Wkurza mnie...

Gość: karo108

#4357668 Napisano: 12.05.2011 07:07:05
efelinkaaa napisał(a):

karo108 napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

wkurza mnie to, że mój Synek jest coraz gorszy... Wiem, że to taki trudny wiek, ale WSZYSTKO robi na przekór, na złośc. Ja tak - On nie, ja nie - On tak. Wyjście z Nim to udręka, rzuca się, wścieka o byle co (głównie jak nie kupię zabawki lub nie chcę iść w tą stronę Co On, czyli zawsze przeciwną)..
Ma 2,5 roku.. kiedy to minie emotka
W domu jest aniołkiem, ale na dworzu następuje jakaś straszna przemiana emotka

mam to samo, plus fakt, ze moj syn nie jest aniolkiem nawet w domu emotka

wybacz, ale to pocieszające, że nie tylko ja to przechodzę emotka

Sebek w domu jest grzeczny, o ile Mu się łazienkę zamknie, bo lubi wrzucać rózne rzeczy do kibla... emotka

oj nie tylko ty, w moim mieście sa ich setki emotka podobno przechodzi z wiekiem.. licze na to. przedszkole to również dobre lakarstwo.. mój słodziak na szczęście idzie od września więc troche miłe Panie mnie odciążą emotka teraz uciekam szorować klej do płytek dokładnie rozprowadzony po całym mieszkaniu na tenisówkach mojej pociechy emotka
0 0

Gość: monisia23

#4357684 Napisano: 12.05.2011 07:10:46
Nie pasuje moj post tu, ale tu najczesciej zagladamy emotka
Czy gdyby przysnilo Ci sie, ze maz przynosi do domu zdrapke zdrapujecie ja i wygrywacie kupe kasy (w przeliczeniu 50 tys zl.) Pol nocy sni Ci sie, ze dzwonisz i mowisz o tym wszystkim ogromnie szczesliwa. A pozniej wstajesz i choc nie czytasz horoskopow tym razem z czystej ciekawosci postanawiasz sprawdzic i czytasz cos takiego:
Finanse: Przypływ gotówki, tylko nie szalej za bardzo.
Uwierzylabys w to wszystko?
0 0

efelinkaaa

#4357687 Napisano: 12.05.2011 07:11:06
karo108 napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

karo108 napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

wkurza mnie to, że mój Synek jest coraz gorszy... Wiem, że to taki trudny wiek, ale WSZYSTKO robi na przekór, na złośc. Ja tak - On nie, ja nie - On tak. Wyjście z Nim to udręka, rzuca się, wścieka o byle co (głównie jak nie kupię zabawki lub nie chcę iść w tą stronę Co On, czyli zawsze przeciwną)..

wybacz, ale to pocieszające, że nie tylko ja to przechodzę emotka

Sebek w domu jest grzeczny, o ile Mu się łazienkę zamknie, bo lubi wrzucać rózne rzeczy do kibla... emotka

oj nie tylko ty, w moim mieście sa ich setki emotka podobno przechodzi z wiekiem.. licze na to. przedszkole to również dobre lakarstwo.. mój słodziak na szczęście idzie od września więc troche miłe Panie mnie odciążą emotka teraz uciekam szorować klej do płytek dokładnie rozprowadzony po całym mieszkaniu na tenisówkach mojej pociechy emotka

mój też na szczęście idzie do przedszkola emotka

Ja wieszam pranie i lecę na plac zabaw, paskudek musi gdzieś rozładować energię emotka
0 0

Gość: karo108

#4357696 Napisano: 12.05.2011 07:12:54
monisia23 napisał(a):

Czy gdyby przysnilo Ci sie, ze maz przynosi do domu zdrapke zdrapujecie ja i wygrywacie kupe kasy (w przeliczeniu 50 tys zl.) Pol nocy sni Ci sie, ze dzwonisz i mowisz o tym wszystkim ogromnie szczesliwa. A pozniej wstajesz i choc nie czytasz horoskopow tym razem z czystej ciekawosci postanawiasz sprawdzic i czytasz cos takiego:

jasne! biegnij kupic tuzin zdrapek! emotka mojemu znajomemu przysnila sie kilka dni po smierci babcia stojaca nad swoim łóżkiem i wskazująca palcem na materac.. po przebudzeniu mial wątpliwości, ale zajrzał i znalazł schomikowane pieniążki, dużo pieniążków emotka coś w tym jest...
0 0

Gość: xagadee

#4357759 Napisano: 12.05.2011 07:33:02
emanuela24 napisał(a):

monisia23 napisał(a):

to podświadomość
więc jeśli wierzysz to kupuj zdrapki emotka
zanim wygrałam autko też mi się to śniło nawet rodzicom ,Tż i koleżance konkursomaniaczce powiedziałam zobaczysz miesiąc dwa i wygrywam autko - minęły z 2 tygodnie i faktycznie (kilka innych przykładów mogłabym podać )

ale to chyba bardziej powiązane jest z tym iż wierzysz że tak się może stać wysyłasz pozytywną energie i PRÓBUJESZ a jak każdy konkursomaniak wie kto nie próbuje ten nie wygra

etam, ja wygrywam tylko wtedy gdy nie wierzę w wygraną emotka

w temacie wkurza mnie czekanie na oddzwonienie...
0 0

bridget

#4357770 Napisano: 12.05.2011 07:37:44
karo108 napisał(a):

środek nocy a mi koszą pod oknami emotka emotka

u mnie wczoraj drzwo cieli od 6 emotka emotka
0 0

joan

#4357812 Napisano: 12.05.2011 07:50:31
emanuela24 napisał(a):

skoro nie wierzysz to po co wysyłasz ?? emotka
Ty świadomie nie wierzysz ale podświadomość robi swoje
są też osoby co to niby wierzą ale w podświadomości maja zakodowane że nigdy nie odniosą sukcesu i też tak się dzieje emotka
to moja teoria emotka

Też uważam, że tak jest emotka
0 0

#4357837 Napisano: 12.05.2011 07:58:03
emanuela24 i joan czyli co zrobilybyscie na moim miejscu? Kupilybyscie dzis ta zdrapke?
0 0

joan

#4357878 Napisano: 12.05.2011 08:06:39
monisia23 napisał(a):

emanuela24 i joan czyli co zrobilybyscie na moim miejscu? Kupilybyscie dzis ta zdrapke?

Kupiłabym jedną zdrapkę emotka
0 0

#4357885 Napisano: 12.05.2011 08:07:43
emanuela24 napisał(a):

monisia23 napisał(a):

ja zapewne kupiłabym ale pewnie max 3 (to nie powiedziane że gotówka czeka na Ciebie akurat w zdrapce - jak mi się śniło że wygrałam autko to śniło mi się że był to konkurs na hasło z kawy PRIMA - a w rzeczywistości wygrałam w czasówce a prima nawet konkursu nie miała )
ale grałabym wszędzie tam gdzie maja większą gotówkę do wygrania emotka

:) Pewnie szalec nie bede, bo szkoda mi na to kasy, ale kupuje zawsze zdrapke jedna z trzech ulubionych, a tym razem kupie je wszystkie trzy emotka Jak nic nie bedzie, to juz w cos takiego nie uwierze emotka A moze to znak, ze wygram lustrzanke z pasty blend a med i spelni sie moje marzenie emotka emotka emotka emotka :D:D
0 0

Gość: malinowaona

#4357888 Napisano: 12.05.2011 08:08:30
karo108 napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

Moj synek również ma 2,5 roczku i jest to samo.Mi ręce opadaja.W sklepie jak nie chcem czegos mu kupic kładzie sie wrzeszczy i krzyczy na mnie .Malo tego mowi mama cip... na cały sklep!to jest dopiero kicha:(nie wiem skad zna takie słowo ale mysle ze wkoncu mu przejdzie takie zachowanie:(

0 0

Gość: polec

#4357914 Napisano: 12.05.2011 08:16:13
To jest chyba jakiś żart !!!!!

Usunęli mi zdjęcie za inwencje twórczą.
Jak w tym kraju każą za myślenie, to brak mi słów!!!

emotka
0 0

Gość: xagadee

#4357917 Napisano: 12.05.2011 08:17:08
joan napisał(a):

emanuela24 napisał(a):

skoro nie wierzysz to po co wysyłasz ?? emotka
Ty świadomie nie wierzysz ale podświadomość robi swoje
są też osoby co to niby wierzą ale w podświadomości maja zakodowane że nigdy nie odniosą sukcesu i też tak się dzieje emotka
to moja teoria emotka

Też uważam, że tak jest emotka

etam - ja jestem z tych, którzy wolą się rozczarowac pozytywnie dlatego zawsze zakładam ten gorszy scenariusz, a później się rozczarowuję i jestem zadowolona emotka

aczkolwiek podziwiam osoby, które nastawiają się zawsze na pozytyw - ja za bardzo przeżywam porażki, więc chyba by taka postawa wykończyła mnie nerwowo emotka

a monisia23 niech tę zdrapkę oczywiście kupi w ramach zasady nie grasz - nie wygrywasz emotka

i już się nie wkurzam, bo telefon załatwiony pozytywnie emotka
0 0

#4357921 Napisano: 12.05.2011 08:20:59
polec napisał(a):

emotka

w pascie Ci usuneli zdj???????? Bo go nie widze!
0 0

#4357925 Napisano: 12.05.2011 08:22:01
polec napisał(a):

emotka

yy, karzą , przepraszam emotka
0 0

#4357929 Napisano: 12.05.2011 08:22:45
monisia23 napisał(a):

polec napisał(a):

emotka

tak !- za inwencję twórczą !
0 0

#4357930 Napisano: 12.05.2011 08:22:53
xagadee ja ta zdrapke kupie chyba najbardziej z tego powodu, ze pozniej przez miesiace myslalabym, a co by bylo jakbym ja jednak kupila...
Wole wiec zobaczyc ze mam w niej ZERO, niz pozniej sie bic w leb hihihihihhi emotka
0 0

slonko365

#4357931 Napisano: 12.05.2011 08:23:15
malinowaona napisał(a):

karo108 napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

Moj synek również ma 2,5 roczku i jest to samo.Mi ręce opadaja.W sklepie jak nie chcem czegos mu kupic kładzie sie wrzeszczy i krzyczy na mnie .Malo tego mowi mama cip... na cały sklep!to jest dopiero kicha:(nie wiem skad zna takie słowo ale mysle ze wkoncu mu przejdzie takie zachowanie:(

mój ma 4 lata i już mu prawie przeszło emotka tzn. generalnie jest ok, czasem tylko coś mu jeszcze odpali, ale nie ma tragedii.
jedyna recepta to żelazna konsekwencja - jak dzieciak zobaczy, że wrzaski i tarzanie się po ziemi coś dają, to kaplica. no i ważna jest umiejetność przewidywania - na ile to tylko możliwe, trzeba unikać sytuacji w których się takie ataki histerii zdarzają, no i trzeba się samemu kontrolować, żeby nie stawiać spraw na ostrzu noża, bo jak już się np. czegoś zabroni, to nie wolno zmienić zdania - więc czasem lepiej nie wypowiadać kategorycznych stwierdzeń, żeby się samemu nie zapędzić w kozi róg emotka
w każdym razie życzęc Wam cierpliwości i wytrwałosci w trzymaniu własnych nerwów na wodzy, chociaż wiem, że to cholernie trudne! emotka
0 0

#4357932 Napisano: 12.05.2011 08:23:51
polec napisał(a):

monisia23 napisał(a):

polec napisał(a):

emotka

Tak Ci to uzasadnili? Chyba padne! emotka
Mogli dac w regulaminie, ze tego typu zdj nie mozna dodawac, a nie emotka ehhhh przykro mi emotka Ale dodaj cos to jeszcze zdarzysz byc w 10 emotka
0 0

#4357939 Napisano: 12.05.2011 08:26:28
monisia23 napisał(a):

polec napisał(a):

monisia23 napisał(a):

polec napisał(a):

emotka

Tak Ci to uzasadnili? Chyba padne! emotka
Mogli dac w regulaminie, ze tego typu zdj nie mozna dodawac, a nie emotka ehhhh przykro mi emotka Ale dodaj cos to jeszcze zdarzysz byc w 10 emotka

Po przeanalizowaniu Regulaminu konkursu Rodzinny Uśmiech oraz zgłoszeń, jakie do nas wpłynęły, z przykrością musimy usunąć Państwa zgłoszenie. Kolaż zdjęć, który zawarli Państwo w zgłoszeniu niestety nie może być zaakceptowany

SAMI ZAAKCEPTOWALI PO MODERACJI- szlag mnie trafia !!-regulamin przeczytałam i żadnych zakazów nie widziałam i nie widzę !!!
0 0