Wkurza mnie...

monia24

#4223390 Napisano: 16.03.2011 10:34:06
No niby wiem że sobie poradzi, jest mądrym dzieckiem, ale przeraża mnie to wszystko, kurcze to jeszcze taki dzieciaczek, chyba każda matka to przeżywa, najgorzej na początku, potem jakoś poleci. I tak ma dobrze, młodszy pójdzie jako 6latek, czemu jestem strasznie przeciwna.
0 0

cudaczek121

#4223395 Napisano: 16.03.2011 10:37:38
mał
monia24 napisał(a):

frezja napisał(a):

anava napisał(a):

leona napisał(a):

anava napisał(a):

a mnie wkurzają moi teściowie!!
Dziś jeździli nam domu szukać do kupienia! Co im do tego gdzie mamy mieszkać!

A dorzucą się chociaż do tego planowanego przez nich zakupu?
emotka

gdzieś mam to czy sie dorzucą- nie chcę by się wtrącali !!

nie chciałabym cię za synową
ani w przyszłości za teściową emotka

a ja tam sądzę że Anava ma rację. Młodzi powinni sobie sami wybrać mieszkanie, wiem ile radości mieliśmy w oglądania i wybierania. Rodzice/teściowie mieli już czas na swoje wybory, powinni dać żyć Młodym swoim życiem.

małżeństwo mojej siostry się rozpadło właśnie przez to,że teściowa się wtrącała i narzucała szwagrowi własne zdanie jako jedynie słuszne emotka
0 0

leona

#4223396 Napisano: 16.03.2011 10:37:46
monia24 napisał(a):

No niby wiem że sobie poradzi, jest mądrym dzieckiem, ale przeraża mnie to wszystko, kurcze to jeszcze taki dzieciaczek, chyba każda matka to przeżywa, najgorzej na początku, potem jakoś poleci. I tak ma dobrze, młodszy pójdzie jako 6latek, czemu jestem strasznie przeciwna.

Mój brat poszedł do szkoły jak miał 5 lat na własne życzenie i właśnie wczoraj obronił mgr emotka ) Zagroził mamie dzieciak, że jak go nie wyśle to sam pójdzie bo zna drogę i skrót przez park emotka
0 0

melissa

#4223401 Napisano: 16.03.2011 10:40:50
monia24 napisał(a):

Mój pójdzie w przyszłym roku jako 6-latek - i to dopiero będzie masakra - dwa roczniki razem emotka
0 0

monia24

#4223402 Napisano: 16.03.2011 10:40:53
cudaczek121 napisał(a):

mał

monia24 napisał(a):

frezja napisał(a):

anava napisał(a):

leona napisał(a):

anava napisał(a):

a mnie wkurzają moi teściowie!!
Dziś jeździli nam domu szukać do kupienia! Co im do tego gdzie mamy mieszkać!

A dorzucą się chociaż do tego planowanego przez nich zakupu?
emotka

gdzieś mam to czy sie dorzucą- nie chcę by się wtrącali !!

nie chciałabym cię za synową
ani w przyszłości za teściową emotka

a ja tam sądzę że Anava ma rację. Młodzi powinni sobie sami wybrać mieszkanie, wiem ile radości mieliśmy w oglądania i wybierania. Rodzice/teściowie mieli już czas na swoje wybory, powinni dać żyć Młodym swoim życiem.

małżeństwo mojej siostry się rozpadło właśnie przez to,że teściowa się wtrącała i narzucała szwagrowi własne zdanie jako jedynie słuszne emotka

kurcze i to jest własnie najgorsze emotka Rodzice nie zawsze mądrze postępują ale dzieci też powinni mieć trochę oleju w głowie

Mój brat poszedł do szkoły jak miał 5 lat na własne życzenie i właśnie wczoraj obronił mgr emotka ) Zagroził mamie dzieciak, że jak go nie wyśle to sam pójdzie bo zna drogę i skrót przez park emotka

No to powiem Ci że mnie pocieszasz, aczkolwiek nadal jestem przeciwniczką wysyłania pięciolatków do zerówki a sześciolatków do szkoły.
0 0

monia24

#4223403 Napisano: 16.03.2011 10:42:12
melissa napisał(a):

monia24 napisał(a):

Mój pójdzie w przyszłym roku jako 6-latek - i to dopiero będzie masakra - dwa roczniki razem emotka

mój młodszy na szczęście pójdzie dopiero za 2 lata, więc już tylko sześciolatki
ale u nas w szkole pani dyrektor powiedziala, ze jesli bedzie duzo 6latkow to zrobia grupę tylko z nich, wiec za rok mysle ze te dzieci 6 i 7 letnie bada stanowily osobne klasy - oczywiscie w miare mozliwosci
0 0

madzia34

#4223995 Napisano: 17.03.2011 11:14:24
wkurza mnie ze tyle nagród na garnierze a ja nawet głupiej ramki nie trafiłam,buuuuuuuuuuuuuuu emotka
0 0

Gość: monisia23

#4224003 Napisano: 17.03.2011 11:17:04
madzia34 napisał(a):

wkurza mnie ze tyle nagród na garnierze a ja nawet głupiej ramki nie trafiłam,buuuuuuuuuuuuuuu emotka

Mam to samo, ale mnie to nie wkurza, mi jest po prostu cholernie przykro, bo tak staralam sie napsiac cos fajengo emotka
0 0

Gość: tinagoni

#4224149 Napisano: 17.03.2011 12:13:25
a skąd wiecie, nie ma jeszcze wyników na stronie Garnier rodzina emotka
0 0

Gość: monisia23

#4224151 Napisano: 17.03.2011 12:13:59
tinagoni napisał(a):

a skąd wiecie, nie ma jeszcze wyników na stronie Garnier rodzina emotka

Maile zostaly juz rozeslane.
0 0

Gość: polec

#4224180 Napisano: 17.03.2011 12:26:43
monia24 napisał(a):

melissa napisał(a):

monia24 napisał(a):

ale u nas w szkole pani dyrektor powiedziala, ze jesli bedzie duzo 6latkow to zrobia grupę tylko z nich, wiec za rok mysle ze te dzieci 6 i 7 letnie bada stanowily osobne klasy - oczywiscie w miare mozliwosci

Wiecie, co wydaje mi się, że nie ma co demonizować. Wszędzie za granicą dzieciaki uczą się jako 6-latki, a w programie IB -międzynarodowej matury, nawet od 4 lat i dają sobie radę.

głowa do góry ! emotka
0 0

Gość: nineczka17

#4224211 Napisano: 17.03.2011 12:37:45
monia24 napisał(a):

melissa napisał(a):

monia24 napisał(a):

ja też miałam w tym roku zgryza mam 6-latka z lutego i 5-latka rok później z listopada
mogłam puścić razem,bo za rok mus będzie 5-latkowi iść do szkoły

po kilku nocach i dniach przemyślenie
zostawiłam na rok w domu tego młodszego
było sporo na plus że razem do jednej klas by chodzili ale i kilka minusów które przeważyły
dla dobra dziecka emotka emotka
0 0

merynosek

#4224231 Napisano: 17.03.2011 12:44:51
Wszystko mnie wkur.... Garnier przede wszystkim a tak się przyłożyłam...
0 0

isiulka

#4224304 Napisano: 17.03.2011 01:13:59
merynosek napisał(a):

Wszystko mnie wkur.... Garnier przede wszystkim a tak się przyłożyłam...

ojj znam to...
0 0

nataszka

#4224320 Napisano: 17.03.2011 01:20:24
monisia23 napisał(a):

madzia34 napisał(a):

Mam to samo, ale mnie to nie wkurza, mi jest po prostu cholernie przykro, bo tak staralam sie napsiac cos fajengo emotka

Naprawdę Monika napisala bardzo fajne kilka zdań -mi się udało ...ale liczyłam na najmniejsze doładowanie konta emotka chociaż....
0 0

Gość: agacioras

#4224499 Napisano: 17.03.2011 02:38:48
Witam serdecznie,

Niestety konkurs został odwołany. Bardzo przepraszamy.

To tak jakby ktoś chciał brać udział w tym konkursie fotograficznym 'wakacje we Francji' emotka emotka Mało chętnych było, więc duże szanse, a ci sobie w kulki lecą, uwielbiam to emotka
0 0

Gość: plocia

#4224503 Napisano: 17.03.2011 02:42:35
nataszka napisał(a):

monisia23 napisał(a):

madzia34 napisał(a):

Naprawdę Monika napisala bardzo fajne kilka zdań -mi się udało ...ale liczyłam na najmniejsze doładowanie konta emotka chociaż....

Witaj w klubie, też nic nie trafiłam a tyle nagród było emotka
0 0

onlyrybka

#4224572 Napisano: 17.03.2011 03:18:10
Do tych co nie wygrali w garnier, jak macie paragon piszcie pw emotka mogę się wymienić na coś
0 0

efelinkaaa

#4224576 Napisano: 17.03.2011 03:20:50
wszędzie, wszędzie w każdym konkursie klikanym te same nazwiska sie przewijają.. emotka
wkurza mnie to troszkę..

0 0

chmurka

#4224578 Napisano: 17.03.2011 03:21:30
efelinkaaa napisał(a):

wszędzie, wszędzie w każdym konkursie klikanym te same nazwiska sie przewijają.. emotka
wkurza mnie to troszkę..

w promocyjnych jest podobnie itd...
emotka
0 0