Wkurza mnie...

Gość: olcia24

#4116136 Napisano: 06.02.2011 07:56:56
fryz napisał(a):

Wkurzyl mnie moj facet, nie zamknal okna na noc i kot wypadl z okna emotka Juz sie pewnie nigdy nie znajdzie emotka emotka emotka A drugi chodzi po domu smutny i go szuka emotka

Nie płacz,
powałęsa się po okolicy parę tygodni i wróci emotka

Mój tak w ubiegłym roku zrobił
-poszedł sobie na spacer i wcięło go na dobre 2 miesiące (też zimą )

0 0

Gość: annaszura

#4116156 Napisano: 06.02.2011 08:02:58
ilonar2301 napisał(a):

Wkurzają mnie konkursy walentynkowe emotka jestem taka nieromantyczna że nawet niczego romantycznego napisać nie mogę emotka emotka

ja omijam z daleka, po 7 latach romantyzm mi wyparował, a na marginesie - 7y rok to podobno pierwszy kryzys małżeński emotka
0 0

smsowicz

#4116190 Napisano: 06.02.2011 08:10:06
keiti78zg napisał(a):

wkurza mnei to ze galaretki nei chca mi sie zsiąść a miał byc deser z owocamii bita smietana, mogałam dac mniej wody niz na opakowaniu:/, a tak 3 sztuki sie zmarnuja, chyba ze zelatyny dodam spozywczej... emotka

Podobno nie wolno dawać ananasów, bo galaretka nie stężeje.
0 0

zaczytana-pola

#4116197 Napisano: 06.02.2011 08:12:06
smsowicz napisał(a):

keiti78zg napisał(a):

wkurza mnei to ze galaretki nei chca mi sie zsiąść a miał byc deser z owocamii bita smietana, mogałam dac mniej wody niz na opakowaniu:/, a tak 3 sztuki sie zmarnuja, chyba ze zelatyny dodam spozywczej... emotka

Podobno nie wolno dawać ananasów, bo galaretka nie stężeje.

Przy świeżych ananasach nie stężeje. Można wziąć z puszki albo świeże sparzyć wrzątkiem. emotka
0 0

Gość: ewa1982

#4116217 Napisano: 06.02.2011 08:17:41
Wkurza mnie, że nie wiem komu oddać 1% podatku. Każdy ze znajomych podsyła swoje prośby a ja chciałabym pomóc każdemu a nie mogę emotka i jak mam zdecydować kto jest bardziej potrzebujący? Ja wiem że to co przekazuje to kropla w morzu potrzeb i sama nic nie zdziałam, ale mam dylemat. Ech...
0 0

Gość: aleks21

#4116249 Napisano: 06.02.2011 08:28:02
annaszura napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

Wkurzają mnie konkursy walentynkowe emotka jestem taka nieromantyczna że nawet niczego romantycznego napisać nie mogę emotka emotka

ja omijam z daleka, po 7 latach romantyzm mi wyparował, a na marginesie - 7y rok to podobno pierwszy kryzys małżeński emotka

i mnie wkurzają te walentynkowe konkursy. Kurde nie wiem czemu ale wszystko mi się z sexem kojarzy emotka Dodam, że na głodzie to na pewno nie jestem emotka
0 0

Gość: mariolakal

#4116254 Napisano: 06.02.2011 08:28:31
ewa1982 napisał(a):

Wkurza mnie, że nie wiem komu oddać 1% podatku. Każdy ze znajomych podsyła swoje prośby a ja chciałabym pomóc każdemu a nie mogę emotka i jak mam zdecydować kto jest bardziej potrzebujący? Ja wiem że to co przekazuje to kropla w morzu potrzeb i sama nic nie zdziałam, ale mam dylemat. Ech...

A ja nawet gdybym chciała to nie mam z czego oddać tego procencika... emotka ewa, wylosuj sobie i będzie sprawiedliwie... emotka A propos, mnie wkurza to, że byłam u synowej w domu i Jej pies rzucił się na listonosza i pogryzł w udo do krwi... Dostałam zjeb.... od niego i pokazał mi ranę pytając czy pies szczepiony i że powinnam go zamykać... Kurde, ale ten pies mnie nie słucha i teraz ma być uśpiony bo stary, ale najpierw muszę przeprosić listonosza i pokazać mu książeczkę szczepień żeby się nie okazało, że specjalnie go uśpiliśmy... emotka Zawsze cósik wywinę... emotka
0 0

Gość: natie

#4116301 Napisano: 06.02.2011 08:40:03
mariolakal napisał(a):

ewa1982 napisał(a):

A ja nawet gdybym chciała to nie mam z czego oddać tego procencika... emotka ewa, wylosuj sobie i będzie sprawiedliwie... emotka A propos, mnie wkurza to, że byłam u synowej w domu i Jej pies rzucił się na listonosza i pogryzł w udo do krwi... Dostałam zjeb.... od niego i pokazał mi ranę pytając czy pies szczepiony i że powinnam go zamykać... Kurde, ale ten pies mnie nie słucha i teraz ma być uśpiony bo stary, ale najpierw muszę przeprosić listonosza i pokazać mu książeczkę szczepień żeby się nie okazało, że specjalnie go uśpiliśmy... emotka Zawsze cósik wywinę... emotka

uśpiony bo stary? To jakaś masakra emotka
0 0

mama2006

#4116322 Napisano: 06.02.2011 08:46:44
keiti78zg napisał(a):

a kiwi czasem nie dałaś? bo z kiwi nie zsiądzie się za diabły.
Wkurza mnie, że tak długo trwa ta operacja Kubicy, i syn mnie wykończy z tego powodu.
0 0

bridget

#4116342 Napisano: 06.02.2011 08:51:49
dzięki za rady dotyczace galaretki, juz wiem w czym tkwi problem.. w dodanych owocach:(
0 0

jola29k

#4116471 Napisano: 06.02.2011 09:38:21
natie napisał(a):

mariolakal napisał(a):

ewa1982 napisał(a):

uśpiony bo stary? To jakaś masakra emotka

dziwne zeby usypiac psa bo stary ,
mariolakal napisał(a):

ewa1982 napisał(a):

dobrze ze nie musisz płacic jak pies od sasiadki ugryzł listonasza to sporo zapłaciła bo ja na kolegium podał ,i miała dużo kłopotów
0 0

jola29k

#4116477 Napisano: 06.02.2011 09:41:33
wkurza mnie moj mąż jaki on jest wku... ciagle cos nie tak ideał chodzacy emotka
0 0

zielonaszpilka

#4116480 Napisano: 06.02.2011 09:42:55
Wkurza mnie Avanti emotka Jak w kilka godzin ze 100 głosów można zrobić 400?! myślicie, że będzie tam jakaś weryfikacją oszustów? Cały dzien zbieram, proszę znajomych i ludzi z forum a i tak wypadłam z rankingu emotka mam dość
0 0

zaczytana-pola

#4116481 Napisano: 06.02.2011 09:43:11
mama2006 napisał(a):

keiti78zg napisał(a):

a kiwi czasem nie dałaś? bo z kiwi nie zsiądzie się za diabły.
Wkurza mnie, że tak długo trwa ta operacja Kubicy, i syn mnie wykończy z tego powodu.

Operacja już się zakończyła. Podobno chirurg jest umiarkowanie zadowolony, udało się uratować dłoń, ale czeka go dłuuuga rehabilitacja emotka
0 0

Gość: ariadnaa

#4116499 Napisano: 06.02.2011 09:50:42
Wkurza mnie Kubica, że się tak załatwił a F1 lubimy i mu kibicowaliśmy i cieszyliśmy się, że za niedługo rozpoczęcie sezonu.

I wkurza mnie, że nie ma fajnych konkursów. I nic nie wygrywam emotka
0 0

zielonaszpilka

#4116509 Napisano: 06.02.2011 09:55:30
Nosz jak mnie wkurza to Avanti! Czy ktoś wie czy w tym konkursie http://avanti24.pl/moda/0,111771.html zmienne ip działa? Tzn. czy mogą sobie nabijać głosy? Jak w kilka godzin ze 100 głosów można zrobić 400??? emotka
0 0

Gość: awi

#4116547 Napisano: 06.02.2011 10:07:31
ilonar2301 napisał(a):

mam to samo - tylko uważam, że to walentynki są mało romantyczne, to kicz emotka
0 0

79magda

#4116562 Napisano: 06.02.2011 10:12:00
awi napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

mam to samo - tylko uważam, że to walentynki są mało romantyczne, to kicz emotka

Podpisuję się pod tym, ale nagrody w walentynkowych konkach są takie sympatyczne... emotka
0 0

#4116574 Napisano: 06.02.2011 10:16:43
magnus napisał(a):

ariadnaa napisał(a):

Wkurza mnie Kubica, że się tak załatwił a F1 lubimy i mu kibicowaliśmy i cieszyliśmy się, że za niedługo rozpoczęcie sezonu.

I wkurza mnie, że nie ma fajnych konkursów. I nic nie wygrywam emotka

Dobrze, że ta barierka nie wbiła się w niego emotka
ale 7 godzin operacji to dużo, lekarze umiarkowanie zadowoleni a rehabilitacja ponad rok. Szkoda chłopaka emotka

Straszny pech. Ale Robert ma silny organizm i mocną psychikę. Jeszcze będziemy mu kibicować emotka
0 0

#4116632 Napisano: 06.02.2011 10:37:18
79magda napisał(a):

awi napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

Podpisuję się pod tym, ale nagrody w walentynkowych konkach są takie sympatyczne... emotka

no właśnie, dlatego przeżyłam weekend mąk twórczych pozbawionych weny. Aż się zdziwię jeśli coś wygram
0 0