Wkurza mnie...

bridget

#4136981 Napisano: 12.02.2011 11:07:44
emotka emotka nie pytac dlaczego emotka emotka
0 0

anialistopad

#4138327 Napisano: 13.02.2011 06:30:08
wkurzyłam się strasznie hodowałam tyle czasu kwiata a moje dziecko go zniszczyło ale na dokładke ratując kwiatka złamałam paznokieć i to bolesne było , tyle pracy i czasu a moje dziecko w ciągu sekundy to zniszczyło emotka emotka
0 0

fryz

#4138338 Napisano: 13.02.2011 06:33:48
kaki76 napisał(a):

wkurzyłam się strasznie hodowałam tyle czasu kwiata a moje dziecko go zniszczyło ale na dokładke ratując kwiatka złamałam paznokieć i to bolesne było , tyle pracy i czasu a moje dziecko w ciągu sekundy to zniszczyło emotka emotka

Znam to uczucie emotka Po 3 latach storczyk mi juz prawie zakwitl, juz paczki wypuscil, a moj wredny kot odgryzl w nocy cala galazke emotka
0 0

anialistopad

#4138351 Napisano: 13.02.2011 06:37:04
fryz napisał(a):

kaki76 napisał(a):

Znam to uczucie emotka Po 3 latach storczyk mi juz prawie zakwitl, juz paczki wypuscil, a moj wredny kot odgryzl w nocy cala galazke emotka

a ja miałam taki piękny długi zwisający kwiat o czerwonych włochatych liściach każdemu się podobał jak wchodził do mnie do kuchni i tyle czasu straconego i paznokieć do kolekcji
0 0

mia

#4138405 Napisano: 13.02.2011 06:59:11
fryz napisał(a):

kaki76 napisał(a):

Koty ogólnie są mocne... pamiętam, jak kiedyś usprzątałam się przed świętami wielkanocnymi i w końcu padłam w fotelu z satysfakcja patrząc na posprzątany salon, a wtedy mój śp. już kot zebrał się, żeby wskoczyć na parapet. Aliści łapy mu się obsunęły i ratując się zwalił mi cztery doniczki z kaktusami na dywan. emotka Myślałam, że padnę - sprzątanie znowu i szczątki moich pięknych kaktusów... emotka Byłam tak wściekła, że przylałam kotu ścierką, a on... z zemsty nasikał mi na środek dywanu... emotka No comments.
P.S.
Może powinnam to raczej wstawić w dziale na poprawę humoru? emotka
0 0

radosna

#4138457 Napisano: 13.02.2011 07:18:24
keiti78zg napisał(a):

emotka emotka nie pytac dlaczego emotka emotka

Facet?
http://nicalbonic...FACET-TO-SWINIA.html
0 0

anialistopad

#4138471 Napisano: 13.02.2011 07:22:11
mia napisał(a):

fryz napisał(a):

kaki76 napisał(a):

Koty ogólnie są mocne... pamiętam, jak kiedyś usprzątałam się przed świętami wielkanocnymi i w końcu padłam w fotelu z satysfakcja patrząc na posprzątany salon, a wtedy mój śp. już kot zebrał się, żeby wskoczyć na parapet. Aliści łapy mu się obsunęły i ratując się zwalił mi cztery doniczki z kaktusami na dywan. emotka Myślałam, że padnę - sprzątanie znowu i szczątki moich pięknych kaktusów... emotka Byłam tak wściekła, że przylałam kotu ścierką, a on... z zemsty nasikał mi na środek dywanu... emotka No comments.
P.S.

rozbawiłaś mnie tym płaczę ze śmiechu
0 0

fryz

#4138474 Napisano: 13.02.2011 07:22:58
mia napisał(a):

fryz napisał(a):

kaki76 napisał(a):

P.S.

Ile mi koty doniczek zrzucily z parapetu nie zlicze emotka Raz mi nawet kot nasikal do donicy z fikusem emotka A najgorsze jest to, ze zawsze jak na niego krzycze to tak milusko mruczy i sie o mnie ociera tym swoim ogonkiem albo spi jak niewiniatko i jak tu sie na niego zloscic emotka
0 0

anialistopad

#4138488 Napisano: 13.02.2011 07:27:40
Ja pamietam jak mieszkałam z rodzicami mieli takiego kota dachowca biało - czarny Klemens mu dali na imię .Ten kot mnie nie cierpiał podobnie zresztą jak ja jego , zawsze sikał mi do butów i na plecak do szkoły.Musiałam wszystko chować po szafkach i nikt mi nie powie , ze koty to nie sa mściwe bestie , które nie maja rozumu
0 0

mia

#4138506 Napisano: 13.02.2011 07:34:49
kaki76 napisał(a):

Ja pamietam jak mieszkałam z rodzicami mieli takiego kota dachowca biało - czarny Klemens mu dali na imię .Ten kot mnie nie cierpiał podobnie zresztą jak ja jego , zawsze sikał mi do butów i na plecak do szkoły.Musiałam wszystko chować po szafkach i nikt mi nie powie , ze koty to nie sa mściwe bestie , które nie maja rozumu

Nie no, koty są cudowne - mają swoją indywidualność... normalnie są podobne do ludzi, tylko bardziej szczere w swoich zachowaniach...
Ja szefowi nie nasikam na biurko jak mnie wkurzy, choć życzę mu rychłego zgonu a co najmniej gipsu, a mój kot by to spoko zrobił emotka
0 0

anialistopad

#4138518 Napisano: 13.02.2011 07:38:45
mia napisał(a):

kaki76 napisał(a):

Nie no, koty są cudowne - mają swoją indywidualność... normalnie są podobne do ludzi, tylko bardziej szczere w swoich zachowaniach...
Ja szefowi nie nasikam na biurko jak mnie wkurzy, choć życzę mu rychłego zgonu a co najmniej gipsu, a mój kot by to spoko zrobił emotka

kurde to aż tak wrednego masz szefa , że mu tak zle zyczysz?
0 0

mia

#4138529 Napisano: 13.02.2011 07:43:33
kaki76 napisał(a):

mia napisał(a):

kaki76 napisał(a):

kurde to aż tak wrednego masz szefa , że mu tak zle zyczysz?

Cytat: jak mnie wkurzy... emotka
0 0

anialistopad

#4138532 Napisano: 13.02.2011 07:43:54
emanuela24 napisał(a):

kaki76 napisał(a):

ten kot nie był wredny
taka natura że koty znaczą teren (po kastracji przestają to robić ) emotka

i dziwnym trafem zawsze mój plecak i moje buty były obsikane a pozostałych pozostawione w spokoju wredny i złośliwy był
0 0

mia

#4138552 Napisano: 13.02.2011 07:48:55
A w temacie - wkurza mnie, że mimo, że wiem jaki ze mnie ciul w czasówkach i jaką mam ciulowatą komórkę, to dalej ciągle się daję losowi wpuszczać w maliny... emotka
Regina - zero, Jedynki - zero (na szczęście tylko po jednym zgłoszeniu sobie pozwoliłam), nawet Posti zero (miałam przypadkowo jeden kod, więc spróbowałam) - lepiej go było komuś oddać, kto by skorzystał... emotka
Jedynie resztki rozumu chyba uchroniły mnie przed próbami z Nescafe w Tesco... ale z drugiej strony, jakże by się jakaś gotówka przydała! emotka
0 0

Gość: polec

#4138590 Napisano: 13.02.2011 07:59:36
mia napisał(a):

A w temacie - wkurza mnie, że mimo, że wiem jaki ze mnie ciul w czasówkach i jaką mam ciulowatą komórkę, to dalej ciągle się daję losowi wpuszczać w maliny... emotka
Regina - zero, Jedynki - zero (na szczęście tylko po jednym zgłoszeniu sobie pozwoliłam), nawet Posti zero (miałam przypadkowo jeden kod, więc spróbowałam) - lepiej go było komuś oddać, kto by skorzystał... emotka
Jedynie resztki rozumu chyba uchroniły mnie przed próbami z Nescafe w Tesco... ale z drugiej strony, jakże by się jakaś gotówka przydała! emotka

ciesz się, ja jeszcze się dałam wpuścić w nescafe
emotka emotka emotka
lać to mało !!!
0 0

mia

#4138614 Napisano: 13.02.2011 08:08:02
polec napisał(a):

mia napisał(a):

ciesz się, ja jeszcze się dałam wpuścić w nescafe
emotka emotka emotka
lać to mało !!!

Może Tobie się uda coś wygrać... mówiłam wyłącznie o sobie emotka
0 0

monia24

#4138779 Napisano: 13.02.2011 08:53:28
Wkurza mnie jedna laseczka co mi spamuje skrzynkę o klika, i nawet pocałuj się w d... nie napisze. to też jej piszę żeby ładnie było się przywitać a nie tylko linka i że prosi czy coś tam. A ta mi żebym ignorowała no chyba że czekam aż listy będzie pisać hehe emotka Ja nie jestem zwolenniczką klikania, ale jeśli mam czas i faktycznie chodzi o klik/głos, który nie wymaga rejestracji to głosuję, ale właśnie osobom które napiszą chociaż: cześć, zagłosujesz mi? blebleble. to chyba im zależy więc lepiej wygląda jak się chociaż przywitają, no nie? co inne jak mi pisze ktos co codzien ze mna pisze, a co innego jak ktos kogo nick pierwszy raz na oczy widze. no ale moze to ja dziwna jestem i moze sam link wystarczy? juz sama nie wiem emotka
0 0

klaudia011

#4138791 Napisano: 13.02.2011 08:56:47
mi też tak jedna osoba podrzucała link kilka razy dziennie. I również ani proszę, ani dziękuję tylko link...
Dzisiaj ją zablokowałam, no wkurzyła mnie emotka
0 0

Gość: olcia24

#4138812 Napisano: 13.02.2011 09:03:47
Wkurza mnie konkurs ABC
Wysyłam sms zgłoszeniowego na nr 71480
treśc : ABC.123.b

i dostaję info:
Sprawdź zasady zgłoszeń konkursowych emotka

co robię źle ???

0 0

bridget

#4138838 Napisano: 13.02.2011 09:11:43
olcia24 napisał(a):

Wkurza mnie konkurs ABC
Wysyłam sms zgłoszeniowego na nr 71480
treśc : ABC.123.b

i dostaję info:
Sprawdź zasady zgłoszeń konkursowych emotka

co robię źle ???

tez takmam własnie 2 smsy próbowałam wysłac i mam taki komunikat w tyg słałam było oki a teraz nie moge:/
0 0