Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: lovcia88
Gość: badgirl
Poprzednia była fajniejsza-kupiłam 4 x kakao-i był Twister.
A teraz mam już otwarte 5 opakowań a chomików nadal brak
delfinka101
Postów 5758
Data rejestracji 08.06.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja narazie tylko 3..zobaczymy.Chyba sobie już daruję,bo w koncu taniej wyjdzie mi kupić chomika a i tak pewności nie mam,ze moj szkodnik bedzie chciał nim się bawić..
jasnoniebieska
Postów 733
Data rejestracji 23.02.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
(Kto mi wytłumaczy na PW jak słać na Posti?)
Gość: nice
Ale jestem wściekła
Gość: czarnygreg
nie wiem czy cię cudze nieszczęście pocieszy ale moje też! małż się przyznał ze wysłał później(znacznie) niż prosiłam na 100 procent nie doszło, ale mówię sobie ze i tak bym nie wygrała i mam na niego haka(skruszony troszkę jest)
Gość: iwonciaaa
Przyniosłam herbatę, nagle wibruje sms, podaję mu telefon i kątem oka widzę ,,Natalia''.
Pytam: ,,Co tam reklama przyszła?''
On:,,Nic ważnego''
Idę sobie po cukier, patrzę telefon mu dzwoni...
no i kto się wyświetla?!
Oczywiście Natalia !
Odebrał powiedział coś w stylu: nie mam czasu.
A w ogniu moich pytań nawet nie potrafił określić, kto to jest.
jestem zła... jestem smutna...
Gość: gosia16
Upss,to jest niestety poważny problem.
Gość: monisia23
:///////////////////
Wspolczuje!!!!
Gość: merus
radosna
Postów 2444
Data rejestracji 20.02.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Każdy z nas ma inną historię życiową, na której podstawie można napisać książkę.
Ale moja Mama ma dwoje znajomych, którzy rozstali się z powodu przeczytania przez kobietę sms-u w telefonie męża. Zdrada prędzej czy później wyjdzie na jaw. Obydwa związki rozpadły się po dwudziestu kilku latach małżeństwa. I co najciekawsze - mężczyźni wcale nie byli potulni, wręcz są aroganccy do dzisiaj! Dzisiaj jest Dzień Faceta, a oni zawsze będą zdradzać, nie licząc się z uczuciami kobiet, nie licząc się z uczuciami własnych dzieci, z opinią społeczną i przede wszystkim z opinią własnych rodziców. Prawda jest bolesna! Trzeba być czujną!
Jestem radosna jak wiosna!
niestety ,faceci z reguły są nieostrożni w tych sprawach
Gość: bluesky
A ja myślę, że jesteście Kobietki troszkę przewrażliwione i to niekoniecznie musi świadczyć, że facet zdradza. Może np Pani Natalia to Pani z biura podróży, która zadzwoniła ws zmiany terminu lotu na Wyspy Kanaryjskie, które dla Iwonciii wykupil jej facet.
Mimo wszystko powinniście chyba porozmawiać sobie spokojnie i wszystko wyjaśnić.
Nie ma się co martwić na zapas.
Gość: kingaa
zaczytana-pola
Postów 11578
Data rejestracji 24.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ciekawe z czego Ty masz te 2 kg zrzucać
Gość: kingaa
jak dobrze pójdzie, to za pół roku będę łysa, tak mi włosy wypadają... więc poproszę jakiś inny pomysł! No załamałam się
radosna
Postów 2444
Data rejestracji 20.02.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tak masz rację. I dlatego przy numerze swojego szefa napiszę Maciuś
joan
Postów 18739
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Nie tak dawno wygrałam wycieczkę, ale postanowiłam zrobić niespodziankę mojemu facetowi i zataiłam całą sprawę
Jakiś czas temu na tel stacjonarny zadzwoniła moja mama. Jeszcze się rozmowa nie rozkulała, gdy nagle poczułam ból brzucha i stwierdziłam, że muszę kończyć. Oczywiście, podałam mamie powód. A na drugi dzień ona zadzwoniła z przeprosinami, że jeśli mnie czymś uraziła albo obraziła, to ona przeprasza, bo przecież wiem, że mnie kocha
Gość: tato999
ja chętnie przyjmę te 2 zbędne dla ciebie kg
ktoś chce jeszcze dorzucić swoje zbędne 3 kg
propozycje na pw