Wkurza mnie...

joan

#4264597 Napisano: 03.04.2011 07:36:27
mia napisał(a):

joan napisał(a):

mia napisał(a):

A jeszcze bardziej mnie wkurza, że znowu nie doczytałam regulaminu i dopiero teraz zauważyłam, że w Always jest bon na sklep, więc nie wiem po jaki grzyb nabyłam dwa paragony... sama sobie robię konkurencję chyba emotka

Ale przecież oni i tak powiadomią finalistów (czyli: laureatów + rezerwę), więc co Ci szkodzi mieć 2 paragony, za jeden będzie autko, za drugi bon emotka Poza tym, Alwaysy są tanie emotka

Na autko z tym co spłodziłam niestety nie liczę...

Oj tam oj tam, z nimi to nigdy nic nie wiadomo emotka
0 0

mia

#4264626 Napisano: 03.04.2011 07:52:47
magnus napisał(a):

Always trwał do 31.03 emotka

Zgadza się... a czy ktoś tu mówił inaczej? emotka
0 0

dawidekk

#4264627 Napisano: 03.04.2011 07:53:13
Jak w końcu zostanę ministrem oświaty, nauki czy Bóg wie czego zniosę sprawdziany bo 'nie zniese' dłużej tego emotka jak dobrze że to już III klasa, chociaż już tęsknię za większością klasy emotka Tak mi dopomóż Bóg emotka
0 0

Gość: tato999

#4264635 Napisano: 03.04.2011 07:58:12
dawidekk napisał(a):

Jak w końcu zostanę ministrem oświaty, nauki czy Bóg wie czego zniosę sprawdziany bo 'nie zniese' dłużej tego emotka jak dobrze że to już III klasa, chociaż już tęsknię za większością klasy emotka Tak mi dopomóż Bóg emotka

ciesz się sprawdzianami bo kiedyś przyjdą prawdziwe problemy i zatęsknisz za beztroską szkolną emotka
0 0

joan

#4264645 Napisano: 03.04.2011 08:03:57
tato999 napisał(a):

dawidekk napisał(a):

ciesz się sprawdzianami bo kiedyś przyjdą prawdziwe problemy i zatęsknisz za beztroską szkolną emotka

Ale dorosłym za uporanie się z problemem, stres i poświęcony czas przynajmniej płacą...
0 0

zaczytana-pola

#4264647 Napisano: 03.04.2011 08:05:11
joan napisał(a):

tato999 napisał(a):

dawidekk napisał(a):

Ale dorosłym za uporanie się z problemem, stres i poświęcony czas przynajmniej płacą...

Nie zawsze emotka
0 0

sambolera

#4264649 Napisano: 03.04.2011 08:05:30
joan napisał(a):

no to masz fajna prace joan emotka
0 0

joan

#4264656 Napisano: 03.04.2011 08:09:36
sambolera napisał(a):

joan napisał(a):

no to masz fajna prace joan emotka

No zaraz, przecież każdemu płacą, zgodnie z umową. Prawda?
0 0

monia24

#4264658 Napisano: 03.04.2011 08:10:39
postscript napisał(a):

ziolko napisał(a):

alergia może się pojawić w dowolnym momencie życia nawet na to, co wcześniej bez problemu się tolerowało

dokladnie tak. idz do lekarza, popros o skierowanie na testy do alergologa. u niego trwa to jakis kwadrans. bedziesz od razu wiedziec, na co jeszcze jestes uczulony (moze byc tak, ze jestes na kota, a na psa juz nie). wtedy wymienisz futrzaka na innego emotka

tylko że te testy skórne czy jak one się zwą nie są wiarygodne. Jeśli wyjdzie alergia to znaczy że na 100 proc. ona jest, a jeśli nie wyjdzie to albo jest albo jej nie ma. Wiem to od kilku lekarzy i doświadczeń życiowych emotka Poza tym piszemy o zwierzaku, z tego co wiem testy robi się tylko na sierść (nie jestem pewna w tej chwili), ale od sierści o wiele bardziej uczulają np. ślina czy odchody zwierząt.
0 0

dawidekk

#4264665 Napisano: 03.04.2011 08:11:52
Też będę mieć fenomenalną, cudowną, piękną, dobrze płatną, łatwą i przyjemną pracę, innej opcji w ogóle nie przewiduję emotka

O to, to, właśnie to też mnie wkurza! skąd taki przykładowo ja, mam brać kasę, wydatków masa, a pieniądze to nie wiem skąd. Popracowałbym w wakacje, ale nie wiem jako kto emotka najlepiej z kimś znajomym emotka
0 0

joan

#4264680 Napisano: 03.04.2011 08:17:23
dawidekk - bardzo możliwe emotka A póki co, pieniążki na wszelakie przyjemności najlepiej mieć z konkursów: po to som one, one po to som emotka
0 0

dawidekk

#4264687 Napisano: 03.04.2011 08:20:02
Si seniora, ale jeszcze jeszcze do matury trochę czasu zostało, więc nie bardzo mam teraz czas na konki, dlatego teraz tak dużo wygrywacie, ale spoko w czerwcu wracam ze zdwojoną siłą! (skoro teraz wygrywam 0, to zdwojona siła zera, to nadal zero? emotka biednemu zawsze syski pod stopy emotka )
0 0

joan

#4264708 Napisano: 03.04.2011 08:25:44
dawidekk napisał(a):

Si seniora, ale jeszcze jeszcze do matury trochę czasu zostało, więc nie bardzo mam teraz czas na konki, dlatego teraz tak dużo wygrywacie, ale spoko w czerwcu wracam ze zdwojoną siłą! (skoro teraz wygrywam 0, to zdwojona siła zera, to nadal zero? emotka biednemu zawsze syski pod stopy emotka )

No tak, właśnie sobie zdałam sprawę, że ostanio przeogromna (niepoliczalna wręcz!) mnogość nagród do mnie trafia, to na 100% efekt Twojej absencji konkursowej emotka
I bez narzekania mi tu na konkursowe statystyki, jesteś na to zbyt młody emotka I pienkny emotka
0 0

tereniagno

#4264722 Napisano: 03.04.2011 08:33:43
magnus napisał(a):

mia napisał(a):

magnus napisał(a):

Always trwał do 31.03 emotka

Zgadza się... a czy ktoś tu mówił inaczej? emotka

Wkurza mnie mój zamół - hasełko na Ariel i jakoś mi się pewnie wymieszał Aways z Arielem emotka

Ciekawe kiedy będą wyniki z Alwaysa,czy tak jak w ub,roku z sierpnia?
0 0

radosna

#4265443 Napisano: 04.04.2011 09:51:30
henryczka62 napisał(a):

radosna napisał(a):

Wkurza mnie odgłos z mojego laptopa (od dwóch miesięcy) - co 3 sekundy cichutki metaliczny dźwięk. Nigdy czegoś takiego u nikogo nie słyszałam. I dlatego zwracam się z prośbą do znawców - czy to coś niepokojącego?

a czy to jest takie piszczenie?

Cichutkie piszczenie. Ale u mnie nie ma w domu myszy emotka

0 0

radosna

#4265803 Napisano: 04.04.2011 12:44:05
radosna napisał(a):

henryczka62 napisał(a):

radosna napisał(a):

Wkurza mnie odgłos z mojego laptopa (od dwóch miesięcy) - co 3 sekundy cichutki metaliczny dźwięk. Nigdy czegoś takiego u nikogo nie słyszałam. I dlatego zwracam się z prośbą do znawców - czy to coś niepokojącego?

To jednak nie jest piszczenie, tylko bardzo cichy metaliczny dźwięk - przerywany. A teraz go nie ma. Dziwne, w zasadzie to jest ciągle, jednak teraz jest cicho. Dziwy jakieś emotka

0 0

Gość: myszkaa1989

#4266387 Napisano: 04.04.2011 04:29:14
mój chłopak powiedział mi dziś , że musimy ograniczyć kontakt telefoniczny ze sobą:( bo to dręczy jak on twerdzi ,że rozmawiamy tylko skype i telefon i nie może mnie przytulić a widzimy się raz na 2 tygodnie...:( eh.. tak się stało , że nasz związek musiał przejść na odległość... to znaczy , że ma już dość chyba:( załamana jestem ...
0 0

Gość: jolcia12

#4266389 Napisano: 04.04.2011 04:31:38
radosna napisał(a):

radosna napisał(a):

henryczka62 napisał(a):

radosna napisał(a):

To jednak nie jest piszczenie, tylko bardzo cichy metaliczny dźwięk - przerywany. A teraz go nie ma. Dziwne, w zasadzie to jest ciągle, jednak teraz jest cicho. Dziwy jakieś emotka

albo procesor niedługo się popsuje albo twardy dysk
0 0

henryczka62

#4266391 Napisano: 04.04.2011 04:32:21
radosna napisał(a):

radosna napisał(a):

henryczka62 napisał(a):

radosna napisał(a):

mój chłopak mówi, że jak nie piszczenie to dysk to może być, bo jakby piszczało to od cewek na płycie głównej i podobno dużo laptopów tak ma i nie ma się czym przejmować
0 0

malenka89

#4266394 Napisano: 04.04.2011 04:33:14
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa emotka

Przyszłam się wykrzyczeć emotka

Musiałam się gdzieś rozładować...Wkurza mnie dzisiaj dosłownie wszystko i jestem jakaś taka... przewrażliwiona emotka
0 0