Wkurza mnie...

kundzia87

#4201454 Napisano: 07.03.2011 07:13:11
co mnie wkurza??
dzisiaj wkurza (to mało powiedziane) mnie to, co przed chwilą znalazłam..
http://www.youtub...user/RatujcieSzymona
0 0

fryz

#4201467 Napisano: 07.03.2011 07:20:38
kundzia87 napisał(a):

co mnie wkurza??

jak bym taka dorwala to nie wiem czy calo by z tego wyszla emotka emotka emotka
0 0

fryz

#4201476 Napisano: 07.03.2011 07:22:20
olunka napisał(a):

moniaainom napisał(a):

Odmierzyłam dokładnie, zrobiłam zdjęcia i wysyłam im właśnie reklamację. Wody jest ok. 300 ml (odmierzone w butelce na mleko dla dziecka, gdzie miarka kończy się na 260, a do końca jeszcze trochę zostało. Zakryło w całości butelkę) przy zawartości 400 g więc zdecydowanie zbyt dużo. To zapewne jakiś błąd produkcyjny, ale zła jestem jak...
Na 400 g, zawartosc powinna stanowic 220 g.
Ciekawe czy mi w ogóle odpisza cokolwiek. Grunt, że mi ulżyło emotka

myślę, że warto napisac do firmy, ja tak mialam kiedys z jogurtem i dostalam calkiem fajna paczkę ich produktów:) a koleżanka kupiła w biedronce mleczko do kawy, które jej skwasilo kawe i też dostała paczke produktów:)

znam pewnego goscia ktory polamal sobie fajki nim jeszcze zdazyl paczke otworzyc, zlozyl pisemna reklamacje do producenta, ze kupil paczke z polamanymi i mu caly karton przyslali emotka
0 0

Gość: polec

#4201479 Napisano: 07.03.2011 07:25:04
poczta na onecie, to za chu***** !!!!!!!!!
0 0

efelinkaaa

#4201524 Napisano: 07.03.2011 07:41:24
znowu napisałam nie w tym topie co trzeba - najpierw odpisuję, potam czytam temat emotka

aaa wkurza mnie to, że brakuje nam 2 faktur z tamtego roku.. myslicie, że wystawiają jakieś duplikaty po czasie? To nie jest do żadnego rozliczenia rocznego itd, a do wniosku o odszkodowanie.. emotka
0 0

jola29k

#4201564 Napisano: 07.03.2011 07:55:59
fryz napisał(a):

kundzia87 napisał(a):

co mnie wkurza??

co za ....
0 0

zdolnabestia

#4201587 Napisano: 07.03.2011 08:07:55
postscript napisał(a):

yuliya25 napisał(a):

zdolnabestia napisał(a):

postscript napisał(a):

a ja nie mam telewizora i nie mam takich problemow emotka

Przybij piątkę emotka
Też nie mam telewizora i bez telewizji żyję już 9-ty rok i jestem bardzo zadowolona z tej decyzji. Nikt mi nie robi prania mózgu, a program telewizyjny i godziny emisji głupich seriali nie ustalają mi planu dnia emotka

Ja Wam gratuluję, ale sama bym tak nie mogła... mała bajki na mini-mini ogląda, ja czasem wiadoności jakieś, a czasem i film fajny się trafi...

zaden problem. jak trzeba obejrzec film, to sie odpala dvd na lapku. a bajki dla dzieci sa w co drugiej gazecie. na allegro ludzie je sprzedaja dziesiatkami za grosze.

No dokładnie emotka
Filmy oglądam sobie na kompie, jakie chcę i o której chcę. I nie ma reklam emotka Za to mogę sobie zrobić pauzę i pójść na siusiu, albo po herbatę. Wiadomości czytam w necie, jest ich więcej, są bardziej obiektywne, bo wiadomości telewizyjne niestety są stronnicze i nakierowują ludzi na konkretne poglądy.
0 0

doris1

#4201612 Napisano: 07.03.2011 08:14:39
a mnie wkurza ilość stron na tym forum... nie idzie tych starych wiadomości pousuwać???
0 0

Gość: monisia23

#4201718 Napisano: 07.03.2011 08:45:06
Strasznie boli mnie COS pod migdalem po lewej stronie na szyji, pewnie wezel... Boli juz trzeci dzien i zamiast przestawac to boli co raz bardziej. emotka
Teraz, to juz taki bol, ze mam dosc promienieje mi na polowe glowy zaraz oszaleje emotka
0 0

dawidekk

#4201731 Napisano: 07.03.2011 08:48:05
Ale będę miał długiego...

posta emotka

doris1 napisał(a):

a mnie wkurza ilość stron na tym forum... nie idzie tych starych wiadomości pousuwać???

Nie idzie, a nawet nie biegnie emotka a tak naprawdę to się da, ale ową moc posiadają tylko i wyłącznie Administratorki tudzież Administratorzy. Jak zrobią mnie w końcu Adminem to posprzątam emotka nie podpuszczam Was, ale nie dacie mi admina emotka emotka

zdolnabestia napisał(a):

Filmy oglądam sobie na kompie, jakie chcę i o której chcę. I nie ma reklam emotka Za to mogę sobie zrobić pauzę i pójść na siusiu, albo po herbatę. Wiadomości czytam w necie, jest ich więcej, są bardziej obiektywne, bo wiadomości telewizyjne niestety są stronnicze i nakierowują ludzi na konkretne poglądy.

Co do 'prawdy' telewizyjnej tyle:

http://www.maxior...aktow_przez_SKY_News

W temacie, wkurza mnię szkoła. Taka nowość, nie? emotka Pytanie retoryczne emotka

i że nic nie wygrałem

i że jutro jest dzień kobiet emotka
0 0

Gość: kamisiek

#4201771 Napisano: 07.03.2011 08:56:25
jola29k napisał(a):

fryz napisał(a):

kundzia87 napisał(a):

co mnie wkurza??

co za ....

emotka brak mi słów, tego się nie słuchać.....
0 0

olus15

#4201772 Napisano: 07.03.2011 08:56:44
monisia23 napisał(a):

Strasznie boli mnie COS pod migdalem po lewej stronie na szyji, pewnie wezel... Boli juz trzeci dzien i zamiast przestawac to boli co raz bardziej. emotka
Teraz, to juz taki bol, ze mam dosc promienieje mi na polowe glowy zaraz oszaleje emotka

u mnie taki ból okazał się zapaleniem ślinianki
musisz pójść do laryngologa, żeby określił co to jest
0 0

Avatea

#4201788 Napisano: 07.03.2011 09:01:32
wkurza mnie, że nie mogę sobie ustawić nowego wiosennego awatara... i wkurza mnie, że jutro dzień kobiet...i w ogóle... taka zła jestem...
0 0

Gość: natie

#4201822 Napisano: 07.03.2011 09:09:05
a mnie wkurza, że 10ty tak blisko a jednocześnie tak daleko!
0 0

smsowicz

#4202155 Napisano: 07.03.2011 11:20:51
emanuela24 napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

wkurzyłam się.. Wczoraj wysłałam męża po zakupy.. Kupił czekoladki na machinę rozpieszczania i jeszcze kazałam kupić pierogi mrożone (no nie chciało mi się obiadu robić).. Były wstrętne, ale trudno.. Dzisiaj patrzę na paragon, a tam na liście 2xpierogi mrożone 1000g (do domu przyniósł 500g) i innej firmy emotka Oszukali Go! Cena prawie 8zł za sztukę..
Myślicie, że można iść do sklepu i poprosić o zwrot nadpłaty?
Zazwyczaj się nie kłócę o kwotę na paragonie, ale wkurza mnie takie oszukiwanie klienta.. emotka

próbować zawsze można
ale jak je juz zjedliście to ciężko będzie udowodnić że kupił inne - chyba że masz opakowanie czy coś to może uwzględnią

Jak były niedobre, to zawsze można zwrócić emotka
0 0

Gość: wikker

#4202209 Napisano: 08.03.2011 03:48:38
Wszystko mnie w****a emotka
0 0

efelinkaaa

#4202244 Napisano: 08.03.2011 06:40:07
smsowicz napisał(a):

emanuela24 napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

wkurzyłam się.. Wczoraj wysłałam męża po zakupy.. Kupił czekoladki na machinę rozpieszczania i jeszcze kazałam kupić pierogi mrożone (no nie chciało mi się obiadu robić).. Były wstrętne, ale trudno.. Dzisiaj patrzę na paragon, a tam na liście 2xpierogi mrożone 1000g (do domu przyniósł 500g) i innej firmy emotka Oszukali Go! Cena prawie 8zł za sztukę..
Zazwyczaj się nie kłócę o kwotę na paragonie, ale wkurza mnie takie oszukiwanie klienta.. emotka

próbować zawsze można
ale jak je juz zjedliście to ciężko będzie udowodnić że kupił inne - chyba że masz opakowanie czy coś to może uwzględnią

olałam sprawę, ale wkurza mnie te oszukiwanie klienta.. na półce inna cena - przy kasie inna, czasami mnożą mi produkty, tzn. kupię jeden dżem - na paragonie mam 2, na mięsnym kupuję tańszą wędlinę - przyklejają naklejkę z ceną 2x większą.. Rozumiem pomyłki, ale to na prawdę za często się zdarza.. emotka
0 0

toka

#4202254 Napisano: 08.03.2011 06:48:05
efelinkaaa napisał(a):

smsowicz napisał(a):

emanuela24 napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

próbować zawsze można

olałam sprawę, ale wkurza mnie te oszukiwanie klienta.. na półce inna cena - przy kasie inna, czasami mnożą mi produkty, tzn. kupię jeden dżem - na paragonie mam 2, na mięsnym kupuję tańszą wędlinę - przyklejają naklejkę z ceną 2x większą.. Rozumiem pomyłki, ale to na prawdę za często się zdarza.. emotka

ja kupiłam produkty na konk delecty-wysłałam smsa i zobaczyłam ze kisiel delecta na parogonie jest wbity jako kisiel winiary emotka To dopiero wkurza emotka
0 0

toka

#4202259 Napisano: 08.03.2011 06:51:41
moniaainom napisał(a):

Odmierzyłam dokładnie, zrobiłam zdjęcia i wysyłam im właśnie reklamację. Wody jest ok. 300 ml (odmierzone w butelce na mleko dla dziecka, gdzie miarka kończy się na 260, a do końca jeszcze trochę zostało. Zakryło w całości butelkę) przy zawartości 400 g więc zdecydowanie zbyt dużo. To zapewne jakiś błąd produkcyjny, ale zła jestem jak...
Na 400 g, zawartosc powinna stanowic 220 g.
Ciekawe czy mi w ogóle odpisza cokolwiek. Grunt, że mi ulżyło emotka

ja miałam dwa razy podobne sytuacje.Raz np w nowo zakupionym smoczku dla dziecka jeszcze zafoliowanym w tej gumie co dziecko bierze do buzi znalazłam zdechłego robaka!Zrobiłam raban i skończylo sie na przeprosinach i wypasionym zestawie produktów od producenta.
0 0

Gość: postscript

#4202734 Napisano: 08.03.2011 09:29:22
efelinkaaa napisał(a):

smsowicz napisał(a):

emanuela24 napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

próbować zawsze można

chyba nie o taki zwrot chodzilo emotka
0 0