Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
anialistopad
Postów 14210
Data rejestracji 06.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
moja też taka była , rok czasu z nią mieszkałam to wtrącała się we wszystko , wszystko mi przestawiała , jak przychodzili znajomi to przychodziła i siadała do nas .Dobrze , ze wtedy nie mieliśmy dziecka , po roku sie wyprowadziliśmy na swoje trochę dalej od niej więc był spokój .Jednak gdy urodziłam synka to masakra we wszystko sie znowu zaczeła wtrącać , dziecko żle ubrane , zimno mu będzie , słodycze potem zaczeła wciskać i kiedyś mnie wkurzyła.Mały miał antybiotyk i nie mogłam mu podawać ani mleka ani słodyczy nic same kleiki , powiedziałam jej o tym ale nie dotarło podała mleko .Mały wylądował w szpitalu i wtedy sie wściekłam wygarnełam jej wszystko i tyle , 2 miesiace się nie odzywała ale zrozumiała teraz całkiem inna babka
www.zabawkikrasnala.pl
Gość: lekkoatletka
a u nas 'na wsi' (teraz to właściwie miasto, choć ma status wsi) są specjalne programy, dzięki którym przedszkola powstają miedzy innymi w niebieskich=kontenero-barakach. Ale jak to mówią, lepszy rydz niż nic. Przedszkola są darmowe a dzieci mają dużo super zajęć, typu taniec. I posiłki również darmowe
brunetka
Postów 770
Data rejestracji 22.02.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a ja myślę,że Ty nie wiesz co pleciesz
79magda
Postów 5007
Data rejestracji 05.02.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Idę prosto, nie biorę jeńców żadnych!
Gość: gosia16
malutka456
Postów 2712
Data rejestracji 03.08.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to moze ja jestem Twoja nowa sasiadka, wprowadzam sie do bloku i mam generalny remont
na parter
malutka456
Postów 2712
Data rejestracji 03.08.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a już myślałam że załatwimy to na forum polubownie
aerdna
Postów 5251
Data rejestracji 24.06.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jomajd86
Postów 2398
Data rejestracji 21.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mnie też!!! wrr...
a opony zmienione już na letnie heh
Ze szczęściem czasami bywa tak jak z okularami, szuka się ich, a one siedzą na nosie. P. Bosmans
Gość: kondzikdg
Ja caly rok jezdze na zimowkach
Gość: krzyszu
Przezorny zawsze ubezpieczony
Jechałem dzisiaj 15 kilometrów busem aby odebrac nagrodę a Pani mi powiedziała, że nie moze mi wydac nagrody bo bedą weryfikować wyniki
masza
Postów 7691
Data rejestracji 11.11.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no dokładnie / pisał juz ktos do nich w tej sprawie?
Obcując z kotem, człowiek ryzykuje jedynie to, że stanie się wewnętrznie bogatszy.
Colette
merynosek
Postów 1784
Data rejestracji 13.09.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie pisałam, ale pasowałoby im napisać coś...
Tak samo te 3 główne nagrody! Wygrały osoby z niską średnią i małą ilością głosów... Chyba podstawieni!
masza
Postów 7691
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no to już szukam do nich kontaktu...
masza
Postów 7691
Punkty karne 0
Konkursy dodane
paczka@serwis.wp.pl