Wkurza mnie...

Gość: jkkp

#4098326 Napisano: 01.02.2011 09:33:05
slonko365 napisał(a):

79magda napisał(a):

marielu napisał(a):

chociaz patrze na forum to sporo nastepcóf sie narobiło emotka

Nie ma następców, nie mów... Jest zgrzytanie zębów i takie tam... I to takie właśnie jakby wkurzające jest...

cb656 napisał(a):

Nie wyłażę z nory, bo po co? Tu się nie lubi takich, co mają inne zdanie emotka Ponarażałem się temu i owemu, pleplać jak w maglu już nie lubię, przestało mnie to bawić jakiś czas temu....

Zauważ, że są osoby, którym brakuje pleplania na innym poziomie i wędrówek w oparach absurdu...

Szkoda, że tak się tu stało, jak się stało
emotka

jakoś tak się przez chwilę w niedzielę fajnie tu znowu zrobiło... i to mnie wkurza, że tak częściej nie ma emotka

i ja się rozmarzyłam za dobrymi starymi czasami emotka
0 0

izoldaaa6

#4098327 Napisano: 01.02.2011 09:33:22
no w regulaminie jest że niby produkty promocyjne będą w sprzedaży od 01.02.11 ......
też mama zamiar do nich zadzwonić, jakby dali wcześniej regulamin nie było by problemu, a tak to milka zarobiła sobie pewnie krocie na takich jak my ... wwwrrrrrrr
0 0

masza

#4098339 Napisano: 01.02.2011 09:35:41
izoldaaa6 napisał(a):

no w regulaminie jest że niby produkty promocyjne będą w sprzedaży od 01.02.11 ......
też mama zamiar do nich zadzwonić, jakby dali wcześniej regulamin nie było by problemu, a tak to milka zarobiła sobie pewnie krocie na takich jak my ... wwwrrrrrrr

daj znac co odpowiedzieli emotka
0 0

Gość: rafi323raf

#4098431 Napisano: 01.02.2011 10:00:29
alaalex40 napisał(a):

targicola napisał(a):

izoldaaa6 napisał(a):

ale dziś mam okrutny dzień od samego rana emotka
nie dość że wczoraj w nocy zauważylam 3 nieodebrane połączenia i bon z gerbera przepadł. wrrrrrr
tojeszcze dziś dali dopiero regulamin z milki i trzeba mieś paragon, a ja nakupywałam wczesniej zgłoszeń bo myślałam że to będzie coś w stylu zimy mistrzów że pkt będzie się wysyłać pocztą a tu smsy i zgłoszenia przez stronę, ale mnie to RSCG wkurzyło....do ch...ry nie mogli france dać wcześniej regulaminu emotka emotka emotka

ale o tym,że paragon musi być,napisane jest nawet na opakowaniu.do tego paragon z data od 01.02.jest ważny a nie wcześniejsze(tez tak mam)
emotka

nie no trzeba do nich napisac- przeciez jak kupilam na konkurs wczesniej no to co- nie liczy sie ?
beznadzieja jak nie beda uznawac....to po co wypuszczali wczesniej produkty konkursowe.... emotka

żebyś teraz nie pisała w tym temacie, że nigdzie nie możesz znaleźć promocyjnych produktów emotka

ale to było wiadome że paragon nie bedzie mógł byc wcześniejszy, zawsze w konkursach tak jest.
0 0

Gość: taaga20

#4098476 Napisano: 01.02.2011 10:11:32
rafi323raf napisał(a):

alaalex40 napisał(a):

targicola napisał(a):

izoldaaa6 napisał(a):

ale dziś mam okrutny dzień od samego rana emotka
nie dość że wczoraj w nocy zauważylam 3 nieodebrane połączenia i bon z gerbera przepadł. wrrrrrr
tojeszcze dziś dali dopiero regulamin z milki i trzeba mieś paragon, a ja nakupywałam wczesniej zgłoszeń bo myślałam że to będzie coś w stylu zimy mistrzów że pkt będzie się wysyłać pocztą a tu smsy i zgłoszenia przez stronę, ale mnie to RSCG wkurzyło....do ch...ry nie mogli france dać wcześniej regulaminu emotka emotka emotka

ale o tym,że paragon musi być,napisane jest nawet na opakowaniu.do tego paragon z data od 01.02.jest ważny a nie wcześniejsze(tez tak mam)
emotka

nie no trzeba do nich napisac- przeciez jak kupilam na konkurs wczesniej no to co- nie liczy sie ?
beznadzieja jak nie beda uznawac....to po co wypuszczali wczesniej produkty konkursowe.... emotka

żebyś teraz nie pisała w tym temacie, że nigdzie nie możesz znaleźć promocyjnych produktów emotka

ale to było wiadome że paragon nie bedzie mógł byc wcześniejszy, zawsze w konkursach tak jest.

izzka nie kupisz już promocyjnych bo taaga wszystkie czekolady promocyjne wyżarła emotka
0 0

izoldaaa6

#4098517 Napisano: 01.02.2011 10:19:59
taga u nas w realu koło volvo na którego się napaliłam.... jest tyle czekolad że nawet ty nie dasz rady ich wszystkich pochlonąć emotka

może mi ktoś napisać co konkretnie pisze na opakowaniu promocyjnym bo już zglupiałam, a nie ma mnie w domu....a chce zadzwonić i nie zrobić z siebie głupka emotka
0 0

Gość: agacioras

#4098534 Napisano: 01.02.2011 10:24:59
nadal brak fajnych konkursów foto. Jak już coś jest to na zdjęcie dzieci. emotka
0 0

Gość: iwonciaaa

#4098536 Napisano: 01.02.2011 10:25:39
sesja emotka
0 0

monia24

#4098538 Napisano: 01.02.2011 10:26:46
izoldaaa6 napisał(a):

taga u nas w realu koło volvo na którego się napaliłam.... jest tyle czekolad że nawet ty nie dasz rady ich wszystkich pochlonąć emotka

może mi ktoś napisać co konkretnie pisze na opakowaniu promocyjnym bo już zglupiałam, a nie ma mnie w domu....a chce zadzwonić i nie zrobić z siebie głupka emotka

a ja myslę że nic nie wskurasz. Na opakowaniu pisze i o zachowaniu paragonu i o okresie, w którym odbywa się promocja. Zazwyczaj produkty promocyjne kupuje się w okresie promocji, oni również nie mieli obowiązku podać wcześniej regulaminu. Wiem że jesteś wkurzona, ale wg mnie nic nie zdziałasz emotka
0 0

Gość: monisia23

#4098539 Napisano: 01.02.2011 10:27:04
agacioras napisał(a):

nadal brak fajnych konkursów foto. Jak już coś jest to na zdjęcie dzieci. emotka

Mnie to akurat cieszy emotka ale rozumiem Cie, bo w ogole malo jest konkursow foto- FAJNYCH konkursow..
0 0

izoldaaa6

#4098633 Napisano: 01.02.2011 10:51:18
monia24 napisał(a):

izoldaaa6 napisał(a):

a ja myslę że nic nie wskurasz. Na opakowaniu pisze i o zachowaniu paragonu i o okresie, w którym odbywa się promocja. Zazwyczaj produkty promocyjne kupuje się w okresie promocji, oni również nie mieli obowiązku podać wcześniej regulaminu. Wiem że jesteś wkurzona, ale wg mnie nic nie zdziałasz emotka

faktycznie szkoda moich nerwów emotka czytałam dokładnie co pisze na opakowaniu i dlaczego to kupiłam to już sama nie wiem emotka
0 0

luk1990

#4098640 Napisano: 01.02.2011 10:53:03
izoldaaa6 napisał(a):

monia24 napisał(a):

izoldaaa6 napisał(a):

faktycznie szkoda moich nerwów emotka czytałam dokładnie co pisze na opakowaniu i dlaczego to kupiłam to już sama nie wiem emotka

ja tam maila skrobnelam;)
zobaczymy co odpisza;)
0 0

biokoo

#4098648 Napisano: 01.02.2011 10:54:57
wkurzam sie totalen dno konkursowe -
real -klapa
winiary - klapa
regina - klapa
carrefour - klapa

emotka emotka emotka
o d** to wszystko
0 0

joan

#4098652 Napisano: 01.02.2011 10:55:27
izoldaaa6 napisał(a):

Po prostu - smakują Ci słodkości Milki, nie ma się czego wstydzić! emotka
0 0

sydariameki

#4098721 Napisano: 01.02.2011 11:09:16
wkurza mnie,że nie umiem wygrać w bestsellerach empika... Wysyłam po 6 emaili dziennie i pudło emotka
0 0

Gość: sabikus

#4098745 Napisano: 01.02.2011 11:13:23
stronka Kasi od 10 minut mnie tam loguje i nic emotka emotka emotka
0 0

Gość: wsciekly

#4098762 Napisano: 01.02.2011 11:16:34
biokoo napisał(a):

real -klapa
winiary - klapa
regina - klapa
carrefour - klapa

emotka emotka emotka
o d** to wszystko

ale za to ile klap do sprzedania emotka

wrzuć na Tablicę Ogłoszeń emotka
0 0

biokoo

#4098772 Napisano: 01.02.2011 11:18:36
wsciekly napisał(a):

biokoo napisał(a):

real -klapa
winiary - klapa
regina - klapa
carrefour - klapa

emotka emotka emotka
o d** to wszystko

ale za to ile klap do sprzedania emotka

wrzuć na Tablicę Ogłoszeń emotka

moze mnie odczarujesz ?
emotka wtedy cos wpadnie emotka
0 0

kalisto1986

#4098777 Napisano: 01.02.2011 11:19:10
izoldaaa6 napisał(a):

monia24 napisał(a):

izoldaaa6 napisał(a):

izka ja też pokupowałam wcześniej, ale trudno emotka
Jako, że milke uwielbiam nie będę płakac że musze znowu pokupować, ewentualnie popłacze później jak efekty takiej ilosći czekolady zobacze emotka
0 0

Gość: kasiarach

#4098797 Napisano: 01.02.2011 11:21:55
że nie mogę się zarejestrować na mojeciasto.pl, bo od wczoraj ciągle mi wyskakuje jakiś błąd
0 0