Wkurza mnie...

Gość: beata82roksana82

#4152229 Napisano: 18.02.2011 09:39:22
fryteczka napisał(a):

beata82roksana82 napisał(a):

fryteczka napisał(a):

finessa napisał(a):

fryteczka napisał(a):

wkurza mnie 1 firma na fb..wygralam u nich w konkursie w grudniu , upominalam sie o nagrode -> oni obiecywali ja wyslac i co ? usuneli konto .. a grr emotka

To tak jak wartoto na facebooku emotka

mialam na mysli vitamin shot

o to ci chodzi?
http://www.facebo...k=wall&filter=12

dokladnie emotka ale wczoraj kilka os wpisalo w wyszukiwarke i nie moglismy znalezc emotka myslalam,ze usuneli

to juz chyba sie mniej wkurzasz co? emotka
0 0

fryteczka

#4152237 Napisano: 18.02.2011 09:41:43
o tak emotka
0 0

Gość: rafi323raf

#4152864 Napisano: 18.02.2011 12:44:01
ewikewik napisał(a):

??? wkurza mnie, że ciągle się mnie ktoś czepia za posty w odpowiednich do tego topach, z kolei te topy służą wymianie lub sprzedaży wygranych a muszę tam czytać w kółko złośliwe komentarze kręcącej tyłkiem. Ona za komentarze nie ma karniaków a ja za posty na temat mam i jeszcze muszę znosić dziesiątki publicznych komentarzy. Tak, od komentarzy jest PW, ktoś ma coś do mnie to niech pisze do mnie a nie na forum publicznym, masz rację - tylko wytłumacz to czepialskim

ziolko napisał(a):

fikumiku i ewikewik - proszę was... takie dyskusje prowadźcie sobie na pw czy gg..

czy naprawdę jak się tu wchodzi to trzeba natykać się na to wszystko??

emotka

Ale czy nie rozumiesz, że top szukam nie jest przeznaczony do sprzedaży nagród?? Pisz w Wygrane na oddanie/sprzedaż! albo wymienie na bo już niedobrze sie robi jak się wchodzi w szukam a tu 5 Twoich postów pod rząd na każdej stronie z jakimiś cenzurarelkami! i tak od dawna emotka emotka emotka
0 0

Gość: meeyka

#4152911 Napisano: 18.02.2011 12:58:02
rafi323raf napisał(a):

Ale czy nie rozumiesz, że top szukam nie jest przeznaczony do sprzedaży nagród?? Pisz w Wygrane na oddanie/sprzedaż! albo wymienie na bo już niedobrze sie robi jak się wchodzi w szukam a tu 5 Twoich postów pod rząd na każdej stronie z jakimiś cenzurarelkami! i tak od dawna emotka emotka emotka

popieram!!! normalnie krew mnie zalewa jak musze sie przebijac przez te posty jeden pod drugim, wciskane gdzie tylko sie da emotka emotka są do tego odpowiednie tematy, i wypadałoby się ograniczyć do jednego posta, a nie zajmować za każdym razem pół strony swoimi cenzurarelami emotka
0 0

Gość: czarnygreg

#4153018 Napisano: 18.02.2011 01:23:32
Ewikewik, nikt ci nie broni pisać we właściwych topach, ale zrozum ze nadużywasz tego!
na jednej stronie kilku wątków jest po kilka twoich postów, serio nie zauważasz tego ze męczysz innych?
wiele osób coś wymienia, czasem szuka się długo aż trafi się na właściwą osobę żeby obie były zadowolone, takie powtarzanie postów nic ci nie da, raczej zniechęci parę osób, sama już o raz obejrzanych filmach, kursie narciarskim i wodzie toaletowej to w nocy śnię!
masz na koncie sporo postów, edytuj je sobie, ile z nich to cytaty poprzednich cytatów będących cytatami twoich cytatów ze chcesz coś wymienić?
0 0

ludzka_istota

#4153133 Napisano: 18.02.2011 02:00:52
Wkurza mnie ups... wrrrrrrrrrr
0 0

Gość: kingaa

#4153152 Napisano: 18.02.2011 02:06:23
Nie no emotka emotka emotka Szczyt wszystkiego!! Ponad pół roku temu brałam udział w konkursie, gdzie jednak nie przyznali mi nagrody (5 tys na wycieczkę) bo niby nie spełniłam warunków... Udowodniłam Pani dyrektor, że warunki spełniam, a ona mi na to że ona nie powiedziała, że moja praca była najlepsza... a właśnie tak mówiła kilka dni wcześniej emotka Więc stwierdziłam, że nie mam co pisać reklamacji... I dzisiaj przychodzi paczka, że praca nie spełniła warunków konkursu, ale była na tyle dobra, że postanowili mi przyznać nagrodę pocieszenia(nie było nagród pocieszenia w tym konkursie)... Mogli sobie to darować, bo teraz to pożałują, że mi jakąkolwiek paczkę wysłali emotka Zaraz dzwonię do głównej siedziby i załatwię papiery, że od początku miałam racje i spełniłam wszystkie warunki konkursu!!
A jestem taka zła, że niech się Pani dyrektor szykuje na niezapowiedzianą wizytę, bo odwiedzę ją osobiście i wsadzę jej tą paczkę z nagrodami pocieszenia w d... emotka emotka
0 0

fryz

#4153368 Napisano: 18.02.2011 03:08:42
Wkurza mnie migrena od 2 dni emotka
0 0

ciasssteczko

#4153435 Napisano: 18.02.2011 03:34:39
wkurza mnie, że organizatorzy konkursów podają jako dzień wyników niedzielę, w niedzielę nie pracują i dają w poniedziałek - niby to drobiazg, ale ja jestem niecierpliwa emotka emotka
0 0

zielonaszpilka

#4153454 Napisano: 18.02.2011 03:41:00
Aaaa wkurzyłam się emotka wróciłam po tygodniu ferii z domu do mieszkania na studiach i mam w skrzynce trzy awiza z upsa! Trzecie i ostatnie emotka teraz muszę jechać po moją paczkę na drugi koniec miasta - jakaś godzina drogi komunikacją miejską emotka a ostatnie dostarczenie było dzisiaj! Spóźniłam się 2 godziny z powrotem! emotka
0 0

anus

#4153461 Napisano: 18.02.2011 03:44:05
wczoraj zamówiłam sobie patelkę za punkty z Winiar, dziś wchodzę i punkty mam z powrotem, a w historii zamówień nie ma śladu po wczorajszym zamówieniu emotka
0 0

baxter

#4153466 Napisano: 18.02.2011 03:45:22
anus napisał(a):

wczoraj zamówiłam sobie patelkę za punkty z Winiar, dziś wchodzę i punkty mam z powrotem, a w historii zamówień nie ma śladu po wczorajszym zamówieniu emotka

no wlasnie, moje kolezanka miala dzis to samo emotka
0 0

cudaczek121

#4153628 Napisano: 18.02.2011 04:28:45
kingaa napisał(a):

Nie no emotka emotka emotka Szczyt wszystkiego!! Ponad pół roku temu brałam udział w konkursie, gdzie jednak nie przyznali mi nagrody (5 tys na wycieczkę) bo niby nie spełniłam warunków... Udowodniłam Pani dyrektor, że warunki spełniam, a ona mi na to że ona nie powiedziała, że moja praca była najlepsza... a właśnie tak mówiła kilka dni wcześniej emotka Więc stwierdziłam, że nie mam co pisać reklamacji... I dzisiaj przychodzi paczka, że praca nie spełniła warunków konkursu, ale była na tyle dobra, że postanowili mi przyznać nagrodę pocieszenia(nie było nagród pocieszenia w tym konkursie)... Mogli sobie to darować, bo teraz to pożałują, że mi jakąkolwiek paczkę wysłali emotka Zaraz dzwonię do głównej siedziby i załatwię papiery, że od początku miałam racje i spełniłam wszystkie warunki konkursu!!
A jestem taka zła, że niech się Pani dyrektor szykuje na niezapowiedzianą wizytę, bo odwiedzę ją osobiście i wsadzę jej tą paczkę z nagrodami pocieszenia w d... emotka emotka

To bardzo po chamsku z Tobą postąpili emotka A co to był za konkurs emotka
0 0

sambolera

#4153691 Napisano: 18.02.2011 04:49:58
emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka
0 0

Gość: czarnygreg

#4153711 Napisano: 18.02.2011 04:55:57
wkurza mnie że wysłałam komuś list i jeszcze nie doszedł a powinien!
dokładnie to list wysłał mój mąż i jestem raczej pewna ze kwit ma ale póki potwierdzenia nadania nie zobaczę to się będę stresować!!
wkurzające jest ze nie mogę nic zrobić żeby ten list jakoś ponaglić
emotka
z reguł do tej pory raczej nie narzekałam na terminowość przesyłek (choć mój paragon na miarkę winiar zginął a dowodu wysłania nie mam),
te miarkę mogę przeżyć ale teraz jak nawali.....wrrrrr!
0 0

joan

#4153835 Napisano: 18.02.2011 05:44:58
Wkurza mnie, że nie chciało mi się zagrać w konku Cinema-City emotka Właśnie przeczytałam o wygranych ludzików z forum i przez moment miałam nadzieję, iż to mi da jakiegoś pstryczka w nos albo co, a tu p-s-i-n-c-o! Szukam motywacji do zabawy w konki, bo coś się popsuło emotka

PS: Gratulacje wielkie dla lauretów konka CC emotka emotka emotka
0 0

79magda

#4153879 Napisano: 18.02.2011 06:01:44
... To, że przegapiłam konkurs w Cinema City emotka
0 0

Gość: arta

#4153891 Napisano: 18.02.2011 06:09:02
79magda napisał(a):

... To, że przegapiłam konkurs w Cinema City emotka

nie wkurzaj się, byłybyśmy dla siebie konkurencją i jednej z nas byłoby jeszcze bardziej smutno emotka a tak to chociaż ja się cieszę emotka emotka
0 0

joan

#4153903 Napisano: 18.02.2011 06:11:38
arta - marny z Ciebie pocieszyciel, jak nic musisz zabrać 79magdę ze sobą na wojaże emotka
0 0

Gość: polec

#4153913 Napisano: 18.02.2011 06:15:33
kingaa napisał(a):

emotka emotka emotka emotka
0 0