Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
chmurka
Postów 366
Data rejestracji 06.11.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ludzie chyba wstydu nie mają takie buty sprzedawać
prawie puściłam pawia jak to zobaczyłam
Gość: monisia23
Musialabym Ci jeszcze do tego pokazac, co znalazlam poszukujac takiej duzej koparki do piasku dla synkow, po prostu nie moglismy z mezem uwierzyc, ze ludzie cos takiego wystawiaja. Tak jak mowisz, chyba nie maja wstydu blee
joan
Postów 18741
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 11
http://expressilu...tej_ziemi_wideo.html
Gość: pola731
chciałam dopracować hasełka to i mam
mia
Postów 17574
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
O, widzę pokrewną duszę!...
W temacie - wkurza mnie Woseba, a raczej fakt, że nie trafiłam w gust organizatorów
Opowiedz Panu Bogu o swoich planach na przyszłość, a rozbawisz Go do rozpuku...
Gość: polec
Ekstremalnie długo dzisiaj spałam, wstałam bardziej zmęczona niż się położyłam. Praca mi jakoś dzisiaj nie szła. Jak wróciłam to w ogóle jakoś marnie się czuje, a tu tyle przede mną /
I do tego karlsbad nie zadzwonił, WRRRR!!!!
Gość: krzyszu
karolkas
Postów 1248
Data rejestracji 24.07.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
he he dokladnie, kurka nie wiadomo na co słać
-------------------
-------------------
jomajd86
Postów 2398
Data rejestracji 21.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dokładnie a poza tym w żadnym z nich nic nie mogę wygrać
Ze szczęściem czasami bywa tak jak z okularami, szuka się ich, a one siedzą na nosie. P. Bosmans
JA bym ją posłał na rezonans magnetyczny
Kiedyś przyjdzie taki dzień, ze bedzie nam wpadac nagroda co godzinę
ziolko
Postów 10413
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
heheh... ja tam nie muszę mieć co godzinę, fajnie by było, gdyby jedna dziennie wpadła
Gość: dorota19791
wrrrrrr.....
Gość: becia1973
i mnie też strrrrrasznie
Gość: annaszura
u mnie nawet nie działa
Gość: aneczkar10
Nie.
Kiedyś przyjdzie taki dzień, że będzie nam wpadać nagroda co godzinę.
W sensie, że jeden dzień (a nie kilka)
W ciągu tego jednego dnia się nachapie i znikne
ziolko
Postów 10413
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: katrin22
- gra kolekcjoner jajek, nie wiem jak w to grać, pojawiają mi się jajka, klikam w nie a tu nic, ciągle mam tylko 1 czerwone.
- Koło z Niveii, nie mogę trafić, a tak marzy mi się taki zestaw
Gość: katrin22
zależy co pije, jak piwo to jeszcze nie jest tragicznie.