Wkurza mnie...

anialistopad

#4215406 Napisano: 13.03.2011 07:07:30
wkurza mnie posti nawet herbaty nie mogę trafić Został mi 1 kod i co mam go zmarnować kur..........
0 0

lady076

#4215436 Napisano: 13.03.2011 07:24:18
Usunęli mój temat!!!! emotka To jest chore po prostu, pierdów i cudów wianków może tu być od groma, a topik był moim zdaniem i zdaniem paru innych osób fajny, dziękuję za to szczególnie jednej osobie z sąsiedniej Legnicy, dzięki za to, że m.in. dzięki Tobie moój temat wyleciał.
0 0

lady076

#4215439 Napisano: 13.03.2011 07:25:12
lady076 napisał(a):

Usunęli mój temat!!!! emotka To jest chore po prostu, pierdów i cudów wianków może tu być od groma, a topik był moim zdaniem i zdaniem paru innych osób fajny, dziękuję za to szczególnie jednej osobie z sąsiedniej Legnicy, dzięki za to, że m.in. dzięki Tobie moój temat wyleciał.

To niby ciekawe gdzie mam wymieniać się z osobami z regionu informacjami, które innych nie dotyczą
0 0

Gość: rafi323raf

#4215445 Napisano: 13.03.2011 07:28:32
lady076 napisał(a):

lady076 napisał(a):

To niby ciekawe gdzie mam wymieniać się z osobami z regionu informacjami, które innych nie dotyczą

jak chciałaś się konkursami wymieniać to wrzucaj je do bazy a nie do tematu. Jak nagrodami to do wymienię na... Gdyby każdy tworzył tematy dla swojego miasta, to było by straszne! Był po prostu niepotrzebny i tyle ! emotka
0 0

leona

#4215485 Napisano: 13.03.2011 07:44:19
Wkurza mnie, że mam straszną zgagę i nie mam pomysłu jak sobie pomóc.
0 0

Gość: pola731

#4215486 Napisano: 13.03.2011 07:45:53
leona napisał(a):

pomagała mi guma miętowa bez cukru
0 0

lady076

#4215496 Napisano: 13.03.2011 07:49:19
rafi323raf napisał(a):

lady076 napisał(a):

lady076 napisał(a):

jak chciałaś się konkursami wymieniać to wrzucaj je do bazy a nie do tematu. Jak nagrodami to do wymienię na... Gdyby każdy tworzył tematy dla swojego miasta, to było by straszne! Był po prostu niepotrzebny i tyle ! emotka

Nie mówię o tworzeniu dla wiosek czy miasteczek, ale duże miasta, gdzie dużo się dzieje to co innego. I mam konkurs lokalny i chciałabym żeby dotarł do wrocławian a w lokalnych utonie, dziwne porządki, bez sensu, trudno, będę pisała off topic, tak jak Ci co mi zbombardowali topic
0 0

Gość: rafi323raf

#4215503 Napisano: 13.03.2011 07:52:03
lady076 napisał(a):

rafi323raf napisał(a):

lady076 napisał(a):

lady076 napisał(a):

Nie mówię o tworzeniu dla wiosek czy miasteczek, ale duże miasta, gdzie dużo się dzieje to co innego. I mam konkurs lokalny i chciałabym żeby dotarł do wrocławian a w lokalnych utonie, dziwne porządki, bez sensu, trudno, będę pisała off topic, tak jak Ci co mi zbombardowali topic

jak wpiszą Wrocław w wyszukiwarkę to znajdą ten konkurs, nie martw się będziesz miała konkurencje emotka A nawet większą w bazie, bo więcej ludzi na forum nie zagląda a bazy używa!
0 0

lady076

#4215507 Napisano: 13.03.2011 07:54:47
rafi323raf napisał(a):

lady076 napisał(a):

rafi323raf napisał(a):

lady076 napisał(a):

lady076 napisał(a):

jak wpiszą Wrocław w wyszukiwarkę to znajdą ten konkurs, nie martw się będziesz miała konkurencje emotka A nawet większą w bazie, bo więcej ludzi na forum nie zagląda a bazy używa!

nie wiem czy się ze mnie nabijasz, czy mnie pocieszasz, ale w sumie mam to gdzieś, że usunęli, po prostu będę się mniej udzielać i będzie spokój
0 0

joan

#4215531 Napisano: 13.03.2011 08:08:16
merynosek napisał(a):

Boląca, wyrzynająca się od 4 lat ósemka...

Mam tak z dwoma i nawet czasem sobie myślę, że wszystkie pozostałe zęby już dawno wylądują w kolekcji Wróżki Zębuszki, z te p* ósemki nadal będą usiłowały ujrzeć światło dzienne! emotka

leona - sprawdzona metoda to wypicie sporej ilości wody mineralnej niegazowanej, może być w ratach, ulgę czuć od razu emotka
0 0

leona

#4215536 Napisano: 13.03.2011 08:11:28
Będę próbować wszystkich podsuniętych sposobów - jestem w desperacji bo nie mogę przez to spać od wczoraj (a jestem w stanie odmiennym) i naprawdę mam dość.
0 0

klaudia011

#4215540 Napisano: 13.03.2011 08:13:37
leona napisał(a):

Będę próbować wszystkich podsuniętych sposobów - jestem w desperacji bo nie mogę przez to spać od wczoraj (a jestem w stanie odmiennym) i naprawdę mam dość.

mi pomagały migdały, oby i Tobie pomogły emotka

wkurza mnie dzisiaj wszystko, a to zasługa mojego męża wrrrrrrr emotka emotka
0 0

79magda

#4215542 Napisano: 13.03.2011 08:13:49
Dokładnie, mi również pomagała tylko woda w dużych ilościach. Ewentualnie jogurt pitny naturalny, zimny, czasem też sok marchewkowy jednodniowy.
0 0

aanneettaa

#4215581 Napisano: 13.03.2011 08:27:47
spróbuj mleka, pij bardzo wolno nawilżając gardło, mnie w ciąży tylko to pomagało
0 0

Gość: aleks21

#4215589 Napisano: 13.03.2011 08:33:56
Wkurza mnie chęć na słodkie... Mam takie pyszne trufle Wawela w szafce i nie mogę ich zjeść. No nie mogę. A one mnie wołają z kuchni. Walczę sama za sobą...
Dodam, że wogóle mam doła czekoladowego. Okazało się że ssak uczulony na mleko i jajka więc ja tych produktów jeść nie mogę emotka ((( A rady już nie daję...
0 0

agamaty

#4215614 Napisano: 13.03.2011 08:51:44
olciak napisał(a):

leona napisał(a):

zjedz garść migdałów, powinno pomóc emotka

migdały w ciągu dnia i Rennie na noc. Ja tez spać w nocy nie mogłam. rennie działało rewelacyjnie. Jak tylko młode się urodziło to zgaga minęła jak ręką odjął - jeszcze na porodówce emotka
0 0

jola29k

#4215638 Napisano: 13.03.2011 08:59:56
agamaty napisał(a):

olciak napisał(a):

leona napisał(a):

migdały w ciągu dnia i Rennie na noc. Ja tez spać w nocy nie mogłam. rennie działało rewelacyjnie. Jak tylko młode się urodziło to zgaga minęła jak ręką odjął - jeszcze na porodówce emotka

ja jak miałam zgage ciagle zułam gume mi pomagało
0 0

Gość: stasiak50

#4215650 Napisano: 13.03.2011 09:05:04
lady076 napisał(a):

Oj jejku nie wkurzaj się tak bo złość piękności szkodzi emotka a ja nie jestem z Legnicy codziennie jestem z innej miejscowości emotka i tak jak pisze rafi323raf po prostu konkursy wrzucaj do bazy a wymieniaj się w innych wątkach do tego przystosowanych ... a na pogaduszki masz PW albo GG emotka A na forum porządek musi być emotka
0 0

jola29k

#4215652 Napisano: 13.03.2011 09:06:14
wkurza mnie to ze córka znowu chora a jak pojde jutro do lekarza to znowu sie dowiem ze jej nic nie ma a kaszle bo jest uczulona na wiosne i drzewa która pyla a młoda mało płuc nie wypluje a lekki dostaje emotka
0 0

Gość: polec

#4215661 Napisano: 13.03.2011 09:10:59
jola29k napisał(a):

agamaty napisał(a):

olciak napisał(a):

leona napisał(a):

ja jak miałam zgage ciagle zułam gume mi pomagało

mnie pomagał malox i jakiś taki alugast w płynie (mogą to stosować ciężarne)

Podobno dzidziuś będzie miał bujną czuprynę , jak jest zgaga. U mnie się sprawdziło emotka
0 0