Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: nineczka17
Ale od piwa się zaczyna ....
Gość: katrin22
zależy jakie ilości, mój mężulek teraz remontuje nasz dom i 2 dziennie zawsze wypije, ale to nie znaczy, że bez tego nie umie życ, za to ja w obecnym stanie mogę jedynie popatrzeć
efelinkaaa
Postów 3061
Data rejestracji 27.10.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jak zdarzyło mu się pierwszy raz to chyba nie oznacza od razu problemu z alkoholem (o ile nie pije do nieprzytomności)? Może ma problem, może ma ochotę? Jak sam przestanie, to ja bym się nie martwiła..
Mój mąż też czasami potrafi sobie wypić piwko-dwa wieczorem, nawet kilka dni z rzędu, ma czasami taką ochotę.. Raczej nie powiedziałabym, że ma problem z piciem, w tamtym tygodniu dokończyliśmy dopiero piwo z domówki (była na początku grudnia! Właśnie tą domówkę tak męczył, heh).
Pytanie jest: co znaczy, że pije? Czy na prawde: pije póki nie padnie, czy wypija jedno - dwa..? Pije sam czy z kolegami?
Gość: nineczka17
zależy czy od czasu do czasu czy musi codziennie trzeba na to zwrócić uwagę
Wg. mnie jak 4 dni pije z rzędu to problem nie jest w alkoholu, tylko nie umie sobie poradzić z czymś i szuka pomocy niestety w %
dawidekk
Postów 1488
Data rejestracji 23.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zaraz wyjdę z kapci bo zaprawdę nie wytrzymam!
Otóż sytuacja ma się tak: mamy powtórki z polskiego z epok, dzisiaj był sprawdzian z 'oświecenia' - do nauki dostaliśmy od niej już gotowe kartki z których mamy się uczyć. Było ich 7 formatu A4 pisane chyba czcionką 11. Dobra, jak zdzierżyłem to, spisałem ze ściągi na 2 (mam nadzieję) na więcej na pewno nie.
A teraz najlepsze! Na przyszły czwartek mamy się nauczyć z 'romantyzmu' 9 kartek A4, do tego głupia blerwa zmniejszyła czcionkę i to do 9 albo nawet 8. Czyli gdyby normalnie było pisane 11/12 to wyszłoby jakieś 13/14 stron pewnie.
W I i II klasie mieliśmy inną nauczycielkę, i w obydwu klasach miałem na koniec 5 (polski BYŁ jedynym chyba przedmiotem z którego miałem bardzo dobre oceny). Teraz mam wystawioną ołówkiem 4 z dużyyyymmmm minusem. Polski mi zawsze zawyżał średnią a teraz ledwo wyrównuje. Nie mam na nią już sił. Jestem załamany
Dobrze że niedługo jedziemy do Częstochowy to jest jakaś szansa na opanowanie moich zoranych nerwów. Panie, daj mi siłę żeby dotrwać do 18 kwietnia w szkole, Tak mi dopomoż Bóg
merp
ziolko
Postów 10413
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
musisz wrzucić na luz, odstresować się, moze jakiś spacer by się przydał?? luźna pogawędka z kimś, a nie będziesz tak nerwowo podchodził do tego.
Wiem, co mówię, bo jak denerwowałam się maksymalnie przed egzaminami na studiach, to miałam poprawki
joka
Postów 684
Data rejestracji 05.12.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
danym konkursie wg. regulaminu może wygrać tylko jedna osoba z danego
gospodarstwa domowego.
a regulamin w siedzibie wydawcy
dawidekk
Postów 1488
Data rejestracji 23.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Śmichy-chichy tak, ale oprócz tego coś trzeba umieć, a jak mam się nauczyć 9 stron A4 zapisanych czcionką 9?
fryz
Postów 2281
Data rejestracji 14.07.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jeszcze nie wiesz co Cię na studiach czeka... 9 stron 9? phi mały pikuś
2015:krem BB,
ziolko
Postów 10413
Punkty karne 0
Konkursy dodane
polecam kurs szybkiego czytania - faktycznie szybciej się czyta i lepiej zapamiętuje... do tego mapy myśli i git majonez
tereniagno
Postów 5294
Data rejestracji 19.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
9 to mało,a tak 20,to nie łaska???
Nie klikam,nie głosuję,natrętnych blokuję
Matura to pryszcz w porównaniu ze studiami, ale o tym się sam przekonasz. Jak ukończysz studia to liczyć się będzie dyplom anie średnia ze świadectwa ze średniej szkoły.
ziolko
Postów 10413
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: tato999
7 stron
80-120 na egzamin na studiach a w semestrze egzaminów kilka
Gość: estrella
smsowicz
Postów 1407
Data rejestracji 10.08.2008