Wkurza mnie...

Gość: pola731

#4213315 Napisano: 12.03.2011 02:26:11
grancias napisał(a):

pola731 napisał(a):

olus15 napisał(a):

ja ostatnio spooooro przyhamowałam , co zresztą widać w ilości zdobywanych nagród...
ale nie żałuję,bo mam sporo czasu dla rodzinki i na inne sprawy
Mąż się bardzo z tego cieszy , ale czasem powie dawno nic nie wygrałaś .... No cóż, coś kosztem czegoś, nie można dużo wygrywać nie poświęcając temu przynajmniej godzinki dziennie
Hmm, chociaż jak z ciekawośći wchodzę na MDW to myślę sobie, że fajnie by było znowu coś wygrać , choćby i herbatki

ja też ostanio przystopowałam - sesja mnie przyblokowała zupełnie - a i weny mam jakoś mniej , a jak brak natchnienia to konkursy zamiast cieszyć mnie męczą ...

Ja mam identycznie. Wszystko przez sesje i to, ze szukam pracy emotka Wkurza mnie to oczywiscie niemilosiernie. Mam nadzieje, ze od kwietnia wszytsko sie ruszy ... emotka

ubiegły rok był taki fajny - a ten coś się nie chce rozkręcić ... wkurza mnie ta sterta paragonów , która rośnie i nie ma jej jak na nagrody wymienić
0 0

Gość: tato999

#4213318 Napisano: 12.03.2011 02:26:34
wkurza mnie, że w życiu czasem bywa tak że człowiek cokolwiek by nie robił to i tak jest źle emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka

czemu czasem jest tak ciężko że nie ma się siły nawet wstać i walczyć ;(
0 0

Gość: wigana

#4213329 Napisano: 12.03.2011 02:34:40
postscript napisał(a):

do tych co blokuja na priv spamerow: czy to cos daje? bo mam wrazenie, ze nic a nic i ciagle nowi probuja szczescia.
i to mnie wlasnie wkurza i to wybitnie - takie chamstwo. pisze jakas niunia, ani 'czesc', ani 'mam cie gleboko', tylko od razu 'kliknij tutaj, wpisz costam, buziaczki sraczki, odklikam'. moze frytki do tego? emotka

ja nawet nie wiem jak to zrobić , a czasem to na prawdę wkurzające emotka
p.s. nie mowię o '' swoich '' - tylko wpada jakiś nowy i myśli , że od razu wszędzie i wszystko wygra ... i śle ... i śle ... i śle te wiadomości komu się da emotka
0 0

#4213336 Napisano: 12.03.2011 02:37:30
wigana napisał(a):

postscript napisał(a):

do tych co blokuja na priv spamerow: czy to cos daje? bo mam wrazenie, ze nic a nic i ciagle nowi probuja szczescia.
i to mnie wlasnie wkurza i to wybitnie - takie chamstwo. pisze jakas niunia, ani 'czesc', ani 'mam cie gleboko', tylko od razu 'kliknij tutaj, wpisz costam, buziaczki sraczki, odklikam'. moze frytki do tego? emotka

p.s. nie mowię o '' swoich '' - tylko wpada jakiś nowy i myśli , że od razu wszędzie i wszystko wygra ... i śle ... i śle ... i śle te wiadomości komu się da emotka

o i znów .... emotka
0 0

Gość: postscript

#4213337 Napisano: 12.03.2011 02:37:56
wigana napisał(a):

postscript napisał(a):

blokowac mozesz tam, gdzie masz liste przyjaciol. jest opcja 'zobacz liste zablokowanych - tam mozesz dodawac i odejmowac osoby, ktore banujesz.
przyjaciolom nie odmawiam klikow, ale oni tez zachowuja sie inaczej. a do spamerow nie mam juz sily. powinny byc za to karniaki
0 0

#4213342 Napisano: 12.03.2011 02:43:52
postscript napisał(a):

wigana napisał(a):

postscript napisał(a):

blokowac mozesz tam, gdzie masz liste przyjaciol. jest opcja 'zobacz liste zablokowanych - tam mozesz dodawac i odejmowac osoby, ktore banujesz.
przyjaciolom nie odmawiam klikow, ale oni tez zachowuja sie inaczej. a do spamerow nie mam juz sily. powinny byc za to karniaki

oooo dzięki emotka
dokładnie powinny być karniaki - tym bardziej , że często się zdarza że takie osoby nie od klikują ...
jak byłam tu nowa to patrzyłam na stopkę i klikałam pierwsza - i dawałam swój link do rewanżu , a jeśli stopka czysta to nie zawracałam głowy emotka A starym znajomym to wiadomo - dzis ja Tobie - bo może jutro ja będę potrzebować emotka
0 0

anialistopad

#4213346 Napisano: 12.03.2011 02:47:06
wkurza mnie , że nie widzę wyników z bounty
0 0

merynosek

#4213364 Napisano: 12.03.2011 03:01:26
kaki76 napisał(a):

Trwa przetwarzanie danych. Spróbuj ponownie za jakiś czas. emotka
0 0

mama2006

#4213391 Napisano: 12.03.2011 03:10:19
merynosek napisał(a):

kaki76 napisał(a):

ano właśnie, a od kiedy są wyniki?
0 0

anialistopad

#4213393 Napisano: 12.03.2011 03:11:41
mama2006 napisał(a):

merynosek napisał(a):

kaki76 napisał(a):

ano właśnie, a od kiedy są wyniki?

nie wiem ktos pisał , że są a ja ich nie widzę
0 0

kosmonia

#4215056 Napisano: 13.03.2011 04:34:06
a mnie wkurza, że teściowa znowu wpadła jak do siebie bez zapowiedzi i jeszcze chyba się dziwi że nie skaczemy do góry z radości że mamusia przylazła emotka
0 0

zaczytana-pola

#4215057 Napisano: 13.03.2011 04:34:45
Dzisiaj nic mnie nie wkurza, dzisiaj wszystko mnie wkur*** emotka
0 0

fryz

#4215286 Napisano: 13.03.2011 06:13:21
ilonar2301 napisał(a):

Dzisiaj nic mnie nie wkurza, dzisiaj wszystko mnie wkur*** emotka

Mnie mój facet dziś tak wkur*** emotka
0 0

Gość: kasia1600

#4215310 Napisano: 13.03.2011 06:21:31
Kot;który wyszedł w srodę popielcową i do dziś nie wrócił emotka
i wkurzaja mnie łapacze,który kradną koty na skórki,ktore ponoć oststnio są i w modzie i w cenie emotka
0 0

smsowicz

#4215323 Napisano: 13.03.2011 06:25:30
kasia1600 napisał(a):

i wkurzaja mnie łapacze,który kradną koty na skórki,ktore ponoć oststnio są i w modzie i w cenie emotka

A myślisz, że z czego był ten popiół? emotka
0 0

Gość: anna93

#4215325 Napisano: 13.03.2011 06:26:04
kasia1600 napisał(a):

po prostu za marcował emotka emotka emotka
W marcu - koty
w kwietniu - psy
w maju - My emotka emotka
0 0

malutka456

#4215352 Napisano: 13.03.2011 06:43:55
anna93 napisał(a):

kasia1600 napisał(a):

W marcu - koty
w kwietniu - psy

mnie wkur.... sasiad, ktory strzela w moje koty z witrowki emotka szkoda, ze nie wiem, ktory to dogladnie typ emotka juz cztery razy oberwaly kociaki, a teraz rana zaczela sie saczyc i moze konieczna bedzie operacja emotka
0 0

fryz

#4215358 Napisano: 13.03.2011 06:45:56
malutka456 napisał(a):

anna93 napisał(a):

kasia1600 napisał(a):

W marcu - koty
w kwietniu - psy

mnie wkur.... sasiad, ktory strzela w moje koty z witrowki emotka szkoda, ze nie wiem, ktory to dogladnie typ emotka juz cztery razy oberwaly kociaki, a teraz rana zaczela sie saczyc i moze konieczna bedzie operacja emotka

emotka
0 0

radosna

#4215372 Napisano: 13.03.2011 06:52:04
kasia1600 napisał(a):

Na pocieszenie:

http://www.cats.a...pl/smiesznekoty2.htm
0 0

merynosek

#4215388 Napisano: 13.03.2011 07:00:27
Boląca, wyrzynająca się od 4 lat ósemka...
0 0