Wkurza mnie...

smsowicz

#4302874 Napisano: 20.04.2011 12:40:40
chochliczka napisał(a):

wrrrryyy napisał(a):

monia24 napisał(a):

smsowicz napisał(a):

smsowicz napisał(a):

że system gwiazdkowy na allegro jest anonimowy. Ktoś pojechał po całej linii - wszystko zaniżył jak leci bez podawania powodu. emotka
Gdyby 2 osoby nie wystawiły w podobnym czasie, to bym wiedział kto jest winny i bym ocenił jego ocenę. Podejrzenie mam (3 na 15 to negatywy)

Kontynuując wpłata po 8 dniach, koszt samego nadania 21zł. Kupujący samowolnie wpłacił tylko 20. To gwiazdeczkami sobie nagrabił.

mnie też zaniżyli, mam same pozytywy, a średnia coraz niższa. Staram się bardzo szybko odpisywać kupującym - nawet kilka razy dziennie, moja cena wysyłki nie zawiera pakowania, ale znaczek i opakowanie, a jak widzą na znaczku 8 zł to już sie burzą że 10 zł wysylka a zaplacilam 8 - ale sle w kopercie bąmbelkowej, więc koszt to nie sam znaczek. Do szału mnie już doprowadza to allegro.Paczki wysyłam w dzień zaksięgowania pieniążków/ bądź kiedy otrzymam info od allegro - czasem 2 razy dziennie. No ale cóż.

Dali ludziom zabawkę, to frustraci wyładowują niepowodzenia życiowe. Ja swego czasu sprzedawałem doładowania - koszt wysyłki oczywiście 0zł. A ocene za koszt wysyłki miałem 4,5 i leciało w dół emotka Ale oczywiście nikt żadnego uzasadnienia w ocenach nie dał emotka

Cos o tym wiem..mialam dokladnie taka sama sytuacje emotka i tak o to uczciwy czlowiek wychodzi kurde na jakiegos olewusa i niepowaznego emotka

Jak są negatywy nie anonimowe, to często wystarczy sprawdzić wiarygodność wystawiającego i szybko stwierdzić po uzasadnieniu, ortografii, że to jakieś dziecko z niewielką ilością komentarzy lub/i ze sporym procentem negatywów.
0 0

inka113

#4302898 Napisano: 20.04.2011 12:47:16
wkurza mnie konk dbam o zdrowie! 'wypełnij wszystkie pola oznaczone czerwonym kolorem'!!! NIE MA NIC NA CZERWONO a i tak sie nie wysyła! WRRRR! miał ktoś tak?
0 0

Gość: sasanka24

#4302985 Napisano: 20.04.2011 01:22:14
inka113 napisał(a):

wkurza mnie konk dbam o zdrowie! 'wypełnij wszystkie pola oznaczone czerwonym kolorem'!!! NIE MA NIC NA CZERWONO a i tak sie nie wysyła! WRRRR! miał ktoś tak?

Dzisiaj wysłałam i wszystko było OK emotka
0 0

Gość: grzegorz543

#4303364 Napisano: 20.04.2011 03:40:27
wkurza mnie posti zielona cherbata i mieta chyba bede zygal:( he chyba ze bede duzo pic to przy najmniej bede spokojny tematy na forum pisac:P:P emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka
0 0

fryz

#4303369 Napisano: 20.04.2011 03:41:48
wkurza mnie moj kot, najpierw polozyl sie w doniczce z koperkiem emotka a teraz obgryzl paprotke emotka
0 0

#4303371 Napisano: 20.04.2011 03:42:26
fryz napisał(a):

wkurza mnie moj kot, najpierw polozyl sie w doniczce z koperkiem emotka a teraz obgryzl paprotke emotka

he kup mu gryzaka:);)
0 0

Gość: wera

#4303387 Napisano: 20.04.2011 03:51:58
grzegorz543 napisał(a):

fryz napisał(a):

Albo trawke z owsu wysiej
emotka
0 0

#4303399 Napisano: 20.04.2011 04:02:13
wera napisał(a):

grzegorz543 napisał(a):

fryz napisał(a):

Albo trawke z owsu wysiej
emotka

lub kota dac tesciom lub rodzinie ja bym tak zrobil jakos jedyne moje zwierzatko jakie mialem to rybki ale jak mialy wszystko ok to zaczynaly zdychac a potem olalem je to zyly dlugo ale chyba tak ze wszystkim czlowiek sie przyklada nie ma nic a jak czlowiek olewa to jakos samo przychdzi jak ostanio z konkursami przykladalem sie ciezko bylo trafic teraz dla jaj puscilem pare zgloszen smsow i pare fajnych nagrod wpadlo i jeszcze na dodatek drozyszch
0 0

slonko365

#4303403 Napisano: 20.04.2011 04:04:08
grzegorz543 napisał(a):

wkurza mnie posti zielona cherbata i mieta chyba bede zygal:( he chyba ze bede duzo pic to przy najmniej bede spokojny tematy na forum pisac:P:P emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka

dodaj miodu, wtedy od razu lepiej wchodzi emotka
0 0

#4303414 Napisano: 20.04.2011 04:09:10
slonko365 napisał(a):

grzegorz543 napisał(a):

dodaj miodu, wtedy od razu lepiej wchodzi emotka

piwo z miodem dobre albo zwykla herbata ale miety albo zielonej musze sprobowac lub komus ja wcisnac
0 0

smsowicz

#4303542 Napisano: 20.04.2011 05:28:49
smsowicz napisał(a):

chochliczka napisał(a):

wrrrryyy napisał(a):

monia24 napisał(a):

smsowicz napisał(a):

smsowicz napisał(a):

że system gwiazdkowy na allegro jest anonimowy. Ktoś pojechał po całej linii - wszystko zaniżył jak leci bez podawania powodu. emotka
Gdyby 2 osoby nie wystawiły w podobnym czasie, to bym wiedział kto jest winny i bym ocenił jego ocenę. Podejrzenie mam (3 na 15 to negatywy)

Kontynuując wpłata po 8 dniach, koszt samego nadania 21zł. Kupujący samowolnie wpłacił tylko 20. To gwiazdeczkami sobie nagrabił.

mnie też zaniżyli, mam same pozytywy, a średnia coraz niższa. Staram się bardzo szybko odpisywać kupującym - nawet kilka razy dziennie, moja cena wysyłki nie zawiera pakowania, ale znaczek i opakowanie, a jak widzą na znaczku 8 zł to już sie burzą że 10 zł wysylka a zaplacilam 8 - ale sle w kopercie bąmbelkowej, więc koszt to nie sam znaczek. Do szału mnie już doprowadza to allegro.Paczki wysyłam w dzień zaksięgowania pieniążków/ bądź kiedy otrzymam info od allegro - czasem 2 razy dziennie. No ale cóż.

Dali ludziom zabawkę, to frustraci wyładowują niepowodzenia życiowe. Ja swego czasu sprzedawałem doładowania - koszt wysyłki oczywiście 0zł. A ocene za koszt wysyłki miałem 4,5 i leciało w dół emotka Ale oczywiście nikt żadnego uzasadnienia w ocenach nie dał emotka

Cos o tym wiem..mialam dokladnie taka sama sytuacje emotka i tak o to uczciwy czlowiek wychodzi kurde na jakiegos olewusa i niepowaznego emotka

Jak są negatywy nie anonimowe, to często wystarczy sprawdzić wiarygodność wystawiającego i szybko stwierdzić po uzasadnieniu, ortografii, że to jakieś dziecko z niewielką ilością komentarzy lub/i ze sporym procentem negatywów.

Prawdopodobnie znowu mają jakieś problemy techniczne.Przed chwilą próbowałem wystawić komentarz sprzedającemu wchodząc na Allegro z poziomu przeglądarki IE7.W ocenie gwiazdkowej są tylko 4 pola do zaznaczenia.Po zaznaczeniu 4 gwiazdek nie rozwija się żadne menu z powodami.Nie chcąc psuć oceny sprzedającemu wycofałem się z wystawienia oceny.Żadne czyszczenie \cookies\ i plików tymczasowych z przeglądarki nie pomaga.Prawdodobodobnie zostałeś \ofiarą\tego błędu i niezauważenia tego problemu przez wystawiającego ci ocenę.Z poziomu przeglądarki Google Chrome ten problem nie występuję.
0 0

izoldaaa6

#4303600 Napisano: 20.04.2011 06:02:10
ale mnie wkurza moja drukarka emotka
musze wydrukować CV a menda źle kartki pobiera i drukuje krzywo, a nieraz nawet pogniecone wychodzą wrrrr
czy ktoś wie może czemu emotka
0 0

Gość: rafi323raf

#4303804 Napisano: 20.04.2011 07:15:23
wkurza mnie, że Dwa tygodnie, już niedługo co raz bliżej, dwa tygodnie... MATURAAAA emotka emotka emotka

idę się w końcu uczyć! emotka
0 0

Gość: paheli

#4304112 Napisano: 20.04.2011 08:22:46
Mnie wkurza ogrom roboty przedświątecznej
0 0

zarania

#4304225 Napisano: 20.04.2011 08:59:46
rafi323raf napisał(a):

wkurza mnie, że Dwa tygodnie, już niedługo co raz bliżej, dwa tygodnie... MATURAAAA emotka emotka emotka

Idź idź, zostanie więcej nagród dla nas. emotka
A po zdaniu matury przekonasz się, że było więcej strachu niż to warte. emotka
0 0

Gość: wsciekly

#4304234 Napisano: 20.04.2011 09:01:33
izoldaaa6 napisał(a):

musze wydrukować CV a menda źle kartki pobiera i drukuje krzywo, a nieraz nawet pogniecone wychodzą wrrrr

sprawdź czy jakiś drobiazg nie wpadł do środka
grozi to zwłaszcza drukarkom pobierającym papier z góry
0 0

smsowicz

#4304271 Napisano: 20.04.2011 09:15:00
wsciekly napisał(a):

izoldaaa6 napisał(a):

sprawdź czy jakiś drobiazg nie wpadł do środka
grozi to zwłaszcza drukarkom pobierającym papier z góry

Jak mi przestała działać, to w środku znalazłem oprawkę karty sim emotka
Może być zabrudzony lub zużyty wałek podajnika papieru. Można go przeczyścić pałeczką higieniczną nasączoną spirytusem.
0 0

Gość: janiek

#4304950 Napisano: 21.04.2011 09:02:58
rafi323raf napisał(a):

A od 1Maja najlepsze konkursy emotka
0 0

Gość: pola731

#4304955 Napisano: 21.04.2011 09:04:54
dziś mnie wszystko wkurza

irytuje mnie , jak czytam ile nagród wpada osobom grającym bez paragonów
potrafię zrozumieć nadprogramową wygraną , ale nie potrafię zrozumieć grania zupełnie bez paragonu
0 0

malenka89

#4304964 Napisano: 21.04.2011 09:06:45
janiek napisał(a):

rafi323raf napisał(a):

A od 1Maja najlepsze konkursy emotka

nie taki diabeł straszny jak go malują emotka emotka
0 0