Wkurza mnie...

dotusia

#4104862 Napisano: 03.02.2011 05:37:26
wkurza mnie to, że ja głosuję komuś, kto prosi o głosy na forum (nie spamuję emotka ) a ludzie mają mnie gdzieś... oszukańcy! - tylko sprawdzone osoby, pod znanymi nickami odpowiadają...
0 0

Gość: misiulka

#4105008 Napisano: 03.02.2011 07:58:38
sambolera napisał(a):

izoldaaa6 napisał(a):

a mnie dziś wkurzyły szpitale, maja córka włożyła sobie kulkę do nosa i dopiero w trzecim szpitalu mnie przyjeli, bo tamte nie mieły dyżuru emotka
ciekawe czy jak bym miała odciętą rękę też bym musiała tak jeździć wrrrr emotka

wiem jak to jest emotka
kiedys polatalam sobie po szpitalach w poszukiwaniu tego dyzurujacego
a jak juz znalazlam to noge wlozyli mi w gips

u mnie w mieście nie ma tego problemu- bo u nas jest tylko jeden szpital
emotka
0 0

is77

#4105096 Napisano: 03.02.2011 08:36:00
człowiek głupi poszedł spać, a tu takie sensacyjne wątki się toczyły emotka
na dzisiaj wieczór planujecie odsypianie czy ciąg dalszy atrakcji? emotka
0 0

Gość: iwonciaaa

#4105113 Napisano: 03.02.2011 08:41:22
jest mi zimno, najchętniej siadłabym na kominku.
Brakuje mi takiego luzu myślowego, bezstresowego:)
0 0

efelinkaaa

#4105116 Napisano: 03.02.2011 08:41:51
rafi323raf napisał(a):

lacuna napisał(a):

nie ma zdjecia
byly przeprosiny a wam sie widac bardzo nudzi emotka

dokładnie, jak tak bardzo chcecie na policje wszystko zgłaszać to szukajcie na ulicy psich kup i odnajdźcie właścicieli i na policje ich zgłoście, będzie to bardziej pożyteczne od sprzątania internetu, no i jaka satysfakcja emotka

psie kupy.. nic nie mów.. gdy śnieg topnieje, nasz spacer przypomina tor przeszkód hop, hop, hop..
a co do tematu - bo wczoraj smacznie sobie spałam.. bardzo dobrze, że zdjęcie usunięto, że były przeprosiny.. szkoda, że w takiej formie, ale lepsze to niż nic (chyba)..
i nadal dziwi mnie przyzwolenie niektórych na pożyczanie fotek bez pytania, tak jak gdzieś wyczytałam na fb ludzie myślą, że jak zdjęcie jest w Internecie - to jest niczyje.. To przykre, i nie pisze tego tylko odnośnie tej sytuacji, ale ogólnie.. Wiele osób tak myśli. Dla Was to tylko ciastka, ale może dla allice to coś więcej?
echh.. mniejsza o to, zamykamy temat. Taka sytuacja na pewno nauczy kilka osób emotka

kajeczka - nie znam Cię, ale wiem, że jesteś świetną mamą, zresztą Ty sama wiesz o tym najlepiej!

Ooo to mnie własnie wkurza, że jak brakuje ludziom argumentów do obrony, to walą w najbardziej czuły punkt, rodzinę.. emotka

a z tych bardziej przyziemnych rzeczy - wkurza mnie białe g**o padające z nieba emotka
0 0

ziolko

#4105123 Napisano: 03.02.2011 08:45:04
utropek napisał(a):

wkurzaja mnie konkursy na polter.pl od listopada czekam na nagrody wygrane w ich konkursie emotka cały czas zarzekaja sie ze wyslali juz nagrode:[ co moge z tym zrobic?

napisz, żeby wysłali Ci potwierdzenie nadania nagrody - jeśli faktycznie wysłali i nie dotarła do Ciebie, to niech składają reklamację jako nadawca!!
0 0

Gość: iwonciaaa

#4105140 Napisano: 03.02.2011 08:48:11
a co do psich kup to się dołączę...
Sąsiedzi mają 2 Bernardyny.
Cała droga to dosłownie jedno wielkie gó***
Za każdym razem gdy zwrócę im uwagę to patrzą na mnie z głupim uśmieszkiem.
Pozbierałabym te kupy na taczkę i im pod drzwi wywaliła... no ale oczywiście mają kamery emotka
0 0

Gość: wsciekly

#4105178 Napisano: 03.02.2011 09:01:39
kajeczka napisał(a):

a na jakiej podstawie zostałam nazwana złą matką? emotka no przepraszam... emotka

za to że nie owijasz w bawełnę i nie przebierasz w słowach ...
anty-Sherlock wydedukował więc , że na co dzień musisz posługiwać się jeszcze gorszym językiem, co sprowadza Cię do poziomu jakiegoś... marginesu społecznego, a tym samym nie jest wzorem dla Twojej pociechy

według mnie jednak tomik77 poszła za daleko, bo na forum obowiązują jeszcze jakieś zasady, i powinna za takie manewry NATYCHMIAST oberwać karniaka emotka
0 0

joan

#4105188 Napisano: 03.02.2011 09:05:32
iwonciaaa napisał(a):

Pozbierałabym te kupy na taczkę i im pod drzwi wywaliła... no ale oczywiście mają kamery emotka

Ja bym się kamerami nie przejmowała - sąsiedzi powinni się nawet ucieszyć, że ktoś im oddał zgubę emotka
0 0

Gość: moniaainom

#4105198 Napisano: 03.02.2011 09:08:29
joan napisał(a):

iwonciaaa napisał(a):

Ja bym się kamerami nie przejmowała - sąsiedzi powinni się nawet ucieszyć, że ktoś im oddał zgubę emotka

Mój sąsiad tak właśnie zrobił emotka Pies drugiego sąsiada wlazł mu do ogródka i nakupkał więc tamten wyszedł z domu, wrzucił g... na łopate i na balkon właścicielowi psa. Krzyknął: Chyba coś zgubiliście. Tamten był w takim szoku, że się nawet nie odezwał. Chyba się nie lubią do dziś emotka
0 0

Gość: meeyka

#4105308 Napisano: 03.02.2011 09:47:39
moniaainom napisał(a):

joan napisał(a):

iwonciaaa napisał(a):

Mój sąsiad tak właśnie zrobił emotka Pies drugiego sąsiada wlazł mu do ogródka i nakupkał więc tamten wyszedł z domu, wrzucił g... na łopate i na balkon właścicielowi psa. Krzyknął: Chyba coś zgubiliście. Tamten był w takim szoku, że się nawet nie odezwał. Chyba się nie lubią do dziś emotka

w naszej klatce wszyscy mają psy, oprocz nas. niektorzy sa zbyt leniwi zeby je wyprowadzac, wiec pies dostaje kopa za drzwi, zeby sam sie obsluzyl. niestety, przewaznie drzwi do klatki sa zamkniete, wiec nieraz mielismy kupy na wycieraczce, nie mowiac juz o zasikanej klatce emotka najgorzej, ze nie wiadomo ktoremu wlascicielowi podrzucic niespodzianke, bo zadnego psa nie przylapalismy na goracym uczynku emotka

dziecko do przedszkola prowadze slalomem, bo na chodnikach aż gęsto emotka emotka
0 0

Gość: allice

#4105329 Napisano: 03.02.2011 09:54:39
Rozpętała się afera z tymi moimi pierniczkami...
Pewnie by jej nie było gdyby tomik77 zechciała odpowiedziec na mój apel na pw aby wycofała z konkursu zdjęcie, której nie jest jej. Jednak w odpowiedzi przeczytałam, że mogę o tym zapomiec emotka
Tak się nie robi... zostac przyłapanym i jeszcze nie miec odwagi się przyznac. Stąd ta cała afera.
Nie zostałam przez nikogo nasłana jak to sugeruje tomik77. Prawda jest taka, że ktoś dodał konkurs w topie konkursy na fb weszłam na stronę i pomyślałam, że skoro robię takie pierniczki i mam stosowne zdjęcie to może wezmę udział. Otwieram galerię, żeby zobaczyc co dodają inni i co? Widzę, że moje zdjęcie bierze już udział w konkursie! emotka
Nie wkurzyłabym się tak gdyby nie postawa winowajczyni, na której dopiero gorzkie słowa wielu osób wymusiły usunięcie zdjęcia i przeprosiny (czy szczere to już druga sprawa).

Temat uważam za zakończony, w konkursie startowac już nie będę bo mam go serdecznie dosyc z wiadomych względów.

Jednocześnie dziękuję wszystkim, którzy mnie poparli bo tylko dzięki temu poparciu mogłam skutecznie dochodzic sprawiedliwości.
0 0

Gość: chochliczka

#4105335 Napisano: 03.02.2011 09:56:30
Co sie tutaj dzieje ??
Matko,ze tez ludzie nie maja wstydu za grosz emotka emotka emotka
Wkurzaja mnie cholerni plagiatorzy emotka emotka oraz te cale szemrane towarzystwo co to drukuje sobie w domach paragony a biedny uczciwy clzowiek kupuje towar w sklepie .Ale wierze ze w koncu ktos ich przylapie a to juz podchodiz pod paragrafy i grozi spaleniem w konkursach i bardzo dobrze emotka emotka emotka emotka zycze wszystkim zlodziejom i oszustom tego emotka
0 0

jasnoniebieska

#4105372 Napisano: 03.02.2011 10:04:52
chochliczka napisał(a):

Co sie tutaj dzieje ??
Wkurzaja mnie cholerni plagiatorzy emotka emotka oraz te cale szemrane towarzystwo co to drukuje sobie w domach paragony a biedny uczciwy clzowiek kupuje towar w sklepie .Ale wierze ze w koncu ktos ich przylapie a to juz podchodiz pod paragrafy i grozi spaleniem w konkursach i bardzo dobrze emotka emotka emotka emotka zycze wszystkim zlodziejom i oszustom tego emotka

A da się w ogóle drukować paragony?? I tak prędzej, czy później zostaną złapani. Lepiej zakupić i mieć oryginalny paragon, z czystym sercem emotka
0 0

Gość: chochliczka

#4105386 Napisano: 03.02.2011 10:07:41
ilonaaa93 napisał(a):

chochliczka napisał(a):

Co sie tutaj dzieje ??

A da się w ogóle drukować paragony?? I tak prędzej, czy później zostaną złapani. Lepiej zakupić i mieć oryginalny paragon, z czystym sercem emotka

Ale po co kupowac jak sobie mozna wydrukowac iles tam paragonow za free? oczywiscie ze mozna, nie do wszystkich sklepow ,bo to zalezy od grubosci papieru chyba paragonow ale np chyba do tesco mozna...
wkurza mnie to co wyzej
emotka
0 0

Gość: swibek

#4105421 Napisano: 03.02.2011 10:13:40
ilonaaa93 napisał(a):

chochliczka napisał(a):

Co sie tutaj dzieje ??

emotka ktoś kiedyś szukał do kupienia rolek taśmowych/pargonowych z tesco.. emotka więc chyba nie do użycia zamiast papieru toaletowego.. ale kto go tam wie.. może tylko zapiski robił na owej rolce.. emotka
0 0

orchidea27

#4105464 Napisano: 03.02.2011 10:26:17
swibek napisał(a):

ilonaaa93 napisał(a):

chochliczka napisał(a):

Co sie tutaj dzieje ??

emotka ktoś kiedyś szukał do kupienia rolek taśmowych/pargonowych z tesco.. emotka więc chyba nie do użycia zamiast papieru toaletowego.. ale kto go tam wie.. może tylko zapiski robił na owej rolce.. emotka

emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka
0 0

efelinkaaa

#4105815 Napisano: 03.02.2011 11:52:09
Wkurza mnie oszczędność NFZ na pacjencie.. chcę iść do lekarza - jak juz uda mi się dodzwonić do rejestracji, to przykro mi, brak numerków.. Chcę wysłać malucha na badania (przepuklina i kilka innych) - mozna jeszcze poczekać, nic się nie dzieje przecież, zresztą są limity.. ;|
ciągle każą czekac i czekać.. po kolejnym telefonie mam dość..
0 0

malutka456

#4105832 Napisano: 03.02.2011 11:55:02
efelinkaaa napisał(a):

Wkurza mnie oszczędność NFZ na pacjencie.. chcę iść do lekarza - jak juz uda mi się dodzwonić do rejestracji, to przykro mi, brak numerków.. Chcę wysłać malucha na badania (przepuklina i kilka innych) - mozna jeszcze poczekać, nic się nie dzieje przecież, zresztą są limity.. ;|

mnie wkurza jak pacjentka zapisuje do lekarza i nie przychodzi, oczywiscie nawet nas o tym nie uprzedza... termin przepada, no i ktos kto chcial skorzatsac nie mogl przez taka delikwentke emotka
0 0

malutka456

#4105840 Napisano: 03.02.2011 11:56:52
malutka456 napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

mnie wkurza jak pacjentka zapisuje do lekarza i nie przychodzi, oczywiscie nawet nas o tym nie uprzedza... termin przepada, no i ktos kto chcial skorzatsac nie mogl przez taka delikwentke emotka

oczywiscie nie czepiam sie nikogo i nie jest to zanda aluzja, pisze tylko o glupocie ludzi i ich egoizmie emotka
0 0