Wkurza mnie...

Gość: utropek

#4263779 Napisano: 03.04.2011 10:08:10
wkurzają mnie popekane naczynia i pajączki i wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
0 0

Gość: nineczka17

#4263795 Napisano: 03.04.2011 10:17:52
ziolko napisał(a):

iskierka napisał(a):

mnie wkurza że przez większość cześć dnia jestem senna i zmęczona a jak się kładę spać wieczorem to uda mi się zasnąć dopiero po 1.
Wstaje wypoczęta a po lekkim śniadaniu od razu dopada mnie senność. emotka

sprawdź poziom cukru we krwi

można też zrobić na morfologię z uwzględnieniem poziomu żelaza bo anemia też powoduje senność, apatia i tarczyce badanie z krwi bo niedoczynność tarczycy może być senność, uczucie osłabienia

warto od czasu do czasu zrobić podstawowe badania
emotka emotka
0 0

madzia34

#4263806 Napisano: 03.04.2011 10:28:02
nineczka17 napisał(a):

ziolko napisał(a):

iskierka napisał(a):

mnie wkurza że przez większość cześć dnia jestem senna i zmęczona a jak się kładę spać wieczorem to uda mi się zasnąć dopiero po 1.

można też zrobić na morfologię z uwzględnieniem poziomu żelaza bo anemia też powoduje senność, apatia i tarczyce badanie z krwi bo niedoczynność tarczycy może być senność, uczucie osłabienia

emotka emotka

a moze ty poprostu w ciazy jestes
emotka
0 0

anialistopad

#4263809 Napisano: 03.04.2011 10:30:13
ziolko napisał(a):

alergia może się pojawić w dowolnym momencie życia nawet na to, co wcześniej bez problemu się tolerowało

tak zgadza się mi się ujawniła po ciąży
emotka
0 0

jomajd86

#4263812 Napisano: 03.04.2011 10:30:52
a mnie wkurza to, że już kolejny raz przesunął mi się wyjazd za granicę do pracy i od miesiąca siedzę w domu, bo musiałam zrezygnować z pracy tutaj;/
0 0

Gość: mariolakal

#4263817 Napisano: 03.04.2011 10:33:17
madzia34 napisał(a):

nineczka17 napisał(a):

ziolko napisał(a):

iskierka napisał(a):

emotka emotka

emotka

Ja bardzo chcę iść do endokrynologa, ale bierze 200 zł, za badania + wizyta... A skąd mam je wziąć ??? emotka
0 0

Gość: irom

#4264129 Napisano: 03.04.2011 01:52:48
kolejna spamerka dołaczyłą do blokowanych
patip88

emotka
0 0

mama2006

#4264154 Napisano: 03.04.2011 02:24:35
wkurza mnie, że już chyba nie trafię tego elseve
0 0

sylzab2294

#4264243 Napisano: 03.04.2011 03:56:07
kaki76 napisał(a):

ziolko napisał(a):

alergia może się pojawić w dowolnym momencie życia nawet na to, co wcześniej bez problemu się tolerowało

tak zgadza się mi się ujawniła po ciąży
emotka

mi też:)
0 0

sylzab2294

#4264245 Napisano: 03.04.2011 03:57:03
i wkurza mnie ,że ziemniaków nie mogę obrać...bo zaraz łzy mi lecą i kicham jak najęta...
0 0

Gość: iskierka

#4264314 Napisano: 03.04.2011 04:51:09
mariolakal napisał(a):

madzia34 napisał(a):

nineczka17 napisał(a):

ziolko napisał(a):

iskierka napisał(a):

emotka emotka

emotka

Ja bardzo chcę iść do endokrynologa, ale bierze 200 zł, za badania + wizyta... A skąd mam je wziąć ??? emotka

Całe zycie jestem za szczupła i nie mogę przytyć już dawno podejrzewałam że to przez tarczycę albo anemie.Diety cud na przytycie.. masę,nawet witaminki dla kulturzystów:D...nic,dałam sobie spokój bo moja mama i babcia w moim wieku też były bardzo szczupłe.Po tabsach z żelaza się źle czułam.
Faktycznie najlepszym wyjściem będą badania,może coś poziomem cukru ...ostatnio czesto się dosładzam ,czekoladka,ciasteczko ,nawet mód jak pod rękę wpadnie(ciążę wykluczam):/
0 0

delfinka101

#4264317 Napisano: 03.04.2011 04:53:54
iskierka napisał(a):

mariolakal napisał(a):

madzia34 napisał(a):

nineczka17 napisał(a):

ziolko napisał(a):

iskierka napisał(a):

emotka emotka

emotka

Całe zycie jestem za szczupła i nie mogę przytyć już dawno podejrzewałam że to przez tarczycę albo anemie.Diety cud na przytycie.. masę,nawet witaminki dla kulturzystów:D...nic,dałam sobie spokój bo moja mama i babcia w moim wieku też były bardzo szczupłe.Po tabsach z żelaza się źle czułam.
Faktycznie najlepszym wyjściem będą badania,może coś poziomem cukru ...ostatnio czesto się dosładzam ,czekoladka,ciasteczko ,nawet mód jak pod rękę wpadnie(ciążę wykluczam):/

Może być całkiem banalne wytłumaczenie.Złe wchłanianie i wystarczy brać kreon 10000 lub lipancrea 8000.bierze sie to przed posiłkiem to są enzymy trawienne i wtedy wsyztsko jest rozkladane i trawione.
0 0

icotynato

#4264400 Napisano: 03.04.2011 05:57:59
A mnie wkurza,ze jesteśmy tacy szczupli z mężem, a nawet karton Chipsów nam nie przysługuje emotka
0 0

radosna

#4264443 Napisano: 03.04.2011 06:17:44
Wkurza mnie odgłos z mojego laptopa (od dwóch miesięcy) - co 3 sekundy cichutki metaliczny dźwięk. Nigdy czegoś takiego u nikogo nie słyszałam. I dlatego zwracam się z prośbą do znawców - czy to coś niepokojącego?
0 0

henryczka62

#4264451 Napisano: 03.04.2011 06:20:50
radosna napisał(a):

Wkurza mnie odgłos z mojego laptopa (od dwóch miesięcy) - co 3 sekundy cichutki metaliczny dźwięk. Nigdy czegoś takiego u nikogo nie słyszałam. I dlatego zwracam się z prośbą do znawców - czy to coś niepokojącego?

a czy to jest takie piszczenie?
0 0

icotynato

#4264545 Napisano: 03.04.2011 07:05:56
radosna napisał(a):

może zakurzył się-od tej szybkiej pracy
0 0

mia

#4264565 Napisano: 03.04.2011 07:20:01
Że kompletnie brak mi weny, a do jutra muszę napisać dwa hasła, skoro już mam paragony emotka
A jeszcze bardziej mnie wkurza, że znowu nie doczytałam regulaminu i dopiero teraz zauważyłam, że w Always jest bon na sklep, więc nie wiem po jaki grzyb nabyłam dwa paragony... sama sobie robię konkurencję chyba emotka
0 0

bobilcia

#4264566 Napisano: 03.04.2011 07:21:08
mia napisał(a):

Że kompletnie brak mi weny, a do jutra muszę napisać dwa hasła, skoro już mam paragony emotka
A jeszcze bardziej mnie wkurza, że znowu nie doczytałam regulaminu i dopiero teraz zauważyłam, że w Always jest bon na sklep, więc nie wiem po jaki grzyb nabyłam dwa paragony... sama sobie robię konkurencję chyba emotka

podpinam się
0 0

joan

#4264571 Napisano: 03.04.2011 07:23:52
mia napisał(a):

Ale przecież oni i tak powiadomią finalistów (czyli: laureatów + rezerwę), więc co Ci szkodzi mieć 2 paragony, za jeden będzie autko, za drugi bon emotka Poza tym, Alwaysy są tanie emotka
0 0

mia

#4264582 Napisano: 03.04.2011 07:28:51
joan napisał(a):

mia napisał(a):

Ale przecież oni i tak powiadomią finalistów (czyli: laureatów + rezerwę), więc co Ci szkodzi mieć 2 paragony, za jeden będzie autko, za drugi bon emotka Poza tym, Alwaysy są tanie emotka

Na autko z tym co spłodziłam niestety nie liczę... poza tym nie mam Carrefoura u siebie i udatnie zawracałam koleżance głowę o zakupy, w tym rzecz... a przez to głupio mi jej było zawracać już głowę o więcej niż jednego Ariela i w efekcie tam, gdzie jest o co się bić (pralka) mam jeden paragon emotka
Krótko mówiąc d...a ze mnie emotka
0 0