Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: monisia23
Mi Rennie nie pomagalo, ale nim zasnelam ukladalam wysoko poduszke, i zulam gume. Nie jedz przed spaniem, a juz na pewno nie pieczywo, jak zjadlam kromke chleba to sie przekracalam!
Mezowie maja to do siebie kochana, ze portafia wkurzyc
merynosek
Postów 1784
Data rejestracji 13.09.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ciągle pustki
Gość: iwonciaaa
mam to samo...
Gość: postscript
delfinka101
Postów 5758
Data rejestracji 08.06.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mam to samo + cała reszta razem z rossnetem:(
jomajd86
Postów 2398
Data rejestracji 21.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
podłączam się pod listę w dodatku już drugi raz dzisiaj dzwonili z jakimiś tandetnymi maszynkami do golenia z Corolux czy coś takiego;/
Ze szczęściem czasami bywa tak jak z okularami, szuka się ich, a one siedzą na nosie. P. Bosmans
Gość: pola731
a mi nie smakują te wawelowskie cuksy - trufla mnie otrząsa , kupiłam konkursowe kasztankowe i są wstrętne ...a muszę napisać do agencji , która ten konkurs organizuje , bo mi odrzuca numery paragonów - dziś kupiłam z żabce , wysyłam i znowu zwrotka ,że wykorzystany - wrrrrrrrrr
margo466
Postów 2012
Data rejestracji 11.06.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a ja w tamtym tygodniu kupiłam w Biedronce i jak wysłałam w następny dzień to też dostałam zwrotkę,że paragon wykorzystany
życie-lepsze czy gorsze-zawsze jest piękne
Gość: pola731
a ja w tamtym tygodniu kupiłam w Biedronce i jak wysłałam w następny dzień to też dostałam zwrotkę,że paragon wykorzystany
jakoś nie chce mi się wierzyć w teorię spiskową kasjerek stukających smsa na konkursy miedzy kolejnymi klientami - chyba mają system dziwny
delfinka101
Postów 5758
Data rejestracji 08.06.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Do mnie jakies katalogi i ksiazki o ogrodzie
Gość: merus
podpisuję się
katanaka
Postów 230
Data rejestracji 27.12.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja miałam tak samo kupiłam w tesco, napisałam do nich e-maila i zero odpowiedzi
sylzab2294
Postów 4534
Data rejestracji 04.08.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
a u mnie juz kolejny dzien durnowaty telefon z melodia jak anioła głos...wrrrr, zabiję ich chyba kiedyś....
Gdy już myślisz, że wszystko się układa...Nagle w drewnianym kościele, kolejna cegła na Ciebie spada...
leona
Postów 513
Data rejestracji 27.09.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dostalam wiadomsoc na PV takiej tresci, od osoby od ktorej wczesniej niczego nie dostalam,
PATRZCIE
widze w hu...a walisz ja ci glosuje a ty nie odpisujesz
oczywiscie to slowo gdzie dalam kropki bylo cale,
Brak mi slow!!!!
radosna
Postów 2444
Data rejestracji 20.02.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie przejmuj się byle kim, szkoda Twojego zdrowia. Oczywiście chamstwa tolerować nie można, ale pomyśl o tym, że jednak jest tu mnóstwo miłych i życzliwych osób. Uśmiechnij się!
Jestem radosna jak wiosna!
Gość: brightwitch
Wchodze zeby odpowiedz na glosy dla mnie, a tu takie PV od osoby ktora wczesniej absolutnie niczego nie pisala wrrrrr.
Jednak racja, sa tu ludzie w wiekszosci wspaniali
Gość: bobo
po co tu jestes.... jak nie klikasz ty ......
Jestem w szoku.