Wkurza mnie...

Gość: katrin22

#4359027 Napisano: 12.05.2011 02:20:25
kaki76 napisał(a):

katrin22 napisał(a):

Wkurza mnie, że ludzie nie chcą bezinteresownie pomóc, a sama jestem naiwna i pomagam każdemu jak ktoś o to poprosi, a jak ja pytam jak wygrać maskarę to cisza. emotka

ja bym ci pomogła ale nie wiem jak, sama wygrałam na początku fuksem a teraz chciałam dla siostry i nie potrafię

dzięki za dobre intencje emotka
0 0

Gość: malinowaona

#4359037 Napisano: 12.05.2011 02:22:09
katrin22 napisał(a):

malinowaona napisał(a):

wera napisał(a):

katmich napisał(a):

wkurza mnie mój kocur który zaczął mi nagle sikać w domu emotka jest wykastrowany emotka nalał mi do łóżka, zsikał się na ręcznik i na dywanik i na panele emotka

Co robić? Ktoś ma jakieś doświadczenie w takich sprawach? emotka

Wiosna jest, powinno mu przejść niedługo emotka

Ja mam kotke która mnie dobija normalnie też mi tak sika !dziś mi nasikała w przedpokoju i misiaa emotka Ja juz próbowałam wszystkiego nawet octu samego i nic!smierdzi jak nie wiem ,
emotka

z tego co wiem, koty nie lubię kocimiętki, można to kupić w zoologicznym, tam jest sporo odstraszaczy dla kotów, popsikasz próg i nie wejdzie do sypialni emotka

Próóbowałam i kociejmiętki,to moja kotka dostała jakies głupawki.Wariatka skakała,biegała i gryzła syna po pietkach.Jakby sie czegoś naćpała:))

emotka
0 0

#4359052 Napisano: 12.05.2011 02:25:31
malinowaona napisał(a):

katrin22 napisał(a):

malinowaona napisał(a):

wera napisał(a):

katmich napisał(a):

wkurza mnie mój kocur który zaczął mi nagle sikać w domu emotka jest wykastrowany emotka nalał mi do łóżka, zsikał się na ręcznik i na dywanik i na panele emotka

Ja mam kotke która mnie dobija normalnie też mi tak sika !dziś mi nasikała w przedpokoju i misiaa emotka Ja juz próbowałam wszystkiego nawet octu samego i nic!smierdzi jak nie wiem ,
emotka

z tego co wiem, koty nie lubię kocimiętki, można to kupić w zoologicznym, tam jest sporo odstraszaczy dla kotów, popsikasz próg i nie wejdzie do sypialni emotka

Próóbowałam i kociejmiętki,to moja kotka dostała jakies głupawki.Wariatka skakała,biegała i gryzła syna po pietkach.Jakby sie czegoś naćpała:))

emotka

hehe, no to nie wiem, moja bratowa kupiła jakiś odstraszacz, musiała wózek dla dziecka popsikać, bo koty w nim spały jak zapominała wziąć go do domu.Z tego co wiem, to wystarczyło koła spryskać.
0 0

efelinkaaa

#4359054 Napisano: 12.05.2011 02:25:45
katrin22 napisał(a):

kaki76 napisał(a):

katrin22 napisał(a):

Wkurza mnie, że ludzie nie chcą bezinteresownie pomóc, a sama jestem naiwna i pomagam każdemu jak ktoś o to poprosi, a jak ja pytam jak wygrać maskarę to cisza. emotka

ja bym ci pomogła ale nie wiem jak, sama wygrałam na początku fuksem a teraz chciałam dla siostry i nie potrafię

ja też nie potrafię emotka
0 0

fryz

#4359167 Napisano: 12.05.2011 03:05:20
katrin22 napisał(a):

malinowaona napisał(a):

katrin22 napisał(a):

malinowaona napisał(a):

wera napisał(a):

katmich napisał(a):

emotka

emotka

hehe, no to nie wiem, moja bratowa kupiła jakiś odstraszacz, musiała wózek dla dziecka popsikać, bo koty w nim spały jak zapominała wziąć go do domu.Z tego co wiem, to wystarczyło koła spryskać.

Mój też ostatnio sika gdzie popadnie, a co lepsze dziś w nocy zwiał z mieszkania przez okno emotka
0 0

Gość: lucja

#4359179 Napisano: 12.05.2011 03:10:29
fryz napisał(a):

katrin22 napisał(a):

malinowaona napisał(a):

katrin22 napisał(a):

malinowaona napisał(a):

wera napisał(a):

katmich napisał(a):

emotka

emotka

Mój też ostatnio sika gdzie popadnie, a co lepsze dziś w nocy zwiał z mieszkania przez okno emotka

Obrzydliwe emotka
0 0

mia

#4359185 Napisano: 12.05.2011 03:13:25
efelinkaaa napisał(a):

katrin22 napisał(a):

kaki76 napisał(a):

katrin22 napisał(a):

ja też nie potrafię emotka

Ja pomagałam komu mogłam, jak mi się wydawało, że znam sposób, ale okazało się, że tylko mi się wydawało emotka
Jedna maskara dla córki i szlaban, dla siebie już mi się udało... Moim zdaniem, to oni zmieniają czas ciągle na tym serwerze emotka
0 0

monikar

#4359242 Napisano: 12.05.2011 03:29:46
katrin22 napisał(a):

Ja mam tak samo, gdy uda mi się coś ustrzelić w czasówkach i dostaję informację na PW z pytaniem jak to zrobiłam to zawsze staram się pomóc ale gdy ja sama potrzebowałam pomocy-zero odzewu.Raz nawet jedna osoba z forum odpisała mi że nie jest instytucją charytatywną i żebym sobie sama dalej próbowała ugrać.... Normalnie szlak mnie trafił jak to przeczytałam dlatego od tamtej pory postanowiłam przestać reagować na jakiekolwiek zapytania i prośby.
0 0

Gość: misiulka

#4359243 Napisano: 12.05.2011 03:29:49
a mnie wkurza że obojętnie w co wchodze - czy w konki, czy na forum - to mi wyskakuje komunikat żeby sie do fb zalogowac emotka emotka emotka
0 0

anialistopad

#4359245 Napisano: 12.05.2011 03:30:36
mam dokładnie to samo
0 0

#4359255 Napisano: 12.05.2011 03:32:58
monikar napisał(a):

katrin22 napisał(a):

Ja mam tak samo, gdy uda mi się coś ustrzelić w czasówkach i dostaję informację na PW z pytaniem jak to zrobiłam to zawsze staram się pomóc ale gdy ja sama potrzebowałam pomocy-zero odzewu.Raz nawet jedna osoba z forum odpisała mi że nie jest instytucją charytatywną i żebym sobie sama dalej próbowała ugrać.... Normalnie szlak mnie trafił jak to przeczytałam dlatego od tamtej pory postanowiłam przestać reagować na jakiekolwiek zapytania i prośby.

Niestety jak mówi przysłowie Umiesz liczyć- licz na siebie
0 0

Gość: postscript

#4359354 Napisano: 12.05.2011 04:17:46
alaalex40 napisał(a):

kammaro napisał(a):

anava napisał(a):

Mój pech ostatni. Tam gdzie mam paragony - nie wygrywam emotka
Myślę sobie, pobawię sie w konkurs klikany
http://pokolenie2...pl/index.php/galeria
2 kremy dziennie, dam rade

ale NIE, musi jakaś pani poziomka z naprawdę wystrzałową fotą mi te kremy zwinąć sprzed nosa

dawno tak źle nie miałam emotka

42 emotka

44 emotka

cos mi sie zdaje, ze dzialy pomyliliscie...
0 0

Gość: monisia23

#4359375 Napisano: 12.05.2011 04:29:59
No i gdzie te spelnienie moich snow? emotka
Wygralam w zdrapkach 85euro (340zl), cieszy mnie i to, ale snila mi sie przeciez taka wielka suma emotka
Moze jeszcze przyjdzie... Jakos, gdzies skads?
0 0

Gość: kolastynka

#4359394 Napisano: 12.05.2011 04:36:00
katrin22 napisał(a):

malinowaona napisał(a):

wera napisał(a):

katmich napisał(a):

emotka

Koty (a przynajmniej większość) uwielbiają kocimiętkę, dodawana jest ona do zabawek żeby wzbudzić zainteresowanie zwierzęcia. Co do smrodu, to ja zwykle zasypuję plamę takim neutralizatorem do kuwet (Benkiem) i wcieram ten piasek w plamę, a po jakimś czasie odkurzam. Są preparaty odstraszające (raczej krótko działają) i są też specjalne preparaty na plamy z moczu (takowych nie używałam).
Żeby w temacie było to wkurzyło mnie ECCO, bo wartość nagrody według regulaminu jest znacznie większa niż rzeczywista (którą sami podali na liście przewozowym)
0 0

Gość: postscript

#4359972 Napisano: 12.05.2011 07:57:35
kolastynka napisał(a):

katrin22 napisał(a):

malinowaona napisał(a):

wera napisał(a):

katmich napisał(a):

emotka

Koty (a przynajmniej większość) uwielbiają kocimiętkę, dodawana jest ona do zabawek żeby wzbudzić zainteresowanie zwierzęcia. Co do smrodu, to ja zwykle zasypuję plamę takim neutralizatorem do kuwet (Benkiem) i wcieram ten piasek w plamę, a po jakimś czasie odkurzam. Są preparaty odstraszające (raczej krótko działają) i są też specjalne preparaty na plamy z moczu (takowych nie używałam).
Żeby w temacie było to wkurzyło mnie ECCO, bo wartość nagrody według regulaminu jest znacznie większa niż rzeczywista (którą sami podali na liście przewozowym)

zgadza sie, kocimietke kochaja. za to jesli nie chcesz, zeby Twoj kot gdzies lazl lub spal (czy robil inne rzeczy) w jakims miejscu to polecam najprostszy i tani sposob - spryskaj to miejsce jakims dezodorantem lub olejkiem zapachowym. koty maja doskonaly wech i te zapachy sa dla nich za mocne. ja uzywalem olejku rozanego lub o zapachu bzu, zeby moje kocisko nie lezalo na lozku. posciel ladnie pachniala, a on trzymal sie z daleka.
0 0

dolly

#4360003 Napisano: 12.05.2011 08:08:02
Za każdym razem co klikam w pw wyskakuje mi okienko do logowania na FB, co jest grane??? emotka emotka emotka
0 0

assal

#4360024 Napisano: 12.05.2011 08:16:35
Mi poza fb wyskoczyło ostrzeżenie od google chrome, że strona jest powiązana z jakąś inną niebezpieczną stroną emotka
Coraz większe dziadostwo tu się robi emotka
Od jakiegoś czasu nie mogę dodać nowego konkursu, bo mnie wyrzuca na jakąś sky czy coś innego emotka
Programy antywirusowe też do tej stronki mają zastrzeżenia emotka
0 0

mia

#4360032 Napisano: 12.05.2011 08:19:13
Że mi się niesamowicie stronka konkursowa zawiesza, tzn. dokładniej kursor od myszy co chwilę nie działa emotka
No i oczywiście brak nagród, brak gotówki + cała masa drobnych spraw... Czyli klasyka emotka
0 0

Gość: nocti

#4360034 Napisano: 12.05.2011 08:19:35
Strona się wiesza jak szalona... zanim napiszę PW muszę czekać... Wolno chodzi i automatycznie wyskakuje FB...
WKURZA MNIE TO !!!
0 0

Gość: barcza

#4360048 Napisano: 12.05.2011 08:25:03
dolly napisał(a):

Za każdym razem co klikam w pw wyskakuje mi okienko do logowania na FB, co jest grane??? emotka emotka emotka

mam ta samo emotka emotka
0 0