Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: olcia24
Nie płacz,
powałęsa się po okolicy parę tygodni i wróci
Mój tak w ubiegłym roku zrobił
-poszedł sobie na spacer i wcięło go na dobre 2 miesiące (też zimą )
Gość: annaszura
ja omijam z daleka, po 7 latach romantyzm mi wyparował, a na marginesie - 7y rok to podobno pierwszy kryzys małżeński
smsowicz
Postów 1407
Data rejestracji 10.08.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Podobno nie wolno dawać ananasów, bo galaretka nie stężeje.
zaczytana-pola
Postów 11577
Data rejestracji 24.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Przy świeżych ananasach nie stężeje. Można wziąć z puszki albo świeże sparzyć wrzątkiem.
Gość: ewa1982
Gość: aleks21
i mnie wkurzają te walentynkowe konkursy. Kurde nie wiem czemu ale wszystko mi się z sexem kojarzy
Gość: mariolakal
A ja nawet gdybym chciała to nie mam z czego oddać tego procencika...
Gość: natie
uśpiony bo stary? To jakaś masakra
mama2006
Postów 3471
Data rejestracji 10.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a kiwi czasem nie dałaś? bo z kiwi nie zsiądzie się za diabły.
Wkurza mnie, że tak długo trwa ta operacja Kubicy, i syn mnie wykończy z tego powodu.
bridget
Postów 5955
Data rejestracji 11.08.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jeżeli nie potrafisz kogoś zrozumieć, załóż jego buty, przejdź jego drogę i spójrz jego oczami, a dopiero później oceniaj !!
jola29k
Postów 2313
Data rejestracji 27.09.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
dziwne zeby usypiac psa bo stary ,
dobrze ze nie musisz płacic jak pies od sasiadki ugryzł listonasza to sporo zapłaciła bo ja na kolegium podał ,i miała dużo kłopotów
jola29k
Postów 2313
Data rejestracji 27.09.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
zielonaszpilka
Postów 3298
Data rejestracji 23.06.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zaczytana-pola
Postów 11577
Data rejestracji 24.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Operacja już się zakończyła. Podobno chirurg jest umiarkowanie zadowolony, udało się uratować dłoń, ale czeka go dłuuuga rehabilitacja
Gość: ariadnaa
I wkurza mnie, że nie ma fajnych konkursów. I nic nie wygrywam
zielonaszpilka
Postów 3298
Data rejestracji 23.06.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: awi
mam to samo - tylko uważam, że to walentynki są mało romantyczne, to kicz
79magda
Postów 5007
Data rejestracji 05.02.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Podpisuję się pod tym, ale nagrody w walentynkowych konkach są takie sympatyczne...
Idę prosto, nie biorę jeńców żadnych!
Straszny pech. Ale Robert ma silny organizm i mocną psychikę. Jeszcze będziemy mu kibicować
no właśnie, dlatego przeżyłam weekend mąk twórczych pozbawionych weny. Aż się zdziwię jeśli coś wygram