Wkurza mnie...

delfinka101

#4139540 Napisano: 14.02.2011 09:22:07
Wkurza mnie firma kurierska.Miałam wygrane 3 króliki z duracella i co?? I nie wiadomo kiedy dostane,bo kurier niby był ale nikogo nie zastał,awiza nie pozostawił,bo nie miał rpzy sobie a nie dzownił bo nie ma takiego obowiazku..tylko jedno małe ale..ktoś u mnei zawsze jest. Mają jeszcze raz mi wysłać i poinformować o tym
0 0

izoldaaa6

#4139556 Napisano: 14.02.2011 09:28:05
delfinka101

jak to nie mają obowiązku dzwonić, zawsze mieli i myślę że to się nie zmieniło... więc nie ch nie gadają głupot... po to się podaje numer tel. żeby dzwonili i się umawiali emotka
a to że nie miał aviza to już jest szczyt bezczelności..... oni już zaczynają przesadzać.... myślą że są panami całego świata czy co ... emotka
0 0

leona

#4139574 Napisano: 14.02.2011 09:35:43
izoldaaa6 napisał(a):

delfinka101

jak to nie mają obowiązku dzwonić, zawsze mieli i myślę że to się nie zmieniło... więc nie ch nie gadają głupot... po to się podaje numer tel. żeby dzwonili i się umawiali emotka
a to że nie miał aviza to już jest szczyt bezczelności..... oni już zaczynają przesadzać.... myślą że są panami całego świata czy co ... emotka

Ostatnia moja przesyłka od kuriera znalazła się u sąsiadki w bloku obok. Dodam, że znam tę sąsiadkę tylko z widzenia. Zadzwoniła do mnie kuzynka, że sąsiadka odebrała bo myślała, że to dla niej. Kurierzy niektórzy są ślepi czy jak? Adres się nie zgadzał, imię się nie zgadzało i w dodatku zostawił obcej osobie bo jej sąsiadka z piętra niżej miała takie samo nazwisko.
emotka
0 0

delfinka101

#4139583 Napisano: 14.02.2011 09:40:41
izoldaaa6 napisał(a):

delfinka101

Moim zdaniem nie mogł odszukac mieszkania bo mój blok ma dwa wejscia i mieszkania nr 1 i 2 maja wejscie gdzie indziej..pewnie psozedł an łątwizne zoabczył ze naszych numerów nie ma to odpuscił..
0 0

mia

#4139609 Napisano: 14.02.2011 09:52:15
Mnie do szału doprowadza GLS, przynajmniej moja miejscowa. emotka
Akcja z ostatnia przesyłką: wracam z pracy - awizo, minęłam się z kurierem o 10 minut. Pierwsza próba dostarczenia itd... Mówi się trudno, na dole awiza, gdzie jest miejsce na godzinę następnej dostawy oczywiście nic nie napisane. Ale odszukuję przesyłkę na ich stronie - - stoi jak wół następna próba dostarczenia jutro, pod koniec dnia. Nastopnego dnia zadowolona wracam ze sklepu ok 15-tej w skrzynce... awizo GLS z godziny 14.10! emotka
Informacja, że ostatnia próba doręczenia odbędzie sie następnego dnia, oczywiście znowu brak godziny, a na stronie GLS magiczne słowa pod koniec dnia. Zadzwoniłam do Warszawy, powiedziałam co o tym myślę i trochę mi ulżyło. emotka
W każdym razie dostarczyli następnego dnia w tych godzinach, które ja określiłam... I choć na tyle ich wychowałam, że kolejnym razem na awizie był już dopisany miejscowy numer telefonu - zawsze postęp... emotka
0 0

Gość: jkkp

#4139639 Napisano: 14.02.2011 10:02:53
leona napisał(a):

izoldaaa6 napisał(a):

delfinka101

Ostatnia moja przesyłka od kuriera znalazła się u sąsiadki w bloku obok. Dodam, że znam tę sąsiadkę tylko z widzenia. Zadzwoniła do mnie kuzynka, że sąsiadka odebrała bo myślała, że to dla niej. Kurierzy niektórzy są ślepi czy jak? Adres się nie zgadzał, imię się nie zgadzało i w dodatku zostawił obcej osobie bo jej sąsiadka z piętra niżej miała takie samo nazwisko.
emotka

to ja wam opowiem lepszy numer, dzwoni kureij że będzie za 15 minut z rocznym zapasem soczków kubusia, więc ja na to ok. czekam, czeka, podjeżdza kurier, ale do bloku obok (vis a vis)i wychodzi facet zaczynają nosić kartony z sokiem do domu obok, a ja tak z okna patrzę i nie moge uwierzyć, wyszłam podchodzę do kuriera i pytam się czy jaja sobie robi z tymi sokami, On wali zdziwko i mówi, że faktycznie coś mu się nie zgadzało, ale mąz tej pani z naprzeciwk już 3 palety do domu wniósł emotka i zaczął się tłumaczyć, bo moja żona też w konkach gra, a ja do niego przecież nie wasze imię, ani nazwisko, ani adres (blok 11, a ja 11A) przyniósł z domu te soki i ani i wielce obrażony poszedł, kurier tylko się zaśmiał, ale numer odwaliłem w firmie to nawet się nie przyznam emotka
0 0

Gość: piotroncia

#4139658 Napisano: 14.02.2011 10:13:21
wrrr emotka emotka zaraz wszyscy załapią sie na podwiązki a u nie jak codziennie nic nie ma zero fotek i bądz tu w romantycznym nastroju emotka emotka emotka
0 0

Gość: kochaniutka

#4140123 Napisano: 14.02.2011 12:49:46
wkurza mnie ze jak ja prosze o wskazowke to echo nikt nic nie napisze, za to wystarczy pochwalic sie wygrana i juz skrzynka zawalona pytaniami emotka juz nikomu nie pomoge, bede tylko siebie patrzyla...ucze sie od najlepszych.
0 0

ziolko

#4140139 Napisano: 14.02.2011 12:54:21
kochaniutka napisał(a):

wkurza mnie ze jak ja prosze o wskazowke to echo nikt nic nie napisze, za to wystarczy pochwalic sie wygrana i juz skrzynka zawalona pytaniami emotka juz nikomu nie pomoge, bede tylko siebie patrzyla...ucze sie od najlepszych.

mam to samo...

pytam się, nie chcę nic bezinteresownie, mogę się zrewanżowac jakoś to NIKT nie chce pomóc.. po co, skoro można jak najwięcej dla siebie zagarnąć

emotka emotka
0 0

Gość: bobo

#4140140 Napisano: 14.02.2011 12:54:24
kochaniutka napisał(a):

jak będe mogła to pomogę, napisz na PW
0 0

efelinkaaa

#4140152 Napisano: 14.02.2011 01:00:17
ziolko napisał(a):

kochaniutka napisał(a):

mam to samo...

pytam się, nie chcę nic bezinteresownie, mogę się zrewanżowac jakoś to NIKT nie chce pomóc.. po co, skoro można jak najwięcej dla siebie zagarnąć

emotka emotka

chyba większość ma takie odczucia.. emotka
0 0

onlyrybka

#4140401 Napisano: 14.02.2011 02:27:50
kochaniutka napisał(a):

u mnie to samo, prosiłam o pomoc w realu nescafe i głucha cisza emotka
0 0

leona

#4140413 Napisano: 14.02.2011 02:32:58
Ja pomagam jak mogę ale akurat nie w czasówkach bo tu noga jestem emotka i mogłabym tylko zaszkodzić. Za swój sukces poczytuję, że umiem się opanować i nie inwestuję w takie konkursy zbyt dużo.
0 0

anialistopad

#4140416 Napisano: 14.02.2011 02:33:19
onlyrybka napisał(a):

kochaniutka napisał(a):

u mnie to samo, prosiłam o pomoc w realu nescafe i głucha cisza emotka

ja miałam to samo tylko ja zawsze jak głupia każdemu pomagałam a teraz pomagam tylko tym którzy mi pomagają emotka
0 0

Gość: evja

#4140420 Napisano: 14.02.2011 02:34:58
Haha dziewczynyy..
Ja kiedyś wygrałam szlafrok Timotei. W wątku ,,co minutę co godzinę mnóstwo osób pytało o raport. Od razu postanowiłam pomóc i zdradzić jak udało się mnie.

Zostałam zbesztana i moja pomoc została odwrotnie odebrana niż powinnam ,,Ona źle podpowiada, tak na pewno nie jest... blabla.. trzeba wiedzieć kiedy warto pomóc emotka :D
0 0

dzasmina

#4140444 Napisano: 14.02.2011 02:41:34
a mnie denerwuje to, że boję się iśc do lekarza emotka udaję, że nic się nie dzieje i że jak nie mówię o problemie to go nie ma. może rzeczywiście wymyśliłam sobie to i owo emotka no ale jakbym zrobiła badanie to wtedy wiedziałabym na pewno, a tak to dalej będę się domyślac.
0 0

Gość: iwonciaaa

#4140446 Napisano: 14.02.2011 02:42:01
to, że sie gubię w tych walentynkowych konkach na fejsie, boje się, że potem przeocze wyniki
0 0

kalisto1986

#4140454 Napisano: 14.02.2011 02:44:45
evja napisał(a):

Haha dziewczynyy..
Ja kiedyś wygrałam szlafrok Timotei. W wątku ,,co minutę co godzinę mnóstwo osób pytało o raport. Od razu postanowiłam pomóc i zdradzić jak udało się mnie.

Zostałam zbesztana i moja pomoc została odwrotnie odebrana niż powinnam ,,Ona źle podpowiada, tak na pewno nie jest... blabla.. trzeba wiedzieć kiedy warto pomóc emotka :D

miałam to samo emotka i też zostałam posądzona przez pewną osobę że wprowadzam w błąd, dlatego teraz czasem wole siedzieć cicho emotka
a jeśli pomagam to robie to bezinteresowanie, nie oczekuję nic w zamian i dzięki temu nie mam pretensji później, że ja komuś pomogłam a on już mi nie, wydaje mi się że to jest chyba zdrowsze podejście.

A w temacie wkurza mnie że czuje się jak jakiś zombie, tak się przestawiłam, że kłade się spać praktycznie rano, a później chodze zakręcona pół dnia emotka
0 0

jokan

#4140737 Napisano: 14.02.2011 04:12:30
wkurza mnie to, ze chcieli mi wcisnac telefonicznie jakas super szwajcarska bizuterie....

to znaczy oficjalnie ktos tam niby mi ja ufundowal (nie doslyszalam nazwy firmy), a ja jedynie mam pokryc koszty wysylki i pakowania 14,99 zl emotka

skoro ten KTOS lub FIRMA funduje, to az wstyd, zeby nie bylo ich stac na pakowanie i wysylke he he emotka emotka

sciema na maxa, uwazajcie emotka emotka
0 0

picola

#4140762 Napisano: 14.02.2011 04:21:25
Ja poprosiłam trzy osoby o pomoc, jedna bezinteresownie wygrała dla mnie nagrodę, dwie dały cenne wskazówki jak wygrać. Ja kiedyś też oddałam swoją nagrodę jednej forumowiczce gratis. Dziękuję ślicznie osobom, które zupełnie mnie nie znając pomogły mi. Tym postem chciałam potwierdzić, że są na tym forum bardzo fajni ludzie.
0 0