Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: barbara1910
ja mialam kilka juz od niej linkow
turli mnie juz 4 lata bierze
zaczytana-pola
Postów 11578
Data rejestracji 24.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja też mieszkam na wsi, latem ktoś np. podrzucił mi kotka, a sąsiadowi dwa kociaki. Całe szczęście, że kociaki trafiły do nas, bo tak to nie wiem, co działoby się z nimi.
zaczytana-pola
Postów 11578
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Basiu, to powinnaś
nie blokuje napisalam ze jak bedzie w kazdym poscie pisac to dostanie bana i wyslalam jej link gdzie zbiera sie glosy
zaczytana-pola
Postów 11578
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Masz dobre serducho
mialam pieska ale mi zdechl tzn zachorowal (zapalenie płuc)zawozilam do weterynarza bral zastrzyki ale niestety nie pomoglo, a taki piekny byl ...a wlasciwie czego to ja w domu nie mialam ...pamietam jak moja mloda byla mala i karmila kaszka Bobovita rybki
Emi nawet sie nie przyznaj
nowa i nie wie jak sie poruszac
zaczytana-pola
Postów 11578
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mój Reksio zmarł 2 lata temu- miał 18 lat, suczka Petka rok temu, miała 14 lat. A teraz został mi Ciapek- 3 letni wilczur. Miałam też 2 kotki, 5 letni Ziutek popełnił samobójstwo jesienią, bo był zazdrosny o Benka, tego podrzutka
zaczytana-pola
Postów 11578
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kotek, odkąd pojawił się Benek, to Ziutek zrobił się nieznośny. Pewnego dnia wyszedł z domu i wyskoczył prosto pod koła samochodu
zaczytana-pola
Postów 11578
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie wiem dlaczego to zrobił. Ale jak na 5- letniego kota, który nigdy nie miał ograniczeń co do wychodzenia na podwórko i poza nie, to trochę dziwne, że przez przypadek wybiegł specjalnie pod koła samochodu
mia
Postów 17574
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Greg, moje dzieci tez są tak wychowane, że nad każdym zwierzakiem potrzebującym pomocy się pochylą i nie przejdą obojętnie... U nas w domu były już i małe jeże potrzebujące pomocy, i kosy, które wypadły z gniazda (i niestety nie udało im się już pomóc), o kotach nie wspomnę... Ale są tak wychowane, bo ja tak samo czuję, bo maja takich, a nie innych rodziców - podobnie jak Twoje dzieci. Te dzieci z głośnego filmu w necie, gdzie czterolatek rzucał kotem, a straszy to filmował, tez miały rodziców, ale oni im nie wpoili tzw. ludzkich uczuć do zwierząt, bo prawdopodobnie sami ich nie mają.
Najpierw trzeba by zmienić mentalność dorosłych, a to jest nierealne - już nierealne. Chyba, że pomoże tu jakiś marsz milczenia, w co jednak wątpię (obym się myliła).
I ja tu widzę największą (acz nie spełnioną na razie) rolę szkoły i ... kościoła. Niestety w szkołach w kwestii wychowania, jak wiadomo jest raczej coraz gorzej, a księża z ambony w kwestii zabijania wolą krzyczeć o in vitro, zamiast poruszyć temat naszych braci mniejszych...
Opowiedz Panu Bogu o swoich planach na przyszłość, a rozbawisz Go do rozpuku...
Gość: czarnygreg
http://kotburger.pl/
mia
Postów 17574
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Ja też dostałam post od Karolci - rozumiem, że mam być dumna?
marta25
Postów 148
Data rejestracji 07.12.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
masz rację z tą rolą szkoły/kościoła czy ogólnie wychowania wyniesionego z domu, ale w przypadku tego filmiku z neta o małolacie który rzucał kotem o ścianę to nie do końca się zgadzam - widziałam reportaż w tv i rodzice tego dzieciaka sami przygarniali kiedyś małe kotki (zresztą towarzystwo opieki nad zwierzętami, albo ktoś tego pokroju im te koty zabrał) i ojciec, który wypowiadał się w reportażu był bardzo poruszony wszystkim.