywać się czy tam rozładowywać własną frustrację na dzieciach / na innych? Nie wiem czemu, ale biorę sobie te głupie konkursy za bardzo do serca.. emotka mam za słabe nerwy.. echhh.. wkurza mnie moja miętkość
0 0

mio

#4084936 Napisano: 27.01.2011 09:39:33
ziolko napisał(a):

wcale nie emotka

ogólnie mam słabe emotka

toteż i korzenie są płytko osadzone

oj tam na pewno lepsze niz moje

poza tym wkurza mnie ze dentysci maje ceny ktore moga spowodowac moja smierc głodową
0 0

ziolko

#4084938 Napisano: 27.01.2011 09:39:36
a mnie wkurza, że coś mi wlazło między zęby - więc nadal w temacie emotka - i teraz dziąsło mnie boli.. buuu..

mio to przez Ciebie!! emotka

emotka emotka emotka emotka
0 0

mio

#4084949 Napisano: 27.01.2011 09:41:35
ziolko napisał(a):

a mnie wkurza, że coś mi wlazło między zęby - więc nadal w temacie emotka - i teraz dziąsło mnie boli.. buuu..

mio to przez Ciebie!! emotka

emotka emotka emotka emotka

ajjj zaraz siadam na karnego jeżyka
0 0

ziolko

#4084997 Napisano: 27.01.2011 09:53:03
eee...?? emotka
0 0

efelinkaaa

#4085020 Napisano: 27.01.2011 09:58:22
ziolko napisał(a):

eee...?? emotka

karny jeżyk - jak ktos był niegrzeczny siada na karnego jezyka i siedzi tam tyle minut ile ma lat emotka pomysł Superniani

na mojego Syna to nie działa.. emotka
0 0