Wkurza mnie...

Gość: gosia16

#4208387 Napisano: 10.03.2011 10:47:33
joan napisał(a):

bluesky - skłaniam się ku Twojemu tokowi myślenia; może niekoniecznie chodzi o Kanary, ale niestety, kobiety lubią martwić się na zapas emotka Na polepszenie humoru, dwie prawdziwe historie:

Nie tak dawno wygrałam wycieczkę, ale postanowiłam zrobić niespodziankę mojemu facetowi i zataiłam całą sprawę emotka Zanim się przyznałam (co nastąpiło w Walentynki), musiałam odbyć kilka bardzo konspiracyjnych rozmów telefonicznych (ściszonym głosem w WC itp.), min. z organizatorami i rodziną. Z wojaży we dwójkę wróciliśmy wczoraj, żadnych skoków w bok czy coś emotka

Jakiś czas temu na tel stacjonarny zadzwoniła moja mama. Jeszcze się rozmowa nie rozkulała, gdy nagle poczułam ból brzucha i stwierdziłam, że muszę kończyć. Oczywiście, podałam mamie powód. A na drugi dzień ona zadzwoniła z przeprosinami, że jeśli mnie czymś uraziła albo obraziła, to ona przeprasza, bo przecież wiem, że mnie kocha emotka

Jednym słowem należysz do obozu nie doświadczonego przez życie ,ja naście lat temu też bym tak myślała ,ale widzę niestety co się dzieje np.w małżeństwach moich koleżanek i naprawdę to nie jest takie proste i różowe
0 0

#4208390 Napisano: 10.03.2011 10:48:36
tato999 napisał(a):

kingaa napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

kingaa napisał(a):

wkurzyła mnie waga elektorniczna... dzisiaj po raz pierwszy zważyłam się na nowej wadze elektronicznej i pokazuje 2 kg więcej niż na zwykłej emotka Po co ja chciałam wagę elektroniczną... przynajmniej dalej bym twierdziła, że ważę dobrze, a teraz muszę zrzucić 2 kg emotka emotka emotka

Ciekawe z czego Ty masz te 2 kg zrzucać emotka Pozbądź się włosów, będzie w sam raz emotka

jak dobrze pójdzie, to za pół roku będę łysa, tak mi włosy wypadają... więc poproszę jakiś inny pomysł! No załamałam się emotka

ja chętnie przyjmę te 2 zbędne dla ciebie kg emotka

ktoś chce jeszcze dorzucić swoje zbędne 3 kg emotka

propozycje na pw emotka

ja mogę 5 emotka
0 0

Gość: katjen27

#4208391 Napisano: 10.03.2011 10:48:37
iwonciaaa napisał(a):

Wczoraj robiłam sobie z moim spózniony Dzień Kobiet.
Przyniosłam herbatę, nagle wibruje sms, podaję mu telefon i kątem oka widzę ,,Natalia''.
Pytam: ,,Co tam reklama przyszła?''
On:,,Nic ważnego''
Idę sobie po cukier, patrzę telefon mu dzwoni...
no i kto się wyświetla?!
Oczywiście Natalia !
Odebrał powiedział coś w stylu: nie mam czasu.
A w ogniu moich pytań nawet nie potrafił określić, kto to jest.
jestem zła... jestem smutna... emotka

Dla mnie taka sytuacja oznacza, że coś jest na rzeczy - lepiej martwić się na zapas, jeśli o 'Własnego' rzecz idzie. Najwyżej potem odetchniesz z ulgą, gdy wyjdzie na jaw, że o wycieczkę wypasioną chodziło emotka
Gorzej, jeśli Twój 'Własny' nie bawi się w takie niespodzianki...

Ja bym poniuchtała co, gdzie i jak - nie lubię niejasności w tzw. związku.
0 0

Gość: kingaa

#4208392 Napisano: 10.03.2011 10:48:52
tato999 ja Ci mogę oddać nawet i 3 kg jak chcesz! Tylko żeby się tak dało emotka
0 0

#4208396 Napisano: 10.03.2011 10:49:40
gosia16 napisał(a):

joan napisał(a):

bluesky - skłaniam się ku Twojemu tokowi myślenia; może niekoniecznie chodzi o Kanary, ale niestety, kobiety lubią martwić się na zapas emotka Na polepszenie humoru, dwie prawdziwe historie:

Nie tak dawno wygrałam wycieczkę, ale postanowiłam zrobić niespodziankę mojemu facetowi i zataiłam całą sprawę emotka Zanim się przyznałam (co nastąpiło w Walentynki), musiałam odbyć kilka bardzo konspiracyjnych rozmów telefonicznych (ściszonym głosem w WC itp.), min. z organizatorami i rodziną. Z wojaży we dwójkę wróciliśmy wczoraj, żadnych skoków w bok czy coś emotka

Jakiś czas temu na tel stacjonarny zadzwoniła moja mama. Jeszcze się rozmowa nie rozkulała, gdy nagle poczułam ból brzucha i stwierdziłam, że muszę kończyć. Oczywiście, podałam mamie powód. A na drugi dzień ona zadzwoniła z przeprosinami, że jeśli mnie czymś uraziła albo obraziła, to ona przeprasza, bo przecież wiem, że mnie kocha emotka

Jednym słowem należysz do obozu nie doświadczonego przez życie ,ja naście lat temu też bym tak myślała ,ale widzę niestety co się dzieje np.w małżeństwach moich koleżanek i naprawdę to nie jest takie proste i różowe

niedoświadczonego oczywiście ,nie wiem czemu zrobiła się przerwa
0 0

Gość: hittmanka

#4208425 Napisano: 10.03.2011 11:00:35
gosia16 napisał(a):

gosia16 napisał(a):

joan napisał(a):

niedoświadczonego oczywiście ,nie wiem czemu zrobiła się przerwa

mój tez ostatnio prawie nie został wystawiony z walizkami za drzwi przez nieporozumienie...
budzę się rano a on się kąpie ( co zawsze robi wieczorem ) przebiera w bieliźnie i szykuje się do wyjścia... już mnie coś zastanowiło więc pytam gdzie idzie a on na to, że do biedroki po kawę emotka mówię, żeby poczekał bo ja też muszę iść na zakupy to pójdziemy razem ale uparł się że pójdzie sam... zostawił mi kartę do bankomatu na co mu mówię, że zanim wypiję kawę, wyszykuję się to wróci z tej Biedronki więc poczekam... poszedł, mija pól godziny, godzina, półtorej a gada nie ma... kiedy wrocił (bez kawy) malo szlag mnie nie trafił ale spokojnie się pytam gdzie kawa i gdzie byl... nie potrafił odpowiedzieć! Dla mnie było jasne że poszedł na qrwa mać.... popoludniu znowu wyszedł (tym razem nie tłumaczac się bo nie odzywałam się do niego) i jak wrócił to okazało się że był odebrać wyniki z badań które robił rano a o które od 2 lat nie mogłam się doprosić... chciał mi zrobić niespodziankę a ja byłam pewna, że łazi na boki.
Ale czujnym trzeba być !!!
0 0

joan

#4208445 Napisano: 10.03.2011 11:05:09
hittmanka napisał(a):

(...) Ale czujnym trzeba być !!!

Historia git majonez! emotka A ostatnie zdanie to idealna puenta emotka
0 0

79magda

#4208628 Napisano: 10.03.2011 11:51:19
radosna napisał(a):

Każdy z nas ma inną historię życiową, na której podstawie można napisać książkę.
Ale moja Mama ma dwoje znajomych, którzy rozstali się z powodu przeczytania przez kobietę sms-u w telefonie męża. Zdrada prędzej czy później wyjdzie na jaw. Obydwa związki rozpadły się po dwudziestu kilku latach małżeństwa. I co najciekawsze - mężczyźni wcale nie byli potulni, wręcz są aroganccy do dzisiaj! Dzisiaj jest Dzień Faceta, a oni zawsze będą zdradzać, nie licząc się z uczuciami kobiet, nie licząc się z uczuciami własnych dzieci, z opinią społeczną i przede wszystkim z opinią własnych rodziców. Prawda jest bolesna! Trzeba być czujną!

Z całym szacunkiem, ale co ma do tego zdanie Rodziców? Wydaje mi się, że od pewnego wieku żyje się na własny rachunek. Można się radzić, pytać, rozmawiać, ale to Twoje życie i Twoje decyzje!!!

A w ogóle, to nie demonizujmy, kobiety też zdradzają. No i niestety, według mnie często zdrada jest skutkiem tego, że w związku jest/było coś nie tak!
0 0

leona

#4208661 Napisano: 10.03.2011 12:01:51
Wy się martwicie jakimś tam smsem... a mój kuzyn z prowincji raz wraca z delegacji znienacka a tam jego żona odstawiona w złotą, skąpą sukienkę i szpilki świętuje imieniny w towarzystwie dwóch swoich kolegów z pracy (a dziecko wysłane spać do koleżanki). Ale kuzyn i tak się specjalnie nie przeją (miłość ślepa jest a żona piękna). Bardziej zszokowany był jego teść, który trafem pomagał bagaż wnieść kuzynowi do mieszkania.

0 0

Gość: agngrz

#4208665 Napisano: 10.03.2011 12:02:31
Wkurza mnie boląca głowa emotka
0 0

79magda

#4208684 Napisano: 10.03.2011 12:07:09
leona napisał(a):

Wy się martwicie jakimś tam smsem... a mój kuzyn z prowincji raz wraca z delegacji znienacka a tam jego żona odstawiona w złotą, skąpą sukienkę i szpilki świętuje imieniny w towarzystwie dwóch swoich kolegów z pracy (a dziecko wysłane spać do koleżanki). Ale kuzyn i tak się specjalnie nie przeją (miłość ślepa jest a żona piękna). Bardziej zszokowany był jego teść, który trafem pomagał bagaż wnieść kuzynowi do mieszkania.

To na pewno był obowiązek służbowy
emotka emotka
0 0

Gość: annaszura

#4208768 Napisano: 10.03.2011 12:29:03
dobrze, że dziecko miało opiekę emotka
0 0

Gość: ixen

#4208928 Napisano: 10.03.2011 01:06:47
że ja dostaję 1, 2 głosy a w tym czasie reszta 5-10!

i to że śnieg jeszcze leży!
0 0

leona

#4208950 Napisano: 10.03.2011 01:13:23
Mnie trochę wkurza, że 3 kurierów wyglądam już drugi dzień i żaden nie raczy się zjawić. emotka
0 0

dawidekk

#4209004 Napisano: 10.03.2011 01:32:29
Wkurza mnie to, że nie mogę przestać słuchać Mój jest ten kawałek podłogi emotka
0 0

efelinkaaa

#4209017 Napisano: 10.03.2011 01:36:05
chciałam zrobić piękne zdjęcia mojemu dziecku i wszystkie są zamazane.. czy ta mała istota mogłaby się choć raz zatrzymać.. Wszystkie najładniejsze fotki ma... jak śpi emotka
0 0

klaudia011

#4209029 Napisano: 10.03.2011 01:40:51
dawidekk napisał(a):

Wkurza mnie to, że nie mogę przestać słuchać Mój jest ten kawałek podłogi emotka

Dawidku ja i mój synek słuchamy tego non stop emotka ...uwielbiamyyy to emotka emotka

wkurza mnie że za oknem tak szaro..a wczoraj taka piękna pogoda było!
0 0

olus15

#4209093 Napisano: 10.03.2011 02:02:11
Też uwielbiam tą piosenkę emotka
0 0

Gość: annaszura

#4209133 Napisano: 10.03.2011 02:22:51
efelinkaaa napisał(a):

chciałam zrobić piękne zdjęcia mojemu dziecku i wszystkie są zamazane.. czy ta mała istota mogłaby się choć raz zatrzymać.. Wszystkie najładniejsze fotki ma... jak śpi emotka

moja mała uwielbiała pozować, a synek nie, dopiero po drugich urodzinach się stara
0 0

dawidekk

#4209171 Napisano: 10.03.2011 02:35:08
Klaudia, Oluś -> dobry gust muzyczny emotka

klaudia011 napisał(a):

Wkurza mnie że za oknem tak szaro..a wczoraj taka piękna pogoda było!

Jak szaro? Co szaro? Gdzie szaro? Przecież piękne słońce jest, brak wiatru, ze szkoły wracałem bez kurtki emotka
0 0