Wkurza mnie...

Gość: iskierka

#4224579 Napisano: 17.03.2011 03:21:37
Mnie dziś wkurzyło że w najnowszej Chwili dla Ciebie w dziale o zabawnych historyjkach z życia nagrodzili fragment o teleportacji zerżnięty ze scenariusza filmu Motór(kto oglądał to wie o co chodzi).Jak historia z życia to z życia a nie z filmu.Wolałabym już przeczytać totalnie wymśloną emotka
0 0

monikar

#4224634 Napisano: 17.03.2011 03:47:01
efelinkaaa napisał(a):

wszędzie, wszędzie w każdym konkursie klikanym te same nazwiska sie przewijają.. emotka
wkurza mnie to troszkę..

mnie troszkę bardzo
0 0

Gość: tato999

#4224652 Napisano: 17.03.2011 03:54:31
że na tym świecie żyją tacy ludzie, którzy nie zasługują chociażby na pogardliwe spojrzenie w ich stronę emotka emotka emotka emotka emotka

takich tylko wziąć i. . . emotka emotka emotka emotka emotka
0 0

Gość: yaro2004

#4224858 Napisano: 17.03.2011 05:15:26
monia24 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

mał

monia24 napisał(a):

frezja napisał(a):

anava napisał(a):

leona napisał(a):

anava napisał(a):

a mnie wkurzają moi teściowie!!
Dziś jeździli nam domu szukać do kupienia! Co im do tego gdzie mamy mieszkać!

A dorzucą się chociaż do tego planowanego przez nich zakupu?
emotka

gdzieś mam to czy sie dorzucą- nie chcę by się wtrącali !!

nie chciałabym cię za synową
ani w przyszłości za teściową emotka

a ja tam sądzę że Anava ma rację. Młodzi powinni sobie sami wybrać mieszkanie, wiem ile radości mieliśmy w oglądania i wybierania. Rodzice/teściowie mieli już czas na swoje wybory, powinni dać żyć Młodym swoim życiem.

małżeństwo mojej siostry się rozpadło właśnie przez to,że teściowa się wtrącała i narzucała szwagrowi własne zdanie jako jedynie słuszne emotka

kurcze i to jest własnie najgorsze emotka Rodzice nie zawsze mądrze postępują ale dzieci też powinni mieć trochę oleju w głowie

Mój brat poszedł do szkoły jak miał 5 lat na własne życzenie i właśnie wczoraj obronił mgr emotka ) Zagroził mamie dzieciak, że jak go nie wyśle to sam pójdzie bo zna drogę i skrót przez park emotka

No to powiem Ci że mnie pocieszasz, aczkolwiek nadal jestem przeciwniczką wysyłania pięciolatków do zerówki a sześciolatków do szkoły.

Też popieram Anave, wiem co potrafią teściowie i jak bardzo sie wpiep... w życie młodych. Sam to przerabiałem.. w sumie nadal przerabiam. 90% kłótni zawsze zaczyna się od teściów ...
0 0

Gość: monisia23

#4224883 Napisano: 17.03.2011 05:21:57
onlyrybka napisał(a):

Do tych co nie wygrali w garnier, jak macie paragon piszcie pw emotka mogę się wymienić na coś

No tak i jeszcze wygra ktos kto regulaminu nie przestrzega emotka
A ja z Wloch kase wysylalam, za zakupione produkty by miec paragon! Wrrrr emotka
0 0

Gość: moniaainom

#4224917 Napisano: 17.03.2011 05:34:03
monisia23 napisał(a):

onlyrybka napisał(a):

Do tych co nie wygrali w garnier, jak macie paragon piszcie pw emotka mogę się wymienić na coś

A ja z Wloch kase wysylalam, za zakupione produkty by miec paragon! Wrrrr emotka

W Garnierze były rezerwy czy nie? Dawno nie grałam w ich konkach.
0 0

#4224926 Napisano: 17.03.2011 05:36:31
moniaainom napisał(a):

monisia23 napisał(a):

onlyrybka napisał(a):

Niestety nie mam pojecia emotka
Choc ktos mi dzis pisal ze pewnie bedzie rezerwa
0 0

#4224930 Napisano: 17.03.2011 05:39:34
monisia23 napisał(a):

moniaainom napisał(a):

monisia23 napisał(a):

onlyrybka napisał(a):

Niestety nie mam pojecia emotka
Choc ktos mi dzis pisal ze pewnie bedzie rezerwa

Może być, skoro tyle osób bez paragonów (takiego tupetu nigdy nie zrozumiem). Niestety też nie pamiętam, bo chyba z rok temu grałam ostatnio w Garnierze i nie czekałam na rezerwę.
Gdzie można zapytać? Na FB nie mam konta więc tam odpada.
0 0

yuliya25

#4224964 Napisano: 17.03.2011 05:56:46
A mnie wkurzył fakt, że dziecko ze wsi nie ma szans na przedszkole publiczne emotka byłam w miejskich przedszkolach i babka powiedziała, że nawet nie ma co papierów składać, bo dla miejskich dzieci brakuje miejsc, że ona wie, że wiejskie dzieciaczki są w tej sprawie poszkodowani, no ale nic na to nie poradzi. Jedyne prywatne przedszkole, które ma dofinansowanie dla dzieci ze wsi, ma zaledwie 12 miejsc, czyli prawie tyle, ile jest wsi w naszej gminie emotka no i miejsc nie ma już od pierwszego dnia zapisów - wiadomo emotka a na prywatne nas nie stać bo ceny się zaczynają od 700 zł i w górę emotka
0 0

onlyrybka

#4224965 Napisano: 17.03.2011 05:56:55
monisia23 napisał(a):

onlyrybka napisał(a):

a Ty nie grałaś nigdy bez paragonu ? emotka

najwidoczniej moje zdjęcie było lepsze dlatego wygrało hehe emotka
0 0

#4224972 Napisano: 17.03.2011 06:01:48
onlyrybka napisał(a):

monisia23 napisał(a):

onlyrybka napisał(a):

a Ty nie grałaś nigdy bez paragonu ? emotka

najwidoczniej moje zdjęcie było lepsze dlatego wygrało hehe emotka

Na pewno było lepsze, bo wygrało, ale to chyba nie o tym pisała monisia23. Widzę, że straszna z ciebie cwaniara- tupeciara i szkoda, że są tu tacy ludzie.
Dla twojej wiadomości- nigdy nie grałam bez paragonu.
0 0

onlyrybka

#4225003 Napisano: 17.03.2011 06:12:46
moniaainom napisał(a):

Ciebie o to nie pytałam, nie interesuje mnie to jak i w co grasz, i z czym.
0 0

Gość: toffee

#4225070 Napisano: 17.03.2011 06:45:16
A ja tak sobie myślę, że komisja garniera nie kierowała się tym czy zdjęcie było lepsze czy gorsze. Wybrali pierwsze 3 rodziny pod kątem, żeby łyse nie były a co do reszty to... niektórzy potrafią i wyżebrać i litość wzbudzić, czasem tylko po to, żeby potem sprzedać - pewnie ich wzruszyły napisane historie emotka emotka

0 0

onlyrybka

#4225299 Napisano: 17.03.2011 08:22:37
toffee napisał(a):

A ja tak sobie myślę, że komisja garniera nie kierowała się tym czy zdjęcie było lepsze czy gorsze. Wybrali pierwsze 3 rodziny pod kątem, żeby łyse nie były a co do reszty to... niektórzy potrafią i wyżebrać i litość wzbudzić, czasem tylko po to, żeby potem sprzedać - pewnie ich wzruszyły napisane historie emotka emotka

U mnie wygrała fotka, bo opis miałam 'Witam, to ja i moja rodzina, pozdrawiamy'.

Gdybym była w komisji nie wzruszyłyby mnie historie, może nie mieli siły ich czytać
emotka
0 0

sylzab2294

#4225389 Napisano: 17.03.2011 08:53:39
ejulek59 napisał(a):

yaro2004 napisał(a):

monia24 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

mał

monia24 napisał(a):

frezja napisał(a):

anava napisał(a):

leona napisał(a):

anava napisał(a):

A dorzucą się chociaż do tego planowanego przez nich zakupu?
emotka

gdzieś mam to czy sie dorzucą- nie chcę by się wtrącali !!

nie chciałabym cię za synową
ani w przyszłości za teściową emotka

a ja tam sądzę że Anava ma rację. Młodzi powinni sobie sami wybrać mieszkanie, wiem ile radości mieliśmy w oglądania i wybierania. Rodzice/teściowie mieli już czas na swoje wybory, powinni dać żyć Młodym swoim życiem.

małżeństwo mojej siostry się rozpadło właśnie przez to,że teściowa się wtrącała i narzucała szwagrowi własne zdanie jako jedynie słuszne emotka

kurcze i to jest własnie najgorsze emotka Rodzice nie zawsze mądrze postępują ale dzieci też powinni mieć trochę oleju w głowie

Też popieram Anave, wiem co potrafią teściowie i jak bardzo sie wpiep... w życie młodych. Sam to przerabiałem.. w sumie nadal przerabiam. 90% kłótni zawsze zaczyna się od teściów ...

Moi też zawsze się wtrącają ale to nie teściowie są powodem rozpadu małżeństw-jeśli kochasz na prawdę nawet największy wróg nie zniszczy tego uczucia.
No ale najlepiej swoje kłopoty zwalić na innych ... emotka

a ja się zgodzę z yarem...niestety większość kłótni zaczyna się od teściów i nie wiem choćby jaka wielka miłość Was łączyła, uwierz mi po kilkunastu latach małżeństwa masz już serdecznie dość tego samego w kółko...Choć i Ty masz rację, bo miłość powinna być na tyle silna iż pokona wszystkie bariery...Ale z doświadczenia wiem, że z upływem lat brakuje cierpliwości i niekiedy nawet jak kochasz wolisz odejść...
Mnie wkurza dziś totalne fatum nad moją rodziną, które już krąży nad Nami od początku roku!
0 0

slonko365

#4225440 Napisano: 17.03.2011 09:15:44
yuliya25 napisał(a):

A mnie wkurzył fakt, że dziecko ze wsi nie ma szans na przedszkole publiczne emotka byłam w miejskich przedszkolach i babka powiedziała, że nawet nie ma co papierów składać, bo dla miejskich dzieci brakuje miejsc, że ona wie, że wiejskie dzieciaczki są w tej sprawie poszkodowani, no ale nic na to nie poradzi. Jedyne prywatne przedszkole, które ma dofinansowanie dla dzieci ze wsi, ma zaledwie 12 miejsc, czyli prawie tyle, ile jest wsi w naszej gminie emotka no i miejsc nie ma już od pierwszego dnia zapisów - wiadomo emotka a na prywatne nas nie stać bo ceny się zaczynają od 700 zł i w górę emotka

a ja słyszałam, że ludzie, żeby sobie z tym poradzić, meldują się z dzieckiem w mieście, czy w miejscowości gdzie chcą, żeby dziecko było przyjęte, np. u rodziny emotka może desperacki krok, ale podobno skuteczny.
0 0

#4225464 Napisano: 17.03.2011 09:24:10
onlyrybka napisał(a):

moniaainom napisał(a):

Ciebie o to nie pytałam, nie interesuje mnie to jak i w co grasz, i z czym.

Jesli pytalas mnie, to gwarantuje Ci, ze nie gralam bez paragonu. Za granica mieszkam, ale o paragon sie postaralam, w przciwienstwie....
Wygranej oczywiscie gratuluje, mnie tym razem sie nie udalo, ale plakala nie bede i czekam na kolejne fajne konkursy emotka
0 0

Gość: plocia

#4225476 Napisano: 17.03.2011 09:28:11
sylzab2294 napisał(a):

ejulek59 napisał(a):

anava napisał(a):

Moi też zawsze się wtrącają ale to nie teściowie są powodem rozpadu małżeństw-jeśli kochasz na prawdę nawet największy wróg nie zniszczy tego uczucia.
No ale najlepiej swoje kłopoty zwalić na innych ... emotka

a ja się zgodzę z yarem...niestety większość kłótni zaczyna się od teściów i nie wiem choćby jaka wielka miłość Was łączyła, uwierz mi po kilkunastu latach małżeństwa masz już serdecznie dość tego samego w kółko...Choć i Ty masz rację, bo miłość powinna być na tyle silna iż pokona wszystkie bariery...Ale z doświadczenia wiem, że z upływem lat brakuje cierpliwości i niekiedy nawet jak kochasz wolisz odejść...
Mnie wkurza dziś totalne fatum nad moją rodziną, które już krąży nad Nami od początku roku!
też się zgadzam z Anave, że teściowie nie powinni się wtryniać. To nie ich sprawa gdzie ich syn czy córka będzie mieszkać, w małym czy dużym domku/mieszkaniu.
Moja teściowa też się wtrynia i najlepiej żeby było tak jak ona chce. A jak pyta i jak, jak Ci się podoba to jak powiesz prawdę że ci się nie widzi to czy owo to obraza majestatu. I głupie przyzwyczajenie że jak ona daje prezent urodzinowy czy imieninowy żeby go od razu rozpakować i powiedzieć oooo jakie fajne. Nie lubię tego, nie każdego stać na superowe prezenty czy strasznie drogie.
0 0

leona

#4225478 Napisano: 17.03.2011 09:29:43
slonko365 napisał(a):

yuliya25 napisał(a):

a ja słyszałam, że ludzie, żeby sobie z tym poradzić, meldują się z dzieckiem w mieście, czy w miejscowości gdzie chcą, żeby dziecko było przyjęte, np. u rodziny emotka może desperacki krok, ale podobno skuteczny.

Mieszkam w samym centrum miasta i też uważam, że taka dyskryminacja dzieci ze wsi nie jest fair. Na dniach wypełniałam formularz do przedszkola i tam jest m.in. punkt - czy dziecko mieszka w granicach miasta, więc wiadomo, że miejskie są preferowane. To okropne, że trzeba się do takich wybiegów posuwać. W ogóle to np. w moim mieście wszystkie publiczne przedszkola pochodzą jeszcze z czasów komuny, więc widać jak na dłoni, że nowy system traktuje sprawę przedszkoli po macoszemu. A niby lud ma głos w demokracji emotka
0 0

Gość: yaro2004

#4225756 Napisano: 18.03.2011 06:01:55
Niestety teściowie, nie sa w stanie przekazać pałeczki młodym, nie są w stanie zrozumieć że oni mieli swój czas. I nawet jeśli popełnie błąd - to będzie mój błąd. Na tym etapie mojego związku, kłótnie często powstają z powodu dziecka. Bardzo mi przykro że w XXI wieku mam własne metody wychowawcze, niestety teściowa ma inne. Jeśli ja czegoś nie pozwole, babcia zaraz wpada do pokoju z tekstem jaki ten tata niedobry, chodz ja Ci dam - no i jak tu być zdrowym emotka Moje dziecko jest rozrywane i zdezorientowane tym wszystkim, nie wie co można a czego nie - bo nie wie kogo ma słuchać. A i najlepsze, godzina 23.00 - teściowa wpada do pokoju, bez pukania - i od razu sprawdzam czy mała już śpi - no zero prywatności. Dobrze że nie długo się wyprowadzamy emotka

noo wkurzaja mnie teściowe emotka
0 0