Wkurza mnie...

Gość: agngrz

#4186065 Napisano: 01.03.2011 11:15:59
P.S. Zablokowałam Cię już wcześniej, po Twoich żałosnych tekstach, które mi wysyłałaś...
0 0

Gość: krzyszu

#4186074 Napisano: 01.03.2011 11:19:56
agngrz napisał(a):

http://www.facebo...ndows.Phone.7.Polska - tutaj emotka

Echhh szkoda, że o nim nie wiedziałem emotka
0 0

dolly

#4186081 Napisano: 01.03.2011 11:22:45
agngrz napisał(a):

dolly, ten link był odpowiedzią na pytanie, DOCZYTUJ!

Wkurza mnie, że niektórzy nie umieją czytać ze zrozumieniem...

nie mam konta na Fb , także nie wiem co tam nabazgrałaś, a skoro żalisz się, że tak Cię krzywdzą, to samo sie nasuwa.

Ps. żałosna to jesteś Ty, ze swoimi kłamstwami i mitomanią, więc daruj sobie teksty o wysyłanych pw i zajmij uczciwym zbieraniem głosów, o którym tu wypisujesz.

W temacie:
wkurzają mnie ludzie o wybujałej wyobraźni cierpiące na wymuszoną amnezję, która pozwala odgrywać im rolę niewiniątek ale o co chodzi?
0 0

#4186086 Napisano: 01.03.2011 11:27:01
emotka emotka emotka

Bez komentarza.

krzyszu napisał(a):

agngrz napisał(a):

http://www.facebo...ndows.Phone.7.Polska - tutaj emotka

Echhh szkoda, że o nim nie wiedziałem emotka

Na pewno będą coś tam robić jeszcze, więc bądź czujny emotka

P.S. Już się nie wkurzam i idę spać! emotka
0 0

leona

#4186087 Napisano: 01.03.2011 11:29:18
Dziewczyny ja rozumiem, że ciśnienie atmosferyczne się zmienia ale dajcie spokój tym swarom. Wszystkie tu wiemy, że konkursy klikano - lajkowe są dla osób o mocnych nerwach. Ci co podejrzewają niech donoszą a organizator sprawdza. A ci co uważają, że grają według zasad niech mają w głębokim poważaniu co sądzą inni. Alternatywnie proponuję zrezygnować z tego typu konków tak jak JA emotka
0 0

efelinkaaa

#4186203 Napisano: 02.03.2011 07:21:08
agngrz napisał(a):

aguska7 napisał(a):

agngrz napisał(a):

A ja dzisiaj jestem wściekła, a nie tylko wkurzona emotka

Dopiero 2 tygodnie temu zaczęłam brać udział w jednym konkursie na lajki (a mama w dwóch innych) - wspólnie zbierałyśmy głosy na forach i od znajomych i dzisiaj słyszę dwa zarzuty, że niby oszukuję i ostatnio Grzywińscy górą (bo tak mamy na nazwisko)... emotka emotka emotka

Człowiek chce raz spróbować swoich sił w jakimś innym konkursie (bo nigdy wcześniej na lajki nie grałam), a tu i tak Cię zjadą emotka A ja przecież tu uczciwie głosy od Was zbierałam... emotka

I weź tu bądź człowieku mądry emotka

hmmm, chyba się wkurzyłam... Jakiś czas temu brałam udział w pewnym konkursie (Ty również brałaś), w którym wygrałam, zbierając uczciwie lajki właśnie na tym forum. Tuż po ogłoszeniu wyników oskarżyłaś mnie o tzw lewe konta i o oszustwo. Rozumiem, że teraz czujesz się pokrzywdzona, gdy Ciebie oskarżono, ale uwierz, że ja również wtedy czułam się okropnie, a radość z nagrody od razu prysła... Nie ma sensu pochopnie wydawać sądów na temat innych osób.

Tak więc morał nasuwa mi się jeden: nie sądźcie a nie będziecie osądzeni emotka

Wtedy jeszcze nie wiedziałam, że jest takie miejsce, gdzie można naprawdę uczciwie zbierać głosy... Nie wierzyłam, że można prosząc znajomych zebrać 100 czy 200 głosów, a co dopiero 2 czy 3x tyle...

Nie gniewaj się! Wyciągam rękę na zgodę i przeprosiny emotka

a ja przyznam szczerze, że nigdy nie uzbierałam 500-600 lajków.. kiedyś zbierałam 3 doby i było ledwo ponad 260 emotka Po tym czasie - albo nie miałam jak się wymienić (z dwoma kontami na FB trudno było, bo więcej razy nie mogłam polubić czyjegoś wpisu), albo - kogo się pytałam, to już mi kliknął.. więc ja nie mam pojęcia jak to jest uzbierać 600-700-800 a nawet więcej lajków emotka

a co do tematu: kurde, nie wyspałam się, noooooo emotka
0 0

martu18

#4186220 Napisano: 02.03.2011 07:33:27
wkurza mnie, że mam mało czasu emotka
a raczej, że jak mam czas wolny to się obijam, a potem z niczym nie mogę zdążyć emotka
0 0

Gość: morbias

#4186565 Napisano: 02.03.2011 09:30:25
nie wiem czy wkurza czy co...ale właśnie słyszałem wygraną dzienną z Łowicza jakaś Pani Tereska... tak oszukanej rozmowy nie słyszałem już wiem czemu nikt się nie chwali wygranymi w Łowiczu jedna wielka ściema! ale chociaż dżem dobry emotka emotka
0 0

joan

#4186582 Napisano: 02.03.2011 09:34:12
morbias napisał(a):

nie wiem czy wkurza czy co...ale właśnie słyszałem wygraną dzienną z Łowicza jakaś Pani Tereska... tak oszukanej rozmowy nie słyszałem już wiem czemu nikt się nie chwali wygranymi w Łowiczu jedna wielka ściema! ale chociaż dżem dobry emotka emotka

Nic a nic nie zrozumiałam z Twojego wpisu emotka
0 0

karolkas

#4186587 Napisano: 02.03.2011 09:35:24
efelinkaaa napisał(a):

agngrz napisał(a):

aguska7 napisał(a):

agngrz napisał(a):

A ja dzisiaj jestem wściekła, a nie tylko wkurzona emotka

Dopiero 2 tygodnie temu zaczęłam brać udział w jednym konkursie na lajki (a mama w dwóch innych) - wspólnie zbierałyśmy głosy na forach i od znajomych i dzisiaj słyszę dwa zarzuty, że niby oszukuję i ostatnio Grzywińscy górą (bo tak mamy na nazwisko)... emotka emotka emotka

Człowiek chce raz spróbować swoich sił w jakimś innym konkursie (bo nigdy wcześniej na lajki nie grałam), a tu i tak Cię zjadą emotka A ja przecież tu uczciwie głosy od Was zbierałam... emotka

I weź tu bądź człowieku mądry emotka

hmmm, chyba się wkurzyłam... Jakiś czas temu brałam udział w pewnym konkursie (Ty również brałaś), w którym wygrałam, zbierając uczciwie lajki właśnie na tym forum. Tuż po ogłoszeniu wyników oskarżyłaś mnie o tzw lewe konta i o oszustwo. Rozumiem, że teraz czujesz się pokrzywdzona, gdy Ciebie oskarżono, ale uwierz, że ja również wtedy czułam się okropnie, a radość z nagrody od razu prysła... Nie ma sensu pochopnie wydawać sądów na temat innych osób.

Tak więc morał nasuwa mi się jeden: nie sądźcie a nie będziecie osądzeni emotka

Wtedy jeszcze nie wiedziałam, że jest takie miejsce, gdzie można naprawdę uczciwie zbierać głosy... Nie wierzyłam, że można prosząc znajomych zebrać 100 czy 200 głosów, a co dopiero 2 czy 3x tyle...

Nie gniewaj się! Wyciągam rękę na zgodę i przeprosiny emotka

a ja przyznam szczerze, że nigdy nie uzbierałam 500-600 lajków.. kiedyś zbierałam 3 doby i było ledwo ponad 260 emotka Po tym czasie - albo nie miałam jak się wymienić (z dwoma kontami na FB trudno było, bo więcej razy nie mogłam polubić czyjegoś wpisu), albo - kogo się pytałam, to już mi kliknął.. więc ja nie mam pojęcia jak to jest uzbierać 600-700-800 a nawet więcej lajków emotka

a co do tematu: kurde, nie wyspałam się, noooooo emotka

a ja wspominam te czasy jak kiedyś sie wygrywalo na facebooku mając 12-u znajomych.
a wkurzam sie na dwóch takich co piszą głupoty na Froscie na facebooku
0 0

Gość: morbias

#4186592 Napisano: 02.03.2011 09:37:47
joan napisał(a):

morbias napisał(a):

heheh sorry kawy jeszcze nie piłem emotka a więc codziennie w Radiozet dzwonią do wygranego z Łowicza te 10tys i dzisiaj przed chwilą dzwonili to wygranej Pani Tereski a ona już miała taką piękną przemowę o dżemach a jak powiedzieli ,że to ona to taki fałszywa radość w krzyku
emotka wiem ,że w radiach audycje prędzej nagrywają aby wpadek nie było ale to już przesada emotka dlatego sądzę ,że ten konk to LIPA bo nikt nawet te 600zł się nie pochwalił...ale może się myle emotka bynajmniej ja już nie gram emotka
0 0

joan

#4186643 Napisano: 02.03.2011 09:52:36
morbias - no, teraz kumam. Nie ma się co gniewać, oficjalnie przecież laureat musi się ciutzmugolić, żeby nie było, że nagrody wygrywa mafia konkursowa, więc owa Tereska pewnie tę taktykę zastosowała emotka Z drugiej strony, ja również mam swoje ulubione dżemy i gdyby jedzenie ich dało mi 10 patyków, byłabym w stanie ot tak stworzyć rymowany poemat dżemowy emotka Skoro olałeś Łowicz, zapraszam na konsumpcję tych oto, są dostępne np. w markecie Carrefour: http://www.stdalfour.com.au/products.htm
PYCHOZA!
0 0

szprotka

#4186676 Napisano: 02.03.2011 10:01:57
Czy nagrody z jedynek e mailowych już do kogoś dotarły?
0 0

Gość: chasia

#4186693 Napisano: 02.03.2011 10:05:50
morbias napisał(a):

joan napisał(a):

morbias napisał(a):

heheh sorry kawy jeszcze nie piłem emotka a więc codziennie w Radiozet dzwonią do wygranego z Łowicza te 10tys i dzisiaj przed chwilą dzwonili to wygranej Pani Tereski a ona już miała taką piękną przemowę o dżemach a jak powiedzieli ,że to ona to taki fałszywa radość w krzyku
emotka wiem ,że w radiach audycje prędzej nagrywają aby wpadek nie było ale to już przesada emotka dlatego sądzę ,że ten konk to LIPA bo nikt nawet te 600zł się nie pochwalił...ale może się myle emotka bynajmniej ja już nie gram emotka

W Łowicz wygrało kilka osób z forum, trzeba tylko troche poszukać emotka
0 0

bridget

#4187187 Napisano: 02.03.2011 12:50:36
kadjas123 napisał(a):

wkurza mnie loteria Orange emotka odpisują łaskawie na reklamacje oczywiście z wynikiem negatywnym mimo,że potwierdzenia na piśmie wskazują moją racje emotka - miał ktoś z Was do czynienia z biurem radcy Beaty Małkowskiej z W-Wy?Nawet telefonów nie raczy odbierać emotka
ewebntualnie gdzie indziej zgłaszac reklamacje o niesłusznie pobieranych pieniądzach z karty telef ?

ja mam to samo z plusem 2 razy pisałam 2 x negatyw , napisze i 3, po skonczonej umowie rezygnuje z plusa:/
0 0

dawidekk

#4187215 Napisano: 02.03.2011 01:01:54
Tylko ja jestem dzisiaj taki zorany? emotka Nigdy więcej nie będę targać osobnych butów na w-f i na nie w-f. Kuffa zostanę ministrem i zmniejsze ilość książek które młodzi bogowie (tudzież moi emotka ) muszą ciągać do szkoły emotka Takich nie będzie emotka
0 0

Gość: bassia5

#4187220 Napisano: 02.03.2011 01:05:27
dawidekk napisał(a):

Tylko ja jestem dzisiaj taki zorany? emotka Nigdy więcej nie będę targać osobnych butów na w-f i na nie w-f. Kuffa zostanę ministrem i zmniejsze ilość książek które młodzi bogowie (tudzież moi emotka ) muszą ciągać do szkoły emotka Takich nie będzie emotka

Zostań ministrem i zlikwiduj szkoły. Kurde, po co się uczyć?! W konkach i tak nie pytają o rozmnażanie ryjówki aksamitnej emotka
0 0

Gość: bassia5

#4187228 Napisano: 02.03.2011 01:07:41
Wkurza mnie dno, przepaść i otchłań konkursowa! Ostatnio nic nie wygrywam, aż się odechciewa grać! emotka
0 0

kosmonia

#4187242 Napisano: 02.03.2011 01:12:45
bassia5 napisał(a):

Wkurza mnie dno, przepaść i otchłań konkursowa! Ostatnio nic nie wygrywam, aż się odechciewa grać! emotka

Mam to samo. Już nie pamiętam kiedy coś wygrałam, a wcześniej tak głupia narzekałam że wygrywam tylko kosmetyki a teraz .....kupa emotka
0 0

#4187416 Napisano: 02.03.2011 02:31:11
Bo chyba coraz większa konkurencja jest... Nie sądzicie?
0 0