Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: xagadee
nie rzucać się tak i wykazać skruchę?
tak nie wiele i tak wiele...
tfu niewiele
idę napisać na kartce sto razy
Gość: pola731
myślę ,że zamiast się zaperzać powinnaś fotkę usunąć - a dziewczynie ,której pracę wykorzystałaś zaproponować coś - nie wiem ..kawę , kosmetyk - coś, co pokaże ,że rzeczywiście jest Ci przykro - albo zaproponuj podzielenie się wygraną - jej praca a Twoje zbieranie głosów - nie sądzisz ,że w stosunku do niej tak byłoby fair ?
argument ,że wszyscy kradną nie przemawia do mnie - wszyscy nie zostali przyłapani - Ty zostałaś - i tyle w tym temacie.
jeśli ktoś inny zostanie przyłapany - niech odpowiada
dawidekk
Postów 1488
Data rejestracji 23.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A gdzie 'mocne postanowienie poprawy'?
merp
Gość: lacuna
Czy podobają Ci się Twoje fotki? Lubisz je? Są Twoje, prawda? Czy naprawdę uważasz, że chodzi o pierniczki?
to może ktoś z nas doda zdjęcia lacuny gdzieś na konkurs jako swoje? My tylko pożyczymy...może zrozumiesz o co nam chodzi-albo nie...
wiesz ostatnio pieklam ciasteczka w ksztalcie serc chcesz fotke do konkursu? nie ma problemu
mowisz masz
ale fotek dzieci moich prosze w to nie mieszac kapejszyn?
sambolera
Postów 3758
Data rejestracji 07.05.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
potem zeskanuj i nam pokaż
bo jak nie to sie wkurzymy
Gość: panczita
tzn. stara książka, jedna książeczka która miała być kompletem książeczek, a teraz jeszcze popsuta waga!!!!!
tia, jak już wygram skaner
kajeczka
Postów 3314
Data rejestracji 24.08.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to może ktoś z nas doda zdjęcia lacuny gdzieś na konkurs jako swoje? My tylko pożyczymy...może zrozumiesz o co nam chodzi-albo nie...
wiesz ostatnio pieklam ciasteczka w ksztalcie serc chcesz fotke do konkursu? nie ma problemu
mowisz masz
to tylko przykład-jaki i ja podałam,zostając tym samym nazwana uliczną......po co się oburzasz od razu?
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dziewczyno ja się nie błaźnie kradnąc czyjeś fotki, w przeciwieństwie do ciebie, wszystko co wygrywam zawdzięczam swojej pracy i swoim pomysłom, nie musze ich kraść innym.
Zauważ, co napisałaś wcześniej, nie już po wycofaniu fotki bo w tym czasie ja pisałam swój post, więc tego nie czytałam. Natomiast jedyne co rzuciło mi się w oczy to fakt, że dla ciebie kradzież nie jest niczym złym i nie zamierzasz wycofywać się z konkursu.
Ja wiem jedno, gdybym kiedykolwiek znalazła swoje zdjęcie, lub swój tekst przywłaszczony przez inną osobę, na pewno zgłosiłabym to na policje, a wbrew twoim przypuszczeniom policja taki rzeczami się zajmuje, bo to jest właśnie kradzież
dawidekk
Postów 1488
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mowisz masz
Każdy stara Ci się wyjaśnić, że to nie chodzi o to co jest na zdjęcia (pierniki czy Bóg wie co) tylko o sam fakt kradzieży zdjęcia.
byly przeprosiny a wam sie widac bardzo nudzi
Gość: stasiak50
mowisz masz
no to ich pilnuj Zeby nikt Tobie kiedy ich nie pożyczył sobie
ziolko
Postów 10412
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
izoldaaa6
Postów 770
Data rejestracji 08.08.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tomik trzymaj nerwy na wodzy, bo faktycznie twoje ostatnie posty w twojej sytuacji trochę nie pasują... idź się połóż i uspokój troszkę
Gość: rafi323raf
dokładnie, jak tak bardzo chcecie na policje wszystko zgłaszać to szukajcie na ulicy psich kup i odnajdźcie właścicieli i na policje ich zgłoście, będzie to bardziej pożyteczne od sprzątania internetu, no i jaka satysfakcja
zielonaszpilka
Postów 3298
Data rejestracji 23.06.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dziewczyna przede wszystkim nie zaczęła nikogo obrażać. Jasne, że najlepiej jakby po zgłoszeniu pretensji autorki zdjęcia, przeprosiła, fotkę usunęła i obiecała, że więcej tego nie zrobi. No ale jej reakcja jest całkiem naturalna
Przede wszystkim
a) nie należy kraść
b) jak już coś splagiatujesz i zostajesz złapany to albo wycofujesz się z konkursu i milczysz! co by się dalej nie błaźnić, albo najlepiej usuwasz fotę, przepraszam i obiecujesz mocne postanowienie poprawy
^^ taki mały poradnik dla potencjalnych plagiatorów
Dziewczynie nie do końca to wyszło, ale jednak w końcu wymuszono na niej usunięcie tej fotki. I szczerze? Myślę, że akurat ona więcej tego nie zrobi
ooo popieram
psie kupy to plaga
Gość: czarnygreg
strasznie się wszyscy nakręciliście akurat tą sprawą, plagiaty już nieraz tu się pojawiały, pamiętacie jak pewna osoba wygrała jakieś aparaty i lapka chyba za cudze hasła( konkurs olay organizowany przez Hypermedia) Tedance wtedy zwróciła na to uwagę, szum był króciutko, plagiatorka zniknęła na jakiś czas z forum,teraz znów ja widzę z innym avatarem, nikt słówka nie mówi, przyschło, przycichło,nie wiem czy osoby których hasła ukradła coś z tym zrobiły, gromy się na nią nie posypały,
tutaj byłoby podobnie ale się winowajczyni postawiła zamiast uszy po sobie położyć,
strasznie się uruchamiacie dziewczyny, macie rację, owszem ale...wyciągnęłyście grube działa!
dawidekk
Postów 1488
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Uff, emocje trochę opadły.