Wkurza mnie...

Gość: monisia23

#4357947 Napisano: 12.05.2011 08:29:47
Mogli nie zaakceptowac, a nie wywalaja po tylu dniach emotka
0 0

aneta411

#4357952 Napisano: 12.05.2011 08:31:55
monisia23 napisał(a):

Nie pasuje moj post tu, ale tu najczesciej zagladamy emotka
Czy gdyby przysnilo Ci sie, ze maz przynosi do domu zdrapke zdrapujecie ja i wygrywacie kupe kasy (w przeliczeniu 50 tys zl.) Pol nocy sni Ci sie, ze dzwonisz i mowisz o tym wszystkim ogromnie szczesliwa. A pozniej wstajesz i choc nie czytasz horoskopow tym razem z czystej ciekawosci postanawiasz sprawdzic i czytasz cos takiego:
Finanse: Przypływ gotówki, tylko nie szalej za bardzo.
Uwierzylabys w to wszystko?

a może tę zdrapkę powinien kupić mąż??
0 0

aga17

#4357962 Napisano: 12.05.2011 08:35:46
slonko365 napisał(a):

malinowaona napisał(a):

karo108 napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

wkurza mnie to, że mój Synek jest coraz gorszy... Wiem, że to taki trudny wiek, ale WSZYSTKO robi na przekór, na złośc. Ja tak - On nie, ja nie - On tak. Wyjście z Nim to udręka, rzuca się, wścieka o byle co (głównie jak nie kupię zabawki lub nie chcę iść w tą stronę Co On, czyli zawsze przeciwną)..
Ma 2,5 roku.. kiedy to minie emotka
W domu jest aniołkiem, ale na dworzu następuje jakaś straszna przemiana emotka

mam to samo, plus fakt, ze moj syn nie jest aniolkiem nawet w domu emotka

Moj synek również ma 2,5 roczku i jest to samo.Mi ręce opadaja.W sklepie jak nie chcem czegos mu kupic kładzie sie wrzeszczy i krzyczy na mnie .Malo tego mowi mama cip... na cały sklep!to jest dopiero kicha:(nie wiem skad zna takie słowo ale mysle ze wkoncu mu przejdzie takie zachowanie:(

mój ma 4 lata i już mu prawie przeszło emotka tzn. generalnie jest ok, czasem tylko coś mu jeszcze odpali, ale nie ma tragedii.
jedyna recepta to żelazna konsekwencja - jak dzieciak zobaczy, że wrzaski i tarzanie się po ziemi coś dają, to kaplica. no i ważna jest umiejetność przewidywania - na ile to tylko możliwe, trzeba unikać sytuacji w których się takie ataki histerii zdarzają, no i trzeba się samemu kontrolować, żeby nie stawiać spraw na ostrzu noża, bo jak już się np. czegoś zabroni, to nie wolno zmienić zdania - więc czasem lepiej nie wypowiadać kategorycznych stwierdzeń, żeby się samemu nie zapędzić w kozi róg emotka
w każdym razie życzęc Wam cierpliwości i wytrwałosci w trzymaniu własnych nerwów na wodzy, chociaż wiem, że to cholernie trudne! emotka

zobaczycie jak wejdą w okres dojrzewania wtedy dopiero się zacznie
0 0

#4357963 Napisano: 12.05.2011 08:37:10
19790411 napisał(a):

monisia23 napisał(a):

Czy gdyby przysnilo Ci sie, ze maz przynosi do domu zdrapke zdrapujecie ja i wygrywacie kupe kasy (w przeliczeniu 50 tys zl.) Pol nocy sni Ci sie, ze dzwonisz i mowisz o tym wszystkim ogromnie szczesliwa. A pozniej wstajesz i choc nie czytasz horoskopow tym razem z czystej ciekawosci postanawiasz sprawdzic i czytasz cos takiego:

Tak kupi ja maz, choc gdybym mogla to ja juz bym poleciala, taka jestem niecierpliwa, ale mam dziecko chore i sie ruszyc nie moge.
0 0

katmich

#4357970 Napisano: 12.05.2011 08:39:01
wkurza mnie mój kocur który zaczął mi nagle sikać w domu emotka jest wykastrowany emotka nalał mi do łóżka, zsikał się na ręcznik i na dywanik i na panele emotka

Co robić? Ktoś ma jakieś doświadczenie w takich sprawach? emotka
0 0

Gość: basia75

#4357975 Napisano: 12.05.2011 08:42:25
katmich napisał(a):

wkurza mnie mój kocur który zaczął mi nagle sikać w domu emotka jest wykastrowany emotka nalał mi do łóżka, zsikał się na ręcznik i na dywanik i na panele emotka

chyba go źle wykastrowali, kocurki bez jajeczek nie znaczą terenu
0 0

aneta411

#4357978 Napisano: 12.05.2011 08:43:11
monisia23 napisał(a):

19790411 napisał(a):

monisia23 napisał(a):

Tak kupi ja maz, choc gdybym mogla to ja juz bym poleciala, taka jestem niecierpliwa, ale mam dziecko chore i sie ruszyc nie moge.

w takim razie już gratuluję wygranej emotka
0 0

Gość: wera

#4357980 Napisano: 12.05.2011 08:43:43
katmich napisał(a):

Wiosna jest, powinno mu przejść niedługo emotka
0 0

Gość: malinowaona

#4357992 Napisano: 12.05.2011 08:47:50
wera napisał(a):

katmich napisał(a):

Ja mam kotke która mnie dobija normalnie też mi tak sika !dziś mi nasikała w przedpokoju i misiaa emotka Ja juz próbowałam wszystkiego nawet octu samego i nic!smierdzi jak nie wiem ,
emotka
0 0

#4358001 Napisano: 12.05.2011 08:50:06
19790411 napisał(a):

monisia23 napisał(a):

19790411 napisał(a):

monisia23 napisał(a):

w takim razie już gratuluję wygranej emotka

;)
0 0

joka

#4358002 Napisano: 12.05.2011 08:50:24
wkurza mnie to wczoraj w moim miescie emotka

http://www.youtub...ture=player_embedded
0 0

katmich

#4358009 Napisano: 12.05.2011 08:51:51
malinowaona napisał(a):

wera napisał(a):

katmich napisał(a):

Ja mam kotke która mnie dobija normalnie też mi tak sika !dziś mi nasikała w przedpokoju i misiaa emotka Ja juz próbowałam wszystkiego nawet octu samego i nic!smierdzi jak nie wiem ,
emotka

no śmierdzi.. kurcze, nie wiem co robić emotka
0 0

joka

#4358016 Napisano: 12.05.2011 08:56:33
joka napisał(a):

wkurza mnie to wczoraj w moim miescie emotka

http://www.youtub...ture=player_embedded

jakim trzeba być człowiek żeby podpalić jednej nocy 4 sklepy i zmarnować komuś swój cel
0 0

delfinka101

#4358243 Napisano: 12.05.2011 09:59:07
Wkurza mnie,ze poczta na tlenie wariuje i nie moge odebrać maila
0 0

tereniagno

#4358268 Napisano: 12.05.2011 10:07:39
Wkurza mnie mój komp,wariuje mi coś emotka
0 0

Gość: nocti

#4358468 Napisano: 12.05.2011 11:05:36
wrrrryyy napisał(a):

katmich napisał(a):

Nasz kocur nalał nam do łóżka może z 3 razy w trakcie swojego 6-letniego życia. Robił to z ogromnym żalem, patrząc mi prosto w oczy emotka Przyczyną był nieodpowiedni żwirek w kuwecie, lub brudna kuweta.

Kocur coś sygnalizuje. Najczęściej chodzi o zły piasek albo o brudną kuwetę.
Jeśli miał styczność ostatnio z innym kocurem lub co gorsza koteczką to mogły się w nim obudzić instynkty mimo kastracji emotka
0 0

joan

#4358916 Napisano: 12.05.2011 01:42:10
Że miałam sobie od jutra zrobić weekendowy odpoczynek od forum, a jestem już tak wkurzona, że nie wiem, czy dotrwam do jutra emotka Co za tydzień emotka
0 0

Gość: katrin22

#4359009 Napisano: 12.05.2011 02:14:30
Wkurza mnie, że ludzie nie chcą bezinteresownie pomóc, a sama jestem naiwna i pomagam każdemu jak ktoś o to poprosi, a jak ja pytam jak wygrać maskarę to cisza. emotka
0 0

Gość: katrin22

#4359020 Napisano: 12.05.2011 02:18:28
malinowaona napisał(a):

wera napisał(a):

katmich napisał(a):

emotka

z tego co wiem, koty nie lubię kocimiętki, można to kupić w zoologicznym, tam jest sporo odstraszaczy dla kotów, popsikasz próg i nie wejdzie do sypialni emotka
0 0

anialistopad

#4359023 Napisano: 12.05.2011 02:19:13
katrin22 napisał(a):

Wkurza mnie, że ludzie nie chcą bezinteresownie pomóc, a sama jestem naiwna i pomagam każdemu jak ktoś o to poprosi, a jak ja pytam jak wygrać maskarę to cisza. emotka

ja bym ci pomogła ale nie wiem jak, sama wygrałam na początku fuksem a teraz chciałam dla siostry i nie potrafię
0 0