Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie no jeszcze ty mi tam do szczęścia potrzebna
Gość: agngrz
U mnie to samo...
Też przegapiłam CC, choć może nie do końca - wiedziałam o tym konkursie, ale nie byłam na Walentynki w kinie ani planów, żeby być, więc po co miałam kupować specjalnie bilet?
A jeśli chodzi o Vitamin Shot, to wypisałam się od nich, ponieważ strasznie chamsko się do mnie zwrócili. Jak zaczynali z fanpage, to mieli reklamę (z boczku FB, po prawej, tam gdzie wyskakują często) typu: Zostań testerem etc. więc polubiłam ich fanpage i próbowałam tym testerem zostać, ale nie wyszło... No i ostatnio pisałam, że nie próbowałam żadnego Vitamin Shot'a, bo nie mogę nigdzie tego kupić (serio, w moim mieście robię zakupy w sklepikach i sieciówkach i nigdzie nie ma), a oni do mnie z pretensją, że NIE WIEM CO LUBIÊ? I skąd w takim razie się tam wzięłam, więc napisałam o tym, że chciałam być testerką, na co oni: Lubisz Vitamin Shot dla konkursu?! - PORAŻKA.
Gość: grancias
fryz
Postów 2281
Data rejestracji 14.07.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
2015:krem BB,
efelinkaaa
Postów 3061
Data rejestracji 27.10.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: swibek
Gość: agnus27
Gość: amif
Gość: agnus27
anialistopad
Postów 14207
Data rejestracji 06.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
www.zabawkikrasnala.pl
fryteczka
Postów 4290
Data rejestracji 13.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Gość: awi
Co za ******, że tak powiem. Przecież to oczywiste, że najpierw trzeba przetestować aby ocenić produkt i ew. polubić. Organizują konkursy i dziwią się że ktoś chce wziąć w nich udział?
fryteczka
Postów 4290
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
ja zostalam testerka
Gość: agngrz
fryz
Postów 2281
Data rejestracji 14.07.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: lula81
i znów pociągająca jestem nosem
i teściowa mnie wkurza
iiiiii w ogóle wyć mi się chce
Gość: postscript
o, wlasnie, moja tesciowa tez mnie wkurza
Gość: gosia16
a mnie mąż - były
fryteczka
Postów 4290
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
efelinkaaa
Postów 3061
Data rejestracji 27.10.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no niestety... ponad 200 lajków i ani jednego komentarza nie ma u nich.. Moim zdaniem to zawsze wyglada podejrzanie
ps. ale nie martw się,w moim konkursie też już są