Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
delfinka101
Postów 5758
Data rejestracji 08.06.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
izoldaaa6
Postów 770
Data rejestracji 08.08.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jak to nie mają obowiązku dzwonić, zawsze mieli i myślę że to się nie zmieniło... więc nie ch nie gadają głupot... po to się podaje numer tel. żeby dzwonili i się umawiali
a to że nie miał aviza to już jest szczyt bezczelności..... oni już zaczynają przesadzać.... myślą że są panami całego świata czy co ...
leona
Postów 513
Data rejestracji 27.09.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ostatnia moja przesyłka od kuriera znalazła się u sąsiadki w bloku obok. Dodam, że znam tę sąsiadkę tylko z widzenia. Zadzwoniła do mnie kuzynka, że sąsiadka odebrała bo myślała, że to dla niej. Kurierzy niektórzy są ślepi czy jak? Adres się nie zgadzał, imię się nie zgadzało i w dodatku zostawił obcej osobie bo jej sąsiadka z piętra niżej miała takie samo nazwisko.
delfinka101
Postów 5758
Data rejestracji 08.06.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Moim zdaniem nie mogł odszukac mieszkania bo mój blok ma dwa wejscia i mieszkania nr 1 i 2 maja wejscie gdzie indziej..pewnie psozedł an łątwizne zoabczył ze naszych numerów nie ma to odpuscił..
mia
Postów 17574
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Akcja z ostatnia przesyłką: wracam z pracy - awizo, minęłam się z kurierem o 10 minut. Pierwsza próba dostarczenia itd... Mówi się trudno, na dole awiza, gdzie jest miejsce na godzinę następnej dostawy oczywiście nic nie napisane. Ale odszukuję przesyłkę na ich stronie - - stoi jak wół następna próba dostarczenia jutro, pod koniec dnia. Nastopnego dnia zadowolona wracam ze sklepu ok 15-tej w skrzynce... awizo GLS z godziny 14.10!
Informacja, że ostatnia próba doręczenia odbędzie sie następnego dnia, oczywiście znowu brak godziny, a na stronie GLS magiczne słowa pod koniec dnia. Zadzwoniłam do Warszawy, powiedziałam co o tym myślę i trochę mi ulżyło.
W każdym razie dostarczyli następnego dnia w tych godzinach, które ja określiłam... I choć na tyle ich wychowałam, że kolejnym razem na awizie był już dopisany miejscowy numer telefonu - zawsze postęp...
Opowiedz Panu Bogu o swoich planach na przyszłość, a rozbawisz Go do rozpuku...
Gość: jkkp
to ja wam opowiem lepszy numer, dzwoni kureij że będzie za 15 minut z rocznym zapasem soczków kubusia, więc ja na to ok. czekam, czeka, podjeżdza kurier, ale do bloku obok (vis a vis)i wychodzi facet zaczynają nosić kartony z sokiem do domu obok, a ja tak z okna patrzę i nie moge uwierzyć, wyszłam podchodzę do kuriera i pytam się czy jaja sobie robi z tymi sokami, On wali zdziwko i mówi, że faktycznie coś mu się nie zgadzało, ale mąz tej pani z naprzeciwk już 3 palety do domu wniósł
Gość: piotroncia
Gość: kochaniutka
ziolko
Postów 10412
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mam to samo...
pytam się, nie chcę nic bezinteresownie, mogę się zrewanżowac jakoś to NIKT nie chce pomóc.. po co, skoro można jak najwięcej dla siebie zagarnąć
Gość: bobo
jak będe mogła to pomogę, napisz na PW
efelinkaaa
Postów 3061
Data rejestracji 27.10.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
chyba większość ma takie odczucia..
onlyrybka
Postów 1385
Data rejestracji 20.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
u mnie to samo, prosiłam o pomoc w realu nescafe i głucha cisza
leona
Postów 513
Data rejestracji 27.09.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
anialistopad
Postów 14207
Data rejestracji 06.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja miałam to samo tylko ja zawsze jak głupia każdemu pomagałam a teraz pomagam tylko tym którzy mi pomagają
www.zabawkikrasnala.pl
Gość: evja
Ja kiedyś wygrałam szlafrok Timotei. W wątku ,,co minutę co godzinę mnóstwo osób pytało o raport. Od razu postanowiłam pomóc i zdradzić jak udało się mnie.
Zostałam zbesztana i moja pomoc została odwrotnie odebrana niż powinnam ,,Ona źle podpowiada, tak na pewno nie jest... blabla.. trzeba wiedzieć kiedy warto pomóc
dzasmina
Postów 2371
Data rejestracji 10.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zdradliwa wena, raz jest raz jej nie ma...
Gość: iwonciaaa
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
miałam to samo
a jeśli pomagam to robie to bezinteresowanie, nie oczekuję nic w zamian i dzięki temu nie mam pretensji później, że ja komuś pomogłam a on już mi nie, wydaje mi się że to jest chyba zdrowsze podejście.
A w temacie wkurza mnie że czuje się jak jakiś zombie, tak się przestawiłam, że kłade się spać praktycznie rano, a później chodze zakręcona pół dnia
jokan
Postów 8821
Data rejestracji 13.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to znaczy oficjalnie ktos tam niby mi ja ufundowal (nie doslyszalam nazwy firmy), a ja jedynie mam pokryc koszty wysylki i pakowania 14,99 zl
skoro ten KTOS lub FIRMA funduje, to az wstyd, zeby nie bylo ich stac na pakowanie i wysylke he he
sciema na maxa, uwazajcie
Zrobię zakupy: ITM, Dino, Żabka,Biedronka, Polomarket, Stokrotka, Delikatesy Centrum, Lotos, Orlen, Rossmann...inne - zapraszam:)
https://www.tipli.pl/p/3798747
Zyskaj zwrot za zakupy online - ja już zyskałam ponad 920 zł
picola
Postów 1419
Data rejestracji 26.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane