Wkurza mnie...

Gość: jopi

#4178958 Napisano: 27.02.2011 08:42:30
A mnie wkurza,że mąż jutro wyjeżdza na cały miesiąc i znowu sama będę się użerać z 3 dzieci emotka

0 0

Gość: dagmara

#4178963 Napisano: 27.02.2011 08:43:41
postscript napisał(a):

dominikb napisał(a):

radio rmf - słuchać się nie da jak jest ta kumulacja. tylko wyślij sms po 4 minuty.
Później udają że dzwonią, a tak na prawdę dzwonią wcześniej a nie na żywo.
Wolę radio zet przynajmniej jest chyba na żywo

hehe, pracowalem w radiu, wiec wiem jak to jest. wiekszosc telefonow odbywa sie na kilka minut wczesniej, zeby uniknac wpadki.

Do mnie o samochod radio zet dzwoniło na żywo
prawie nigdy nie dzwonilem do sluchaczy na zywo, bo to sie moglo roznie skonczyc (pamietacie slynne trzy slowa do ksiedza prowadzacego? no ale ja nie z tego radia emotka ). dzwoni sie wiec kilka minut wczesniej, zalatwia rozmowe, konkurs i pozdrowienia. potem w pol minuty czysci sie calosc z jąkań, szumow i puszcza na antenie. tak to dziala

0 0

joan

#4179111 Napisano: 27.02.2011 09:25:05
marielu napisał(a):

mnie tam wkurza że was pierdoły wkurzają :zbanowany:

To jest Zespół Końca Weekendu, cierpi na niego wiele osób. Poniedziałek za kilka godzin, a oni znów nie spełnili marzenia z dzieciństwa, nie dokonali niczego znaczącego dla ludzkości, nie dotrzymali postanowień... I tak się posępnie robi w niedzielę, ot co. Wybaczyć trzeba tę słabość. Tylko przytulenie się do żywej istoty może ją pokonać emotka

W temacie: sądziłam, że kryzys będzie wygodną wymówką dla każdej decyzji czy postępowania, a on niestety nie daje się kontrolować i zainfekował mi konkursowe obszary umysłu emotka Więc tak sobie siedzę od kilku godzin nad opisówką, jak jakiś ciołek, a w pudełku z pomysłami pustka, niczym w lodówce u studenta...
0 0

konwaliowa

#4179182 Napisano: 27.02.2011 09:49:32
ja dzisiaj też zaliczyłam wpadkę paragonową.. naciągnełam męża na różne kinderki.. i ostatnim rzutem na taśmę (dosłownie) doszła jeszcze jakaś milka.. oczy męża mówiły po co Ci tyle słodyczy do jasnej ciasnej, wiesz ile to kosztuje!?, ale przy kasjerce nic mi nie powie. Zadowolona z siebie wracam do domu i nagle mnie olśniło... paragon! no myślałam że zaraz zacznę płakać na środku ulicy. Teraz mówię że te słodycze to moja ciążowa zachcianka.. żeby awantury nie było. Ehh
0 0

Gość: kiro

#4179210 Napisano: 27.02.2011 09:59:24
postscript napisał(a):

dominikb napisał(a):

radio rmf - słuchać się nie da jak jest ta kumulacja. tylko wyślij sms po 4 minuty.

hehe, pracowalem w radiu, wiec wiem jak to jest. wiekszosc telefonow odbywa sie na kilka minut wczesniej, zeby uniknac wpadki.
prawie nigdy nie dzwonilem do sluchaczy na zywo, bo to sie moglo roznie skonczyc (pamietacie slynne trzy slowa do ksiedza prowadzacego? no ale ja nie z tego radia emotka ). dzwoni sie wiec kilka minut wczesniej, zalatwia rozmowe, konkurs i pozdrowienia. potem w pol minuty czysci sie calosc z jąkań, szumow i puszcza na antenie. tak to dziala

do mnie radio dzwonilo trzy dni wczesniej zanim puscili i nigdy rozmowy nie sa puszczane na zywo a czesc wycinaja emotka
wkurza mnie praca emotka
0 0

Gość: dagmara

#4179225 Napisano: 27.02.2011 10:05:15
Dzisiaj jestem zmęczona chorobą swoją, meża i trójki młodszych dzieci. Całą noc nie spałam, więc miałam czas, aby się nad sobą użalać.Rozważylam całe życie (z którego zwykle jestem zadowolona) i doszłam do wniosku,że mam ciężko. Siódemka dzieci (w tym najmłodszemu właśnie odroczono obowiązek szkolny ze względu na nidowidzenie-jedno oko widzi 10%, a drugie 30%), moja mama mieszkająca u mnie od początku choroby nowotworowej (najpierw jelita, poźniej wątroba, terz pluca i węzły), a w czwartek teściowie (na których zawsze moglam liczyć)mięli wypadek i obydwoje w szpitalu (ma szczęście tylko połamane mostki, ale samochod do kasacji). A mogłabym jeździć wygranym w Radio Zet samochodem, kupować ubrania w markowych sklepach od Martni Asti i spędzać czas na wycieczkach od Posti - tymczasem prawie wszystkie nagrody sprzedaję, bo muszę. Ale tak jak mowi moj mąż nie jest sukcesem to co sie w życiu zdobyło, ale to co się rozdało i chyba ma rację. Sorry,że się tak wyżaliłam, ale coś dzisiaj zły dzień i nocy nie spodziewam się lepszej, bo grypa w domu szaleje.
0 0

Gość: agngrz

#4179364 Napisano: 27.02.2011 11:28:06
Dagmara, nie łam się. Wyśpij się, jutro też jest dzień. Ciężko mi Cię pocieszać, bo nie jestem w tym dobra, ale widzisz, tak się składa, że ja od dłuższego czasu staram się o dziecko i **** - także Tobie zazdroszczę tej całej 7, łącznie z najmłodszym, które niedowidzi, ale jest...
0 0

Gość: lekkoatletka

#4179386 Napisano: 27.02.2011 11:40:15
jestem na pierwszym nienagradzanym miejscu w konkursie a nikt już nie ma na mnie głosu! emotka emotka emotka emotka jak ja nie lubię klikanych konkursów! emotka emotka emotka
0 0

Gość: piotroncia

#4179394 Napisano: 27.02.2011 11:43:26
dagmara napisał(a):

Dzisiaj jestem zmęczona chorobą swoją, meża i trójki młodszych dzieci. Całą noc nie spałam, więc miałam czas, aby się nad sobą użalać.Rozważylam całe życie (z którego zwykle jestem zadowolona) i doszłam do wniosku,że mam ciężko. Siódemka dzieci (w tym najmłodszemu właśnie odroczono obowiązek szkolny ze względu na nidowidzenie-jedno oko widzi 10%, a drugie 30%), moja mama mieszkająca u mnie od początku choroby nowotworowej (najpierw jelita, poźniej wątroba, terz pluca i węzły), a w czwartek teściowie (na których zawsze moglam liczyć)mięli wypadek i obydwoje w szpitalu (ma szczęście tylko połamane mostki, ale samochod do kasacji). A mogłabym jeździć wygranym w Radio Zet samochodem, kupować ubrania w markowych sklepach od Martni Asti i spędzać czas na wycieczkach od Posti - tymczasem prawie wszystkie nagrody sprzedaję, bo muszę. Ale tak jak mowi moj mąż nie jest sukcesem to co sie w życiu zdobyło, ale to co się rozdało i chyba ma rację. Sorry,że się tak wyżaliłam, ale coś dzisiaj zły dzień i nocy nie spodziewam się lepszej, bo grypa w domu szaleje.

emotka nowy dzień przyniesie troche słonka w Twoje serduszko zobaczysz:) a Twoja rodzina ma ogromne szzęście ze Ciebie ma:) jesteś wielka:)
0 0

Gość: ewe85lina

#4180282 Napisano: 28.02.2011 11:03:16
Wkurza mnie na facebook włażenie do tyłka...
Osoba X na bank ma wszystkie rzeczy,które lubi
Na tablicy kawy-zawsze piją ją rano (tę jedyną tylko różnym firmom trzeba to samo napisać)
wafelka też jedzą-oczywiście tego lubię to
cały sprzęt mają z danej firmy i muszą cały sprzęt wymienić jaki posiadają
szkoda,że nie napiszą jaki kolor kupki zrobili-
pewnie miała wygląd czekolady powiedzmy z wedla emotka
0 0

mia

#4180383 Napisano: 28.02.2011 11:26:41
wiki1985r napisał(a):

Na tablicy kawy-zawsze piją ją rano (tę jedyną tylko różnym firmom trzeba to samo napisać)

Dokładnie!!! To lizanie tyłka, wkurza mnie nawet bardziej jak lajki i szachrajstwa odchodzące w konkursach na FB! emotka
Aż mi się lepiej zrobiło, że nie tylko mnie to mierzi! emotka
A dodatkowo wkurza mnie, że:
- mam totalny krach finansowy tej zimy emotka
- nic nie wygrywam, poza kolejnym przeziębieniem od wczoraj emotka
- marnuję czas, zamiast zająć sie tym, czym powinnam emotka
0 0

ciasssteczko

#4180414 Napisano: 28.02.2011 11:34:17
wkurza mnie, że wyjeżdżam za granicę i widzę w sklepach polskie produkty w wersjach niedostępnych u nas - soki, alkohole, etc. Co to my, jacyś gorsi jesteśmy? emotka
0 0

katmich

#4180443 Napisano: 28.02.2011 11:42:43
dagmara napisał(a):

trzymaj się Kochana! Mam nadzieję, że Twoje smutki i rozterki miną. Trzymam kciuki za Ciebie i pozdrawiam serdecznie. Mam nadzieję, że zły los się odwróci i szczęście a przede wszystkim zdrowie zagości w Twoim domu emotka
0 0

leona

#4180452 Napisano: 28.02.2011 11:44:40
ciasssteczko napisał(a):

wkurza mnie, że wyjeżdżam za granicę i widzę w sklepach polskie produkty w wersjach niedostępnych u nas - soki, alkohole, etc. Co to my, jacyś gorsi jesteśmy? emotka

To jeszcze nic, gorzej, że nawet to, co jest dostępne występuje w wariancie z domieszką tańszego wypełniacza a cena taka sama jak na Zachodzie dajmy na to...

I wkurza mnie, że moje hasła różnią się enty raz o literkę, o słowo, o dwa słowa od tych nagrodzonych.
0 0

Gość: taaga20

#4180506 Napisano: 28.02.2011 12:00:53
kiro napisał(a):

postscript napisał(a):

dominikb napisał(a):

do mnie radio dzwonilo trzy dni wczesniej zanim puscili i nigdy rozmowy nie sa puszczane na zywo a czesc wycinaja emotka
wkurza mnie praca emotka

a w radio zet zawsze dzwonią na żywo emotka

kilka razy miałam okazję się tam pokazać ... Pani ewentualnie Pan tylko kilka minut wcześniej dzwonili i informowali, że zaraz wejdziemy na antenę ... i mo zna gadać co się chce emotka
0 0

Gość: taaga20

#4180514 Napisano: 28.02.2011 12:02:43
a w rmf fm rzeczywiście zawsze dzwonili wcześniej, nagrywali rozmowę i dopiero po kilku minutach wrzucali na antenę emotka

a najlepiej, że ostatnio jak z zetki dzwonili w sprawie kumulacji to facet odezwał słowami rmf fm najlepsza muzyka emotka hihi
0 0

Gość: kingaa

#4180948 Napisano: 28.02.2011 01:37:05
Wkurza mnie mój jeden starter z orange! Mam go dwa miesiące, a już zdążyli mi grozić, wyzywać że męża ukrywam itp emotka a po dłuugim weekendzie sprawdzam ten nieszczęsny numer, a tu 8 nieodebranych połączeń emotka oddzwaniać nie mam zamiaru, bo nawet z tego nr nie słałam ostatnio na żadne konkursy, ale strach odbierać jak ktoś dzwoni żeby mi się znowu nie oberwało emotka Chyba wyzeruje konto i wywalę go do kosza emotka
0 0

Gość: agngrz

#4180966 Napisano: 28.02.2011 01:43:59
mia napisał(a):

wiki1985r napisał(a):

Dokładnie!!! To lizanie tyłka, wkurza mnie nawet bardziej jak lajki i szachrajstwa odchodzące w konkursach na FB! emotka
Aż mi się lepiej zrobiło, że nie tylko mnie to mierzi! emotka
A dodatkowo wkurza mnie, że:
- mam totalny krach finansowy tej zimy emotka
- nic nie wygrywam, poza kolejnym przeziębieniem od wczoraj emotka
- marnuję czas, zamiast zająć sie tym, czym powinnam emotka

Ooooo, jak ja to widzę, to mnie mdli i mam ochotę wszystkich poblokować emotka Ostatnio tak mnie na fanpage Sanoe niektóre wkurzają emotka Przez nie w ogóle straciłam całą sympatię do tego sklepu...
0 0

Gość: krzyszu

#4180970 Napisano: 28.02.2011 01:45:18
kingaa napisał(a):

Wkurza mnie mój jeden starter z orange! Mam go dwa miesiące, a już zdążyli mi grozić, wyzywać że męża ukrywam itp emotka a po dłuugim weekendzie sprawdzam ten nieszczęsny numer, a tu 8 nieodebranych połączeń emotka oddzwaniać nie mam zamiaru, bo nawet z tego nr nie słałam ostatnio na żadne konkursy, ale strach odbierać jak ktoś dzwoni żeby mi się znowu nie oberwało emotka Chyba wyzeruje konto i wywalę go do kosza emotka

To moze lepiej przejdź do Ery, Plusa lub Simplusa? emotka emotka
0 0

izoldaaa6

#4180972 Napisano: 28.02.2011 01:45:49
kingaa napisał(a):

zrób tak, ja muszę play się pozbyć bo nie chce mi przełączyć na taryfę play fresh, i jak doładowuję 5 zł to przedłuża mi do północy tego samego dnia ;/ paranoja
ogłaszam apel - wyrzucamy co nas drażni i niepotrzebne

w temacie drażni i wkurza mnie mój mąż emotka (niestety nie wyrzucę go )
robił w weekend znów formata kompa i co..... nie skopiował mi adresów z zakładek i wszystko poszło się je..... - nie po raz pierwszy mi coś akiego uczynił... zwariuję kiedyś, albo go naprawdę wyrzucę emotka
0 0