Wkurza mnie...

Gość: nineczka17

#4181259 Napisano: 28.02.2011 03:09:38
efelinkaaa napisał(a):

fryz napisał(a):

wyslalam faceta do rossmana po odbior jego nagrody, wyjasnilam, co , na jakie konto itp... przy okazji mowie kup felixa za min. 10 zl....wraca zadowolony z felixem...bez paragonu emotka nie wspominalas o paragonie emotka

no to o co chodzi emotka u ich działa tylko prosty, jasny przekaz - czarno na białym emotka
jak ja mojemu powiedziałam, żeby po pracy kupił ziele angielskie, bo chcę zupę zrobić, to przyjechał i stwierdził, że nie kupił, bo było tylko w kulkach i nie mógł znaleźć w proszku... emotka

gdyby nie nasi Panowie miałybyśmy nudne życie emotka emotka emotka
0 0

Gość: postscript

#4181438 Napisano: 28.02.2011 04:00:08
wera napisał(a):

Mąż dostał dziś ogromne pudełko firmą kurierską miały być w nim wygrane kosmetyki w konkursie AA Men na Facebooku

Co zawierało pudełko ? ulotkę walającą się po ogromnym pudle.

Kosmetyków brak, paczka oryginalnie zaklejona taśmą firmową Oceanic ( bez śladów ingerencji osób trzecich) także nikt tego na 100% z firmy kurierskiej nie otwierał

Co to ma być ja się pytam

i wez tu udowodnij, ze naprawde nie bylo... emotka
0 0

kunia

#4181556 Napisano: 28.02.2011 04:32:32
Wyniki z Bounty-jestem ogromnie rozczarowana,liczyłam na to,że tym razem wreszcie się uda wygrać w konkursie smsowym,a tu znowu nic i na dodatek wygrały gorsze hasła niż moje (oczywiscie nie wszystkie) cos mi tu śmierdzi losowaniem emotka emotka emotka
0 0

mama2006

#4181564 Napisano: 28.02.2011 04:35:37
kunia napisał(a):

Wyniki z Bounty-jestem ogromnie rozczarowana,liczyłam na to,że tym razem wreszcie się uda wygrać w konkursie smsowym,a tu znowu nic i na dodatek wygrały gorsze hasła niż moje (oczywiscie nie wszystkie) cos mi tu śmierdzi losowaniem emotka emotka emotka

dokładnie to samo sobie myślałam dziś , gdy czytałam wygrane hasła.
Łączę się z Tobą w bólu.
0 0

mia

#4181576 Napisano: 28.02.2011 04:39:34
mama2006 napisał(a):

kunia napisał(a):

dokładnie to samo sobie myślałam dziś , gdy czytałam wygrane hasła.
Łączę się z Tobą w bólu.

Nie grałam w Bounty, we WSPAniałych faktycznie mocno nie błysnęłam, ale na BAM wysłałam hasło, z którego naprawdę byłam zadowolona... i co? I d..a emotka
Po prostu od początku tego roku kompletnie nie mam fartu... Liczę tylko na to, że zmieni się to wraz z przyjściem wiosny...
0 0

merynosek

#4181585 Napisano: 28.02.2011 04:42:10
kunia napisał(a):

Dokładnie to samo mówiłam koleżance! Taka byłam dumna z moich haseł... I NIC emotka
0 0

kunia

#4181634 Napisano: 28.02.2011 04:52:53
merynosek napisał(a):

kunia napisał(a):

Dokładnie to samo mówiłam koleżance! Taka byłam dumna z moich haseł... I NIC emotka

Ja tez bylam dumna,napisalam chyba z 10 haseł i nie mówiąc że są moje pokazałam je kilku osobom aby obiektywnie wybrały trzy ich zdaniem najlepsze,.Jedno z nich było moim czarnym koniem.Przeczytałam wszystkie zwycięskie hasła kilka razy i jak dla mnie jedynie 4 zasługują na dvd. emotka
0 0

leelee

#4182078 Napisano: 28.02.2011 06:44:39
Bałagan w Linea Recta. Dzisiaj telefon,że nie ma mojego paragonu, szkoda,że wcześniej się nie zorientowali... emotka emotka
0 0

psemulek

#4182109 Napisano: 28.02.2011 06:52:56
mnie wkurza, że wiosna nadchodzi, a więc trzeba zrzucać, co nie co, co się uzbierało zimą emotka
0 0

ela

#4182123 Napisano: 28.02.2011 06:56:05
wkurza mnie to że nie mogę znależć paragonu z zakupionych pasków blendamed i nikt jak na złość też nie ma kiedy ja tak pilnie potrzebuję na dziś
mam nawet opakowanie a paragon wsiąkł a potrzebny na juz emotka emotka emotka emotka
0 0

efelinkaaa

#4182141 Napisano: 28.02.2011 07:03:14
psemulek napisał(a):

mnie wkurza, że wiosna nadchodzi, a więc trzeba zrzucać, co nie co, co się uzbierało zimą emotka

nic nie mów.. jutro na szczęscie 1 marzec i zaczynam dietę.. tak samo było 1 lutego, 1 stycznia, 1 grudnia.. emotka
0 0

ignam

#4182740 Napisano: 28.02.2011 09:57:11
psemulek napisał(a):

Nie wkurzaj mnie
emotka
emotka
0 0

jokan

#4182817 Napisano: 28.02.2011 10:21:51
ineska napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

mrufka napisał(a):

wkurzyły mnie wyniki z Rossmanowego konka na Wizażu emotka emotka miało być sprawiedliwie a kompletnie nie jest... emotka

widziałam.. ostro pojechali.. po co było głosowanie, jak wybierało jury?
emotka

ja sie też wkurzyłam
emotka dzięwczyna przede mną miłą średnią 3,31 i ilość 123 głosów
a ja miałam 3,31 i 218 ilość głosów
i byłam jako osoba 51 emotka ona dostała kartę jako 50 emotka

ja byłam na 1 stronie, a mi nagrody nie dali emotka
napewno juz nie wezme tam udzialu w konkursie, bo oszukali duzo osob emotka
0 0

Gość: ryba6969

#4184416 Napisano: 01.03.2011 01:22:04
wkurza mnie ze zmienili zasady przyznawania nagród na ebobas... a ja sie tyle nazbierałam głosów emotka
0 0

izoldaaa6

#4184427 Napisano: 01.03.2011 01:25:44
ignam napisał(a):

psemulek napisał(a):

Nie wkurzaj mnie
emotka
emotka

hehe ja od jutra zaczynam zrzucanie emotka

w temacie wkurza mnie czekanie na męża, bo mamy na zakupy jechać odnośnie zrzucania emotka
0 0

efelinkaaa

#4184434 Napisano: 01.03.2011 01:29:04
ryba6969 napisał(a):

wkurza mnie ze zmienili zasady przyznawania nagród na ebobas... a ja sie tyle nazbierałam głosów emotka

ale dlaczego to Cię wkurza?

Druga edycja “Nieustającego konkursu rysunkowego” trwa od kilku dni. I już w czołówce najwyżej ocenionych zdjęć znalazły się rysunki tych samych użytkowników, którzy zwyciężyli w pierwszej edycji. Zwróciliśmy na to uwagę, dotarły do nas również głosy użytkowników, którzy obawiali się, że dopóki trwać będzie konkurs, wygrywać – dzięki “klikaniu” będą ci sami, znani już laureaci.

Nie chcemy tego. Zależy nam, żeby szanse na nagrody miało jak największe grono użytkowników portalu. Nagrody w konkursie są atrakcyjne – i w dodatku bardzo podobne. Niech cieszy się nimi jak najwięcej eBobasowych dzieci, nie ciągle te same.

Dlatego wprowadzamy zasadę: we wszystkich edycjach nieustającego konkursu rysunkowego można wygrać przez głosowanie tylko raz. Jeśli ktoś “wyklikał” sobie nagrodę w pierwszej edycji, w kolejnych ma szansę na nagrodę od jury, bo jury będzie traktować wszystkich użytkowników jednakowo, i jednakowo oceniać nie tylko rysunki, ale i podpisy. Ale z głosowania nagrody już nie otrzyma.

moim zdaniem to jak najbardziej sprawiedliwe! emotka
0 0

Gość: agngrz

#4184617 Napisano: 01.03.2011 02:20:39
A ja dzisiaj jestem wściekła, a nie tylko wkurzona emotka

Dopiero 2 tygodnie temu zaczęłam brać udział w jednym konkursie na lajki (a mama w dwóch innych) - wspólnie zbierałyśmy głosy na forach i od znajomych i dzisiaj słyszę dwa zarzuty, że niby oszukuję i ostatnio Grzywińscy górą (bo tak mamy na nazwisko)... emotka emotka emotka

Człowiek chce raz spróbować swoich sił w jakimś innym konkursie (bo nigdy wcześniej na lajki nie grałam), a tu i tak Cię zjadą emotka A ja przecież tu uczciwie głosy od Was zbierałam... emotka

I weź tu bądź człowieku mądry emotka
0 0

29renata

#4184667 Napisano: 01.03.2011 02:38:24
Wkurzył mnie Kącik radosnych zakupów Winiar - nie dopisywali przesłanych punktów, trudno było upolować nagrody, których był zresztą mały wybór. Dobrze, że się skończył ten koszmar. Stracili wielu klientów emotka
0 0

merynosek

#4184668 Napisano: 01.03.2011 02:38:28
Tyle nagród w garnierze było i NIC...
Dove NIC...
Wkurza mnie ta cisza...
0 0

Gość: postscript

#4184941 Napisano: 01.03.2011 04:24:51
heyy napisał(a):

Witajcie szukam osób które mają zbędne smycze zbieram je mam już 102 (dziś osiągałem tyle emotka ) jeśli chcecie pozbyć się smyczy to piszcie do mnie z chęcią przyjął bym takowe za darmo Proszę

no wlasnie takie osoby mnie wkurzaja
0 0