Wkurza mnie...

dolly

#4312281 Napisano: 25.04.2011 09:27:57
eeee... czy ktoś mi powie, dlaczego na Leonie dzisiejszy dzień traktowany jest jako powszedni, mimo że w regulaminie jest jako Święto??? zeżarło mi kody emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka
0 0

zarania

#4313945 Napisano: 26.04.2011 07:58:29
dolly napisał(a):

eeee... czy ktoś mi powie, dlaczego na Leonie dzisiejszy dzień traktowany jest jako powszedni, mimo że w regulaminie jest jako Święto??? zeżarło mi kody emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka

Też wczoraj spaliłam kody, ale nic mnie tak nie wkurza tak bardzo jak szefowa, która na dzień dobry przykręciła mi śrubę po świętach i zaczęła rozliczac na minuty z wykonanej pracy. Od dziś mam jej pozostawaić dzienne foldery dokumnetów, by mogła się napatrzeć na godziny ich sporządzenia zapewne i podliczyć ile jestem w stanie zrobić dziennie. Za to krowa sama nic nie robi - przed chwilą załatwiałam dwutygodniowe sprawy, a ona kazała mi to zrobić w ciągu 2 dni i zająć się jeszcze innymi nowymi sprawami! emotka emotka
0 0

Gość: boszenka

#4314755 Napisano: 26.04.2011 12:29:44
Wkurza mnie, gdy ktoś pisze mi, że wygrałam świetne perfumy, a wysyła mi jakieś marne, dziadowskie próbki emotka emotka emotka
0 0

monikar

#4314778 Napisano: 26.04.2011 12:36:06
boszenka napisał(a):

Wkurza mnie, gdy ktoś pisze mi, że wygrałam świetne perfumy, a wysyła mi jakieś marne, dziadowskie próbki emotka emotka emotka

ja tak kiedyś miałam z zestawem kosmetyków, dostałam maila że wygrałam zestaw a przysłali mi tylko jeden kosmetyki
emotka
0 0

Gość: boszenka

#4314826 Napisano: 26.04.2011 12:46:24
monikar napisał(a):

boszenka napisał(a):

ja tak kiedyś miałam z zestawem kosmetyków, dostałam maila że wygrałam zestaw a przysłali mi tylko jeden kosmetyki
emotka

Co za ludzie...
Człowiek nastawia się na pełnowartościową nagrodę, a otrzymuje jakiś marny zamiennik emotka
0 0

Gość: czarnygreg

#4315661 Napisano: 26.04.2011 05:39:07
wkurza mnie że w konku Praktikera wysłałam oryginały paragonów(nie zrobiłam sobie xero) a teraz czytam że przy odbiorze będą potrzebne emotka
byłam pewna ze już to będzie załatwione i wyślą nagrody do sklepu po potwierdzeniu danych, w regulaminie nie było ze trzeba będzie się okazać paragonami przy odbiorze, i wkurza mnie za zadzwonić mi się do nich nie chce emotka
pocieszam się że nie tylko ja tak zrobiłam, przecież nie każdy kto wygrał to doświadczony konkursowicz emotka a przynajmniej mam nadzieje że nie każdy
0 0

Gość: postscript

#4316152 Napisano: 26.04.2011 08:09:43
wrrrryyy napisał(a):

Wkurza mnie wszechobecna wazelina na facebooku, wszyscy są słodko-pierdzący i jedzą sobie z dzióbków. A jak chcesz zapytać o coś konkretnego lub nie daj Boże skrytykować, to zaraz kasują wpisy. emotka emotka emotka

dlatego nie mam fb emotka
0 0

Gość: iwonciaaa

#4316171 Napisano: 26.04.2011 08:14:53
wrrrryyy napisał(a):

Wkurza mnie wszechobecna wazelina na facebooku, wszyscy są słodko-pierdzący i jedzą sobie z dzióbków. A jak chcesz zapytać o coś konkretnego lub nie daj Boże skrytykować, to zaraz kasują wpisy. emotka emotka emotka

może jakiś sweet upominek dla lofffciającego Was 123 fana? emotka emotka emotka
0 0

Gość: hittmanka

#4316173 Napisano: 26.04.2011 08:15:07
zarania napisał(a):

dolly napisał(a):

Też wczoraj spaliłam kody, ale nic mnie tak nie wkurza tak bardzo jak szefowa, która na dzień dobry przykręciła mi śrubę po świętach i zaczęła rozliczac na minuty z wykonanej pracy. Od dziś mam jej pozostawaić dzienne foldery dokumnetów, by mogła się napatrzeć na godziny ich sporządzenia zapewne i podliczyć ile jestem w stanie zrobić dziennie. Za to krowa sama nic nie robi - przed chwilą załatwiałam dwutygodniowe sprawy, a ona kazała mi to zrobić w ciągu 2 dni i zająć się jeszcze innymi nowymi sprawami! emotka emotka

to co Ci napiszę to i tak Cię teraznie podbuduje ale co Cię nie zabije to Cię wzmocni... też to kiedyś przerabiałam i szef i tak na mnie narzekał.... do czasu aż konkurencja mnie nie podkupiła gdy zobaczyła jak pracuję za kilku innych pracowników.... sami zaproponowali mi równie wielką harówę ale za nieporównywalnie większe pieniądze emotka i Tobie również życzę takiego zbiegu okoliczności ... gdy ktoś zauważy że ciężko pracujesz ale doceni to w co mniesięcznym wynagrodzeniu emotka
0 0

Gość: errorr

#4316248 Napisano: 26.04.2011 08:40:49
iwonciaaa napisał(a):

wrrrryyy napisał(a):

może jakiś sweet upominek dla lofffciającego Was 123 fana? emotka emotka emotka

Też Cię loffciamy i prezencik mamy .Uśmiech admina emotka .Nasza klasa mnie wkurzała,a fejs to już mnie wk....ia gdyby nie to ze jest tam mnóstwo konkursów to moja czcionka tam by nie zawitała .Takie czasy
emotka ,,Nie chcę ale muszę'',,Jestem za a nawet przeciw'' jak coś chcę wygrać to bez tego gniota trudno emotka Wszyscy maja Mambę mam i ja emotka
0 0

Gość: mariolakal

#4316254 Napisano: 26.04.2011 08:43:05
Wkurza mnie Zbyszek i Pawełek... Ja chcę LESZKA !!! emotka
0 0

mia

#4316272 Napisano: 26.04.2011 08:52:16
mariolakal napisał(a):

Od jutra w Biedronce emotka
Zbyszek mnie nie wkurza, bo nie biorę udziału, ale Pawełek pomału zaczyna mnie wkurzać... emotka
0 0

#4316277 Napisano: 26.04.2011 08:53:22
mariolakal napisał(a):

ja tęż chcę Leszka emotka bo Pawełka przegapiłam a zbyszka kupiłam nie promocyjnego... ps. mam paragon na zbyciu emotka
0 0

Gość: mariolakal

#4316282 Napisano: 26.04.2011 08:56:04
mia napisał(a):

mariolakal napisał(a):

Zbyszek mnie nie wkurza, bo nie biorę udziału, ale Pawełek pomału zaczyna mnie wkurzać... emotka

A co jest w tej biedronce ??? Jakieś leszki do zgarnięcia ??? emotka
0 0

79magda

#4316302 Napisano: 26.04.2011 09:06:03
Chciałam napisać, że mnie wkurza obdarta w nowych sandałkach pięta, ale zobaczyłam avatar postscript i już mnie nic nie wkurza emotka emotka emotka emotka
0 0

joan

#4316312 Napisano: 26.04.2011 09:11:21
79magda napisał(a):

Chciałam napisać, że mnie wkurza obdarta w nowych sandałkach pięta, ale zobaczyłam avatar postscript i już mnie nic nie wkurza emotka emotka emotka emotka

No Ty to sobie żyjesz, jak królowa: ledwo słonko wyjrzało, a już nowe sandałki, hę? emotka

W temacie: nie zdążyłam zadzwonić z życzeniami urodzinowymi do ciotki zakonnicy. I ona poszła spać z myślą, że bratanica ją olała emotka A to okrągła rocznica urodzin była emotka
0 0

mia

#4316314 Napisano: 26.04.2011 09:12:28
mariolakal napisał(a):

mia napisał(a):

mariolakal napisał(a):

A co jest w tej biedronce ??? Jakieś leszki do zgarnięcia ??? emotka

Tfu, w Biedronce to Leżajsk od jutra emotka
A Leszki to podobno od dziś na stronie Lecha na FB, tak w każdym razie Janiek zapodawał emotka
0 0

Gość: l0ginka

#4316315 Napisano: 26.04.2011 09:12:40
A mnie wkurza nowa mozilla.. zachciało mi się nowszej wersji emotka
0 0

#4316324 Napisano: 26.04.2011 09:16:16
joan napisał(a):

79magda napisał(a):

No Ty to sobie żyjesz, jak królowa: ledwo słonko wyjrzało, a już nowe sandałki, hę? emotka

W temacie: nie zdążyłam zadzwonić z życzeniami urodzinowymi do ciotki zakonnicy. I ona poszła spać z myślą, że bratanica ją olała emotka A to okrągła rocznica urodzin była emotka

się przejmujesz... z samego rana zadzwoń i powiedz, że specjalnie nie zadzwoniłaś wczoraj bo w ostatnim dniu jubileuszu to telefon pewnie się urywał.... a Ty pomyśłaś, że lepiej zadzwonić w pierwszym dniu nowego, lepszego życia i przekazać najszczersze życzenia emotka
0 0

79magda

#4316416 Napisano: 26.04.2011 09:58:56
joan napisał(a):

79magda napisał(a):

Myślisz, że ta pięta to kara???
emotka ale za to dżinsy do nich ubrałam pięcioletnie, czy to równoważy winę???

Jeżeli chodzi o buty, jestem niereformowalna emotka

P.S. Na pewno wie, że nie olałaś emotka zrób rano coś fajnego, będzie dobrze emotka
0 0