Wkurza mnie...

Gość: lovcia88

#4207017 Napisano: 09.03.2011 05:52:20
SKRA, która przegrała walkę o Final Four emotka
0 0

Gość: badgirl

#4207237 Napisano: 09.03.2011 07:32:14
A mnie wkurza aktualna promocja Puchatka.
Poprzednia była fajniejsza-kupiłam 4 x kakao-i był Twister.
A teraz mam już otwarte 5 opakowań a chomików nadal brak emotka

0 0

delfinka101

#4207248 Napisano: 09.03.2011 07:36:13
badgirl napisał(a):

A mnie wkurza aktualna promocja Puchatka.
Poprzednia była fajniejsza-kupiłam 4 x kakao-i był Twister.
A teraz mam już otwarte 5 opakowań a chomików nadal brak emotka

Ja narazie tylko 3..zobaczymy.Chyba sobie już daruję,bo w koncu taniej wyjdzie mi kupić chomika a i tak pewności nie mam,ze moj szkodnik bedzie chciał nim się bawić..
0 0

jasnoniebieska

#4207250 Napisano: 09.03.2011 07:37:00
Mnie wkurza to, że ani razu nie trafiły się chociażby herbatki. Ostatnio słabo z wygranymi.

(Kto mi wytłumaczy na PW jak słać na Posti?)
0 0

Gość: nice

#4207260 Napisano: 09.03.2011 07:40:18
Wkurzyło mnie, że moje 2 zgłoszenia, które resztkami sił podczas choroby (wysoka gorączka, ból gardła i katar) udało mi się fajnie przedstawić i wysłać wcale nie brały udziału w rozwiązaniu konkursu, bo nie dotarły do organizatora (mleko Kościan) i jest to już sprawdzone oraz potwierdzone. I na co był mój wysiłek????? W dodatku podczas tak paskudnego choróbska.
Ale jestem wściekła emotka emotka
0 0

Gość: czarnygreg

#4207268 Napisano: 09.03.2011 07:43:49
nice napisał(a):

Wkurzyło mnie, że moje 2 zgłoszenia, które resztkami sił podczas choroby (wysoka gorączka, ból gardła i katar) udało mi się fajnie przedstawić i wysłać wcale nie brały udziału w rozwiązaniu konkursu, bo nie dotarły do organizatora (mleko Kościan) i jest to już sprawdzone oraz potwierdzone. I na co był mój wysiłek????? W dodatku podczas tak paskudnego choróbska.
Ale jestem wściekła emotka emotka

nie wiem czy cię cudze nieszczęście pocieszy ale moje też! małż się przyznał ze wysłał później(znacznie) niż prosiłam na 100 procent nie doszło, ale mówię sobie ze i tak bym nie wygrała i mam na niego haka(skruszony troszkę jest)
0 0

Gość: iwonciaaa

#4208272 Napisano: 10.03.2011 10:17:19
Wczoraj robiłam sobie z moim spózniony Dzień Kobiet.
Przyniosłam herbatę, nagle wibruje sms, podaję mu telefon i kątem oka widzę ,,Natalia''.
Pytam: ,,Co tam reklama przyszła?''
On:,,Nic ważnego''
Idę sobie po cukier, patrzę telefon mu dzwoni...
no i kto się wyświetla?!
Oczywiście Natalia !
Odebrał powiedział coś w stylu: nie mam czasu.
A w ogniu moich pytań nawet nie potrafił określić, kto to jest.
jestem zła... jestem smutna... emotka
0 0

Gość: gosia16

#4208279 Napisano: 10.03.2011 10:18:47
iwonciaaa napisał(a):

Przyniosłam herbatę, nagle wibruje sms, podaję mu telefon i kątem oka widzę ,,Natalia''.
no i kto się wyświetla?!
Oczywiście Natalia !

Upss,to jest niestety poważny problem.
0 0

Gość: monisia23

#4208307 Napisano: 10.03.2011 10:24:58
iwonciaaa napisał(a):

no i kto się wyświetla?!
Oczywiście Natalia !

:///////////////////
Wspolczuje!!!!
0 0

Gość: merus

#4208309 Napisano: 10.03.2011 10:26:53
czy facet byłby tak nieostrożny , by wpisać imię, to raczej świadczy o tym, że pewne jakaś znajoma go nagabuje, no chyba , że ma to w nosie że się dowiesz
0 0

radosna

#4208319 Napisano: 10.03.2011 10:28:37
iwonciaaa napisał(a):

no i kto się wyświetla?!
Oczywiście Natalia !

Każdy z nas ma inną historię życiową, na której podstawie można napisać książkę.
Ale moja Mama ma dwoje znajomych, którzy rozstali się z powodu przeczytania przez kobietę sms-u w telefonie męża. Zdrada prędzej czy później wyjdzie na jaw. Obydwa związki rozpadły się po dwudziestu kilku latach małżeństwa. I co najciekawsze - mężczyźni wcale nie byli potulni, wręcz są aroganccy do dzisiaj! Dzisiaj jest Dzień Faceta, a oni zawsze będą zdradzać, nie licząc się z uczuciami kobiet, nie licząc się z uczuciami własnych dzieci, z opinią społeczną i przede wszystkim z opinią własnych rodziców. Prawda jest bolesna! Trzeba być czujną!
0 0

#4208322 Napisano: 10.03.2011 10:28:57
merus napisał(a):

czy facet byłby tak nieostrożny , by wpisać imię, to raczej świadczy o tym, że pewne jakaś znajoma go nagabuje, no chyba , że ma to w nosie że się dowiesz

niestety ,faceci z reguły są nieostrożni w tych sprawach
0 0

Gość: bluesky

#4208327 Napisano: 10.03.2011 10:29:55
merus napisał(a):

A ja myślę, że jesteście Kobietki troszkę przewrażliwione i to niekoniecznie musi świadczyć, że facet zdradza. Może np Pani Natalia to Pani z biura podróży, która zadzwoniła ws zmiany terminu lotu na Wyspy Kanaryjskie, które dla Iwonciii wykupil jej facet.
Mimo wszystko powinniście chyba porozmawiać sobie spokojnie i wszystko wyjaśnić.
Nie ma się co martwić na zapas.
0 0

Gość: kingaa

#4208333 Napisano: 10.03.2011 10:30:26
wkurzyła mnie waga elektorniczna... dzisiaj po raz pierwszy zważyłam się na nowej wadze elektronicznej i pokazuje 2 kg więcej niż na zwykłej emotka Po co ja chciałam wagę elektroniczną... przynajmniej dalej bym twierdziła, że ważę dobrze, a teraz muszę zrzucić 2 kg emotka emotka emotka
0 0

zaczytana-pola

#4208345 Napisano: 10.03.2011 10:34:17
kingaa napisał(a):

wkurzyła mnie waga elektorniczna... dzisiaj po raz pierwszy zważyłam się na nowej wadze elektronicznej i pokazuje 2 kg więcej niż na zwykłej emotka Po co ja chciałam wagę elektroniczną... przynajmniej dalej bym twierdziła, że ważę dobrze, a teraz muszę zrzucić 2 kg emotka emotka emotka

Ciekawe z czego Ty masz te 2 kg zrzucać emotka Pozbądź się włosów, będzie w sam raz emotka
0 0

Gość: kingaa

#4208351 Napisano: 10.03.2011 10:36:11
ilonar2301 napisał(a):

kingaa napisał(a):

Ciekawe z czego Ty masz te 2 kg zrzucać emotka Pozbądź się włosów, będzie w sam raz emotka

jak dobrze pójdzie, to za pół roku będę łysa, tak mi włosy wypadają... więc poproszę jakiś inny pomysł! No załamałam się emotka
0 0

radosna

#4208362 Napisano: 10.03.2011 10:39:49
bluesky napisał(a):

merus napisał(a):

A ja myślę, że jesteście Kobietki troszkę przewrażliwione i to niekoniecznie musi świadczyć, że facet zdradza. Może np Pani Natalia to Pani z biura podróży, która zadzwoniła ws zmiany terminu lotu na Wyspy Kanaryjskie, które dla Iwonciii wykupil jej facet.
Mimo wszystko powinniście chyba porozmawiać sobie spokojnie i wszystko wyjaśnić.

Tak masz rację. I dlatego przy numerze swojego szefa napiszę Maciuś emotka
0 0

#4208364 Napisano: 10.03.2011 10:40:26
radosna napisał(a):

bluesky napisał(a):

merus napisał(a):

Tak masz rację. I dlatego przy numerze swojego szefa napiszę Maciuś emotka

emotka
0 0

joan

#4208371 Napisano: 10.03.2011 10:43:04
bluesky - skłaniam się ku Twojemu tokowi myślenia; może niekoniecznie chodzi o Kanary, ale niestety, kobiety lubią martwić się na zapas emotka Na polepszenie humoru, dwie prawdziwe historie:

Nie tak dawno wygrałam wycieczkę, ale postanowiłam zrobić niespodziankę mojemu facetowi i zataiłam całą sprawę emotka Zanim się przyznałam (co nastąpiło w Walentynki), musiałam odbyć kilka bardzo konspiracyjnych rozmów telefonicznych (ściszonym głosem w WC itp.), min. z organizatorami i rodziną. Z wojaży we dwójkę wróciliśmy wczoraj, żadnych skoków w bok czy coś emotka

Jakiś czas temu na tel stacjonarny zadzwoniła moja mama. Jeszcze się rozmowa nie rozkulała, gdy nagle poczułam ból brzucha i stwierdziłam, że muszę kończyć. Oczywiście, podałam mamie powód. A na drugi dzień ona zadzwoniła z przeprosinami, że jeśli mnie czymś uraziła albo obraziła, to ona przeprasza, bo przecież wiem, że mnie kocha emotka
0 0

Gość: tato999

#4208386 Napisano: 10.03.2011 10:47:25
kingaa napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

kingaa napisał(a):

jak dobrze pójdzie, to za pół roku będę łysa, tak mi włosy wypadają... więc poproszę jakiś inny pomysł! No załamałam się emotka

ja chętnie przyjmę te 2 zbędne dla ciebie kg emotka

ktoś chce jeszcze dorzucić swoje zbędne 3 kg emotka

propozycje na pw emotka
0 0