Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
fryteczka
Postów 4290
Data rejestracji 13.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
jola29k
Postów 2313
Data rejestracji 27.09.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
efelinkaaa
Postów 3061
Data rejestracji 27.10.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a dziękuję
u mnie i tak jury wybiera na całe szczęście
Gość: nineczka17
w zimę
jola29k
Postów 2313
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
tak w zime nie wiem jak sie ich pozbyc , trudki nie chce bo mała siedzi na podłodze i je łapie
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
o to samo miałam zapytac
u mnie mrówek pełno, ale latem..
sambolera
Postów 3758
Data rejestracji 07.05.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
http://www.jestem....php/2010/04/mrowki/
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a my kupiliśmy trutkę (proszek.. co tam jest - kwas borny?), rozrobiliśmy z wodą, wlaliśmy w spryskiwacz i po katach pryskaliśmy.. Też mamy dziecko - proszek za bardzo Go interesował, a tak psiuknęlismy wieczorem jak spał, a rano leżało mnóstwo małych mrówczych trupków
fryteczka
Postów 4290
Data rejestracji 13.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
jola29k
Postów 2313
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
a u mnie i latem i zima , mała ma zabawe siedzi i łapie mrówki dobrze ze ich nie zjada
sambolera
Postów 3758
Data rejestracji 07.05.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Gość: semele01
Gość: postscript
Jezu, makabryczne zakonczenie!
Gość: plocia
polecam COPEX - biały proszek, posyp tam gdzie wychodzą po chwili zobaczysz jak zaczną padać
zdolnabestia
Postów 5299
Data rejestracji 12.12.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane 1
A ja polecam to:
http://www.obrazk...d-385-OBRAZKY.PL.jpg
joan
Postów 18736
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Film, na który wygrałam bilety jest wyświetlany tylko w godzinach przedpołudniowych
Za ostatni bon z Twixa/Merlin kupiłam książkę do EN, żeby mieć na korki z córką znajomej. Ale u nich krucho z kasą, więc nowiutka książka leży nietknięta, a korków od grudnia nie mam
Po raz czwarty odrzuciłam propozycję współpracy (czyli dodatkowe pieniążki), bo nie chcę, żeby mi całe życie tylko na pracy zleciało. I znów mam wyrzuty sumienia
karolkas
Postów 1248
Data rejestracji 24.07.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I jest mi smutno, ze mój Kacperek po dwóch tygodniach choroby nie chciał dziś iść do przedszkola i płakal i była powtórka z września
-------------------
-------------------
dzasmina
Postów 2371
Data rejestracji 10.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
byłam dziś u lekarza i jak powiedziałam o co mi chodzi to dostałam z.eb, że tak późno przyszłam i jeszcze dziś mam jechac do szpitala na badania
tak się boję, że będą mi chcieli dren założyc
Zdradliwa wena, raz jest raz jej nie ma...
anialistopad
Postów 14207
Data rejestracji 06.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
www.zabawkikrasnala.pl
Gość: kingaa
tak samo miałam