Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
efelinkaaa
Postów 3061
Data rejestracji 27.10.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
niektórzy piszą na forum, ze kliknęli.. też mi się zdarzyło - może nie aż tak, ale.. nie było mnie 2 godziny w domu i miałam z tuzin wiadomości od jednej osoby, bo nie odklikałam.. ciągle tylko klikniesz, dlaczego się nie rewanżujesz, co jest itd...
brightwitch - nikt nie lubi plagiapotworów
Gość: monisia23
Dzis dostalas takie PV? Moze od tej samej madrej co ja
Gość: barbara1910
chyba komus sloneczko przygrzalo
Gość: bobo
nie dzisiaj, kilka dni temu, ale mnie to jeszcze trzyma
i najbardziej wkurza mnie, że ta osoba dość długo jest już zarejestrowana.
Pewnie chciała mnie nastraszyć, sama nie wiem o co jej chodziło
Gość: yonia
tam było napisane ty Kur** ???
podobnie
pokazała /ł kulture jednym słowem
no to trzeba napisac administratorowi, zey wyrzucic takiego kogos z forum
klaudia011
Postów 1057
Data rejestracji 11.08.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i co to da?
zmieni nick i bedzie dalej pisać. Wolę z taką osobą nie mieć nic do cynienia. Róznie może byc
Gość: moniaainom
a dlaczego nie podacie nicków tych osób, które wypisują takie maile? Pokażcie co to za perełki, żeby wszyscy wiedzieli, z kim nie robić interesów.
Gość: wigana
jestem za - choć zawsze może założyć nowe konto
Gość: monisia23
Zablokowalam ja i nie chce miec z nia nic wspolnego, konto ma zalozone dzis, wiec szoda zachodu......
Gość: rafi323raf
moze nie wkurza, ale ...
Real Częstochowa, TV z ostatniej gazetki
sambolera
Postów 3758
Data rejestracji 07.05.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
raczej do watku popraw sobie humor
Gość: stasiak50
Gość: plocia
próbuję się zalogować, zrobiłam przypomnij haslo, zmieniłam je a nadal mi ciągle wyskakuje
Podany login lub hasło są nieprawidłowe.
noś kurrr.... co jest...
Gość: kingaa
podobnie było jak otwierali u nas Galerię
w temacie... wkurza mnie chrapiący chłop