Wkurza mnie...

adamaszek

#4176462 Napisano: 26.02.2011 06:01:53
marzanna napisał(a):

adamaszek napisał(a):

Dzisiaj moja dziewczyna dowiedziałą sie, że ma mieśniaka macicy, jest zrozpaczona emotka ((( a ja razem z nią emotka (((

Mięśniaki to nic strasznego,chyba wychodzi się po jednym dniu ze szpitala..bardzo popularna dolegliwość. Ja miałam o wiele gorszą operację ginekologiczną, ale wszystko da się przeżyć... Powiedz dziewczynie, żeby nie panikowała, poza tym ma przecież fajnego chłopaka emotka [/quote

Tez jestem dobrej myśli, ale moja dziewczyna potwornie boi się szpitala, a lekarz powiedział jej, ze czeka ją operacja. Wczoraj wertowaliśmy wszystko co sie da na temat tych nieszczęsnych mięśniaków i wynika z tego, ze operacja wcale nei jest konieczna, jeśli nie ma żadnych dolegliwości... Chyab trzeba będzie pójść do innego lekarza.

0 0

efelinkaaa

#4176471 Napisano: 26.02.2011 06:05:53
każdy, ale to każdy konkurs jest porażką.. wkurza mnie to emotka emotka emotka emotka
0 0

anialistopad

#4176478 Napisano: 26.02.2011 06:10:02
adamaszek napisał(a):

marzanna napisał(a):

adamaszek napisał(a):

Dzisiaj moja dziewczyna dowiedziałą sie, że ma mieśniaka macicy, jest zrozpaczona emotka ((( a ja razem z nią emotka (((

Mięśniaki to nic strasznego,chyba wychodzi się po jednym dniu ze szpitala..bardzo popularna dolegliwość. Ja miałam o wiele gorszą operację ginekologiczną, ale wszystko da się przeżyć... Powiedz dziewczynie, żeby nie panikowała, poza tym ma przecież fajnego chłopaka emotka [/quote

Tez jestem dobrej myśli, ale moja dziewczyna potwornie boi się szpitala, a lekarz powiedział jej, ze czeka ją operacja. Wczoraj wertowaliśmy wszystko co sie da na temat tych nieszczęsnych mięśniaków i wynika z tego, ze operacja wcale nei jest konieczna, jeśli nie ma żadnych dolegliwości... Chyab trzeba będzie pójść do innego lekarza.

z tego co piszesz to twoja dziewczyna jest szczęściara mając takiego faceta przy boku , widzę , że bardzo ją wspierasz aż jej zazdroszczę ja nie mam takiego oparcia w swoim mężu

0 0

Gość: plocia

#4176485 Napisano: 26.02.2011 06:15:18
merynosek napisał(a):

iwonciaaa napisał(a):

okres mnie wkurza emotka zawsze tak boleśnie go przechodzę, że łezki mi z bólu lecą, nawet lekarz nic nie potrafi poradzić emotka

Po ciąży przejdzie:)
Miałam tak samo a teraz jak ręką odjął emotka

też tak miałam, lekarz powiedział że po ciąży przejdzie (tak jak mówi merynosek emotka ) u mnie nie było to od razu ale po dobrym roku od porodu emotka także głowa do góry
0 0

milkaaa13

#4176498 Napisano: 26.02.2011 06:19:32
plocia napisał(a):

merynosek napisał(a):

iwonciaaa napisał(a):

okres mnie wkurza emotka zawsze tak boleśnie go przechodzę, że łezki mi z bólu lecą, nawet lekarz nic nie potrafi poradzić emotka

też tak miałam, lekarz powiedział że po ciąży przejdzie (tak jak mówi merynosek emotka ) u mnie nie było to od razu ale po dobrym roku od porodu emotka także głowa do góry

oj niekoniecznie mnie nie przeszło nawet po x latach...
0 0

Gość: beata82roksana82

#4176501 Napisano: 26.02.2011 06:21:03
milkaaa13 napisał(a):

plocia napisał(a):

merynosek napisał(a):

iwonciaaa napisał(a):

mi tak samo,tak więc nie ma na to reguły
0 0

adamaszek

#4176570 Napisano: 26.02.2011 06:54:35
kaki76 napisał(a):

adamaszek napisał(a):

marzanna napisał(a):

adamaszek napisał(a):

z tego co piszesz to twoja dziewczyna jest szczęściara mając takiego faceta przy boku , widzę , że bardzo ją wspierasz aż jej zazdroszczę ja nie mam takiego oparcia w swoim mężu

O kurcze, to bardzo mi przykro, ze nie możesz liczyć na swojego męża emotka . Pewnie kiedys było inaczej, czas robi swoje - na niekorzysć najczęściej, niestety... Życze, aby to się zmieniło i abyś czułą sie szczęśliwa emotka

0 0

Gość: pola731

#4176586 Napisano: 26.02.2011 06:59:34
beata82roksana82 napisał(a):

milkaaa13 napisał(a):

plocia napisał(a):

merynosek napisał(a):

iwonciaaa napisał(a):

mi tak samo,tak więc nie ma na to reguły

chyba zależy , po której emotka
ja niestety cierpię ,ale już nie planuję więcej dzieci ,żeby się przekonać czy po ciąży mi przejdzie
i wkurza mnie ,że właśnie dziś cierpię
0 0

Gość: toffee

#4176733 Napisano: 26.02.2011 07:43:21
adamaszek napisał(a):

marzanna napisał(a):

adamaszek napisał(a):

Lepiej nie uciekać, oczywiścicie warto się skonsultować z innym lekarzem ale nie unikac na siłę skutecznych rozwiązań. Bywa, że jak się zrobi dużo mięśniaków i są duże to się to kończy usunięciem macicy, więc nie ma co zwlekać z leczeniem. Mogą być przyczyną uporczywej anemii bo mając mięśniaki krwawi sie bardziej. Miałam niestety taki przypadek w rodzinie emotka .

0 0

ziolko

#4176786 Napisano: 26.02.2011 07:59:30
iskierka napisał(a):

Zmieniłam numer i sieć .Kilka dni mineło brak sms o wygranych Audi, Bmw i innych kocopołach przesyłanych od operatora..Myslę:Super! Ale wystarczyło tylko że wykupiłam pakiet tańszych sms i się zaczęło emotka .
Mam nadzieje że to nowe prawo o karalności za nękanie smsami również obejmnie operatorów telefonicznych.

poczytaj reg tych konkursów... tam jest co wysłać, żeby już nie dostawać tych smsów
0 0

Gość: grusia25

#4177779 Napisano: 27.02.2011 12:17:52
wkurza mnie ,że od wczoraj pobolewa mnie brzuch i gonie do WC ,czyli próbuje mnie zaatakowac Rotavirus emotka bo wszyscy w domu juz oblegają toalety a mamy tylko dwie i trzeba pilnowac kolejki emotka żeby w gacie nie narobić emotka
0 0

cudaczek121

#4177801 Napisano: 27.02.2011 12:26:27
Wkurzył mnie mój Tato. Kupił wczoraj Raffaello,a jak się pytam,gdzie paragon,mówi,że zostawił w koszyku w Selgrosie emotka A już myślałam,że sobie zagram emotka
0 0

efelinkaaa

#4177832 Napisano: 27.02.2011 12:39:07
cudaczek121 napisał(a):

Wkurzył mnie mój Tato. Kupił wczoraj Raffaello,a jak się pytam,gdzie paragon,mówi,że zostawił w koszyku w Selgrosie emotka A już myślałam,że sobie zagram emotka

a u mnie na odwrót.. Wczoraj widziałam się z mamą - ma 3 wnuków (mojego Synka i Maluchy Siostry) i często kupuje Im Kinder Czekoladki. Spotkałyśmy się, Mama wyciąga czekoladki, a następnie wyciąga 3 paragony i z uśmiechem mówi przeczytałam o jakimś konkursie machina rozpieszczania, nie wiedziałam o co chodzi z tymi paragonami to wzięłam to na 3 oddzielne.. Mam nadzieję, że dobrze zrobiłam... padłam emotka Kinderki dostałam wszystkie, bo mama nie wiedziała czy opakowania są potrzebne - więc mam jakby co rozpakowac i resztę oddać siostrze.. kochana emotka

a do wkurza mnie, to.. wkurza mnie, że już niedziela.. kończy się ;( zaraz znowu monotonny tydzień..
0 0

chmurka

#4177861 Napisano: 27.02.2011 12:52:41
barcza napisał(a):

chmurka napisał(a):

I wkurza mnie siostra , bo jej zwróciłam uwagę żeby nie dzwoniła dzwonkiem do dzwi ( zwierzaki się bardzo boją tego dzwięku),a ta się obraziła

emotka

Ja z takiego samego powodu zlikwidowalam dzwonek radze tak samo zrobic emotka

o właśnie jak taki dzwonek skutecznie uszkodzić emotka

0 0

slavek

#4177872 Napisano: 27.02.2011 01:00:35
przeciąć jakiś kabelek emotka
0 0

chmurka

#4177888 Napisano: 27.02.2011 01:08:43
Ten dzwonek pod napięciem jest ? emotka Korki wykręcić na początku emotka
0 0

Gość: postscript

#4178000 Napisano: 27.02.2011 01:59:09
dominikb napisał(a):

radio rmf - słuchać się nie da jak jest ta kumulacja. tylko wyślij sms po 4 minuty.
Później udają że dzwonią, a tak na prawdę dzwonią wcześniej a nie na żywo.
Wolę radio zet przynajmniej jest chyba na żywo

hehe, pracowalem w radiu, wiec wiem jak to jest. wiekszosc telefonow odbywa sie na kilka minut wczesniej, zeby uniknac wpadki.
prawie nigdy nie dzwonilem do sluchaczy na zywo, bo to sie moglo roznie skonczyc (pamietacie slynne trzy slowa do ksiedza prowadzacego? no ale ja nie z tego radia emotka ). dzwoni sie wiec kilka minut wczesniej, zalatwia rozmowe, konkurs i pozdrowienia. potem w pol minuty czysci sie calosc z jąkań, szumow i puszcza na antenie. tak to dziala
0 0

cudaczek121

#4178141 Napisano: 27.02.2011 03:04:31
efelinkaaa napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

a u mnie na odwrót.. Wczoraj widziałam się z mamą - ma 3 wnuków (mojego Synka i Maluchy Siostry) i często kupuje Im Kinder Czekoladki. Spotkałyśmy się, Mama wyciąga czekoladki, a następnie wyciąga 3 paragony i z uśmiechem mówi przeczytałam o jakimś konkursie machina rozpieszczania, nie wiedziałam o co chodzi z tymi paragonami to wzięłam to na 3 oddzielne.. Mam nadzieję, że dobrze zrobiłam... padłam emotka Kinderki dostałam wszystkie, bo mama nie wiedziała czy opakowania są potrzebne - więc mam jakby co rozpakowac i resztę oddać siostrze.. kochana emotka

a do wkurza mnie, to.. wkurza mnie, że już niedziela.. kończy się ;( zaraz znowu monotonny tydzień..

Nawet moja mama widziała w tv tę reklamę o wycieczkach na Malediwy,więc nakazała ojcu od dzisiaj przynosić do domu wszystkie paragony i faktury jak tylko coś kupi,żebyśmy miały do wglądu emotka
0 0

Gość: pejterpw

#4178203 Napisano: 27.02.2011 03:30:12
Mnie wkurza organizator tego konkursu Schwarzkopf-ELIE. Wyniki niezgodne z regulaminem, nie odbieraja telefonu a teraz jeszcze jakiś sms o mylnie wysłanej nagrodzie. Wrrrrrrrrr. !
0 0

Gość: marielu

#4178888 Napisano: 27.02.2011 08:24:25
mnie tam wkurza że was pierdoły wkurzają :zbanowany:
0 0