Wkurza mnie...

jomajd86

#4096451 Napisano: 31.01.2011 05:07:51
A mnie wkurza konkurs knorr.
tyle smsów i nic totalne nic... nie wspomnę o innych konkursach...
Najlepsze jest to, że jak prosiłam o pomoc z innymi - podpowiedź jak słać smsa nikt się nie odezwał, ale jak napisałam, że mam torbę z Kasi skrzynkę ciągle zasypywały wiadomości z pytaniami co jak itp.
emotka emotka emotka eh...
0 0

anialistopad

#4096463 Napisano: 31.01.2011 05:10:32
joasia4786 napisał(a):

Najlepsze jest to, że jak prosiłam o pomoc z innymi - podpowiedź jak słać smsa nikt się nie odezwał, ale jak napisałam, że mam torbę z Kasi skrzynkę ciągle zasypywały wiadomości z pyteniami co jak itp.

przyzwyczaj się do tego tak właśnie jest , że jak ty liczysz na pomoc to jej nie otrzymasz ale jeśli tylko tobie się coś uda to wszyscy oczekują pomocy od ciebie.Ja też gram w knorra i nie moge sie wbić w tą szczęśliwą godzinkę jeśli wygram na pewno ci powiem jaki raport wygrywa ale teraz nie potrafię pomóc.Jest takie przysłowie umiesz liczyć , licz na siebie i to jest święta prawda
0 0

efelinkaaa

#4096466 Napisano: 31.01.2011 05:11:37
joasia4786 napisał(a):

Najlepsze jest to, że jak prosiłam o pomoc z innymi - podpowiedź jak słać smsa nikt się nie odezwał, ale jak napisałam, że mam torbę z Kasi skrzynkę ciągle zasypywały wiadomości z pytaniami co jak itp.

norma emotka ja w knorr nie grałam, ale również wkurza mnie pustka w telefonie.. wysyłam smsy i nic, zupełnie nic!
Real - olał
Carrefour - olał..
miałam kupić jutro parówy jedynki, ale z moim szczęściem - będą to pieniądze wwalone w błoto..

jak mi się uda z realem - z chęcią się podziele ta informacja, więc trzymajcie kciuki emotka
0 0

Gość: pola731

#4096901 Napisano: 31.01.2011 07:23:42
wkurzam się sama na siebie - gdzieś tak upchnęłam paragony na konkurs Biały stół że gdyby mi się zdarzyło trafić coś u nich to się wścieknę - od godziny przekładam paragony i doopa
0 0

Gość: ewa1982

#4096988 Napisano: 31.01.2011 07:53:50
wkurza mnie że w cokolwiek konkursowego się chwycę to klapa
real -beee
regina- beee
3d white -beee
itd. albo ja straciłam polot albo jakaś klątwa nade mną ciąży. Ale się wygadałam emotka
0 0

#4097026 Napisano: 31.01.2011 08:08:51
pola731 napisał(a):

wkurzam się sama na siebie - gdzieś tak upchnęłam paragony na konkurs Biały stół że gdyby mi się zdarzyło trafić coś u nich to się wścieknę - od godziny przekładam paragony i doopa

mogę pójść spać - znalazłam ...ufff
0 0

merynosek

#4097071 Napisano: 31.01.2011 08:24:53
klaudia011 napisał(a):

klaudia011 napisał(a):

merynosek napisał(a):

Wkurzyła mnie Saga! Nie docenili mnie... emotka

Mnie też, znowu emotka

i jeszcze emaluszki mnie wkurzają...zbieram cały miesiąc i pewnie dzisiaj wypadnę z 20
emotka

Emaluszka już sobie odpuściłam... Owczy pęd z punktami się zrobił...
Ostatnio same klapy...
0 0

Gość: eywa

#4097081 Napisano: 31.01.2011 08:26:52
cayenne napisał(a):

eywa napisał(a):

wkurzają mnie sprzedawcy na allegro
kupiłam ,to piszę ładnie meila, że kupiłam,że jutro zrobie przelew i poinformuje o tym, że pozdrawiam itd a co dostaje w zamian ? ok już się nawet wysilić i podpisywać ludziom nie chce emotka

Jak ja dostaję takie emaile to nawet ok nie odpisuję.
Spróbuj odpisać 50 osobom :
dziękuję za zakup, mam nadzieję ble ble ble ble ble
potem spakuj towar , odpisz na inne naprawdę ważne emaile, zamów towar z hurtowni, wystaw aukcje, zrób jakieś remanenty, wystaw faktury, jakieś reklamacje rozwiąż, zawieź przesyłki na pocztę, odbierz 30 telefonów od dziwnych klientów itd

nie pije tutaj do Ciebie absolutnie, ale dla mnie to jak praca, ja jak chodzę do pracy, to nie wyobrażam sobie mimo nawału jej czy złego dnia,humoru nie odpowiedzieć na pytanie czy pozdrowienie, no ale to tylko moje podejście, kontakt z drugim człowiekiem zawsze dla mnie będzie ważny emotka
0 0

monia24

#4097115 Napisano: 31.01.2011 08:34:56
eywa napisał(a):

cayenne napisał(a):

eywa napisał(a):

wkurzają mnie sprzedawcy na allegro
kupiłam ,to piszę ładnie meila, że kupiłam,że jutro zrobie przelew i poinformuje o tym, że pozdrawiam itd a co dostaje w zamian ? ok już się nawet wysilić i podpisywać ludziom nie chce emotka

Jak ja dostaję takie emaile to nawet ok nie odpisuję.
Spróbuj odpisać 50 osobom :
dziękuję za zakup, mam nadzieję ble ble ble ble ble
potem spakuj towar , odpisz na inne naprawdę ważne emaile, zamów towar z hurtowni, wystaw aukcje, zrób jakieś remanenty, wystaw faktury, jakieś reklamacje rozwiąż, zawieź przesyłki na pocztę, odbierz 30 telefonów od dziwnych klientów itd

nie pije tutaj do Ciebie absolutnie, ale dla mnie to jak praca, ja jak chodzę do pracy, to nie wyobrażam sobie mimo nawału jej czy złego dnia,humoru nie odpowiedzieć na pytanie czy pozdrowienie, no ale to tylko moje podejście, kontakt z drugim człowiekiem zawsze dla mnie będzie ważny emotka

ja też się staram odpowiadać na maile - mało tego na allegro staram zawsze sie wysyłać że np. dziękuję za wpłatę - paczka została wysłana.
0 0

Gość: eywa

#4097134 Napisano: 31.01.2011 08:38:48
dla zmiany tematu powkurzam się teraz niedopłatą za prąd emotka
0 0

joan

#4097174 Napisano: 31.01.2011 08:47:26
eywa napisał(a):

Nie wiem, jak u Ciebie, ale u mnie ponad 256 zeta dopłaty emotka

Wkurzam się absolutnym brakiem perspektyw wakacyjnych. I że na niektórych ludzi nie da się wpłynąć ani kijem, ani marchewką. Czasem aż mnie korci, żeby takiemu głowę uciąć, bo chyba tylko mocny szok jest w stanie człowieka wystarczająco otrzeźwić emotka
0 0

#4097214 Napisano: 31.01.2011 08:55:55
a mnie wkurza ,że jak się pojawiła perspektywa wakacji to nie możemy się zgrać z rodziną w terminach - szczyt sezonu u M ,sesja u mnie , zakończenie roku u dzieciaków ...a na środek sezonu (połowa lipca i sierpień ) mnie nie stać
0 0

sambolera

#4097219 Napisano: 31.01.2011 08:57:16
monia24 napisał(a):

ja też się staram odpowiadać na maile - mało tego na allegro staram zawsze sie wysyłać że np. dziękuję za wpłatę - paczka została wysłana.

emotka
0 0

slonko365

#4097645 Napisano: 31.01.2011 11:52:16
79magda napisał(a):

marielu napisał(a):

chociaz patrze na forum to sporo nastepcóf sie narobiło emotka

Nie ma następców, nie mów... Jest zgrzytanie zębów i takie tam... I to takie właśnie jakby wkurzające jest...

cb656 napisał(a):

Nie wyłażę z nory, bo po co? Tu się nie lubi takich, co mają inne zdanie emotka Ponarażałem się temu i owemu, pleplać jak w maglu już nie lubię, przestało mnie to bawić jakiś czas temu....

Zauważ, że są osoby, którym brakuje pleplania na innym poziomie i wędrówek w oparach absurdu...

Szkoda, że tak się tu stało, jak się stało
emotka

jakoś tak się przez chwilę w niedzielę fajnie tu znowu zrobiło... i to mnie wkurza, że tak częściej nie ma emotka
0 0

Gość: kubatbg

#4097781 Napisano: 01.02.2011 07:32:08
http://www.echodn...POWIAT0304/434879697

kolejne scierwo zamiast wisiec na stryczku bedzie wpier...c z a moje pieniadze emotka
0 0

Gość: meeyka

#4098034 Napisano: 01.02.2011 08:18:29
joan napisał(a):

eywa napisał(a):

Nie wiem, jak u Ciebie, ale u mnie ponad 256 zeta dopłaty emotka

ja mam rozliczenie rzeczywiste (przychodza i spisuja inkasenci) i w styczniu rachunek za gaz wyniosl drobne 760 zl emotka co prawda za 2 miesiace i calkiem niewiele jak na ogrzewanie gazem, ale i tak po kieszeni nam dalo emotka
0 0

joan

#4098108 Napisano: 01.02.2011 08:30:12
meeyka napisał(a):

ja mam rozliczenie rzeczywiste (przychodza i spisuja inkasenci) i w styczniu rachunek za gaz wyniosl drobne 760 zl emotka co prawda za 2 miesiace i calkiem niewiele jak na ogrzewanie gazem, ale i tak po kieszeni nam dalo emotka

Hihi, ale wiesz, zawsze się pocieszam, że przez jakiś czas miałam dodatkową kasę do dyspozycji, którą pomnożyłam w konkach promocyjnych. Czasem to pocieszenie działa, nawet gdy niczego nie wygram emotka
0 0

izoldaaa6

#4098271 Napisano: 01.02.2011 09:15:53
ale dziś mam okrutny dzień od samego rana emotka
nie dość że wczoraj w nocy zauważylam 3 nieodebrane połączenia i bon z gerbera przepadł. wrrrrrr
tojeszcze dziś dali dopiero regulamin z milki i trzeba mieś paragon, a ja nakupywałam wczesniej zgłoszeń bo myślałam że to będzie coś w stylu zimy mistrzów że pkt będzie się wysyłać pocztą a tu smsy i zgłoszenia przez stronę, ale mnie to RSCG wkurzyło....do ch...ry nie mogli france dać wcześniej regulaminu emotka emotka emotka
0 0

targicola

#4098287 Napisano: 01.02.2011 09:21:01
izoldaaa6 napisał(a):

nie dość że wczoraj w nocy zauważylam 3 nieodebrane połączenia i bon z gerbera przepadł. wrrrrrr
tojeszcze dziś dali dopiero regulamin z milki i trzeba mieś paragon, a ja nakupywałam wczesniej zgłoszeń bo myślałam że to będzie coś w stylu zimy mistrzów że pkt będzie się wysyłać pocztą a tu smsy i zgłoszenia przez stronę, ale mnie to RSCG wkurzyło....do ch...ry nie mogli france dać wcześniej regulaminu emotka emotka emotka

ale o tym,że paragon musi być,napisane jest nawet na opakowaniu.do tego paragon z data od 01.02.jest ważny a nie wcześniejsze(tez tak mam)
emotka
0 0

luk1990

#4098294 Napisano: 01.02.2011 09:24:38
targicola napisał(a):

izoldaaa6 napisał(a):

ale o tym,że paragon musi być,napisane jest nawet na opakowaniu.do tego paragon z data od 01.02.jest ważny a nie wcześniejsze(tez tak mam)
emotka

nie no trzeba do nich napisac- przeciez jak kupilam na konkurs wczesniej no to co- nie liczy sie ?
beznadzieja jak nie beda uznawac....to po co wypuszczali wczesniej produkty konkursowe.... emotka
0 0