Wkurza mnie...

Gość: rafi323raf

#4150941 Napisano: 17.02.2011 07:37:45
ewikewik napisał(a):

wkurza mnie kolejny karniak za właściwe posty we właściwych topach, w których w tym samym czasie kręcąca tyłkiem spamerka wypisuje co chce, ile razy chce i nikt jej za to karniaków nie daje...

oby jeszcze 4 karniaki i będzie spokój...

0 0

Gość: agngrz

#4151448 Napisano: 17.02.2011 09:48:58
A mnie wkurza, że ludzie sprzedają swoje nagrody... To po co grać, żeby coś sprzedać? Ja gram tylko w konkursach, kiedy wiem, że to coś chcę mieć, a nie sprzedać... Wszędzie tylko forsa, forsa, forsa... Przykre.
0 0

kalisto1986

#4151459 Napisano: 17.02.2011 09:53:03
rafi323raf napisał(a):

ewikewik napisał(a):

wkurza mnie kolejny karniak za właściwe posty we właściwych topach, w których w tym samym czasie kręcąca tyłkiem spamerka wypisuje co chce, ile razy chce i nikt jej za to karniaków nie daje...

rafi emotka emotka emotka

wkurza mnie że moje dziecko ani myśli spać emotka rozwalił się na podłodze z klockami i marudzi jak chcę go położyć emotka
0 0

efelinkaaa

#4151831 Napisano: 18.02.2011 07:16:56
kalisto1986 napisał(a):

rafi323raf napisał(a):

ewikewik napisał(a):

rafi emotka emotka emotka

wkurza mnie że moje dziecko ani myśli spać emotka rozwalił się na podłodze z klockami i marudzi jak chcę go położyć emotka

Patrzę, że o podobnej porze zasypiają..
Wczoraj ok. 23
- Sebek chodź już spać..
- nieeeeeeeeee! nieeeeeeeeeeeee!

Marudny, oczka trze, ale na złość - nie pójdzie..
0 0

fryteczka

#4151874 Napisano: 18.02.2011 07:37:00
wkurza mnie 1 firma na fb..wygralam u nich w konkursie w grudniu , upominalam sie o nagrode -> oni obiecywali ja wyslac i co ? usuneli konto .. a grr emotka
0 0

Gość: ewikewik

#4151910 Napisano: 18.02.2011 07:49:08
ziolko napisał(a):

czarnygreg napisał(a):

ewikewik napisał(a):

mnie twój karniak nie zdziwił, jeżeli już to tylko z tego powodu ze dopiero teraz i tylko jeden emotka
nie podoba ci się jak ktoś inny wpisuje się niepotrzebnie(twoim zdaniem) a ty sama strasznie mnożysz te same posty we wszystkich możliwych wątkach, już chyba całe forum wie na pamięć co masz na wymianę,
to wkurzające ze wszędzie się czyta to samo napisane przez jedną osobę emotka

zgadzam się..
jeśli ktoś jest zainteresowany to sobie znajdzie ogłoszenie, nawet jeśli było pisane kilka stron wczesniej.
Pisanie ciągle tego samego we wszystkich możliwych miejscach jest męczące i na pewno nie skłania do wymiany czy kupna.
Mnie na pewno nie.

Poza tym na forum jest więcej osób, które postępują w identyczny sposób, i to właśnie wkurza emotka

Może poszukajcie na forum ciekawszej lektury? Wątki do wymiany są rodzajem giełdy, nie odpowiada Wam to miejsce to nie wchodźcie tam.
Mnie też wkurzaja długaśne ogłoszenia paru dziewczyn, też w kółko te same, ALE S¡ WE WŁAŚCIWYM MIEJSCU I NA TEMAT - w przeciwieństwie do komentarzy fikumiku
0 0

fryteczka

#4151921 Napisano: 18.02.2011 07:52:19
tylko ,ze ty nie piszesz tylko w temacie do tego przeznaczonym czyt.sprzedam /wymienie tylko w wielu innych .. zreszta nawet w przznaczonym do tego twoj post jest co 2 ..
0 0

fryteczka

#4151935 Napisano: 18.02.2011 07:56:30
i jeszcze do wypowiedzi wyzej .. top szukam nie sluzy do sprzedazy przy uzyciu slowa szukam czyt : Szukam chętnych na wymianę wody toaletowej
ta sama wode sprzedajesz : Damską wodę toaletową
... niedlugo bedziesz w kliknijcie klikala iles tam glosow za kupno czegos u ciebie albo w wc dyskutowala o tym co ciekawego masz na sprzedaz
0 0

Gość: fikumiku

#4151954 Napisano: 18.02.2011 08:04:05
fryteczka napisał(a):

i jeszcze do wypowiedzi wyzej .. top szukam nie sluzy do sprzedazy przy uzyciu slowa szukam czyt : Szukam chętnych na wymianę wody toaletowej
... niedlugo bedziesz w kliknijcie klikala iles tam glosow za kupno czegos u ciebie albo w wc dyskutowala o tym co ciekawego masz na sprzedaz

emotka emotka emotka
0 0

#4152064 Napisano: 18.02.2011 08:36:06
fikumiku napisał(a):

fryteczka napisał(a):

emotka emotka emotka

Fiku miku trzeba wiele wybaczyć - ma problemy osobiste...
0 0

Gość: finessa

#4152163 Napisano: 18.02.2011 09:10:31
fryteczka napisał(a):

wkurza mnie 1 firma na fb..wygralam u nich w konkursie w grudniu , upominalam sie o nagrode -> oni obiecywali ja wyslac i co ? usuneli konto .. a grr emotka

To tak jak wartoto na facebooku emotka
0 0

mamamichasia

#4152181 Napisano: 18.02.2011 09:18:51
wkurza mnie totalny brak wygranych w tym roku, jakaś blokada czy coś? zeszły rok był fajny, a w tym nawet jak jest 500 nagród do wygrania to się nie łapię...to pewnie w ramach równowagi w przyrodzie emotka
0 0

fryteczka

#4152182 Napisano: 18.02.2011 09:19:18
finessa napisał(a):

fryteczka napisał(a):

mialam na mysli vitamin shot
0 0

#4152185 Napisano: 18.02.2011 09:22:05
fryteczka napisał(a):

finessa napisał(a):

fryteczka napisał(a):

Nie znam, nie wiem, nie kojarzę, ale wartoto, też niezłe ziółko, jedynie funpaga na fejsie zatrzymali, bo nawet stronę usunęli emotka
0 0

Gość: fikumiku

#4152194 Napisano: 18.02.2011 09:26:58
ewikewik napisał(a):

fikumiku napisał(a):

fryteczka napisał(a):

emotka emotka emotka

lepiej mieć problemy osobiste niż umysłowe emotka
0 0

#4152206 Napisano: 18.02.2011 09:29:15
fikumiku napisał(a):

ewikewik napisał(a):

fikumiku napisał(a):

fryteczka napisał(a):

emotka emotka emotka

lepiej mieć problemy osobiste niż umysłowe emotka

Obydwie macie problem skoro się sobą przejmujecie emotka może czas końca sporu? emotka Po co te kłótnie? emotka
0 0

ziolko

#4152209 Napisano: 18.02.2011 09:31:31
fikumiku i ewikewik - proszę was... takie dyskusje prowadźcie sobie na pw czy gg..

czy naprawdę jak się tu wchodzi to trzeba natykać się na to wszystko??

emotka
0 0

Gość: beata82roksana82

#4152215 Napisano: 18.02.2011 09:34:27
fryteczka napisał(a):

finessa napisał(a):

fryteczka napisał(a):

o to ci chodzi?
http://www.facebo...k=wall&filter=12
0 0

fryteczka

#4152218 Napisano: 18.02.2011 09:36:26
beata82roksana82 napisał(a):

fryteczka napisał(a):

finessa napisał(a):

fryteczka napisał(a):

o to ci chodzi?
http://www.facebo...k=wall&filter=12

dokladnie emotka ale wczoraj kilka os wpisalo w wyszukiwarke i nie moglismy znalezc emotka myslalam,ze usuneli
0 0

#4152219 Napisano: 18.02.2011 09:36:52
??? wkurza mnie, że ciągle się mnie ktoś czepia za posty w odpowiednich do tego topach, z kolei te topy służą wymianie lub sprzedaży wygranych a muszę tam czytać w kółko złośliwe komentarze kręcącej tyłkiem. Ona za komentarze nie ma karniaków a ja za posty na temat mam i jeszcze muszę znosić dziesiątki publicznych komentarzy. Tak, od komentarzy jest PW, ktoś ma coś do mnie to niech pisze do mnie a nie na forum publicznym, masz rację - tylko wytłumacz to czepialskim

ziolko napisał(a):

fikumiku i ewikewik - proszę was... takie dyskusje prowadźcie sobie na pw czy gg..

czy naprawdę jak się tu wchodzi to trzeba natykać się na to wszystko??

emotka

0 0