Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
jomajd86
Postów 2398
Data rejestracji 21.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tyle smsów i nic totalne nic... nie wspomnę o innych konkursach...
Najlepsze jest to, że jak prosiłam o pomoc z innymi - podpowiedź jak słać smsa nikt się nie odezwał, ale jak napisałam, że mam torbę z Kasi skrzynkę ciągle zasypywały wiadomości z pytaniami co jak itp.
Ze szczęściem czasami bywa tak jak z okularami, szuka się ich, a one siedzą na nosie. P. Bosmans
anialistopad
Postów 14206
Data rejestracji 06.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
przyzwyczaj się do tego tak właśnie jest , że jak ty liczysz na pomoc to jej nie otrzymasz ale jeśli tylko tobie się coś uda to wszyscy oczekują pomocy od ciebie.Ja też gram w knorra i nie moge sie wbić w tą szczęśliwą godzinkę jeśli wygram na pewno ci powiem jaki raport wygrywa ale teraz nie potrafię pomóc.Jest takie przysłowie umiesz liczyć , licz na siebie i to jest święta prawda
www.zabawkikrasnala.pl
efelinkaaa
Postów 3061
Data rejestracji 27.10.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
norma
Real - olał
Carrefour - olał..
miałam kupić jutro parówy jedynki, ale z moim szczęściem - będą to pieniądze wwalone w błoto..
jak mi się uda z realem - z chęcią się podziele ta informacja, więc trzymajcie kciuki
Gość: pola731
Gość: ewa1982
real -beee
regina- beee
3d white -beee
itd. albo ja straciłam polot albo jakaś klątwa nade mną ciąży. Ale się wygadałam
mogę pójść spać - znalazłam ...ufff
merynosek
Postów 1784
Data rejestracji 13.09.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Emaluszka już sobie odpuściłam... Owczy pęd z punktami się zrobił...
Ostatnio same klapy...
Gość: eywa
nie pije tutaj do Ciebie absolutnie, ale dla mnie to jak praca, ja jak chodzę do pracy, to nie wyobrażam sobie mimo nawału jej czy złego dnia,humoru nie odpowiedzieć na pytanie czy pozdrowienie, no ale to tylko moje podejście, kontakt z drugim człowiekiem zawsze dla mnie będzie ważny
monia24
Postów 4198
Data rejestracji 10.05.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja też się staram odpowiadać na maile - mało tego na allegro staram zawsze sie wysyłać że np. dziękuję za wpłatę - paczka została wysłana.
\"Gdy kochasz i podążasz właściwą drogą, to wiatr wieje we właściwą stronę i zawsze jest z górki. A nawet jeśli jest pod górkę, to jak kochasz, ktoś cię za sobą w górę pociągnie\" - M.Witkiewicz
Gość: eywa
joan
Postów 18736
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Nie wiem, jak u Ciebie, ale u mnie ponad 256 zeta dopłaty
Wkurzam się absolutnym brakiem perspektyw wakacyjnych. I że na niektórych ludzi nie da się wpłynąć ani kijem, ani marchewką. Czasem aż mnie korci, żeby takiemu głowę uciąć, bo chyba tylko mocny szok jest w stanie człowieka wystarczająco otrzeźwić
sambolera
Postów 3758
Data rejestracji 07.05.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
slonko365
Postów 1169
Data rejestracji 28.10.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jakoś tak się przez chwilę w niedzielę fajnie tu znowu zrobiło... i to mnie wkurza, że tak częściej nie ma
Nieszczęścia chodzą parami. Ale za to szczęścia całymi stadami...
Gość: kubatbg
kolejne scierwo zamiast wisiec na stryczku bedzie wpier...c z a moje pieniadze
Gość: meeyka
ja mam rozliczenie rzeczywiste (przychodza i spisuja inkasenci) i w styczniu rachunek za gaz wyniosl drobne 760 zl
joan
Postów 18736
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Hihi, ale wiesz, zawsze się pocieszam, że przez jakiś czas miałam dodatkową kasę do dyspozycji, którą pomnożyłam w konkach promocyjnych. Czasem to pocieszenie działa, nawet gdy niczego nie wygram
izoldaaa6
Postów 770
Data rejestracji 08.08.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie dość że wczoraj w nocy zauważylam 3 nieodebrane połączenia i bon z gerbera przepadł. wrrrrrr
tojeszcze dziś dali dopiero regulamin z milki i trzeba mieś paragon, a ja nakupywałam wczesniej zgłoszeń bo myślałam że to będzie coś w stylu zimy mistrzów że pkt będzie się wysyłać pocztą a tu smsy i zgłoszenia przez stronę, ale mnie to RSCG wkurzyło....do ch...ry nie mogli france dać wcześniej regulaminu
targicola
Postów 1092
Data rejestracji 19.10.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ale o tym,że paragon musi być,napisane jest nawet na opakowaniu.do tego paragon z data od 01.02.jest ważny a nie wcześniejsze(tez tak mam)
....nie wiem,nie znam sie,nie orientuje sie-zarobiony jestem....
luk1990
Postów 2353
Data rejestracji 13.10.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
nie no trzeba do nich napisac- przeciez jak kupilam na konkurs wczesniej no to co- nie liczy sie ?
beznadzieja jak nie beda uznawac....to po co wypuszczali wczesniej produkty konkursowe....
alaalex40 i luk1990