Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: jopi
Gość: dagmara
joan
Postów 18736
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
To jest Zespół Końca Weekendu, cierpi na niego wiele osób. Poniedziałek za kilka godzin, a oni znów nie spełnili marzenia z dzieciństwa, nie dokonali niczego znaczącego dla ludzkości, nie dotrzymali postanowień... I tak się posępnie robi w niedzielę, ot co. Wybaczyć trzeba tę słabość. Tylko przytulenie się do żywej istoty może ją pokonać
W temacie: sądziłam, że kryzys będzie wygodną wymówką dla każdej decyzji czy postępowania, a on niestety nie daje się kontrolować i zainfekował mi konkursowe obszary umysłu
konwaliowa
Postów 343
Data rejestracji 29.06.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: kiro
do mnie radio dzwonilo trzy dni wczesniej zanim puscili i nigdy rozmowy nie sa puszczane na zywo a czesc wycinaja
wkurza mnie praca
Gość: dagmara
Gość: agngrz
Gość: lekkoatletka
Gość: piotroncia
Gość: ewe85lina
Osoba X na bank ma wszystkie rzeczy,które lubi
Na tablicy kawy-zawsze piją ją rano (tę jedyną tylko różnym firmom trzeba to samo napisać)
wafelka też jedzą-oczywiście tego lubię to
cały sprzęt mają z danej firmy i muszą cały sprzęt wymienić jaki posiadają
szkoda,że nie napiszą jaki kolor kupki zrobili-
pewnie miała wygląd czekolady powiedzmy z wedla
mia
Postów 17574
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Dokładnie!!! To lizanie tyłka, wkurza mnie nawet bardziej jak lajki i szachrajstwa odchodzące w konkursach na FB!
Aż mi się lepiej zrobiło, że nie tylko mnie to mierzi!
A dodatkowo wkurza mnie, że:
- mam totalny krach finansowy tej zimy
- nic nie wygrywam, poza kolejnym przeziębieniem od wczoraj
- marnuję czas, zamiast zająć sie tym, czym powinnam
Opowiedz Panu Bogu o swoich planach na przyszłość, a rozbawisz Go do rozpuku...
ciasssteczko
Postów 1384
Data rejestracji 31.12.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
katmich
Postów 447
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
trzymaj się Kochana! Mam nadzieję, że Twoje smutki i rozterki miną. Trzymam kciuki za Ciebie i pozdrawiam serdecznie. Mam nadzieję, że zły los się odwróci i szczęście a przede wszystkim zdrowie zagości w Twoim domu
leona
Postów 513
Data rejestracji 27.09.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To jeszcze nic, gorzej, że nawet to, co jest dostępne występuje w wariancie z domieszką tańszego wypełniacza a cena taka sama jak na Zachodzie dajmy na to...
I wkurza mnie, że moje hasła różnią się enty raz o literkę, o słowo, o dwa słowa od tych nagrodzonych.
Gość: taaga20
a w radio zet zawsze dzwonią na żywo
kilka razy miałam okazję się tam pokazać ... Pani ewentualnie Pan tylko kilka minut wcześniej dzwonili i informowali, że zaraz wejdziemy na antenę ... i mo zna gadać co się chce
Gość: taaga20
a najlepiej, że ostatnio jak z zetki dzwonili w sprawie kumulacji to facet odezwał słowami rmf fm najlepsza muzyka
Gość: kingaa
Gość: agngrz
Ooooo, jak ja to widzę, to mnie mdli i mam ochotę wszystkich poblokować
Gość: krzyszu
To moze lepiej przejdź do Ery, Plusa lub Simplusa?
izoldaaa6
Postów 770
Data rejestracji 08.08.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zrób tak, ja muszę play się pozbyć bo nie chce mi przełączyć na taryfę play fresh, i jak doładowuję 5 zł to przedłuża mi do północy tego samego dnia ;/ paranoja
ogłaszam apel - wyrzucamy co nas drażni i niepotrzebne
w temacie drażni i wkurza mnie mój mąż
robił w weekend znów formata kompa i co..... nie skopiował mi adresów z zakładek i wszystko poszło się je..... - nie po raz pierwszy mi coś akiego uczynił... zwariuję kiedyś, albo go naprawdę wyrzucę